جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
چگونه کتاب مقدس را بخوانیم [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
HarperCollins;HarperOne,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هاروی کاکس، کارشناس مذهبی مشهور و استاد مدرسه الهی هاروارد، تجربه ما از کتاب مقدس را عمیق‌تر می‌کند و سه روش اصلی را که ما آن را می‌خوانیم، نشان می‌دهد که چرا هر کدام مهم هستند، و چگونه می‌توانیم این رویکردها را برای درک و درک غنی‌تر از متون کلیدی در سراسر کتاب ادغام کنیم. عهد عتیق و جدید. انجیل قلب تمرین عبادی، منبع راهنمایی و الهام سرشار از درس های روشنگر زندگی است. در سوی دیگر طیف، دانشگاهیان کتاب مقدس را با استفاده از تجزیه و تحلیل علمی برای بررسی اهمیت و معنای تاریخی آن مطالعه کرده اند. شکاف بین این قرائت‌ها منجر به شکافی با پیامدهای گسترده شده است: بدون بافت تاریخی، مردم عادی مجبورند کتاب مقدس را به معنای واقعی کلمه تفسیر کنند، در حالی که قرائت‌های آکادمیک، ارتباطات عمیقا شخصی برقرار شده در تخته‌های کلیسا، نیمکت‌های گروه کر، و گروه‌های مطالعه حیاط خلوت را نادیده می‌گیرند. در کتاب چگونه کتاب مقدس را بخوانیم، کاکس سه لنز مختلف را که معمولاً برای تمرکز بر کتاب مقدس مورد استفاده قرار می‌گیرند، بررسی می‌کند: ادبی - به عنوان داستان‌های روایی از درگیری خانوادگی، قهرمانی برانگیزاننده، و معضلات اخلاقی. تاریخ - به عنوان متون کلاسیک با کاربردهای آکادمیک و الهیات؛ کنش گرایی - به عنوان منبع گفتگو و تعامل که باید به اشتراک گذاشته شود و در زندگی ما اعمال شود. کاکس با کنار هم قرار دادن اینها، کتاب مقدس را با تمام تنوع و معنای غنی آن نشان می دهد و نسخه ای فعال معاصر را به ما ارائه می دهد که با مسائل فمینیسم، جنگ، همجنس گرایی و نژاد دست و پنجه نرم می کند. نتیجه یک منبع زنده است که با تغییر و تعمیق درک ما از نسلی به نسل دیگر، دائماً در حال تکامل است.
جشن احمق‌ها: مقاله‌ای الهیاتی در مورد جشن و خیال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هاروی کاکس در این تفسیر جذاب از فرهنگ و الهیات معاصر، از دست دادن و ظهور مجدد جشن و خیال در تمدن غرب را بررسی می کند. او هر دو فرآیند را از منظر الهیات ارزیابی می کند، جشن را به عنوان ظرفیتی برای عیاشی واقعی و جشن شادی آور تعریف می کند و فانتزی را به عنوان توانایی برای تجسم موقعیت های اساسی زندگی جایگزین تعریف می کند. او مدعی است که هر دو برای زندگی و ایمان انسان معاصر کاملاً حیاتی هستند. هر دو پیش شرط تحول اجتماعی واقعی هستند. در یک جامعه موفق و پول محور، ما نیاز به تولد دوباره جشن های غیرمولد و جشن های رسا داریم. در عصری که تقلید را قرنطینه کرده است و سیاست را از تخیل جدا کرده است، ما نیاز به رنسانس فانتزی اجتماعی داریم. بارها و بارها گفته شده است که انسان مرفه غربی تمام دنیا را به دست آورده و روح خود را از دست داده است. در مقابل این، آقای کاکس امکان و ضرورت تجدید حیات امید، جشن، رهایی و آزمایش را تأیید می کند. جشن قرون وسطایی احمق ها، که او عنوان خود را از آن گرفته است، هم نماد مشکل و هم روند است. قرن‌ها پیش، این فرصتی را برای پسر کر فراهم کرد تا اسقف نوازی کند و برای مردم جدی شهر برای تمسخر آیین‌های باشکوه کلیسا و دربار. ناپدید شدن نهایی این رسم در قرن شانزدهم، که اگر مورد استقبال صاحبان قدرت قرار نگیرد، نگرانی های این مقاله تحریک آمیز و بحث برانگیز را نشان می دهد. آقای کاکس پیشنهاد نمی کند که یک رویه قرون وسطایی باید احیا شود، اما او برای تولد دوباره در اصطلاح فرهنگی خودمان بحث می کند که چه چیزی در مورد جشن احمق ها درست و خوب بود. به احتمال زیاد این کتاب در محافل گسترده ای قابل توجه خواهد بود. این به طور مستقیم با جنبش های معاصر مانند الهیات امید، الهیات رادیکال به سرعت در حال ناپدید شدن، و الهیات فرهنگ صحبت می کند. برای بسیاری، دیدگاه جدیدی در مورد تجدید حیات دینی و جستجوی سکولار برای تجربه دینی ارائه خواهد کرد. برای دیگران، به عنوان پنجره ای به آزمایشگاه های آزمایشی به اصطلاح "کلیسای زیرزمینی" عمل می کند. برای همه، این یک رویارویی با طراوت با مجموعه ای کاملاً جدید از مشاهدات ادراکی در مورد مشکلاتی است که ما را آزار می دهد.
دین در یک شهر سکولار: مقالاتی به افتخار هاروی کاکس [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox, Arvind Sharma eds
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مجموعه مقالات
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هاروی کاکس در سال 1962 با کتاب تحریک آمیز خود، شهر سکولار، وارد صحنه انتشارات مذهبی شد. اظهارات او در مورد پیامدهای دنیای سکولار مدرن برای دین برای همیشه روشی را که متکلمان و روحانیون به وظایف خود درباره خداگفتاری در مدرنیته متاخر می‌رفتند تغییر داد. کاکس که همیشه در مورد صحنه مذهبی پیشگو بود، عملاً "چرخش به شرق" را که بسیاری از جویندگان مذهبی آمریکایی در اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 انجام دادند، پیش بینی کرد. کتاب‌های او درباره ادیان جهانی (بسیاری از عمارت‌ها)، پنطیکاستالیسم (آتش از بهشت)، و بنیادگرایی و الهیات رهایی‌بخش (مذهب در شهر سکولار) همگی توضیحاتی را درباره تغییر چهره دین آمریکایی ارائه کرده‌اند. در این مجموعه هیجان‌انگیز از بیست مقاله، شارما و همکارانش از کمک‌های اساسی کاکس در مطالعه دین تقدیر می‌کنند. بخش اول کتاب شامل مقالاتی در مورد زندگی و کار کاکس در هاروارد، جایی که ویکتور اس. توماس استاد الوهیت است، و کار او به عنوان یک الهیدان آزادیبخش در جهان سوم است. بخش دوم متکلمانانی مانند لئوناردو باف، جیمز کون، هانس کونگ، یورگن مولتمن، و ریچارد ال. روبنشتاین را شامل می شود که از مضامین گفتگوی بین ادیان، الهیات مردمی و دین و سکولاریزاسیون کاکس به عنوان نقطه شروع مقالات خود در این زمینه استفاده می کنند. تم ها همکاران این جلد عبارتند از: کرنل وست، دانشگاه هاروارد. آرویند شارما، دانشگاه مک گیل؛ رابرت مک آفی براون، بازنشسته، مدرسه دینی اقیانوس آرام؛ جان سی کورت، ناهانت، ماساچوست. خورخه پیکسلی، Seminario Teologico Buatista، ماناگوئه، نیکاراگوئه؛ رادنی پترسون، موسسه الهیات بوستون؛ ویکتور وان تاتا، دانشگاه ایالتی یانگستون؛ فرانک دی. ماکیا، کالج جنوب شرقی مجامع خدا. ویلیام همیلتون، ساراسوتا، فلوریدا؛ رابرت ان. بلا، بازنشسته، دانشگاه کالیفرنیا، برکلی. Eldin Villafane، CUTEEP، بوستون؛ یورگن مولتمن، توبینگن; هانس کونگ، توبینگن؛ جیمز اچ. کون، حوزه علمیه اتحادیه; لئوناردو باف، برزیل؛ مارگارت گایدر، مدرسه الهیات یسوعی وستون؛ آرتور گرین، دانشگاه عبری اورشلیم؛ ساتیاناتان کلارک، کالج الهیات متحد، بنگلور؛ ریچارد ال. روبنشتاین، دانشگاه بریجپورت; ایین مکلین، دانشگاه جیمز مدیسون؛ ویلیام مارتین، دانشگاه رایس؛ آن فورست، MIT; و الینور دبلیو گادون، موسسه مطالعات انتگرال. آرویند شارما استاد بیکس دین مقایسه ای در دانشگاه مک گیل در مونترال و ویراستار گنبدی از چندین رنگ است که توسط Trinity Press International منتشر شده است.
دین در شهر سکولار: به سوی الهیات پست مدرن [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Simon & Schuster,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نگاهی به بنیادگرایی مدرن، تحولات اخیر در الهیات، مشارکت مسیحیان در جنبش‌های سیاسی، و گرایش‌های جدید در دین
چرخش به تجربه در الهیات معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Donald L. Gelpi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Paulist Pr,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «روی به تجربه» یکی از مشخصه های الهیات کاتولیک معاصر بوده است. اما اگرچه امروزه تقریباً در تمام جنبش‌های الهیات اصلی به عاملی حیاتی تبدیل شده است، مشکلات عمده هم در تعریف و هم در استفاده از آن باقی مانده است. تئولوژیست دونالد گلپی بر طیف وسیعی از الاهیات مدرن تمرکز می کند: مسیح شناسی عهد جدید ادوارد شیلبیککس، الهیات رهایی بخش آمریکای لاتین، الهیات فرآیندی، و تومیسم متعالی و غیره. در تمام این موارد، چرخش به تجربه نتایج منفی برای الهیات به همراه داشته است، زیرا سازه‌های تجربه آن‌ها به اندازه کافی تجربه اجتماعی معمولی انسانی و تبدیل فیض آن تجربه توسط ایمان مسیحی را توضیح نمی‌دهند. نویسنده با استفاده از پیشنهادهای چارلز پیرس و جوزیا رویس، ساختاری جدید و بهتر از «چرخش به تجربه» را که ماهیت سه گانه، واقع گرایانه و اجتماعی است، استدلال می کند. چرخش به تجربه در الهیات معاصر کتاب راهنمای محکمی است که زمینه اجتماعی الهیات را توضیح می دهد: چگونه کلمات و تجربه ارزش ها را در جامعه بیان می کنند. چگونه می توان "خدا" را برای عصر مدرن بیان کرد. چگونه به «بازیابی» زبانی زبان دست یابیم. اهمیت تجربه در الهیات امروزی چیست؟ این اثر پیشگامانه یک مشارکت علمی مهیج است که برای کتابخانه‌های همه کسانی که با الهیات همگام هستند، مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
درآمدی بر چیستی کلام جدید
نویسنده:
حسن قنبری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه معارف اسلامی، معاونت پژوهشی,
چکیده :
هدف از این مقاله، تبیین چیستی کلام جدید است. از آنجا که در ابتدا میان کلام جدید و کلام قدیم رابطه ای به نظر می آید، نخست به معنا و ریشه تاریخی علم کلام اشاره می شود و بحثی تاریخی درباره الاهیات که ظاهراً معادل واژه کلام است، ارایه می گردد. در ادامه برای تبیین معنای کلام جدید، از پیدایش الاهیات جدید مسیحی سخن گفته می شود و از این نظریه که «کلام جدید، همان الاهیات جدید است» دفاع می شود. در پایان هم به رابطه میان کلام جدید و فلسفه دین و خلط رایجی که میان این دو دانش در آثار برخی از متفکران پیش آمده است، پرداخته می شود.
صفحات :
از صفحه 93 تا 104
  • تعداد رکورد ها : 6