جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 127
الهیات استعمارزدایانه پورتو ریکویی: آزادی پیامبری
نویسنده:
Delgado, Teresa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب به بررسی مضامین هویت، رنج و امید در داستان‌های مردم پورتوریکویی می‌پردازد تا انسان‌شناسی، جامعه‌شناسی و آخرت‌شناسی الهیات استعماری پورتوریکویی را آشکار کند. این مطالعه با استفاده از روش شناسی میان رشته ای گفتگوی بین ادبیات و الهیات، ظلم، مقاومت، و بینش الهیات جامعه پورتوریکویی را آشکار می کند. این نشان می‌دهد که چگونه ادبیات پورتوریکویی و الهیات پورتوریکویی صداهای پیشگویانه‌ای هستند که برای رهایی مردم رنج‌دیده، در جزیره و دیاسپورای پورتوریکویی فریاد می‌زنند، در حالی که از داستان‌های شخصی خانواده/جامعه پورتوریکویی به عنوان یک نقطه مرجع متنی معتبر استفاده می‌کنند. این اثر در تداوم الهیات زمینه‌ای و مطالعات دیاسپوریک دین در ایالات متحده و همچنین تحقیقات در زمینه بین رشته‌ای مطالعات استعماری و پسااستعماری قرار دارد.
الهیات تطبیقی ​​در میان مدرنیته‌های متعدد: پرورش تخیل پدیدارشناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Chung, Paul S
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مطالعه اکتشافی و انتقادی الهیات تطبیقی ​​را در تعامل با روش‌شناسی پدیدارشناختی و تحقیق جامعه‌شناختی ارائه می‌کند. این مطالعه پسااستعماری دین را در چارچوب مدرنیته های چندگانه روشن می کند. چکیده: این کتاب مطالعه اکتشافی و انتقادی الهیات تطبیقی ​​را در تعامل با روش شناسی پدیدارشناختی و تحقیق جامعه شناختی ارائه می کند. این مطالعه پسااستعماری دین را در چارچوب مدرنیته های چندگانه روشن می کند.
استالین: از الهیات تا فلسفه سوسیالیسم در قدرت
نویسنده:
Boer Robert
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب نه تنها افکار استالین را توضیح می دهد، بلکه با و به ویژه از طریق استالین می اندیشد. این استدلال می کند که استالین اغلب در تقاطع بین الهیات و فلسفه سیاسی مارکسیستی فکر می کرد - به ویژه در مورد مسائل کلیدی سوسیالیسم در قدرت. توجه دقیق و مستمر به متون مکتوب استالین رویکرد اولیه مورد استفاده است. نتیجه مجموعه‌ای از تلاش‌ها برای توسعه سنت مارکسیستی به روش‌های غیرمنتظره است. این کتاب با نگرش دلسوزانه نسبت به سوسیالیسم در قدرت شروع می‌کند، این کتاب تفسیری بسیار روشنگر از فلسفه سوسیالیسم استالین در اختیار ما قرار می‌دهد. این نه تنها یک تلاش دانشگاهی موفق برای بیان مجدد فلسفه استالین است، بلکه تلاشی خلاقانه برای درک سوسیالیسم در قدرت در چارچوب اتحاد جماهیر شوروی سابق و چین معاصر است.
The Political Theology of European Integration: Comparing the Influence of Religious Histories on European Policies
نویسنده:
Mark R. Royce
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
اسلام، دموکراسی و نوگرایی دینی در ایران، 1379-1332: از بازرگان تا سروش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Forough Jahanbakhsh: فروغ جهانبخش
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجلد اساساً بر مسئله سازگاری اسلام و دموکراسی تمرکز دارد و سهم هفت اندیشمند برجسته دینی ایران قبل و بعد از انقلاب را در این موضوع برجسته می کند. این کتاب با قرار دادن بحث در بافت مذهبی خاص خود، به بررسی انتقادی عناصری می‌پردازد که معمولاً در سنت اسلامی از آنها به عنوان هنجارهای دموکراتیک یاد می‌شود. همچنین برای اولین بار شرحی از ظهور روشنفکری دینی در ایران پس از انقلاب ارائه می‌کند. با تمرکز بر اندیشه‌های شخصیت برجسته خود، عبدالکریم سروش، بحث او از حکومت دموکراتیک دینی، تغییر پارادایم در گفتمان مدرنیست‌های مسلمان درباره این موضوع را ارائه می‌کند.» «این کتاب همچنین مؤلفه فکری جنبش اصلاح‌طلب کنونی در ایران را ترسیم می‌کند و چالش‌هایی را که جنبش دموکراسی‌خواهانه باید بر آن غلبه کند، روشن می‌کند.»
الهیات سیاه به عنوان جنبش توده ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles Lattimore Howard (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US ,
اتحادیه اروپا و کلیسای کاتولیک: الهیات سیاسی ادغام اروپا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Petr Kratochvíl, Tomáš Doležal (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
ادیان باستان، سیاست مدرن: مطالعه موردی اسلام از دیدگاه تطبیقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Cook (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چرا اسلام در سیاست معاصر نقش بیشتری نسبت به سایر ادیان دارد؟ آیا چیزی در مورد میراث اسلامی وجود دارد که مسلمانان را بیش از پیروان سایر ادیان در زندگی سیاسی خود به آن استناد کند؟ اگر چنین است، آن چیست؟ ادیان باستانی، سیاست مدرن با بررسی نقش اسلام، هندوئیسم و ​​مسیحیت در زندگی سیاسی مدرن، با تأکید ویژه بر ارتباط یا بی ربط بودن میراث آنها با دغدغه های اجتماعی و سیاسی امروز، به دنبال پاسخ به این سؤالات است. مایکل کوک نگاهی عمیق و تطبیقی ​​به هویت سیاسی، ارزش‌های اجتماعی، نگرش به جنگ، دیدگاه‌های مربوط به نقش دین در حوزه‌های مختلف فرهنگی، و تصورات از سیاست دارد. در تمام این زمینه‌ها، او در می‌یابد که میراث اسلامی منابع غنی‌تری را برای کسانی که در سیاست فعلی فعالیت می‌کنند، نسبت به میراث هندو یا مسیحی ارائه می‌دهد. او از این یافته برای توضیح این واقعیت استفاده می کند که علیرغم وجود همتایان هندو و مسیحی در برخی از جنبه های اسلام گرایی، این پدیده در کل در جهان امروز منحصر به فرد است. این کتاب همچنین نشان می‌دهد که بنیادگرایی - به معنای عزم برای بازگشت به منابع اصلی دین - از نظر سیاسی برای مسلمانان بیشتر از هندوها یا مسیحیان سازگار است. یک تحلیل تطبیقی ​​گسترده توسط یکی از دانشمندان برجسته جهان اسلام پیشامدرن، ادیان باستان، سیاست مدرن، رابطه بین متون بنیادی این سه سنت بزرگ دینی و سیاست پیروان امروزی آنها را روشن می کند.
 سیاست دین یا ادیان سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alistair Welchman (eds.) (آلیستر ولچمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: روشنگری لیبرال و نیز چپ رادیکال تر هر دو به طور سنتی با دین به عنوان یک نیروی ارتجاعی در سیاست مخالفت کرده اند، دیدگاهی که در شناسایی سیاست دین به عنوان تئوکراسی بنیادگرا به اوج خود رسیده است. اما اخیراً تعدادی از متفکران - آگامبن، بدیو، تابوس و به‌ویژه سیمون کریچلی- شروع به کشف تعامل سازنده‌تری از امر دینی و سیاسی کرده‌اند که در آن دین به‌عنوان شکل ممکن یا حتی ضروری رهایی انسان ظاهر می‌شود. مقالات این مجموعه، برگرفته از کارگاهی است که در و با سیمون کریچلی در دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو در فوریه 2010 برگزار شد، راه‌هایی را بررسی می‌کند که در آن مواجهه دین با سیاست نه تنها سیاست، بلکه خود دین را نیز تغییر می‌دهد و آن را به شکلی درمی‌آورد. مذاهب مختلف سیاسی، از جمله نه فقط متافیزیک دینی بدعت‌گذار، بلکه آنچه کریچلی به عنوان دین غیر متافیزیکی، یعنی ایمان بی‌ایمانان، توصیف می‌کند. با شروع از شجره نامه خود کریچلی از ایمان پولین، مقالات این مجموعه به بررسی و دفاع از برخی از مذاهب سیاست و مفاهیم آنها می پردازد. کوستیکا براداتان پیامدهای جایگزینی طنز کریچلی به جای تراژدی را به عنوان وسیله ای برای حداقل فاصله گذاری مورد نیاز برای هر سیاستی به زبان می آورد. جیل استافر دینداری غیر متافیزیکی کریچلی را با روایت چارلز تیلور از مسیحیت مقایسه می کند. آلیستر ولچمن الهیات سیاسی مرزها را بر اساس عمل بی‌زمان آفرینش خدا باز می‌کند. آن اوبیرن دیالکتیک ظریف بین آداب و اخلاق را در اخلاق سیاسی روسو بررسی می کند. رولاند شامپاین یک دین غیر متافیزیکی مهربان را در مقوله منفرد سیاسی آرنت می بیند. دیوید پاناژیا اخلاقیات کریچلی را به عنوان مبنایی برای پیوند سیاسی غیر متافیزیکی معرفی می کند. فیلیپ کوادریو در مورد پیامدهای سیاسی «آنارشیسم عرفانی» کریچلی تعجب می کند و تینا چنتر مکان اولیه سنت غربی را که در آن امر سیاسی و مذهبی تلاقی می کنند، داستان آنتیگون، تفسیرهای فلسفی فرعی داستان (مسلط) را بازخوانی می کند. توسط خوانش هگل) با استفاده از مجموعه ای از تخیل مجدد نمایشنامه پسااستعماری. این مجموعه با مصاحبه ای با سایمون کریچلی به پایان می رسد که موضوعات کارگاه را در پرتو رویدادهای سیاسی اخیرتر بررسی می کند: بهار عربی و ظهور و سقوط جنبش اشغال.
پس از سکولاریسم: بازاندیشی دین در سیاست جهانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Erin K. Wilson (auth.) (اِرین کِی ویلسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با بی ثبات کردن مفروضات غالب در مورد ماهیت دین، اکنون نیاز به توسعه روش های جدید تفکر در مورد این پدیده همیشه حاضر در سیاست جهانی وجود دارد. این کتاب رویکرد جدیدی را برای درک دین و رابطه آن با سیاست در غرب و در سطح جهانی برای روابط بین الملل ترسیم می کند.
  • تعداد رکورد ها : 127