جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1130
الاهیات یا وحی هگل که مضمون سازی شد
نویسنده:
Stephen Theron
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge Scholars Publishing ,
الهیات معراج و حیقوق نبی
نویسنده:
Neal D. Presa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب کلیسای شناسی اصلاح شده را از طریق ایمان زیسته مهاجران مسیحی آمریکایی فیلیپینی توصیف می کند. با درگیر شدن با درک سنت الهیات پروتستان/ اصلاح شده از عروج عیسی مسیح با کتاب حبقوق عهد عتیق به عنوان یک شریک گفتگو، کلیسای شناسی متنی و سازنده را پیشنهاد می کند.
الهیات شبانی و مراقبه: روندهای انتقادی در نظریه و عمل
نویسنده:
Ramsay, Nancy Jean
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
John Wiley & Sons ,
خلقت حوا و طبیعت گرایی رنسانس: الهیات بصری و ابداع هنری
نویسنده:
Jack M. Greenstein
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : به تصویر کشیدن آفرینش زن مشکل خاصی را برای هنرمندان رنسانس ایجاد کرد. شمایل نگاری قرون وسطایی حوا که نیمه شکل گرفته از پهلوی آدم برمی خیزد، به سختی با تعهد آنها به بازنمایی طبیعت گرایانه از پیکر انسان سازگاری داشت. در عین حال، داستان خدا که اولین زن را از دنده می‌سازد، روایت تصویری با وقار و تأثیرگذاری را ارائه نمی‌دهد که هنرمندان، حامیان و عموم مردم برایشان ارزش قائل بودند. جک ام. گرینشتاین این مشکل هنری را نقطه عزیمت برای مطالعه شمایل نگارانه این موضوع مرکزی فرهنگ مسیحی می داند. کتاب او نشان می‌دهد که وقتی لورنزو گیبرتی، آندره‌آ پیزانو و دیگر مجسمه‌سازان ایتالیایی قرن چهاردهم و پانزدهم، ترکیب سنتی را برای تطبیق با حوا که به‌طور طبیعی به تصویر کشیده شده بود، تغییر دادند، کتاب او نشان می‌دهد که چگونه معنا همراه با شکل تغییر کرد. گرینشتاین استدلال می‌کند که نقش هنرمند و قدرت تصویرسازی در شکل‌دهی مجدد فرهنگ رنسانس و تفکر مذهبی در خطر است.
الهیات بیزانسی و زمینه‌های فلسفی آن
نویسنده:
Antonio Rigo; Pavel Ermilov; Michele Trizio
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brepols ,
چکیده :
چکیده ماشینی : از آنجایی که بیزانس هرگز تلاشی ثابت و قطعی برای تعیین جایگاه فلسفه و الهیات به روش مکتب غرب ندید، رابطه بین آنها در جهان یونانی زبان قرون وسطی همیشه به عنوان یک موضوع مشکل آفرین تلقی می شد. مقالات موجود در این مجلد با این فرض کار می‌کنند که فلسفه در بیزانس یک سنت اعتقادی یکپارچه نیست، بلکه به مجموعه‌ای از پدیده‌های فکری، چارچوب‌های نهادی، آموزه‌ها و سنت‌های متنی مربوط می‌شود که به طرق مختلف بر ادبیات کلامی تأثیر گذاشته است. جلوه ها و وجوه مختلف خود فلسفه. آنتونیو ریگو استاد فیلولوژی بیزانس و مسیحیت در دانشگاه ونیز Ca' Foscari است. تحقیقات او بر زندگی مذهبی در بیزانس، با تأکید ویژه بر ادبیات زاهدانه و عرفانی، بدعت شناسی و الهیات در دوره دیرینه شناسان متمرکز است.
روح، نیروی حیات و کثرت: الهیات تطبیقی برای دمکراسیِ خلقت
نویسنده:
Hyo-Dong Lee
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : ما در جهانی به طور فزاینده ای جهانی، به هم پیوسته و وابسته به هم زندگی می کنیم، که در آن اشکال مختلف عدم تعادل سیستمی در قدرت، تقاضای فزاینده ای برای کثرت گرایی و دموکراسی واقعی را به وجود آورده است. همانطور که شایسته دنیایی است که این چنین به هم پیوسته است، این کتاب تلاشی تطبیقی ​​الهیاتی و فلسفی برای ساختن زیربناهای جدید برای ایده دموکراسی از طریق آوردن مفهوم غربی روح در گفتگو با مفهوم غیردوگانه و غیرسلسله مراتبی آسیای شرقی از چی ارائه می دهد. این کتاب ماجراهای تاریخی ایده چی را از طریق برخی از تاریخ های متنی کنفوسیوسی و دائوئیستی آن در شرق آسیا، به طور عمده لائوزی، ژو ژی، توگی، نونگمون و سوئون دنبال می کند و آنها را با مفهوم سازی های مشابه از خلاقیت نهایی و مقایسه می کند. قدرت معنوی که در صورت فلکی فکری تفکر غربی و/یا مسیحی یافت می‌شود - یعنی خلاقیت وایتهد، حرکت هگل، آشوب دلوز، و تهوم کاترین کلر. این کتاب به بدنه رو به رشد الهیات مسیحی پنوماتوسنتریک (روح محور) می افزاید که بر وجود رهایی بخش، یکسان سازی و کثرت بخشی خدا در کیهان تأکید دارند. بعلاوه، به گفت و گوی الهیاتی و فلسفی بین غرب و آسیای شرقی کنفوسیوس و دائوئیستی تزریق می کند، که تاکنون تحت تسلط سنت های پراگماتیست و فرآیندی آمریکایی بوده است، صدای تازه ای که توسط تفکر هگلی، پست مدرن و پسااستعماری شکل گرفته است. این روش‌هایی را غنی می‌سازد که در آن مفاهیم کثرت‌گرایانه و دموکراتیک مفهوم چی بیان می‌شوند. علاوه بر این، این کتاب با ارائه مقدمه ای ارزشمند برای برخی از متفکران نماینده کره که عمدتاً برای محققان غربی ناشناخته هستند، مطالعه شرق آسیا و به ویژه نئوکنفوسیوسیسم را پیش می برد. در نهایت، این کتاب مدلی از الهیات زمینه‌ای آسیایی را ارائه می‌کند که از منابع مذهبی و فلسفی آسیای شرقی برای ارائه دیدگاهی از کثرت‌گرایی و دموکراسی استفاده می‌کند. خواننده ای که علاقه مند به گفتگوی شرق و غرب در پرتو واقعیت جهانی سرکوب سیاسی، استثمار اقتصادی و به حاشیه راندن فرهنگی است، این کتاب را آموزنده، جذاب و روشنگر خواهد یافت.
اخلاقیات مسیحیت اولیه در تعامل با بستر‌های یهودی و یوانای-رومی
نویسنده:
Henten, Jan Willem van
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill ,
چکیده :
چکیده ماشینی : در کتاب اخلاق مسیحیت اولیه در تعامل با زمینه‌های یهودی و یونانی-رومی، متخصصان حوزه‌های مختلف به تحلیل روند تحول اخلاق اولیه مسیحی به دلیل تعامل مداوم با سنت‌های یهودی، یونانی-رومی و مسیحی می‌پردازند.
بازشناسی سوژه های دیگر: الهیات شبانی فمینیستی و چالش هویت
نویسنده:
Katharine E. Lassiter
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lutterworth Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : وقتی خودمان به خاطر هویتی که در آن زندگی می‌کنند، رنج می‌برند، چگونه عادلانه اهمیت می‌دهیم؟ کاترین لاسیتر، الهی‌دان شبانی، از دیدگاه فمینیستی به این پرسش میان رشته‌ای می‌پردازد تا بفهمد رنج، شکل‌گیری موضوع و بی‌عدالتی اجتماعی چگونه به هم مرتبط هستند. لاسیتر با تأمل در تنش‌ها در تجربیات خود از مراقبت از خود، چالش‌های هویت را در توسعه انسان‌شناسی الهیات شبانی شناسایی می‌کند. او با اقتباس از نظریه های شناخت، استدلال می کند که انجام مراقبت عادلانه مستلزم شناخت نیاز به شناخت و همچنین درک موانع دریافت شناخت بین فردی، اجتماعی و الهیاتی است. او با گرد هم آوردن منابعی از الهیات شبانی و نظریه اجتماعی، الهیات شبانی فمینیستی و عمل برخورد را توسعه می دهد تا مراقبتی را که عدالت را رعایت می کند، پیش ببرد. محققان، دست اندرکاران عدالت اجتماعی و مراقبان شبانی قادر خواهند بود از این منبع استفاده کنند تا نه تنها بفهمند که چگونه و چرا شناخت بر رشد انسان تأثیر می گذارد، بلکه همچنین چگونه می توانیم یک عمل الهیات رهایی بخش را که به نقش شناخت در شکل گیری موضوع توجه دارد، اجرا کنیم.
اوسبیوس قیصری: علیه مارسلوس و در دفاع از الهیات کلیسایی
نویسنده:
Eusebius of Caesarea
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Catholic University of Amererica Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این اولین ترجمه انگلیسی از دو اثر آخر الاهیاتی یوسبیوس قیصریه ای، علیه مارسلوس و درباره الهیات کلیسایی است. اولین متن پس از تشریع مارسلوس آنسیرا در سال 336 برای توجیه اقدام پدران شورا در دستور دادن به رسم به دلیل بدعت نوشته شد، با این ادعا که مارسلوس "سابلی" (یا مدالیست) در مورد تثلیث و از پیروان آن بود. پل ساموساتا (از این رو فرزندخواندگی) در مسیح شناسی. این متن با تکیه شدید به نقل قول‌های گسترده از رساله‌ای که مارسلوس علیه آستریوس سوفیست نوشته است، اطلاعات مهمی در مورد سیاست کلیسایی در دوره قبل و بلافاصله پس از شورای نیقیه ارائه می‌کند و تلاش می‌کند تفسیر اشتباه مارسلوس از چندین بخش کلیدی کتاب مقدس را نشان دهد. از قبل شورا مورد بحث است. با انجام این کار، یوسبیوس از گزارش ناکافی مارسلوس در مورد تمایز بین اشخاص تثلیث، معاد شناسی و آموزه های کلیسا در مورد هویت الهی و انسانی مسیح انتقاد می کند. درباره الهیات کلیسایی، که در حدود 338/339 درست قبل از مرگ اوسبیوس تألیف شده است، و شاید در پاسخ به عفو اسقف های معزول که توسط کنستانتیوس پس از مرگ کنستانتین در سال 377 وضع شده بود و احتمال بازگشت مارسلوس به مقر خود، همچنان انتقادات را مطرح می کند. ابتدا در «علیه مارسلوس» مطرح شد و دوباره از نقل قول‌هایی از کتاب مارسلوس علیه آستریوس استفاده کرد. با این حال، ما در این متن توضیح بسیار سیستماتیک تری از ایرادات اوزبیوس به عناصر مختلف الهیات مارسلوس و آنچه که او به عنوان بیان ارتدوکس مناسب آن عناصر می‌داند، می‌بینیم. پژوهش های اخیر که مدت ها برای اظهاراتی در تضاد با ارتدوکس های متأخر نادیده گرفته شده بود، حتی به عنوان بدعت نوشته شده بودند، زیرا ادعا می شود «نیمه آریایی» هستند، تأثیر شگرفی این متون بر سنت الهیات یونانی در قرن چهارم، به ویژه بر درک ارتدوکسی، نشان داده است. ترینیتی علاوه بر تأثیر آنها، آنها برخی از معدود متون کاملی هستند که ما از متکلمان یونانی در دوره بلافاصله پس از شورای نیقیه در سال 325 در اختیار داریم، بنابراین شکافی در مواد موجود برای تحقیق و تدریس در این مرحله حساس الهیات پر می شود. توسعه.
تاملات انتقادی درباره الهیات معلولیت استنلی هاوئرواز: معلول کردن جامعه و توانمندکردن الهیات
نویسنده:
John Swinton
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Haworth Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : به طور همزمان به عنوان مجله دین، ناتوانی و سلامت، جلد 8، شماره 3/4 2004 منتشر شد. "هیچ متکلم جریان اصلی دیگری به طور مداوم و قاطعانه با و برای افراد دارای ناتوانی های رشدی موضع گیری نکرده است." - جان سوینتون تأملات انتقادی درباره الهیات معلولیت استنلی هاوئرواس: جامعه ناتوان، الهیات توانمند، نوشته‌های تأثیرگذار یکی از مهم‌ترین الهی‌دانان معاصر را بررسی می‌کند. در طول سی سال گذشته، دکتر استنلی هاوئرواس، مجله تایم، الهی‌شناس سال (2001) مرتباً یک موضع الهیاتی ارائه کرده است که به اهمیت عمیق الهیات افراد دارای ناتوانی‌های رشدی و همچنین اهمیت آن‌ها برای زندگی و وفاداری آنها اهمیت می‌دهد. کلیسا ده مقاله کلیدی Hauerwas در مورد معلولیت در یک جلد گرد هم آمده است - مقالاتی که تفکر او را در مورد الهیات معلولیت منعکس و نشان می دهد، همراه با پاسخ به هر مقاله از منابع معتبر چند رشته ای از جمله ژان وانیر، مایکل بروبه، جان اوبراین و ری اس اندرسون. دکتر Hauerwas همیشه صدایی بی باک در زمینه الهیات بوده است. تأملات انتقادی درباره الهیات معلولیت استنلی هاوئرواس: جامعه ناتوان کننده، الهیات توانمند کار خود را در مورد معنای واقعی ناتوانی ارائه می دهد و بحث های چند رشته ای انتقادی در مورد ایده های چالش برانگیز او و اعتبار آنها ارائه می دهد. هاورواس در مقالات خود دیدگاه های خود را در مورد موضوعاتی مانند ساخت اجتماعی ناتوانی های رشدی، تجربه ناتوانی های عمیق رشدی در رابطه با جامعه لیبرال، و جامعه به عنوان «هرمنوتیک انجیل» مورد بحث قرار می دهد. شامل یک مقاله جدید از دکتر Hauerwas بود که به همکاران کتاب پاسخ می دهد. تأملات انتقادی در مورد الهیات ناتوانی استنلی هاوئرواس: جامعه ناتوان کننده، الهیات توانمند به بررسی افکار هاورواس در مورد: * ماهیت سیاسی معلولیت در جامعه لیبرال * ایجاد جامعه ای که در آن عشق بیشتر باشد * ابعاد آنچه "عادی" است * نقش کلیدی کسانی که به عنوان افراد خارجی رفتار می شوند در ساختن جامعه * درک الهیاتی از فرزندپروری که مسئولیت تک تک کودک را در جامعه مسیحی قاطعانه قرار می دهد * استفاده از الگوی کلیسا به عنوان یک اخلاق اجتماعی * ناتوانی رشدی با رنج یکسان شده است * مفهوم فرد در الهیات معلولیت * معلولان رشدی و معیارهای "انسانیت" * اهمیت خانواده در فرآیند مراقبت از افراد دارای معلولیت رشدی تأملات انتقادی درباره الهیات معلولیت استنلی هاوئرواس: جامعه ناتوان کننده، الهیات توانمند کاوشی جذاب از تأمل الهیات معاصر در مورد معلولیت است و خواندنی ضروری برای دانشجویان و معلمان الهیات عملی، مشاوران شبانی، روحانیون، روحانیون، و دانشجویان مراقبت های اجتماعی و بهداشتی است. . جان سوینتون، دکتری، بی.دی.، آر.ام.ان.، آر. به مدت شانزده سال به عنوان پرستار کار کرد و در زمینه های روانپزشکی و ناتوانی یادگیری تخصص داشت. او همچنین چندین سال را در زمینه روحانیت بیمارستان گذراند که اخیراً به عنوان کشیش روانپزشکی جامعه بود. او اکنون در بخش الهیات و مطالعات دینی، کالج کینگ، دانشگاه آبردین، اسکاتلند در الهیات عملی سخنرانی می کند.
  • تعداد رکورد ها : 1130