جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > پژوهشنامه اقتصادی > 1380- دوره 1- شماره 3
  • تعداد رکورد ها : 14
نویسنده:
لاجوردی سیدجلیل
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مساله تغییرات کمی و کیفی نیروی انسانی، در سطوح مختلف سازمانی برای پیش برد چارچوب سازمانی، مسایل آموزشی نیروی انسانی ، فرایند بهسازی و برنامه ریزی و اتخاذ استراتژی های سازمانی مناسب، مطالب این مقاله را تشکیل می دهد. همچنین توجه به تنگناها و برآورد تامین نیروی انسانی مورد نیاز از وضع موجود به وضع مطلوب از نکات دیگری است که در مقاله به آن توجه شده است.
صفحات :
از صفحه 207 تا 216
نویسنده:
عاملی آنژلا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
اولین همایش مالکیت فکری وتجارت الکترونیکی در روزهای 25و 26 دی ماه، توسط مرکز ملی شماره گذاری کالا وخدمات ایران – وابسته به موسسه مطالعات وپژوهشهای بازرگانی وسازمانی جهانی مالکیت (WIPO) – برگزار گردید.
صفحات :
از صفحه 229 تا 239
نویسنده:
فیشر استنلی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در سالهای اخیر نرخ های ارز تثبیت شده یکی از عوامل موثر در ظهور بحران مالی بازار بوده است. این بحران در کشورهایی نظیر مکزیک در اواخر سال 1994، تایلند و اندونزی و کره در 1997، روسیه وبرزیل 1998، آرژانتین و ترکیه در سال 2000 و2001 روی داد، ولی کشورهای که نرخهای تثبیت شده را اعمال نکردند از جمله آفریقای جنوبی، اسرائیل، مکزیک وترکیه در سال 1998 دچار بحران نشدند وتوانستند از چنین بحران هایی دوری کنند.
صفحات :
از صفحه 217 تا 228
نویسنده:
رضایی طاری محمدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
دومین دستاوردهای پژوهشی وفناوری کشور با شرکت تعدادی از وزارتخانه ها، سازمان ها، دانشگاها و مراکز علمی و پژوهشی کشور از تاریخ بیست و هفتم آذر ماه لغایت سوم دی ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین اللملی تهران برگزار شد. از چند ماه قبل از برگزاری این نمایشگاه، حوزه معاونت پژوهشی وزارعت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان متولی و مجری این امر، با تشکیل «ستاد برگزاری هفته پژوهش» شروع به کار نمود. در این فرآیند با توجه به ماهیت و نوع فعالیت و ارتباط پژوهشکده امور اقتصادی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشکده به عنوان نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزیده شد تا همکاری لازم در راستای برگزاری هفته پژوهش و نمایشگاه مربوطه داشته باشد.
صفحات :
از صفحه 241 تا 245
نویسنده:
سیفی پور رویا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تامین مالی یکی از عمده مسائلی است که تولیدکنندگان و سرمایه گذاران با آن مواجه هستند و سیستم بانکی نیز می تواند نقش موثری درزمینه تامین نقدینگی کوتاه مدت بنگاه های تولیدی ایفا کند. بنابراین، در این مقاله به بررسی اثر اعتبارات اعطایی بانک ها بر رشد ارزش افزوده بخش صنعت در ایران پرداخته می شود. برای ‌آزمون تجربی از مدل خود همبستگی برداری استفاده شده که نشان می دهد سرمایه گذاری ثابت و اعتبارات پرداختی به بخش صنعت و معدن رابطه بلندمدت و مثبتی با رشد ارزش افزوده بخش صنعت دارد. علاوه براین، در این نوشتار چگونگی آثار شوک های مختلف بر رشد ارزش بخش صنعت درطول زمان و میزان توضیح دهندگی تغییرات متغیرها بر رشد ارزش افزوده بخش صنعت، با روش تجزیه خطای پیش بینی مورد توجه قرار گرفته است.
صفحات :
از صفحه 43 تا 70
نویسنده:
سجادی سیدجعفر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
رویداد 11 سپتامبر یکی از مهمترین وقایع هزاره سوم به شمار می رود زیرا بسیاری از افراد ممکن است بر این باور باشند که نیاز به نگرشی جامع تر برای سپردن سرمایه های ارزی خود داشته باشند و استراتژی جدیدی برای دولتها و سرمایه گذاران دنیا در جهت سرمایه گذاری شکل گیرد. کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا در گذشته به عنوان محلی امن برای سرمایه گذاری محسوب می شد، ولی در حال حاضر تحولات سیاسی اخیر و حمایت این کشور از رژیم متجاوز اسرائیل ممکن است در درازمدت، اعتبار گذشته خود را به عنوان محل امن دست داده باشد. در این تحقیق سعی در ارایه یک روش تکنیکی در جهت تصمیم گیری بهتر در راستای به حداقل رساندن سبد ارزی می نماییم.
صفحات :
از صفحه 129 تا 138
نویسنده:
عنایت سیدابراهیم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نظام مالی کشورها می تواند بر یکی از دو محور بازار پول و سرمایه قرار داشته باشد. در کشورهای توسعه یافته، بازار سرمایه در کانون ساختار مالی قرار دارد و نظام مالی مبتنی بر اوراق بهادار در این کشورها غالب می باشد. در مقابل در بیشتر کشورهای در حال توسعه بازار پول محور تامین مالی است. در چنین نظام هایی بانک ها همچون سازمان هایی فراگیر عمل می کنند و شرکتها برای تامین نیازهای خود تا حدودی زیادی نظام بانکی وابسته اند.
صفحات :
از صفحه 139 تا 162
نویسنده:
کاوند علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بر اساس روش پولی تراز پرداخت ها، این تراز اساسا یک پدیده پولی است. بنابراین حاضر بررسی شده است آیا تراز پرداخت ها دوازده کشور در حال توسعه یعنی اردن، ایران، تایلند، ترکیه، پاکستان، سوریه، فیلیپین، کره جنوبی، کلمبیا، مراکش و هند طی سالهای 95- 1968 با فرضیات مطروحه نظریه پولی تراز پرداخت ها مطابقت دارد. براساس نتایج بدست آمده، فرضیات مطروحه روش پولی نظیر عدم حضور سیاست عقیم سازی، عدم جانشینی کامل دارایی های داخلی با خارجی و عدم وجود علیت یک طرفه از اعتبارات داخلی یا دارایی های داخلی بانک مرکزی به طرف خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی یا به عبارتی عدم استقلال و برونزا بودن اعتبارات داخلی نسبت به خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی و همچنین مقادیر از پیش فرض شده ضرایب معادلات جریان ذخیره بین المللی و فشار ناشی از بازار ارز، معتبر نمی باشد. بر این اساس افزایش یا کاهش عرضه پول توسط مقامات پولی نمی تواند باعث خروج یا ورود ذخایر بین المللی به میزان برابر شود.
صفحات :
از صفحه 71 تا 102
نویسنده:
ضیایی بیگدلی محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
اول ژانویه 2002 بزرگترین گستره توزیع اسکناس های نو در تاریخ را در یک روز واحد به خود خواهد دید. ممکن است این جریان به آرامی پشت سر گذاشته شود ولی تاریخ پول کاغذی مملو از هشدار است . ظرف چند ماه گذشته 14 میلیارد برگ اسکناس جدید از 500 یورویی توسط 12 کشور اروپایی که پول واحد را پذیرفته اند.
صفحات :
از صفحه 195 تا 206
نویسنده:
تقوی مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در مورد دلایل بروز بحران های پولی دو نظریه در نوشته های اقتصادی وجود دارد . اولین نظریه بی اثباتی پولی را با عدم تعادل های ساختاری کشورها و سیاستهای ضعیف اقتصادی ارتباط می دهد و دومی تغییرات در انتظارات بازار را منبع اصلی بی ثباتی می داند . در این مقاله بحث در این باره است که تنها با تلفیق این دو نظریه می توان پیچیدگی بحران پولی آسیا را در سال های 98-1997 شناسایی کرد.
صفحات :
از صفحه 163 تا 178
  • تعداد رکورد ها : 14