جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 55
کتاب راهنمای کمبریج در مورد اسپینوزا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Olli Koistinen
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از زمان انتشارش در سال 1677، کتاب اخلاق اسپینوزا فیلسوفان، رمان نویسان و دانشمندان را مجذوب خود کرده است. بدون شک یکی از هیجان انگیزترین و بحث برانگیزترین آثار فلسفه غرب است. این اثر که به شیوه‌ای هندسی و هندسی نوشته شده است، به ما می‌آموزد که چگونه باید زندگی کنیم و با اخلاقی پایان می‌یابد که در آن تنها چیز خوب در خود فهم است. اسپینوزا استدلال می کند که تنها چیزی که ما را از درک باز می دارد بد است و نشان می دهد که کسانی که دارای ذهن انسانی هستند باید تا آنجا که می توانند خود را وقف یک زندگی متفکرانه کنند. این جلد همراه شرح مفصل و قابل دسترس اخلاق را ارائه می دهد. این کتاب که توسط تیمی از محققان شناخته شده بین المللی نوشته شده است، اولین گلچینی است که به کل اخلاق پرداخته و به سبکی قابل دسترس نوشته شده است.
عدالت: دیدگاه هایی علوم اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ronald L. Cohen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
حق الله: اسلام، حقوق بشر و اخلاق تطبیقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Irene Oh (ایرنه اوه)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Georgetown University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ترویج اسلام به عنوان مدافع حقوق بشر با مشکلاتی همراه است. مدافعان حقوق بشر به راحتی به شکست های بشردوستانه متعددی که به نام اسلام انجام شده است اشاره خواهند کرد. در «حقوق خدا»، ایرنه اوه به حقوق بشر و اسلام به عنوان یک موضوع دینی و نه سیاسی یا حقوقی نگاه می کند و از سه تن از علمای محترم اسلام استفاده می کند تا طیف وسیعی از دیدگاه ها را ارائه دهد که مفروضات ما را در مورد نقش دین به چالش می کشد. در حقوق بشر تغییر نظری از مفهوم اخلاق مبتنی بر تکلیف و قانون طبیعی به یکی از حقوق، تنش هایی را ایجاد کرده است که مانع از تبادل ثمربخش بین نظریه پردازان حقوق بشر و متفکران دینی می شود. آیا با توجه به تنوع فرهنگی، تاریخی و مذهبی جوامعی که این حقوق باید در آنها رعایت و اجرا شود، شناسایی ثابت حقوق بشر با فهرست‌هایی از حقوق خاص، مانند آنچه در اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده است، منطقی است؟ او در بررسی مسائل حقوق بشر در جهان اسلام معاصر نشان می دهد که چگونه نمی توان ارزش دانش دینی را دست بالا گرفت. اوه تفاسیر ابوالاعلا مودودی، سید قطب و عبدالکریم سروش - همه متفکران برجسته و غالباً بحث برانگیز اسلامی - را در موضوعات مشارکت سیاسی، مدارا مذهبی و آزادی وجدان تحلیل می کند. در حالی که مودودی و قطب نمایانگر اسلام سنتی و سروش یک رویکرد اصلاحی تر و غرب پسندتر است، هر سه معتقدند که اسلام واقعاً قادر به انطباق و حمایت از حقوق بشر است. در حالی که جدا کردن سیاست و فرهنگ از دین هرگز آسان نیست، اوه نشان می‌دهد که باید تلاش کرد تا موانع تاریخی که مانع از انجام گفت‌وگوی واقعی در فراسوی مرزهای مذهبی و فرهنگی می‌شود، درک و بر آنها فائق آمد.
مفهوم خیر و شر و دیدگاه اسلام [مقاله اردو]
نویسنده:
Muswar Sikandar Makol, Khalida Siddique, Dr.Hasin Bano
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مفهوم «خیر و شر» از زمان پیدایش عقل بشری همچنان قابل حل باقی مانده است. هر فردی در زندگی روزمره از اصطلاحاتی مانند خیر و شر، کردار و بدی و فضیلت و بدی و غیره استفاده می کند. او اعمال و آداب خود را از جنبه اخلاقی به تصویر می کشد و شخصیت های دیگران را مورد انتقاد قرار می دهد و آنها را به طیف خیر و شر متهم می کند. ما در زندگی روزمره تجربه می کنیم، اگر دو نفر با هم دعوا کنند. هر کس سعی می کند با استدلال، حقیقت خود را ثابت کند و دیگران را به اشتباه متهم کند. همین روند در میان زندگی ملت ها رایج است. هنگامی که اختلاف از حد فراتر رود، اصول، قواعد و مقررات مختلف به عنوان کمکی برای تشخیص صدق و باطل ذکر می شود و به خوبی یا بدی محکوم می شود. معمولاً تصور شده است که فیلسوفان عقاید اساسی را منحل کرده اند. این یک واقعیت است زیرا فیلسوفان آزاداندیش ادیان را در همه جنبه ها مورد انتقاد قرار دادند. گاه پایه محکمی برای باورهای دینی گذاشته اند. علاوه بر این، اعتقادات مذهبی را تقویت کردند. در میان همه فیلسوفان مسلمان در زمینه فلسفه و دین تبحر داشتند. آنها فلسفه را وابسته به دین قرار دادند. مفهوم «خیر و شر» همیشه مفهومی قابل حل باقی مانده است. اما علیرغم وضعیتی که وجود دارد این است که افکار انسان نه توانست آن را تثبیت کند و نه آن را حل کند. خداوند استفاده از عقل و مراقبه را مجاز دانسته است. در عصر حاضر، شر با شیفتگی به نظر می رسد که گویی درست به نظر می رسد و تشخیص خیر و شر بسیار دشوار است، هر چند برای قضاوت در مورد تفاوت آنها، انسان باید بداند که چگونه با نگاهی گذرا به واقعیت خیر و شر با وضوح نگاه کند. . به این ترتیب ممکن است از شر شر خلاص شویم. این مفهوم در زندگی روزمره ما رایج است، بنابراین با اتخاذ خیر، می توانیم شر را از بین ببریم. این فکر به زندگی روزمره ما تعلق دارد، بنابراین شناخت خوب و بد مهم است.
اخلاق و سلاح‌های کشتار جمعی: دیدگاه های مذهبی و سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sohail H. Hashmi, Steven P. Lee
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد دیدگاه منحصر به فردی را در مورد بحث سلاح های کشتار جمعی (WMD) با بسط دادن شرایط بحث به گونه ای ارائه می دهد که شامل تحقیقات سکولار و همچنین مذهبی است که معمولاً در نظر گرفته نمی شوند. مقالات ارائه شده آن شامل گفتگوی ساختاریافته بین نمایندگان سنت‌های اخلاقی زیر است - بودیسم، مسیحیت، کنفوسیوس، فمینیسم، هندوئیسم، اسلام، یهودیت، لیبرالیسم، قانون طبیعی، صلح‌طلبی، و واقع‌گرایی - که به مسائل اخلاقی یکسان می‌پردازند تا خلق کنند. گفت و گوی درون و برون سنت ها.
عدالت، جنسیت، و سیاست چندفرهنگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sarah Song
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: عدالت، جنسیت و سیاست چندفرهنگی به بررسی تنش‌هایی می‌پردازد که زمانی که دولت‌های دموکراتیک با تنوع فرهنگی به دنبال عدالت برای اقلیت‌های مذهبی و فرهنگی و عدالت برای زنان هستند، به وجود می‌آیند. سارا سانگ استدلالی متمایز در مورد شرایطی ارائه می‌کند که در آن عدالت برابری‌خواهانه مستلزم تسهیلات ویژه برای اقلیت‌های فرهنگی است و در عین حال بر ارزش برابری جنسیتی به‌عنوان یک محدودیت مهم در سازگاری فرهنگی تأکید می‌کند. با تکیه بر مطالعات موردی دقیق درگیری‌های فرهنگی جنسیتی، از جمله درگیری‌ها بر سر «دفاع فرهنگی» در حقوق کیفری، قوانین عضویت بومی و چندهمسری، سونگ با بررسی نقش تعاملات بین‌فرهنگی در شکل‌دهی این تعارض‌ها، دیدگاه تازه‌ای درباره سیاست چندفرهنگی ارائه می‌کند. به ویژه، او راه‌های مختلفی را نشان می‌دهد که نهادهای اکثریت نابرابری جنسیتی را در جوامع اقلیت تقویت کرده‌اند و با توجه به این موضوع، به نفع حل معضلات فرهنگی جنسیتی از طریق گفتگوی دموکراتیک بین‌فرهنگی استدلال می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 55