جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 252
جیامبولونیا: راوی اصلاحات کاتولیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mary Weitzel Gibbons
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جیامبولونیا احتمالاً مجسمه ساز برجسته اروپایی در عصر خود بود، اما از نظر تاریخی کمی بیشتر از مجسمه ساز آسان دربار دوک های بزرگ فلورانس به حساب می آمد، جیامبولونیا نقش مهمی در دگرگونی های هنری اواخر قرن شانزدهم داشت. مری ویتزل گیبونز با در نظر گرفتن شاهکار جنوائی نادیده گرفته شده او، کلیسای کوچک گریمالدی، به دنبال گسترش دیدگاه تا آن زمان محدود ما نسبت به آثار جیامبولونیا است. اگرچه خود کلیسای کوچک در دوره ناپلئون ویران شد، اما برنزهای خیره کننده فضیلت و فرشته پوتی و چرخه اشتیاق در نقش برجسته باقی مانده است. جزئیات ظریف و رنگ غنی برنزها در صفحات رنگی و تصاویر سیاه و سفید که مخصوصاً برای این کتاب عکاسی شده اند، نشان داده شده است. گیبون کار جیامبولونیا را دوباره ارزیابی می کند و رابطه او با سنت روایی و نقش او به عنوان هنرمند اصلاحات کاتولیک را به وضوح تعریف می کند. بینش جدید او در مورد آثار این هنرمند برای همه کسانی که شیفته این دوره پرتلاطم در تاریخ اروپای غربی هستند جذاب خواهد بود.
اصلاح اصلاحات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas F. Mayer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اصلاحات در گذشته مفرد بود: رویدادی منحصر به فرد که در یک دوره زمانی کاملاً مشخص، در یک منطقه کاملاً محدود و عمدتاً به دلیل یک فرد واحد رخ داد. تعداد کمی از دانشجویان اروپای مدرن اولیه اکنون این دیدگاه را می پذیرند. این مجموعه با ارائه یک نمای کلی از تفکر علمی کنونی، بازنگری اساسی در معانی متعدد و متنوع مفهوم و برچسب «اصلاح»، به ویژه در مورد کلیسای کاتولیک انجام می دهد. با پذیرش ایده اصلاحات به عنوان یک فرآیند یا مجموعه ای از فرآیندها که تقریباً در هر جایی که اروپایی ها یافت می شوند ظاهر می شوند، این جلد پیامدهای این را از طریق یک رویکرد بین رشته ای، با مشارکت ادبیات، تاریخ هنر، الهیات و تاریخ بررسی می کند. با بررسی یک موضوع واحد از دیدگاه‌های بین‌رشته‌ای متعدد، این جلد از تقویت ناخواسته منطق انضباطی جلوگیری می‌کند، که نتیجه مشترک روش نهادینه‌سازی و تقسیم‌بندی دانش در دانشگاه‌های تحقیقاتی در قرن گذشته است. نتیجه این دیدگاه بسیار ظریف‌تر از اصلاح‌طلبی کاتولیک است، و زمانی که بررسی آن را بسیار فراتر از آنچه معمولاً پذیرفته شده است - هم از نظر زمانی، هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر سیاسی گسترش می‌دهد. به این ترتیب، این جلد برای هر کسی که به تاریخ دینی مدرن اولیه علاقه مند است خواندن ضروری است.
مبارزه با ارتدکس در اروپای قرون وسطی و اوایل مدرن: بدعت، جادو و جادوگری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Louise Nyholm Kallestrup, Raisa Maria Toivo (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب در کاوش در موضوعات مرتبط با بدعت، جادو و جادوگری، سه مانع علمی رایج دوره‌بندی، رشته و جغرافیا را می‌شکند. مرزهای زمانی ساخته شده را کنار می‌گذارد، و با انجام این کار هدفش دستیابی به تصویر واضح‌تری از آنچه «پیش از آن» و همچنین «پس از آن» آمده است، است. بنابراین این جلد تداوم و همچنین تغییر در مفاهیم و درک جادو، بدعت و جادو را نشان می دهد. علاوه بر این، الگوی جغرافیایی شباهت‌ها و تنوع‌ها، رویکردی تطبیقی ​​را مطرح می‌کند که فراتر از مرزهای اعترافی و ملی است. در سراسر قرون وسطی و اوایل دوره مدرن، ارتدکس کلیسای مسیحی به طور مداوم مورد مناقشه قرار گرفت. چالش هترودوکسی، به ویژه که در انواع مختلف بدعت، جادو و جادو بیان می شود، در طول دوره 1200-1650 دائماً وجود داشت. نه مخالفان و نه پیروان ارتدکس، گروه ها یا فراکسیون های همگن نبودند. خود آنها و افکارشان از قرنی به قرن دیگر، از منطقه ای به منطقه دیگر، حتی از شهری به شهر دیگر، اما در چارچوب تفسیری مشترک تغییر کردند. این مجموعه مقالات به این مجموعه می پردازد.
سایه های شک: زبان و حقیقت در فرهنگ کاتولیک پس از اصلاحات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stefania Tutino
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: استفانیا توتینو در بررسی قانع‌کننده نگرانی‌های هرمنوتیکی و معرفت‌شناختی که هم دنیای مدرن اولیه و هم دنیای کنونی ما را در بر می‌گیرد، نشان می‌دهد که کاتولیکیسم پسا اصلاح‌طلبی صرفاً مدرنیته نبود، بلکه پست مدرنیته را نیز آغاز کرد. این مطالعه ماهرانه بینشی جدید و دیدگاهی تازه در زمینه اصلاحات پروتستانی و واکنش کاتولیک ها به آن ارائه می دهد. Shadows of Doubt مجموعه‌ای از مطالعات موردی را با محوریت رابطه بین زبان، حقیقت انسان‌ها و حقیقت الهیات ارائه می‌کند. بیشتر این مطالعات موردی، چهره های کمتر شناخته شده در تاریخ کاتولیکیسم اولیه اولیه را روشن می کند. در حالی که جنبه‌های ستیزه جویانه کاتولیک پسا تریدنتین را می‌توان با مطالعه شخصیت‌هایی مانند رابرت بلارمین یا سزار بارونیو، که ستون‌های محکم ساختار فکری و الهیات کلیسای رم بودند، قدردانی کرد، درک جنبه‌های شکننده‌تر و پنهان‌تر کلیسای رم. مدرنیته اولیه مستلزم کاوش در مورد دمیموند کاتولیکیسم پس از اصلاحات است. توتینو متفکرانی را بررسی می‌کند که کمتر محققی از آنها نام می‌برد و کمتر خوانده می‌شود، و نشان می‌دهد که کاتولیکیسم پس از اصلاحات نه تنها دنیایی از قطعیت‌های محکم برای مخالفت با دروغ‌های پروتستانی نبود، بلکه جهانی بود که حقیقت پایدار الهیات در کنار آن وجود داشت و به آن کمک کرد. تعدادی از حقایق بسیار کمتر پایدار در مورد دنیای مردان. فرهنگ کاتولیک پس از اصلاحات نه تنها به بیان و تأیید حقایق مطلق می پرداخت، بلکه به کاوش و مذاکره در مورد پیوندهای پیچیده بین قطعیت و عدم قطعیت نیز توجه داشت. توتینو با آشکار ساختن این جنبه جذاب و تا به حال عمدتاً بررسی نشده کاتولیک گرایی پسا تریدنتین، آشکار می کند که فرهنگ کاتولیک پس از اصلاحات، آزمایشگاهی پر جنب و جوش برای بسیاری از مسائلی بود که ما امروز با آن روبرو هستیم: دنیایی از شکستگی ها و حقایق درهم شکسته ای بود که ما با آن روبرو هستیم. ، با حساسیت شدید نسبت به اختلافات و ناپیوستگی ها، اکنون برای درک مناسب هستند.
برادران بیگانه: بدعت، مسیحیت و هویت یهودی در اواخر باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Adiel Schremer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ظهور یهودیت تکوینی به طور سنتی در پرتو مشغله الهیاتی با دو جنبش مذهبی رقیب، "مسیحیت" و "یهودیت" در قرن های اول عصر مشترک بررسی شده است. در این کتاب آریل شرمر تلاش می‌کند تا اجماع علمی را از این پارادایم دور کند، در عوض به نگرش خاخام‌ها نسبت به روم، ویران‌کننده معبد در سال 70 پس از میلاد، نسبت به نگرانی‌شان با جنبش نوپای مسیحی، امتیاز می‌دهد. شرمر می‌گوید که دشمنی محسوس سیاسی خاخام‌ها با روم، در شکل‌گیری هویت خود یهودیان تعیین‌کننده بود. او ادعا می‌کند که مقوله بدعت در پی آسیب ویرانی معبد، که مستلزم ساختن یک هویت جدید بود، فوریت جدیدی پیدا کرد. شرمر با تکیه بر تصویر علمی اواخر قرن بیستم از رشد آهسته و سنجیده مسیحیت در امپراتوری تا زمان تغییر مذهب کنستانتین و حتی پس از آن، میزان توجه خاخام ها به حضور مسیحی را به حداقل می رساند. با این حال، او در ادامه به جدایی راه بین خاخام ها و مسیحیان در ثلث اول قرن دوم می پردازد، زمانی که سرانجام مسیحیان به طبقه بدعت گذاران منصوب شدند.
یهودیان و بدعت گذاران در لهستان کاتولیک: کلیسای محصور شده در دوران پس از اصلاحات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Magda Teter
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: برخلاف ادعای رایج که کلیسای کاتولیک در لهستان پیروز شد، این مطالعه نشان می‌دهد که از ظهور اصلاحات و انتشار سریع ایده‌های جدید آن، کلیسای کاتولیک با احساس ناامنی شدید غلبه کرد. کلیسای محاصره شده به دنبال جدایی کاتولیک ها از غیر کاتولیک ها بود: یهودیان و بدعت گذاران. این روند به شکل‌گیری هویت لهستانی کمک کرد که منجر به یهودستیزی نژادی و حذف حتی اکثر یهودیان جذب شده از دسته لهستانی‌ها شد. این کتاب یهودیان را نه تنها به عنوان قربانیان آزار و اذیت کلیسا، بلکه به عنوان مشارکت کنندگان با نفوذ فعال در جامعه لهستان نشان می دهد.
از توبه تا خیریه: زنان پارسا و اصلاحات کاتولیک در پاریس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Diefendorf, Barbara B
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از توبه تا خیریه درک ما از جایگاه زنان در احیای نهادی و معنوی معروف به اصلاحات کاتولیک را به‌طور اساسی بازبینی می‌کند. با تمرکز بر پاریس، جایی که پنجاه جماعت مذهبی جدید برای زنان در همین چند سال تأسیس شد، نقش فعال زنان را به عنوان بنیانگذاران و حامیان جوامع مذهبی، به عنوان رهبران معنوی در این جوامع، و به عنوان سازمان دهندگان اشکال نوآورانه کمک های خیریه به فقرا بررسی می کند. . این کتاب با رد این دیدگاه بسیار رایج مبنی بر اینکه اصلاحات کاتولیک جنبشی تحت سلطه مردان بود که تأثیر اصلی آن بر زنان کنترل و محدود کردن آنها بود، نشان می‌دهد که چگونه زنان پارسا نقش مهمی داشتند و در کنار مردان - و گاهی اوقات پیش از مردان - کار می‌کردند. اصلاح طلبان در عین حال، با یافتن ریشه‌های جنبش در معنویت توبه‌آمیز که ریشه در عذاب‌های جنگ مذهبی دارد، درک جدیدی از زمان‌شناسی و ویژگی اصلاحات کاتولیک فرانسه ایجاد می‌کند. این استدلال می کند که میل نیرومند برای فرونشاندن خشم خدا از طریق اعمال زهد قهرمانانه ناشی از جنگ ها با صلح فروکش نکرد، بلکه در ایجاد صومعه های سختگیرانه و متفکرانه، خروجی های جدیدی یافت. تحسین زاهدان مقدس باعث ایجاد مشاغل جدید شد و صومعه‌ها زیاد شد، زیرا زنان مذهبی متدین به خانه‌هایی هجوم آوردند که با برخورداری از حقوق ویژه اعطا شده به بنیانگذاران، ممکن است وارد صومعه شوند و در زندگی صومعه شرکت کنند. شور و شوق توبه ناگزیر از بین رفت، در حالی که تنش های اجتماعی و اقتصادی جدید زنان را تشویق کرد تا تقوای خود را به سمت اهداف متفاوت هدایت کنند. در دهه 1630، خدمات خیریه جایگزین زهد توبه آمیز به عنوان شیوه معنوی غالب شد. زنان پارسا با بهره‌گیری از دعوت شورای ترنت برای تعلیم و تعلیم افراد نادان، جماعت‌های بدیع جدیدی را برای کمک به اعضای کمتر مورد علاقه جنس خود تأسیس کردند و برای خدمت به طردشدگان جامعه و فقرا، انجمن‌های همبستگی مذهبی ایجاد کردند. کوشش‌های آن‌ها برای کمک‌رسانی به جنگ در دوران فروند به‌ویژه شایسته تقدیر است.
سیاست بدعت در آمبروز میلان: اجتماع و اجماع در مسیحیت باستانی متاخر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Stuart Williams
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آمبروز میلانی بیش از همه به خاطر مبارزه و پیروزی بر بدعت‌های «آریان» مشهور است. با این حال، تقریباً تمام شواهد از نوشته‌های خود آمبروز و از مورخان متدین نسل بعدی که او را به عنوان یک قهرمان ارتدکس معرفی می‌کردند، می‌آید. این مطالعه مفصل در عوض استدلال می‌کند که مخالفت «آریانی» در میلان عمدتاً توسط خود آمبروز ساخته شده بود و منتقدان و افراد خارجی را گرد هم می‌آورد تا اقتدار خود را تضمین و توجیه کند. این کتاب همراه با تفاسیر جدید از انتخاب آمبروز به عنوان اسقف، مجادلات او بر سر ایمان، و درگیری های او با دربار امپراتوری، درک جدیدی از ماهیت و اهمیت جوامع بدعت گذار در اواخر دوران باستان ارائه می دهد. به جای جماعت های رقیب که به طور انعطاف ناپذیری به باورهای اعتقادی متعهد هستند، دنیایی از بیعت های سیال تر را متصور می شود که در آن بدعت - اما همچنین اجماع - می تواند موضوع به کارگیری چارچوب بلاغی درست باشد.
  • تعداد رکورد ها : 252