جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
شخصیت و اندیشه های الهیاتی پولس
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دائرة المعارف طهور,
الهیات مسیحی: مبانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Murray Rae
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
چکیده ماشینی : الهیات مسیحی: مبانی مقدمه ای مختصر به ماهیت، وظایف و دغدغه های اصلی الهیات است - مطالعه خدا در سنت مسیحی. این کتاب با ارائه یک نمای کلی از داستانی که مسیحیت در مورد وضعیت انسانی ما در برابر خدا به ما می گوید، به دنبال تشویق و پایه محکمی برای کاوش های بیشتر خواننده در این موضوع است. با بحث‌هایی پیرامون رابطه بین ایمان و عقل در الهیات، کتاب با در نظر گرفتن اساس الهیات آغاز می‌شود و به بررسی موضوعات کلیدی می‌پردازد، از جمله: هویت عیسی و بحث‌ها در مسیحیت. نقش کتاب مقدس در شکل دادن به تحقیق الهیات؛ محوریت تثلیث برای همه اشکال تفکر مسیحی. وعده نجات و چگونگی تحقق آن. با پیشنهاداتی برای مطالعه بیشتر در پایان هر فصل به همراه واژه نامه الهیات مسیحی: مبانی، نقطه شروع ایده آل برای کسانی است که تازه به مطالعه الهیات می پردازند.
ترحم صلیب: شوق مسیح در الهیات و هنر - عصر باروک
نویسنده:
Jesus Christ; Viladesau, Richard
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الهیات اولیه شمایل آگوستین: مطالعه ای در توسعه الهیات طرفدار نیسان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Boersma, Gerald P
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی: این کتاب به بررسی الهیات اولیه آگوستین در مورد imago dei، قبل از انتصاب او (386-391) می پردازد. این کتاب نشان می‌دهد که تفکر اولیه آگوستین یک انحراف قابل توجه از الهیات تصویری لاتین طرفدار نیقیه یک نسل قبل است. این کتاب استدلال می‌کند که اگرچه الهیات اولیه آگوستین در مورد تصویر مبتنی بر الهیات هیلاری پواتیه، ماریوس ویکتورینوس و آمبروز میلانی است، آگوستین توانست به گونه‌ای که پیشینیان او چنین نبوده‌اند، تصدیق کند که هم مسیح و هم شخص انسان تصویر هستند. از خدا پیشینیان لاتین طرفدار نیقیه آگوستین، imago dei را اساساً به عنوان یک اصطلاح مسیحی که یک وحدت جوهر الهی را مشخص می کند، درک می کردند. بر اساس این کتاب، الهیات اولیه تصویر آگوستین، انحراف اولیه خود را نه در مناقشه نیقیه، بلکه در تعامل فلسفی متافیزیک فلوطنی، که در آن تمام واقعیت متناهی تصویری از واقعیت غایی است، دارد. برای این سنت، یک تصویر نیازی به برابری ندارد. یک تصویر می تواند کم و بیش شبیه منبع آن باشد. این کتاب معتقد است که نوشته‌های اولیه آگوستین مسیح را به‌عنوان تصویری مشابه تشبیه می‌کند، در حالی که شخص انسانی تصویری از تشبیه نابرابر است. ارزیابی افلاطونی و مشارکتی ماهیت «تصویر»، الهیات اولیه آگوستین را از تصویر خدا قادر می‌سازد تا فراتر از پیشینیان لاتینی خود حرکت کند و imago dei را هم از مسیح و هم برای شخص انسانی تأیید کند. ادامه مطلب... چکیده: این کتاب به بررسی الهیات اولیه آگوستین در مورد imago dei، قبل از انتصاب او (386-391) می پردازد. این کتاب نشان می‌دهد که تفکر اولیه آگوستین یک انحراف قابل توجه از الهیات تصویری لاتین طرفدار نیقیه یک نسل قبل است. این کتاب استدلال می‌کند که اگرچه الهیات اولیه آگوستین در مورد تصویر مبتنی بر الهیات هیلاری پواتیه، ماریوس ویکتورینوس و آمبروز میلانی است، آگوستین توانست به گونه‌ای که پیشینیان او چنین نبوده‌اند، تصدیق کند که هم مسیح و هم شخص انسان تصویر هستند. از خدا پیشینیان لاتین طرفدار نیقیه آگوستین، imago dei را اساساً به عنوان یک اصطلاح مسیحی که یک وحدت جوهر الهی را مشخص می کند، درک می کردند. بر اساس این کتاب، الهیات اولیه تصویر آگوستین، انحراف اولیه خود را نه در مناقشه نیقیه، بلکه در تعامل فلسفی متافیزیک فلوطنی، که در آن تمام واقعیت متناهی تصویری از واقعیت غایی است، دارد. برای این سنت، یک تصویر نیازی به برابری ندارد. یک تصویر می تواند کم و بیش شبیه منبع آن باشد. این کتاب معتقد است که نوشته‌های اولیه آگوستین مسیح را به‌عنوان تصویری مشابه تشبیه می‌کند، در حالی که شخص انسانی تصویری از تشبیه نابرابر است. ارزیابی افلاطونی و مشارکتی ماهیت «تصویر» به الهیات اولیه آگوستین از تصویر خدا این امکان را می دهد که فراتر از اسلاف لاتینی خود حرکت کند و imago dei هم مسیح و هم شخص انسانی را تأیید کند.
ایرنیوس لیون و الهیات روح القدس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anthony Briggman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
از کیو تا علامت "راز": تاریخ ترکیبی از الاهیات روایی اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hugh M. Humphrey
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
مصائب مسیح در اندیشه قرون وسطای پسین: مقاله ای در مورد رشد مسیح شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kevin Madigan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از نخستین روزهای کلیسا، الهی‌دانان برای درک چگونگی وجود انسانیت و الوهیت در شخص مسیح تلاش کرده‌اند. طرفداران بدعت آریان، که معتقد بودند عیسی نمی‌توانست کاملاً الهی باشد، شواهد قابل توجهی در کتاب مقدس برای موقعیت خود یافتند: عیسی تعجب کرد، سؤال کرد، ترسید، رنج کشید و دعا کرد. مدافعان ارتدکس، مانند هیلاری پواتیه، آمبروز میلان، ژروم، و آگوستین، نبوغ قابل توجهی در توضیح چگونگی سازگاری این عبارات کتاب مقدس با الوهیت مسیح نشان دادند. الاهیدانان قرون وسطایی مانند پیتر لومبارد، توماس آکویناس و بوناونتور نیز هنگام رویارویی با تهدید فزاینده بدعت آریان با این متون دست و پنجه نرم کردند. مانند اسلاف خود، آنها نیز با نیاز به حفظ انسانیت اصیل عیسی و توصیف شیوه ای از تجربه احساساتی که هیچ شکی در الوهیت کامل کلام مجسم نمی کند، مواجه بودند. همانطور که کوین مادیگان نشان می دهد، با این حال، آنها همچنین با یک مانع دیگر روبرو شدند. متکلمان قرون وسطی از پدران یونانی و لاتینی مجموعه ای از نظرات را در مورد عبارات مورد بحث به ارث برده بودند که در این زمان به جایگاه فرهنگی هنجاری در سنت مسیحی دست یافته بود. با این حال، پدران یونانی و لاتین در یک موقعیت جدلی نوشتند و به تهدیدی که آریایی ها برای ارتدکس ایجاد می کرد پاسخ دادند. در نتیجه، آنها گاهی خود را به اظهارات افراطی و گاهی متناقض می‌دیدند. این اظهارات از نظر جانشینان قرون وسطایی خود یا به نظر می رسید که الوهیت واقعی مسیح، انسانیت واقعی او را به خطر می اندازد، یا این احتمال را که خدا و انسان با یکدیگر در ارتباط هستند یا به طور متافیزیکی با یکدیگر مرتبط هستند. در نتیجه، متکلمان قرون وسطایی نیز نیاز داشتند تا نشان دهند که چگونه دو گزاره به یک اندازه معتبر اما ظاهراً متناقض را می توان با هم تطبیق داد - تا از اجداد پدری خود در برابر هر گونه تردیدی در مورد اتفاق نظر یا درستی ارتدوکس آنها محافظت کنند. مادیگان با بررسی استدلال‌های ناشی از این فشارهای دوگانه، در می‌یابد که تحت عنوان جذب و انتقال بی‌تغییر یک سنت متفق القول، در واقع شکاف‌ها و ناپیوستگی‌های زیادی بین دو بدنه فکری باستان و قرون وسطی وجود داشته است. او به جای تغییر یا توسعه ارگانیک، تغییرات بنیادی، آزمایش، تازگی و حتی هترودوکسی را می یابد.
ناتوانی در فلسفه و الهیات مسیحی قرون وسطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Scott M. Williams (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب از ابزارهای فلسفه تحلیلی و قرائت دقیق متون فلسفی و کلامی مسیحی قرون وسطی استفاده می کند تا آنچه را که این متفکران در مورد آنچه امروز «ناتوانی» می نامیم، بررسی کند. فصل ها همچنین آنچه را که این نویسندگان قرون وسطایی می گویند با فیلسوفان مدرن و معاصر مقایسه می کنند. الهی دانان معلولیت این رویکرد دوگانه درک ما را از تاریخچه ناتوانی در فلسفه و الهیات مسیحی قرون وسطی غنی می کند و راه های جدیدی را برای تحقیق برای محققان معاصری که در مورد معلولیت کار می کنند باز می کند. جلد به سه قسمت تقسیم شده است. بخش اول به چارچوب های نظری مربوط به ناتوانی می پردازد، به ویژه در مورد سؤالاتی در مورد تعریف(های) «ناتوانی» و چگونگی ارتباط ناتوانی با رفاه. سپس فصل‌ها به دو بخش دیگر تقسیم می‌شوند تا روش‌هایی را که فیلسوفان و متکلمان قرون وسطایی درباره ناتوانی نظریه‌پردازی می‌کردند، بازتاب دهند. قسمت دوم مربوط به ناتوانی در این زندگی است و قسمت سوم مربوط به ناتوانی در زندگی پس از مرگ است. در مجموع، این فصل ها دو مشاهدات کلی را پشتیبانی می کنند. اولاً، این متکلمان فلسفی گاه با استفاده از استدلال ها و مثال های متضاد ضد توان گرایی الهیاتی و فلسفی در برابر دیدگاه های توان گرایانه یونانی-رومی مقاومت می کنند. در اینجا ما برخی از دیدگاه‌های شگفت‌انگیز مثبت ناتوانی را می‌یابیم که در روایت‌های مختلف زندگی شاد انسانی گنجانده شده‌اند. ما همچنین کرامت یکسانی برای همه انسانها بدون توجه به توانایی یا ناتوانی پیدا می کنیم. ثانیاً، برخی از بذرهای دیدگاه‌های توانگرایانه مدرن و معاصر در فلسفه و الهیات مسیحی قرون وسطی، به ویژه با توجه به شخصیت و عقلانیت، تفسیر روشنفکرانه از imago Dei، و شناسایی کرامت انسانی با استفاده از عقل، ایجاد شد. این جلد ناتوانی را در طیف وسیعی از نویسندگان مسیحی قرون وسطی از زمان آگوستین تا فرانسیسکو سوارز بررسی می کند. این مورد برای دانش پژوهان و دانشجویان فارغ التحصیل شاغل در فلسفه و الهیات قرون وسطی یا مطالعات مربوط به معلولیت مورد علاقه خواهد بود.