جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
حقوق انسان و حقوق ادیان: جهان اسلام در تعامل و تقابل با گفتمان حقوق بشر  (مجموعه مقالات)
نویسنده:
محمدحسین مظفری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مجموعه مقالات
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه ادیان و مذاهب ,
اخلاق مسیحی در فرهنگ های سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas K. Johnson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
جهانی شدن اخلاق: دیدگاه‌های دینی و سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William M. Sullivan, Will Kymlicka
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سالیوان و کیملیکا به دنبال ارائه جایگزینی برای بدبینی پس از 11 سپتامبر در مورد توانایی گفت و گوهای اخلاقی جدی برای حل اختلافات و تعارضات بین تفاوت های ملی، مذهبی و فرهنگی هستند. با اذعان به اهمیت مشکل آغاز می شود: در سیاره ما که به شدت به هم پیوسته است، کل جمعیت به دنبال راهنمایی اخلاقی برای انواع سنت های مذهبی و فرهنگی هستند، و اینها اغلب ادراکات اخلاقی مخالف را به جای ملایمت، سخت می کنند. پس چگونه می توان حداقل استانداردها را برای رفتار با افراد تعیین کرد و در عین حال پایه های اخلاقی را برای همزیستی و همکاری در سنت های اخلاقی مختلف ایجاد کرد؟ جهانی شدن اخلاق استدلال می کند که خوش بینی تعدیل شده در برخورد با این سؤالات. مشارکت‌کنندگان برجسته آن در مورد برخی از تأثیرگذارترین سنت‌های تفکر اخلاقی در سطح جهانی گزارش می‌دهند تا منابع درون هر سنت را برای کار به سوی اجماع و تطبیق میان سنت‌های اخلاقی که جهان معاصر را شکل می‌دهند، شناسایی کنند.
اخلاق سکولار از منظر مصطفی ملکیان، بررسی، تحلیل و نقد
نویسنده:
حمیده رحمانی؛ استاد راهنما: جهانگیر مسعودی؛ استاد مشاور: وحید خادم زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مسأله‌ی اخلاق که ذهن آدمی را از دیرباز، به خود مشغول داشته و در پی مشخص کردن مرز و حدود اخلاق و امر اخلاقی در زندگی فکری و روزمره‌ی خویش است، در عصرحاضر و مدرنِ کنونی دستخوش تحولاتی شده است. این مسئله سبب شده تا در دهه‌های اخیر نظریاتی مبنی بر جدایی دین از اخلاق و مبتنی نبودن اخلاق بر آموزه‌های دینی مطرح گردد. این در مقابل دیدگاه سنتی است که اخلاق را برآمده از دین و دین را مهم‌ترین پشتوانه‌ی اخلاق معرفی می‌کند. پژوهش پیش رو با هدف بررسی مؤلفه‌های اخلاق سکولار از منظر مصطفی ملکیان، درصدد رسیدن به اخلاق مورد نظر وی می‌باشد. این پژوهش، پس از بررسی نقاط قوت و ضعف اخلاق سکولار از نگاه خود ملکیان، اخلاق مد نظر وی را در تعبیر او از زندگی آرمانی می‌یابد. آنچه او از اخلاق مراد می‌کند، پیوند بسیار محکمی با پروژه‌ی سکولاریستی‌اش یعنی عقلانیت و معنویت دارد. در ادامه، به تحلیل، بررسی و نقد اخلاق مد نظر وی و ناکارآمدی آن نیز خواهیم پرداخت.
  • تعداد رکورد ها : 6