جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1130
الهیات عهد عتیق: جلد اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Horst Dietrich Preuss (هورست دیتریش پریوس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Westminster John Knox Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحقیقات کامل پریوس در مورد اسامی، توصیفات، کارکردها و القاب خداوند موجود در عهد عتیق، این جلد را به یکی از بهترین منابع موجود تبدیل کرده است.
کتاب راهنمای کمبریج برای سی. اس. لوئیس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(رابرت مک‌سوین)Robert MacSwain, (مایکل وارد)Michael Ward
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سی. اس. لوئیس، یک آکادمیک برجسته، مدافع مسیحی تأثیرگذار و نویسنده پرفروش ادبیات کودکان، شخصیتی بحث برانگیز و معمایی است که پنجاه سال پس از مرگش همچنان به جذابیت خود ادامه می دهد. این Companion یک مطالعه جامع تک جلدی است که توسط یک تیم بین المللی از محققان برای بررسی حرفه لوئیس به عنوان یک مورخ ادبی، الهیدان محبوب و نویسنده خلاق نوشته شده است. بیست و یک صدای متخصص از دانشگاه آکسفورد، دانشگاه کمبریج، دانشگاه پرینستون، و کالج ویتون، در میان بسیاری از مکان‌های آموزشی دیگر، آثار لوئیس را از دیدگاه‌های الهیاتی، فلسفی و ادبی تحلیل می‌کنند. برخی از فصل‌ها سهم حرفه‌ای او را در زمینه‌هایی مانند نظریه انتقادی و تاریخ فکری بررسی می‌کنند، در حالی که برخی دیگر دیدگاه‌های او را در مورد مسائلی از جمله دانش اخلاقی، جنسیت، دعا، جنگ، عشق، رنج و کتاب مقدس ارزیابی می‌کنند. فصول پایانی به بررسی کار او به عنوان نویسنده داستان و شعر می پردازد. این همراه در رویکرد خود اصیل و از نظر دامنه منحصر به فرد، نشان می دهد که سی. اس. لوئیس بسیار بیشتر از صرفاً مرد نارنیا بوده است.
خدا و دسترسی به عقل: سی. اس. لوئیس، دیوید هیوم و برتراند راسل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Erik J. Wielenberg (اریک جِی. ویلنبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرصتی عالی برای سهیم شدن در بحث قدیمی بین سه ذهن بزرگ. صرف نظر از اعتقادات شخصی شما در مورد اینکه کی، چیست و چرا خلق شده است، من معتقدم که از این کتاب لذت خواهید برد. دان ناتراس انکوریج، آلاسکا
سی اس لوئیس: راهنمای الهیات او (تاریخچه مختصر دین بلکول) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David G. Clark (دیوید جی. کلارک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: به عنوان یک طرفدار لوئیس و مسیحی انجیلی من کتاب کلارک را یک مرور کلی و خلاصه عالی برای آثاری که از آنها لذت برده ام و همچنین آثاری که هنوز نخوانده ام، مانند سه گانه علمی تخیلی لوئیس، یافتم. من از فهرست منابع در جلوی کتاب قدردانی کردم و هنوز هم برای مرجع علامت گذاری شده است. خواندن بسیار آسان است و به خوبی جریان دارد. سازماندهی کتاب توسط کلارک برای من کارساز بود. چیدمان به من کمک کرد اولویت بندی کنم که کدام آثار لوئیس را در ادامه خواهم خواند و به چه مواردی توجه خواهم کرد. این کتاب به من کمک کرد تا یک نمای کلی از نحوه پیوند همه این آثار با هم، برخی پیوندها بین خود آثار مختلف، برخی از نحوه پیوند آنها با رویدادهای زندگی لوئیس، و مهمتر از همه نحوه ارتباط آنها با نحوه "ممکن است" خدا به دست بیاورم. "لوئیس و کلارک" برای استحکام بخشیدن به باورهای من به عنوان یک مسیحی استفاده شده است. ارائه "پاسخ" منطقی و قابل اجرا (که برای من مناسب است) برای بسیاری از سوالات بسیار دشوار زندگی که همه ما باید به نحوی به آنها پاسخ دهیم. از قضا، همانطور که کاوشگران تاریخی لوئیس و کلارک مرزهای جدیدی را برای اکتشاف گشودند و "ناشناخته" را مستند کردند، C.S. لوئیس و دیوید جی.کلارک.
راهنمای بلکول برای الهیات و فرهنگ عامه (راهنمای بلکول برای الهیات) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kelton Cobb (کلتون کاب)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه کلتون کاب به الهیات و فرهنگ عامه، تلاشی سنجیده برای تفسیر صداها در فرهنگ عامه در پرتو مطالعات معاصر است. این کتاب در دو بخش سازماندهی شده است، که بخش اول به بررسی نظریه های فرهنگ عامه و بخش دوم بیانگر الهیات فرهنگ عامه است. او با ارائه برخی زمینه های تاریخی و اجتماعی برای ظهور فرهنگ عامه (فصل 1) شروع می کند و سپس برخی از مفاهیم اصلی در مطالعه فرهنگ عامه را معرفی می کند، به ویژه از مدرسه فرانکفورت و مرکز بیرمنگام با پست آنها. تحلیل انتقادی مارکسیستی (فصل 2). در فصل 3، او نگرش‌ها و رویکردهای عمده‌ای را مرور می‌کند که کلیسا در طول تاریخ از آن برای رویکرد به فرهنگ استفاده می‌کرده است که توسط تورتولیان (اجتناب)، آگوستین (نامزدی) و پل تیلیش به تصویر کشیده شده است. پل تیلیش به ویژه برای رویکرد کاب مهم است. پل تیلیش در مدرسه فرانکفورت تدریس می کرد و با دانشمندان برجسته آنجا ارتباط نزدیک داشت (مانند آدورنو، هورکهایمر و لوونتال). تصاحب او از آن بورسیه، الهام بخش نوشته هایش شد و در نتیجه عملاً رشته الهیات و فرهنگ را ابداع کرد. کاب از تمایز پروژه تیلیش بین Religion1 - که بیانگر جهت گیری یک فرهنگ به سوی تعالی و نگرانی نهایی است، و Religion2 - نهادهای مذهبی خاص استفاده می کند. در فصل 4، کاب ابزارهای الهیاتی را که برای نزدیک شدن به فرهنگ صنوبر استفاده می شود، مانند نگرانی نهایی، اسطوره، مکاشفه، خلسه و غیره معرفی می کند. او مفهومی از Religion3 را معرفی می کند - که به طور خاص عبارات مذهبی یا نمادهایی هستند که در فرهنگ عامه جذب شده اند. فصل های 5-9 قسمت دوم کتاب را تشکیل می دهند. او از بینش های ذکر شده در بخش اول استفاده می کند و مضامین تصاویر خدا (فصل 5)، طبیعت انسان (فصل 6)، گناه (فصل 7)، رستگاری (فصل 8)، و معاد شناسی (فصل 5) را مرور می کند. 9، با عنوان "زندگی ابدی"). آگاهی او از توسعه مضامین و اسطوره ها در فرهنگ معاصر چشمگیر است و از منابع مختلفی مانند کتاب ها، فیلم ها، موسیقی، هنر و مد معاصر استفاده می کند. او به اسطوره‌های فرهنگی که توسط آمریکای سرمایه‌داری شکل گرفته است، اشاره می‌کند، مانند احترام فرهنگ مصرف‌کننده به خرد «مردم عادی». یا یک مفهوم درمانی تحت تأثیر امرسون که در آن شادی فردی نگرانی نهایی است. فکر می‌کنم این کتاب منبع مفیدی برای تأمل در الهیات و فرهنگ صنوبر یا حتی فرهنگ عامه به طور کلی است. استفاده کاب از Tillich، Religion1، Religion2 و Religion3 تمایزات مفیدی را ارائه می دهد. مفاهیم الهیاتی برای ارزیابی انسان شناسی و فرهنگ اساسی هستند، اما بسیار مهم هستند و نقطه شروع خوبی برای تأمل در این موارد هستند. من فکر می کنم شما تحت تاثیر قرار خواهید گرفت.
 کتاب راهنمای بلک ول در باره الهیات قرن نوزدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David A. Fergusson (دیوید ای. فرگوسن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای بلک ول برای الهیات قرن نوزدهم که مجموعه‌ای از مقالات دانشمندان برجسته را گرد هم می‌آورد، گزارشی جامع از مهم‌ترین شخصیت‌های الهیاتی، جنبش‌ها و تحولات فکری که در اروپا و آمریکا در طول قرن نوزدهم پدیدار شد، ارائه می‌کند. این اثر مرجع جدید که نمایانگر به روزترین تحقیقات الهیاتی است، مروری جذاب و روشنگر از دوره ای ارائه می دهد که ایده های نیرومند آن همچنان در الهیات معاصر به حیات خود ادامه می دهد. تحولات فکری که در اروپا و آمریکا در طول قرن نوزدهم پدیدار شد، تحقیقات تازه سفارش شده از دانشمندان برجسته بین‌المللی کتاب مقدس، مورخان و متکلمان را گرد هم می‌آورد که متفکران کلیدی، سنت‌های اعترافات، و جنبش‌های مذهبی عمده آن دوره را پوشش می‌دهد. دیدگاه جهان شناسی، با مقالاتی که الهیات کاتولیک، روسی و پروتستان را پوشش می دهد، شامل تحلیل متفکران برجسته ای مانند کانت و کی یرکگور، تأثیر و اقتدار داروین و علوم طبیعی بر الهیات، و بحث در مورد نقش و تأثیر پایدار قرن نوزدهم «ضد» است. -متکلمان»
راهنمای بِلَک‌ وِل برای الهیات مدرن  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gareth Jones (گرت جونز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بِلَکوِل پابلیشینگ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این اثر مرجع اصلی، تیمی از متشکل از الهی‌دانان برجسته جهان نمای کلی قدرتمندی از الهیات مدرن ارائه می‌کنند ارتباط الهیات با سایر رشته‌ها، تاریخ الهیات، موضوعات اصلی، شخصیت‌های کلیدی و مسائل معاصر را پوشش می‌دهد. می تواند به عنوان پایه ای برای یک دوره مقدماتی یا به عنوان یک منبع مرجع ضروری استفاده شود
اصول الهیات مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Macquarrie (جان مک‌کواری)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این متن این سوال را مطرح می کند که "الهیات چیست؟" و در ادامه به مباحث روش شناسی، رابطه الهیات با سایر رشته ها و دیدگاه های مختلف کلامی می پردازد. همچنین موضوعاتی را در زمینه‌های الهیات فلسفی (وجود انسان، وحی، زبان الهیات، و مسیحیت و سایر ادیان)، الهیات نمادین (خدای سه‌گانه، آموزه‌های خلقت، مشکل شر و رنج، شخص عیسی مسیح) بررسی می‌کند. و آخرت شناسی) و الهیات کاربردی (کلیسا، خدمت و رسالت، کلام و مقدسات، عبادت و دعا، و اخلاق).
پایان خدای بی زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mullins , R. T
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این ادعا که خدا بی زمان است دیدگاه اکثریت در طول تاریخ کلیسا بوده است. با این حال، آشکار نیست که بی زمانی الهی با آموزه های اساسی مسیحی مانند خلقت و تجسم سازگار باشد. متکلمان از دیرباز از تعارض بین بی زمانی الهی و آموزه مسیحی آگاه بوده اند و راه حل های مختلفی برای این تعارضات ارائه شده است. در تفکر معاصر، به طور گسترده توافق شده است که نظریه های جدید در مورد ماهیت زمان می توانند بیشتر به حل این تعارضات کمک کنند. آیا این راه حل ها واقعاً تعارض را حل می کنند؟ آیا خدای مسیحی می تواند بی زمان باشد؟ این کتاب به بررسی کامل درک مسیحی از خدا و رابطه خدا و جهان می پردازد.
معرفت و واقعیت مقالاتی در بزرگداشت الوین پلانتینگا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by, THOMAS M. CRISP, MATTHEW DAVIDSON, DAVID VANDER LAAN
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این کتاب مجموعه مقالاتی است که توسط جمعی از فلاسفه و معرفت‌شناسان بزرگ معاصر در جشن نامه‌ای برای بزرگداشت پلانتینگا نوشته شده است. ▪️در مقاله اول تومبرلین استاد دانشگاه کالیفرنیا به بحث از حضورگرایی و بالفعل‌گرایی (Actualism and Presentism) می‌پردازد دیدگاه‌هایی که به ترتیب معتقدند جز آن‌چه که حضورا هست چیزی وجود ندارد و جز آن‌چه که بالفعل وجود دارد چیزی نیست. ▪️در مقاله دوم پیتر ون اینوانگن به بحث از عوارض مشخصه می‌پردازد و دو دیدگاه نومینالیسم و افلاطون‌گرایی را مورد بحث قرار می‌دهد. ▪️در مقاله سوم جان ال پولاک به بحث از من و نولیپسیسم می‌پردازد. آیا برای نام‌گذاری و تشخیص نیاز به موجودی به نام " من " هست و یا ربات نیز می‌تواند بنامد؟ او این مساله را در بطن مساله گسترده‌تر رابطه ذهن و بدن مورد تامل قرار می‌دهد. ▪️النئور استامپ در مقاله چهارم به مساله مهم جوهر و تفاوت آن با مصنوعات در متافیزیک آکوئیناس می‌پردازد. ▪️مقاله پنجم مقاله‌ای است از فیلسوف برجسته ویلیام آلستون درباره معرفت‌شناسی و متافیزیک و در پی راه‌هایی است که این دو حوزه به هم می‌پیوندند و با یکدیگر مرتبط می‌شوند. ▪️در مقاله ششم ولترستورف به مساله خود اعتقاد ساز یا خود شکل دهنده به اعتقاد می‌پردازد. ▪️در مقاله هفتم برگمن به معمایی در مورد درون‌گرایی می پردازد. ▪️مقاله هشتم از فومرتون به بحث از درون‌گرایی شناختی، تضمین فلسفی یا یقین فلسفی می‌پردازد. ▪️در مقاله نهم از طبیعت‌گرایی علمی و ارزش معرفت سخن به میان می‌آید. ▪️در مقاله دهم مایکل رئا به طبیعت‌گرایی و رئالیسم اخلاقی می‌پردازد. ▪️در مقاله یازدهم به منطق و معرفت‌شناسی بیزی پرداخته می‌شود و در رابطه با مشکلی در شرط‌گذاری بیزی سخن گفته می‌شود. ▪️در مقاله دوازدهم کیث یاندل به مساله ماتریالیسم و حیات پس از مرگ می‌پردازد. ▪️ مقاله سیزدهم نیز به مساله الوهیت و تثلیث اختصاص دارد.
  • تعداد رکورد ها : 1130