جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > پژوهشنامه اقتصادی > 1389- دوره 10- شماره 1
نویسنده:
ابونوری اسماعیل, خوشکار آرش, داوودی پدرام
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
امامی کریم, محرابیان آزاده
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
عنوان :
نویسنده:
کمیجانی اکبر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
اجرای اصل 44 به منظور واگذاری شرکتها وموسسات دولتی به بخش خصوصی و در واقع افزایش مشارکت بخش خصوصی در فرایند فعالیتهای اقتصادی کشور و همچنین انجام فعالیتهای قانونی مربوط به حذف یارانه ها به منظور واقعی نمودن قیمتها از جمله ابزارهایی است که دولت با تکیه بر آن می تواند مکانیسم مناسبی را برای هدایت اقتصاد در سطح کلان در اختیار داشته باشد. اجرای اصل 44 به معنای کاهش حجم دولت است و حذف یارانه ها از طریق واقعی نمودن قیمتها زمینه را برای عینی کردن حرکت اقتصادی، کاهش تورم، افزایش سرمایه گذاری، افزایش تولید، افزایش توان صادراتی، همچنین برنامه ریزیهای درازمدت و میان مدت فراهم می سازد. با این همه باید این سوال مورد توجه قرار گیرد که آیا این دو ابزار توان لازم برای رسیدن به اهداف موردنظر در زمینه های مختلف اقتصادی را فراهم می سازند. بی شک جواب به این سوال آسان نخواهد بود. چرا که ا جرای آنها فقط زمینه ساز هستند و باید در کنار آن به مساله مهمی که همواره مورد توجه و عنایت در اقتصاد جهانی است، توجه نمود و آن افزایش بهره وری در نیروی انسانی است. حتی اگر همه عوامل تاثیر خود را بگذارند، اما به یقین می توان گفت که کاهش هزینه تولید و یافتن توان رقابتی برای هر دو بخش خصوصی و دولتی در صورتی امکان پذیر خواهد بود که بهره وری نیروی کار افزایش یافته و در حد مطلوب قرار گیرد. کوچک کردن اندازه دولت فقط معنای کاهش نیرو را دربرندارد بلکه مستلزم افزایش توان اجرایی و علمی کادرهای دولتی و به عبارتی افزایش بهره وری است. در مورد بخش خصوصی نیز این امر صادق است زیرا می تواند بیشترین بهره را از نیروی کار موثر و توانا ببرد. به عبارتی در کنار استفاده از این ابزارها توجه به نیروی انسانی، مهارتهای لازم کارکنان و افزایش بهره وری از جمله عواملی است که باید در برنامه ریزیهای آتی برای ارتقا توانایی اقتصاد کشور مورد توجه قرار گیرد.
صفحات :
از صفحه 13 تا 14
نویسنده:
آبیلی محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
ریاضیات پایه ویژه اقتصاددانهاهر چند از اقتصاددانها انتظار نمی رود که نابغه ریاضی باشند، اما بکارگیری ریاضیات در مقوله اقتصاد رفاه، اقتصاد بین الملل، الگوسازی در پول و بانکداری، تحلیل مساله اشتغال در بازار کار، آزمون تئوری های اخیر، محاسبات وسیع کامپیوتری، پیچیده‏تر شدن رفتار متغیرهای اقتصادی، باعث گسترش بیشتر این رشته شده است.. کتاب «ریاضیات پایه ویژه اقتصاددانها» این اصل را می پذیرد که فراگیری دانش ریاضیات برای بسیاری آسان نیست؛ لذا به دنبال ارتقای دانش ریاضیات در دانشجویانی است که در فهم مسایل ریاضیات نسبتا ضعیف هستند تا آنها را به سطح مورد نیاز برای یک کارشناس اقتصاد عمومی برساند.
صفحات :
از صفحه 333 تا 338