جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
از کیو تا علامت "راز": تاریخ ترکیبی از الاهیات روایی اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hugh M. Humphrey
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
الهیات و روایت: منتخب مقالات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hans W. Frei, George Hunsinger, William C. Placher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
الهیات روایی و الهیات اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alexander Lucie-smith (الکساندر لوسی اسمیت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Pub Co ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تفکر اخلاقی امروزه خود را بین امر جزئی و کلی سرگردان می یابد. کار Alasdair Maclntyre در مورد روایت، که در اینجا همراه با Stanley Hauerwas و H. T. Engelhardt مورد بحث قرار گرفت، با بازگشت به روایت و کنار گذاشتن توهم یک دلیل بی‌جسم که ادعا می‌کند می‌تواند توضیحی منسجم ارائه دهد، آسیب‌های وارد شده توسط روشنگری را جبران کند. همه چيز. جان رالز با تکیه بر میراث امانوئل کانت دقیقاً همین را مطرح کرد - نظریه ای که برای همه موارد مناسب است. حق با کیست؟ آیا باید جهان شمولی را کنار گذاشت؟ آیا ما باید فقط در مورد اخلاقیات با عباراتی نسبی و محدود به مکان و زمان فکر کنیم؟ الکساندر لوسی اسمیت با بررسی ماهیت خود روایت و نیز روایات خاص رالز و سنت آگوستین تلاش می کند به این پرسش ها پاسخ دهد. روایت‌ها به همان اندازه که در تاریخ و تجربه شخصی ریشه دارند، محدودیت‌هایی را که بر آن‌ها تحمیل می‌شود تحت فشار قرار می‌دهند. این ادعای لوسی اسمیت است که هر روایتی که به اخلاقیات زیسته اشاره می کند در پس زمینه یک افق بی نهایت وجود دارد. و بنابراین این است که جزئی و ریشه‌دار نیز می‌توانند ما را از امر کلی و تغییرناپذیر آگاه کنند.
چیستی و چرایی الهیات روایی
نویسنده:
زهره علی پناهی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
در آغاز دهه هفتاد میلادی رویکردی خاص در الهیات باب شد به نام الهیات روایی ، که در پی آن بود تا مفهوم داستان و نیز موضوع نوع بشر را به عنوان موجودی داستان گو به موضوع محوری اندیشه پردازی های الهیاتی تبدیل کند. ویژگی اساسی الهیات روایی توجه خاصی است که به روایت و داستان های مرتبط با الهیات مسیحی و نقش آنها در زندگی مومنان دارد. روایت به عنوان نوع خاصی از ساختار متنی با کیفیت های پی در پی داستان مانند خود بازتاب ادعاهای دینی و بیان ایمان مسیحی است. پیروان این مکتب همانند دیگر جنبش های الهیاتی معاصر، اندیشه پردازی های خود را با سوال از شرایط انسان بودن در جهان آغاز و کلید پاسخ به آن را در توجه به روایت و داستان می دانند. استدلال آنان این است که تجربه بشر ضرورتا دارای شکل روایتی است و در نتیجه می توان آن را در شکل یک روایت درک کرد. متالهان این مکتب تاکید می کردند که وظیفه الهیات پرداختن به روایت و اندیشه پردازی نظام مند در مورد آن است. امروزه توجه و علاقه جدید به روایت بخاطر جایگاه آن در انجیل و ماهیت تاریخی ایمان مسیحی افزایش یافته است. مدتهای مدید، بحث روایت بوسیله الهیات نظام مندی که آنرا به سطح یک موضوع نمایشی تقلیل می داد، مورد غفلت قرار می گرفت و از طریق یک نگرش برون زای تاریخی گری بهایی به آن نمی داد و بر مغایرت آن با واقعیت ها پای می فشرد. بر پایه این نقطه نظرها، متن ها به لایه های منابع ویرایش شده، فرم های ادبی ساده و دارندگان ایده هایی تقسیم می شدند که تاریخ از روی آنها ساخته می شد.
صفحات :
از صفحه 86 تا 99
  • تعداد رکورد ها : 5