جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 کتاب راهنمای بلک ول در باره الهیات قرن نوزدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David A. Fergusson (دیوید ای. فرگوسن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای بلک ول برای الهیات قرن نوزدهم که مجموعه‌ای از مقالات دانشمندان برجسته را گرد هم می‌آورد، گزارشی جامع از مهم‌ترین شخصیت‌های الهیاتی، جنبش‌ها و تحولات فکری که در اروپا و آمریکا در طول قرن نوزدهم پدیدار شد، ارائه می‌کند. این اثر مرجع جدید که نمایانگر به روزترین تحقیقات الهیاتی است، مروری جذاب و روشنگر از دوره ای ارائه می دهد که ایده های نیرومند آن همچنان در الهیات معاصر به حیات خود ادامه می دهد. تحولات فکری که در اروپا و آمریکا در طول قرن نوزدهم پدیدار شد، تحقیقات تازه سفارش شده از دانشمندان برجسته بین‌المللی کتاب مقدس، مورخان و متکلمان را گرد هم می‌آورد که متفکران کلیدی، سنت‌های اعترافات، و جنبش‌های مذهبی عمده آن دوره را پوشش می‌دهد. دیدگاه جهان شناسی، با مقالاتی که الهیات کاتولیک، روسی و پروتستان را پوشش می دهد، شامل تحلیل متفکران برجسته ای مانند کانت و کی یرکگور، تأثیر و اقتدار داروین و علوم طبیعی بر الهیات، و بحث در مورد نقش و تأثیر پایدار قرن نوزدهم «ضد» است. -متکلمان»
کی یرکگور و الهیات قرن نوزدهم: پارادوکس و نقطه تماس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Pattison (جورج پتیسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه نشان می‌دهد که چگونه نوشته‌های الهیاتی بالغ کی‌یرکگور نشان‌دهنده تعامل او با طیف وسیعی از مواضع الهیاتی است که او در دوران دانشجویی با آن‌ها مواجه بود، از جمله رمانتیسیسم آلمانی و دانمارکی، هگلیسم و ​​نوشته‌های فیشته و شلایرماخر. جورج پتیسون برای نشان دادن پیچیدگی و ظرایف موضع الهیات کی یرکگارد، که به تأیید شلایرماخر از دین به عنوان «احساس وابستگی مطلق» نزدیک‌تر بود تا انکار بارت از هرگونه «نقطه تماس»، از آثار اصلی و کمتر شناخته شده استفاده می‌کند. ، که او اغلب با آن در ارتباط است. پتیسون همچنین راه هایی را بررسی می کند که از طریق آنها می توان اندیشه الهیات کی یرکگارد را با متفکرانی مانند هایدگر و جان هنری نیومن مرتبط کرد و ارتباط مستمر آن با بحث های امروزی درباره ایمان سکولار. جلد او مورد توجه دانشمندان و دانشجویان فلسفه و کلام خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 2