جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1081
ارتقای ورزش، طبیعت انسانی و اخلاق: تهدیدها و فرصت‌های فناوری‌های دوپینگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pieter Bonte, Jan Tolleneer, Paul Schotsmans (auth.), Jan Tolleneer, Sigrid Sterckx, Pieter Bonte (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب بحث عمیقی را در مورد مفهوم طبیعت انسان از دیدگاه‌های مختلف و از رشته‌های مختلف ارائه می‌کند، به تحلیل استفاده از آن در بحث دوپینگ و تحقیق در زمینه‌های هنجاری آن می‌پردازد. رابطه بین استعداد طبیعی و توانایی های افزایش یافته در یک چارچوب مفهومی و نظری مناسب مورد بررسی قرار می گیرد: آیا دوپینگ به عنوان عاملی برای غیرانسانی شدن ورزشکار تلقی می شود یا ابزاری برای تحقق آرزوهای او برای حرکت سریعتر، بالاتر و قوی تر است؟ کدام ویژگی ورزش را به موضوعی عجیب و غریب برای بحث اخلاقی تبدیل می‌کند و خطرات و فرصت‌های اخلاقی درونی و بیرونی که در ارتقای ورزشی دخیل هستند کدامند؟ این جلد تأمل انسان شناختی بنیادی فلسفی را با اخلاق کاربردی و رویکردهای اجتماعی- فرهنگی و تجربی ترکیب می کند. علاوه بر این، دستورالعمل هایی به تصمیم گیرندگان و سیاست گذاران در سطوح محلی، ملی و بین المللی ارائه خواهد شد. با بزرگنمایی بر روی موضوع ذاتی آنچه در مورد شرایط بیولوژیکی هومو ساپینس ما ارزشمند است، این جلد فقط به موضوع خاص استعداد طبیعی و اینکه چرا چنین استعدادی بسیار متفاوت از ریشه های بیوتکنولوژیکی توانایی قدردانی می شود، توجه می کند. علاوه بر این، جنبه‌های خاص ورزش مانند ماهیت رقابتی آن و نمایش مستقیم آن از توانایی بدنی، دلیل خوبی برای مشخص کردن موضوع استعداد طبیعی ورزشی برای بررسی دقیق اخلاقی است.
خودمختاری و پزشکی بالینی: تجدید رابطه حرفه ای سلامت با بیمار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jurrit Bergsma Ph.D., David C. Thomasma Ph.D. (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب برخاسته از یک اعتقاد دوگانه است. اولین مورد این است که استقلال، علیرغم انتقادهای اخیر در مورد اهمیت آن در اخلاق زیستی و فلسفه پزشکی، و مقاومت سنتی پزشکی در برابر "دخالت" آن در رابطه پزشک و بیمار، عنصر اساسی هویت فرد و سازوکارهای برخورد است. با بیماری، بیماری و ناتوانی. به این ترتیب، یک جزء ضروری در تسلیحات متخصص مراقبت های بهداشتی است که برای ایجاد شفا استفاده می شود. علاوه بر این، به روشی مشابه برای کمک به متخصص بهداشت در روابط خود با بیمار و مجروح عمل می کند. محکومیت دوم از fITst ناشی می شود. خودمختاری بسیار پیچیده تر از آن چیزی است که در استفاده فلسفی این مفهوم به نظر می رسد. در این عقیده ما به کسانی می‌پیوندیم که اتکای بیش از حد به خودمختاری در اخلاق زیستی مدرن و سکولار که در ایالات متحده سرچشمه می‌گیرد، اما در فرهنگ‌های دیگر برتری یافته است، انتقاد کرده‌اند. این نقد بر توسل به زمینه های غنی تر زندگی افراد تکیه دارد. در جاهای دیگر، نقد معاصر خودمختاری در انواع مدل‌های اخلاقی بدیل مانند اخلاق روایت، اخلاق کسوئیستی و زمینه‌گرایی ظاهر می‌شود. در واقع، انتقاد پست مدرن از تمام اخلاق زیستی استدلال می‌کند که هیچ مبنای قابل دفاعی برای ادعاهایی وجود ندارد که فرد باید به استقلال یا هر اصل دیگری به عنوان راهی برای اطمینان از اخلاقی بودن احترام بگذارد.
آسیب رساندن به افراد آینده: اخلاق، ژنتیک و مشکل عدم هویت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Heyd (auth.), Melinda A. Roberts, David T. Wasserman (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه مقالات به بررسی تعهدات ما نسبت به افراد آینده، از فرزندان آینده خود تا نسل های دورتر می پردازد. آیا می توانیم به آنها آسیب برسانیم؟ آیا می توانیم به آنها ظلم کنیم؟ آیا این واقعیت که انتخاب ما به جای یک فرد بهتر اما «غیر همسان»، فرد بدتری را به وجود می آورد، این انتخاب را اشتباه می کند؟ ما بطور شهودی فکر می کنیم که موظف هستیم با افراد آینده مطابق با استانداردهای سختگیرانه خاصی رفتار کنیم - تقریباً استانداردهایی که فکر می کنیم در مورد رفتار ما با افراد موجود اعمال می شود. ما فکر می کنیم باید زندگی بهتری برای حداقل برخی از افراد آینده ایجاد کنیم، در حالی که می توانیم بدون بدتر کردن اوضاع برای بسیاری از افراد موجود یا سایر افراد آینده، این کار را انجام دهیم. ما فکر می کنیم انجام رفتارهای پرخطر امروز که به وضوح اثرات نامطلوبی برای کودکانی که قصد باردار شدن آنها را داریم، اشتباه است. و ما فکر می کنیم اشتباه است که امروز به گونه ای عمل کنیم که زمین آینده را به مکانی بدبخت تبدیل کند. با این حال، هر یک از این نکات شهودی با مشکل عدم هویت به چالش کشیده می شود. این مشکل از مشاهده این موضوع ناشی می شود که افراد آینده اغلب وجود خود را مدیون انتخاب هایی هستند که به نظر می رسد اوضاع را برای همان افراد بدتر می کند. برای مثال، فناوری‌های جدید تولیدمثلی می‌توانند برای به وجود آمدن یک فرد به جای دیگری یا اصلاً هیچ‌کس، خطرناک و ضروری باشند. اما تعداد بی‌شماری از انتخاب‌های دیگر، چه درست قبل از لقاح و چه قرن‌ها قبل از آن، می‌توانند انتخاب‌هایی باشند که به نظر می‌رسد ربطی به تولید مثل ندارند، اما در واقع به تعیین زمان و نحوه لقاح هر فرد خاص در آینده و در نتیجه هویت کمک می‌کنند. از آن شخص در جایی که زندگی فرد ارزش زندگی کردن را دارد، دشوار است ببینیم که چگونه با چنین انتخاب تعیین کننده هویتی آسیب دیده، یا بدتر شده، یا ظلم شده است. سپس با قدرت کامل مشکل عدم هویت روبرو می شویم: اگر انتخاب برای فرد آینده بد نباشد، به نظر می رسد که بیشترین تأثیر را دارد، پس بر چه اساسی می گوییم که انتخاب اشتباه است؟ مشکل عدم هویت پیامدهایی برای نظریه اخلاقی، سیاست جمعیت، انتخاب فرزندآوری، حقوق کودکان، اخلاق زیستی، اخلاق زیست محیطی، قانون و غرامت برای بی عدالتی های تاریخی دارد. مشارکت کنندگان در این مجموعه درک جدیدی از مسئله عدم هویت ارائه می دهند و مجموعه ای از راه حل های پیشنهادی را برای آن ارزیابی می کنند. این مجموعه با هدف فیلسوفان، دانش پژوهان حقوق، متخصصان اخلاق زیستی و دانشجویان در تمامی این رشته ها، کاوشی کامل در یکی از جذاب ترین و مهم ترین مسائل اخلاقی عصر ماست.
شروط نوزایی [کتاب عربی]
نویسنده:
مالك بن نبي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
انسان سازی و تفسیر در اندیشه محمد ارکون [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد أركون، كيحل مصطفى
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
جنگل [کتاب عربی]
نویسنده:
مصطفى محمود
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
رمز و راز زندگی [کتاب عربی]
نویسنده:
مصطفى محمود
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
رمز و راز مرگ [کتاب عربی]
نویسنده:
مصطفى محمود
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دارالمعارف,
انسان شناسی از دیدگاه عملی [کتابشناسی عربی]
نویسنده:
إیمانویل کانط؛ ترجمة: فتحي إنقزو
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
گروه ها و باورهای عجیب [کتاب عربی]
نویسنده:
راجی عنایت
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالشروق,
  • تعداد رکورد ها : 1081