جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 391
آشنایی با دین پژوهی
سخنران:
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات
مسئله خدا در فلسفه مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leonardo Messinese (لئوناردو مسینی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Davies Group Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مسینی ایده‌های خدا را در فلسفه مدرن از جمله دکارت، هیوم، کانت و هگل بررسی می‌کند و اهمیت معاصر آن‌ها را برای تفکر درباره خدا نشان می‌دهد. در نهایت، اندیشه هگل بزرگترین فرصت برای درک رابطه و تفاوت بین فلسفه و الهیات است. از نظر هگل، خدا به عنوان «استعلای درونی» درک می شود و این بالاترین دستاورد فلسفه مدرن است، برخلاف الهیاتی که خدا را متعالی ناب در ایمان می بیند.
دیدگاه پنج فیلسوف درباره اختیار انسان: افلاطون، هابز، هیوم، لایب نیتس و هگل [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Bob Waxman: باب واکسمن
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: خلاصه در طول 2500 سال گذشته، موارد موافق و مخالف اراده آزاد توسط برخی از درخشان ترین ذهن های تاریخ باستان و مدرن مورد بحث قرار گرفته است. این مقاله به بررسی نظریه‌های شاخص و دیدگاه‌های تطبیقی ​​پنج فیلسوف مشهور می‌پردازد. یک تعریف از اراده آزاد بیان می کند که این یک ویژگی ذاتی است که انسان ها از آن برخوردارند. در کنار هم قرار گرفتن، جبر علّی تأیید می کند که اراده آزاد محدود است یا وجود ندارد. استدلال های فلسفی توسط افلاطون، هابز، هیوم، لایب نیتس و هگل ارائه شده است. برخی از نظریه ها شامل اصول فلسفی و کلامی هستند، در حالی که برخی دیگر از الهیات تهی هستند. در طول عصر روشنگری، اخلاق و اخلاق تثبیت شده در مورد پرونده برخلاف اراده آزاد نقش اساسی داشت. نظریه هگل در مورد "آزادی اراده" تکامل جهان را با تلاش انسان برای تحقق خود پیوند می دهد.
تضادها به عنوان شرط رابطه در متافیزیک آلفرد نورث وایتهد [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
McHugh, Ian: مک هیو، ایان
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های فرعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تز من استدلال می کند که تضادها شرط رابطه بودن در متافیزیک آلفرد نورث وایتهد هستند. کنتراست تابعی در درون یک رویداد است که محتوای یک کثرت منفصل را در یک وحدت ترکیب می کند. تعین‌های رابطه‌ای گوناگون از واقعیت واقعی که ما تجربه می‌کنیم، ناشی از وحدت حاصل ثابت است، و تصورات مختلفی از روابطی که ممکن است ایجاد کنیم، انتزاعی‌هایی از این وحدت‌ها و فرآیند یکسان شدن آن‌ها هستند. من باید نشان دهم که این توضیح قابل دفاعی برای رابطه و تصورات ما از آن است، و آثار هیوم، بردلی، راسل و دیگران را که توضیحات مخالف ارائه می کنند را در نظر بگیرم. همچنین باید نشان دهم که این یک تفسیر قابل دفاع از متافیزیک رابطه‌ای وایتهد است و در نظر بگیرم که آیا اشیاء ابدی از قبل رابطه‌ای بدون تضاد دارند یا خیر. پیامدهای این پروژه شامل توضیح این است که چگونه ماهیت شرطی‌سازی رابطه تضادها، ادراک، امکان، مفهوم‌سازی و نظام‌سازی را نیز مشروط می‌کند.
راهنمای کمبریج برای هیوم [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
شکاکیت هیوم: شک پیرهونی و آکادمیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter S. Fosl (پیتر اس. فسل)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh University Press Ltd,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیتر اس. فسل با خوانش‌های غالب معاصر از شکاکیت دیوید هیوم، تفسیری اصیل و رادیکال از هیوم به‌عنوان یک شک‌گرای کامل در زمینه‌های معرفت‌شناختی، متافیزیکی و دوکساستیک ارائه می‌کند. او این کار را با قرار دادن اندیشه هیوم از نظر تاریخی در سنت شکاکانه انجام می‌دهد و به تفسیر دستگاه مفهومی کار او می‌پردازد - از جمله رساله، جستارها، مقالات، تاریخ، گفتگوها و نامه‌ها.
خدا و دسترسی به عقل: سی. اس. لوئیس، دیوید هیوم و برتراند راسل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Erik J. Wielenberg (اریک جِی. ویلنبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرصتی عالی برای سهیم شدن در بحث قدیمی بین سه ذهن بزرگ. صرف نظر از اعتقادات شخصی شما در مورد اینکه کی، چیست و چرا خلق شده است، من معتقدم که از این کتاب لذت خواهید برد. دان ناتراس انکوریج، آلاسکا
رسالة فی الطبیعة البشریة لدیفید هیوم
نویسنده:
زكي نجيب محمود
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
حکمة: من اجل اجتهاد ثقافی و فلسفی (https://hekmah.org),
  • تعداد رکورد ها : 391