جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 53
خدا، علم و راز: مقالاتی در الهیات فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter van Inwagen (پیتر ون اینواگن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در کتابی که برای مخاطبان عام و همچنین فیلسوفان دین جذاب خواهد بود، یک متافیزیک پیشرو به شیوه ای شفاف و جذاب به مسائل اساسی الهیات می پردازد. پیتر ون اینواگن با مقدمه‌ای تحریک‌آمیز جدید شروع می‌کند و این سؤال را بررسی می‌کند که آیا فیلسوفی مانند خودش واجد شرایط پرداختن به مسائل الهیاتی است یا خیر. فصل‌هایی که در ادامه می‌آیند، مشکل اصلی شر را در دنیایی که خدا آفریده و حمایت می‌کند، بررسی می‌کند.
ماهیت الهی: دیدگاه‌های شخصی و غیر شخصی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Gasser (editor), Simon Kittle (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب اولین بررسی نظام‌مند نقاط قوت و محدودیت‌های مفاهیم شخصی و غیرشخصی الهی است. این شامل مشارکت‌هایی از پیشینه‌های یهودی، اسلامی، چینی، هندی و طبیعت‌گرایانه است، علاوه بر آن‌هایی که در چارچوب کاملاً مسیحی کار می‌کنند. این کتاب بحث می‌کند که آیا مفهوم خدا در خداباوری کلاسیک اصلاً منسجم است و آیا درک سنتی برخی از صفات الهی نیاز به اصلاح دارد یا خیر. مشارکت کنندگان بررسی می کنند که شایستگی ها و معایب معنوی و عملی پیشنهادی تصورات شخصی و غیرشخصی از خدا چه می تواند باشد. علاوه بر این، دیدگاه‌های متنوع آن‌ها نشان‌دهنده گرایش گسترده‌تری در فلسفه تحلیلی دین برای ادغام سنت‌های مختلف مذهبی غیرغربی است. پرداختن به این مسائل با دقت لازم است تا نقاط قوت و محدودیت‌های حساب‌های شخصی و غیرشخصی الهی را رعایت کنیم. فطرت الهی: دیدگاه های شخصی و الف شخصی مورد توجه دانشمندان و دانشجویان پیشرفته ای است که در فلسفه دین و الهیات فلسفی کار می کنند.
 مطالعات آکسفورد در الهیات فلسفی جلد 1: تثلیث، تجسم، و کفاره [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael C. Rea
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول شصت سال گذشته، در سنت تحلیلی فلسفه، احیای چشمگیر علاقه به فلسفه دین وجود داشته است. اخیراً، فیلسوفان دین با تمرکز ویژه بر موضوعاتی که به طور سنتی منشأ الهیدانان نظام مند در سنت مسیحی بوده اند، به سمتی خودآگاهانه تر میان رشته ای روی آورده اند. مجلدات حاضر آکسفورد خوانش در الهیات فلسفی، جلد 1 و 2 با هدف گردآوری برخی از مهمترین مقالات پیرامون شش موضوع محوری در الهیات فلسفی اخیر است. جلد 1 مقالاتی را در مورد سه آموزه مسیحی متمایز جمع آوری می کند: تثلیث، تجسم، و کفاره. جلد 2 بر سه موضوع تمرکز دارد که در همه ادیان اصلی خداباور مطرح می شود: مشیت، معاد، و کتاب مقدس.
مقالات جدید در الهیات فلسفی
نویسنده:
Anthony Flew
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
SCM Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب یکی از امیدوارکننده‌ترین و مهم‌ترین کتاب‌هایی است که در سال‌های اخیر در زمینه خاص خود منتشر شده است. در واقع، هیچ چیز دیگری وجود ندارد که در آن مردانی که در مکتب فلسفی مسلط در انگلستان امروزی آموزش دیده اند، مانند آنها در اینجا تلاش کرده باشند که با الهیات مسیحی کنار بیایند. (بریتیش ویکلی) «آنچه در مورد این مقالات واقعاً جذاب است، پیچیدگی جدیدی نیست، بلکه ساده لوحی تازه و صمیمیت شفاف است، نوعی رویکرد بکر به مشکلات قدیمی که بیان شده در زبان انگلیسی قوی معاصر، کتاب را به شدت جذاب و خواندنی می کند. ' (ضمیمه ادبی تایمز)
اصول الهیات مسیحی
نویسنده:
John Macquarrie
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
SCM ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این متن این سوال را مطرح می کند که "الهیات چیست؟" و در ادامه به مباحث روش شناسی، رابطه الهیات با سایر رشته ها و دیدگاه های مختلف کلامی می پردازد. همچنین موضوعاتی را در زمینه‌های الهیات فلسفی (وجود انسان، وحی، زبان الهیات، و مسیحیت و سایر ادیان)، الهیات نمادین (خدای سه‌گانه، آموزه‌های خلقت، مشکل شر و رنج، شخص عیسی مسیح) بررسی می‌کند. و آخرت شناسی) و الاهیات کاربردی (کلیسا، خدمت و رسالت، کلام و مقدسات، عبادت و دعا، و اخلاق).
چارلز سندرز پیرس و مدل پیوسته و تودرتوی تفسیر مذهبی
نویسنده:
Slater, Gary
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این مطالعه منابعی را در کار چارلز اس. پیرس (1839-1914) برای اهداف فلسفه معاصر توسعه می دهد. این تأثیرات غالب پیرس را زمینه سازی می کند و زمینه بیشتری را در رابطه با جریان های تفکر قرن نوزدهمی فراهم می کند. دکتر گری اسلیتر «یک مدل پیوسته تودرتو» را برای تفسیر الهیات بیان می کند، که مرهون خلق «نمودارهای وجودی» توسط پیرس است، سیستمی از نمودارها که برای ارائه نمایش بصری فرآیند استدلال انسانی طراحی شده است. او با نگاهی به بحث های اخیر در تاریخ نگاری به بررسی این می پردازد که چگونه می توان این مدل را به کار برد. او به ترتیب با پیتر اوکس و رابرت سی نویل به عنوان مظاهر معاصر الهیات فلسفی پیرسی سروکار دارد. این کار با ارزیابی مفاهیم الهیاتی مدل به پایان می رسد.
کانت و خلق آزادی: یک مسئله الهیاتی
نویسنده:
Insole, Christopher J
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : کانت فعالانه با این مسئله مبارزه می کند که چگونه می توان کنش خلاق خدا را در رابطه با آزادی انسان تصور کرد. او به این دیدگاه می رسد که آزادی انسان تنها در صورتی می تواند محفوظ بماند که خداوند به طرق خاصی از جهان خلقت کناره گیری کند. دو رکن فلسفه بالغ کانت - ایده آلیسم استعلایی و آزادی - تا حدی به دلیل نیاز کانت به ارائه راه حلی برای مشکل الهیات خود شکل گرفته و انگیزه یافته است. سنت الهیات قرون وسطایی و اوایل مدرن، فعل الهی را بر خلاف عمل هیچ موجود مخلوقی تصور می کند. وقتی مخلوق عمل می کند، خداوند مستقیماً باعث این عمل می شود، اما بدون اینکه از آزادی مخلوق کاسته شود. کانت صراحتاً این گزارش از توافق الهی و انسانی را مورد بحث قرار می دهد و آن را رد می کند. این رد پیامدهای قابل توجه و شگفت‌انگیزی برای فلسفه گسترده‌تر کانت دارد و ادعاهای غیرقابل درک در فلسفه انتقادی او را توضیح می‌دهد. کریستوفر جی. اینسول با درگیر شدن با طیف وسیعی از متون کانت از سال 1749 تا اوایل دهه 1800، مطالعه ای قطعی در تاریخ ایده ها ارائه می دهد. بسیاری از این متون تا به امروز در مطالعات کانت مورد توجه اندکی بوده یا اصلاً مورد توجه قرار نگرفته اند. Insole اندیشه کانت را در ارتباط با مواضع تاریخی و سنتی متعدد قرار می دهد و این مواضع را با درگیری نزدیک با بحث های اخیر در فلسفه تحلیلی و الهیات سیستماتیک روشن می کند. کانت وقتی با دشواری ارتباط آزادی الهی و انسانی دست و پنجه نرم می کند، بی وقفه صادق است. این مطالعه، مبارزه و میراث الهیات کانت، به قلب مشکل در دریافت مدرن آنچه سنت مسیحی در مورد آزادی انسان تأیید کرده است، می رود. به این ترتیب، کتاب یکی از خطوط گسل تعریف کننده در الهیات و فلسفه مدرن را روشن می کند.
Contemporary Philosophical Theology
نویسنده:
Charles Taliaferro, Chad Meister
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی: در الهیات فلسفی معاصر، چارلز تالیافرو و چاد مایستر بر موضوعات کلیدی در الهیات فلسفی معاصر در مسیحیت، اسلام و یهودیت و همچنین هندوئیسم و ​​بودیسم تمرکز می کنند. این جلد با بحث در مورد ابزارهای روش شناختی کلیدی در دسترس الهیات فلسفی، مانند ایمان و عقل، علم و دین، وحی و کتاب مقدس، و مرجعیت و سنت آغاز می شود. نویسندگان از این ابزار برای کشف موضوعاتی از جمله زبان، ناگفتنی، معجزه، شر و زندگی پس از مرگ استفاده می کنند. آنها همچنین با الهیات فلسفی کاربردی، از جمله نگرانی های زیست محیطی، گفتگوی بین مذهبی، و ماهیت و اهمیت ارزش های سیاسی دست و پنجه نرم می کنند. یک بحث پایانی پیشنهاد می‌کند که الهیات فلسفی می‌تواند به تأملات و اقدامات مهم در مورد تغییرات آب و هوایی کمک کند.
خدا به مثابه علت: مقالاتی درباره الهیات فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Vittorio Hosle (ویتوریو هسل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویتوریو هسل در کتاب خدا به مثابه عقل: مقالاتی در الهیات فلسفی، کاوشی نظام مند از رابطه بین الهیات و فلسفه ارائه می دهد. او در بررسی مشکلات و پیش درآمدهای تاریخی الهیات عقلانی، از فلسفه، الهیات، تاریخ علم و تاریخ اندیشه ها می خواهد تا تفسیری از مسیحیت بیابند که با تعهد واقعی به عقل سازگار باشد. مقالات بخش اول خداوند به عنوان عقل به مسائل الهیات فلسفی می پردازد. هوسل چالش هایی را ترسیم می کند که یک الهیات عقل گرا باید با آن روبرو شود و برخی از چالش های اصلی را مورد بحث قرار می دهد، مانند امکان تفسیر غایت شناختی از طبیعت پس از داروین، مسئله تئودیسه، آزادی در مقابل جبر، مشکل ذهن و بدن، و رابطه به طور کلی. بین دین، الهیات و فلسفه. در مقالات بخش دوم، هسل توسعه تاریخی رویکردهای فلسفی به کتاب مقدس، تداوم بین مفهوم پنوما عهد جدید و مفهوم Geist (روح) در ایده آلیسم آلمانی، و الهیات خردگرایانه آنسلم، آبلارد، را مطالعه می کند. Llull و Nicholas of Cusa که فلسفه ابداعی ریاضیات موضوع یکی از فصل‌ها است. این کتاب با ارزیابی کامل نظریه سکولاریزاسیون چارلز تیلور به پایان می رسد. "خدا به مثابه عقل سهمی قدرتمند در کار ارزیابی فلسفی دین و الهیات، و در واقع در وظیفه رسیدن به گزارشی فلسفی قابل دفاع از خدا دارد. ویتوریو هسل در اینجا به پرسش های کلیدی مربوط به غایت شناسی در طبیعت، تئودیسه، آزادی و ... می پردازد. جبرگرایی، و مشکل ذهن و بدن در مقالاتی با وضوح مثال زدنی و اقتصاد بیان که به یک اندازه از وسعت کامل سنت فلسفی غرب و از مهمترین تحولات معاصر در فلسفه و علوم طبیعی آگاه است. - جنیفر ای. هردت، مدرسه الهیات ییل
هستی: الهیات فلسفی - جلد دوم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Cummings Neville (رابرت نویل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه 3 جلدی کامل با قیمت ویژه: مجموعه الهیات فلسفی (جلد 1، 2 و 3) جلد دوم از یک سه گانه که یک الهیات فلسفی سیستماتیک را پیش می برد، این کتاب واقعیت های وجودی انسان را که توسط دین بیان شده است را بررسی می کند. رابرت کامینگز نویل می نویسد که دین مشکلات وجودی را بیان می کند و مکان هایی را برای تحقق وجدانه فراهم می کند. مانند مجلدات همراه خود که به غایت و دین می پردازند، هستی یک الهیات فلسفی سیستماتیک را برای رسیدگی به سؤالات درجه اول موجود در آرایه ادیان عصر محوری پیش می برد. مسائلی که در سنت های اصلی دینی به وجود می آیند از طریق مجموعه ای پیچیده از رویکردهای فلسفی مورد بررسی قرار می گیرند. این جلد دوم نشان می‌دهد که دین درگیر واقعیت‌های نهایی مشترک برای همه انسان‌ها است. نویل پنج مشکل را در رابطه با شرایط مرزی نهایی جهان انسانی می یابد: احتمال وجود، زندگی تحت تعهد، جستجوی تمامیت، تعامل با دیگران، و معنا یا ارزش در زندگی. درگیری با واقعیت‌ها که برای همه انسان‌ها مشترک است و از این رو «دین» است، از نظر تاریخی و فرهنگی نیز پیوند خورده است و همزمان به «مذهبی» ساخته‌شده اجتماعی تبدیل می‌شود. خوانندگان الاهیات فلسفی نویل را جسورانه و روشنگرانه می یابند، که در تضاد با گرایش های فکری مسلط است و در عین حال از تعامل طولانی و پربار با الهیات، فلسفه، و دین، شرق و غرب مطلع می شوند.
  • تعداد رکورد ها : 53