جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > پژوهشنامه اقتصادی > 1381- دوره 2- شماره 3
  • تعداد رکورد ها : 8
نویسنده:
اسفندیاری علی اصغر, جمال منش آرش
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
نظیفی فاطمه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
یافته های این مقاله وجود احتمالی پدیده عدم تقارن در چرخه های اقتصادی را تایید نمی کند و از این رو در اولین تقریب به منظور الگو کردن رفتار چرخه های اقتصادی، می توانیم از مدل های خطی استفاده کنیم. در واقع، بررسی رفتار تولید ناخالص داخلی و تولید ناخالص داخلی بدون نفت، شواهدی را مبنی بر عدم تقارن در مراحل مختلف چرخه های اقتصادی ارایه نمی دهد. اما چنانچه با دستیابی به آمارهای آزمون کننده قوی تر و روش های آماری جدید بتوانیم فرضیه تقارن چرخه های اقتصادی را رد کنیم، در آن صورت فرض چرخه های اقتصادی متقارن و در نتیجه استفاده از الگوهای خطی نه تنها در پیش بینی رفتار سری های زمانی اقتصادی بلکه در تجزیه و تحلیل نوسان های اقتصادی نیز پایه علمی نخواهد داشت.
صفحات :
از صفحه 135 تا 170
نویسنده:
توفیقی حمید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 49 تا 73
نویسنده:
باباخانی مسعود, سجادی سیدجعفر, پهلوانی کیانا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
نصابیان شهریار
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نقش کشاورزی در برنامه های توسعه اقتصادی از دیدگاه های گوناگون، به ویژه از نظر اقتصاد تولید و تامین غذای جمعیت فزاینده جامعه بیش از پیش باید مورد توجه اهل نظر، برنامه ریزان و سیاستگذاران قرارگیرد. از جمله موانعی که پیوسته به عنوان مشکل در راه توسعه این بخش اقتصادی مطرح شده، خطرپذیری در بعد تولید محصولات است؛ این مشکل به دلیل احتمال وقوع حوادث پیش بینی ناپذیر مانند متغیرهای جوی در راه سرمایه گذاری و برپایی بخش کشاورزی سازمان یافته، موانع نقشی اساسی ایفا می کند. از این جهت است که بیمه محصولات کشاورزی به عنوان راهکاری اجتناب ناپذیر برای دستیابی به هدف های توسعه، می بایست مورد توجه ویژه قرار گیرد. در این مطالعه با استفاده از متغیرهای هواشناسی مانند دما و بارندگی سالانه بر حسب نوع محصولات زراعی استراتژیک گندم و پنبه آبی، توابع تولید به صورت عملکرد در هکتار با استفاده از نرم افزار Eview برآورد شده است؛ نتایج حاکی از ان است که واکنش عملکرد پنبه آبی استان خراسان و سمنان در مقابل دما و بارندگی کاهنده و واکنش عملکرد گندم آبی استان های فارس، لرستان و آذربایجان شرقی فزاینده است و در نتیجه حمایت پنبه استان خراسان و سمنان در مقابل متغیرهای دما و بارندگی توصیه می شود.
صفحات :
از صفحه 101 تا 124
نویسنده:
غروی نخجوانی سیداحمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 171 تا 184
نویسنده:
محمدزاده اصل نازی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این تحقیق مدل رشد نئوکلاسیک را با استفاده از روش داده های تابلویی، مورد آزمون قرار داده است. روش داده های تابلویی روشی است که بر پایه آن در یک آزمون اقتصادسنجی به طور همزمان دو سری زمانی و مقطعی کنار یکدیگر قرار گرفته و نقاط مورد مشاهده افزایش می یابد و در نتیجه کارایی تخمین زده می شود. آزمون تئوری رشد نئوکلاسیک با تاکید بر عوامل برون زا و درون زا، برای 52 کشور منتخب در سری زمانی 1960 تا 2000 انجام پذیرفته است. متغیرهای مستقل مدل، بر اساس نتایج تحقیقات آزمون شده قبلی انتخاب شده و در سه مدل مجزا که در مقاطع کشورهای توسعه یافته، در حال توسعه و کل کشورها می باشند، از نظر قدرت توضیح دهندگی مورد آزمون قرار گرفته اند. این عوامل عبارتند از: تولید ناخالص ملی با یک وقفه زمانی، نرخ رشد سنی نیروی کار، سطح تحصیلات، تغییرات انباشت سرمایه و حجم تجارت اقتصاد. نتیجه آزمون ها حاکی از آن است که مدل رشد نئوکلاسیک، با ورود متغیرهای درون زا می تواند بخش قابل توجهی از رشد اقتصادی کشورها را توضیح دهد. این مساله به خصوص در مورد کشورهای توسعه یافته صنعتی از قاطعیت بیشتری برخوردار است. در عین حال با بهره گیری از روش تابلویی اثرات ثابت، می توان تفاوت های ساختاری و بنیادی کشورهای مختلف را در فرایند رشد اقتصادی مشاهده کرد و نشان داد که شرایط مختلف اقتصادی، اجتماعی و... چگونه در کشورها و مناطق متمایز رشد را تحت تاثیر قرار می دهد.
صفحات :
از صفحه 73 تا 100
  • تعداد رکورد ها : 8