جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
نویسنده:
لشکری محمد, فرزین وش اسداله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله به اندازه گیری حجم دلارهای در گردش می پردازد. برای تخمین حجم دلارهای در گردش از روش کمین و اریکسون که در سال 2001 حجم دلارهای در گردش آرژانتین را برآورد نموده اند استفاده خواهیم کرد. مقاله پس از برآورد حجم دلارهای در گردش به محاسبه درجه جانشینی پول بقه صورت سری زمانی می پردازد. فرضیه مقاله این است که در اقتصاد ایران روند درجه جانشینی پول صعودی بوده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که علیرغم کاهش حجم دلارهای در گردش در بعضی از سالها در طول دوره مورد بررسی، روند درجه جانشینی پول صعودی بوده است، بنابراین فرضیه تحقیق تایید می شود.
صفحات :
از صفحه 57 تا 77
نویسنده:
اقبالی علیرضا, حلافی حمیدرضا, گسکری ریحانه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این مقاله نویسندگان ضمن مروری بر مطالعات گذشته و با توجه به مدل خلیفه آل‌یوسف (1997) در مورد کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس، صادرات نفتی و رشد اقتصادی در ایران را با استفاده از یک تابع تولید مورد بررسی قرار داده‌اند. آنها در این مقاله با استفاده از همگرایی یکسان و تکنیک ARDL رابطه بلندمدت صادرات نفتی و رشد اقتصادی را 0.078 درصد و با یک وقفه دوساله برآورد کرده‌اند.
صفحات :
از صفحه 109 تا 129
نویسنده:
محمودی وحید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله متدولوژی جدیدی برای تجزیه تغییرات فقر به دو اثر «رشد اقتصادی» و «توزیع مجدد» درآمد ارایه می دهد و سپس یک کاربرد تجربی از مدل ارایه شده روی آمار هزینه خانوار نواحی شهری و روستایی ایران ارایه می شود. نتایج مطالعه در ایران نشان می دهد که هر دو اثر «رشد» و «توزیع مجدد» به طور مستقیم در تغییرات فقط سهیم بوده اند؛ به عبارتی اثر رشد اقتصادی و کاهش نابرابری هر دو بر روند کاهش فقط مثبت بوده است.
صفحات :
از صفحه 165 تا 186
نویسنده:
آذر عادل, رجب زاده قطری علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله