جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 9
شیوه های الهیات روسی: بخش اول (جلد پنجم از مجموعه آثار ژرژ فلوروفسکی) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georges Florovsky (ژرژ فلوروفسکی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
عناصر ایمان: درآمدی بر الهیات ارتدکس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christos Yannaras
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه ای روشن و مختصر بر الهیات ارتدکس
راهنمای کمبریج برای الهیات مسیحی ارتدکس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Elizabeth Theokritoff, Mary B. Cunningham
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
کلیسای روح القدس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(مایکل پلکون)Nicholas Afanasiev, Michael Plekon(نیکلاس آفاناسیف), (ویتالی پرمیاکوف)Vitaly Permiakov
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کلیسای روح القدس نوشته کشیش و محقق روسی نیکلاس آفاناسیف (1893-1966)، یکی از مهمترین آثار الهیات ارتدکس قرن بیستم است. آفاناسیف عضو «مدرسه پاریس» از روشنفکران مهاجری بود که پس از انقلاب روسیه در پاریس گرد هم آمدند و در آنجا به عضویت هیئت علمی مدرسه ارتدکس سنت سرگیوس درآمد. کلیسای روح القدس، که کشفی دوباره از ماهیت عشای ربانی و اشتراکی کلیسا در چند قرن اول ارائه می دهد، در طی چندین سال از دهه 1940 نوشته شد و تا زمان انتشار پس از مرگش به زبان فرانسه در سال 1971 به طور مداوم بازنگری شد. ترجمه شفاف پرمیکوف و ویرایش دقیق و مقدمه ماهوی مایکل پلکون این اثر مهم را برای اولین بار در اختیار مخاطبان انگلیسی زبان قرار می دهد. درباره نویسنده: نیکلاس آفاناسیف (1893-1986) یک متکلم ارتدوکس شرقی که استاد عادی مؤسسه الهیات ارتدکس سنت سرگیوس در پاریس بود. او در اودسا، امپراتوری روسیه به دنیا آمد. ویتالی پرمیاکوف M.Div خود را دریافت کرد. از مدرسه علمیه الهیات ارتدکس سنت ولادیمیر و دکترا است. دانشجوی الهیات در دانشگاه نوتردام. مایکل پلکون، استاد جامعه‌شناسی در کالج باروخ-CUNY و کشیش کلیسای ارتدکس در آمریکا است.
به سوی یک ارتدکس سخاوتمندانه: چشم‌اندازهای الهیات پسا لیبرال هانس فری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jason A. Springs (جیسون ای. اسپرینگز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هانس فری، یکی از تأثیرگذارترین متکلمان آمریکایی در قرن بیستم، عموماً یکی از بنیانگذاران الهیات پسا لیبرال به شمار می رود. فری هرگز تفکر خود را به طور سیستماتیک بیان نکرد و به دلیل ناسازگاری، متناقض بودن و به اندازه کافی سختگیرانه مورد انتقاد قرار گرفت. جیسون اسپرینگز در اینجا به دنبال ارزیابی مجدد کار فری است. با این استدلال که الهیات هانس فری را نمی توان بدون توجه دقیق به تعادل پیچیده علایق و تأثیرات کلامی و فلسفی او درک کرد، اسپرینگز تعامل با انگیزه مسیحیت فری با لودویگ ویتگنشتاین، کلیفورد گیرتز و اریش اورباخ و همچنین استفاده او از زبان عادی را تأیید می کند. فلسفه و بینش‌های فلسفی غیربنیاد، در حالی که وامداری جهت‌گیری او را به الهیات کارل بارت روشن می‌کند. علاوه بر این، با قرار دادن آثار فری در گفتگوی انتقادی با تحولات اندیشه پراگماتیست و نظریه فرهنگی از زمان مرگ وی، این بازخوانی می‌خواهد بسیاری از سوءتفاهم‌هایی را که میراث الهیات او را آزار می‌دهد، حل کند. ویژگی مسیحی، بین رشته‌ای و محاوره‌ای الهیات فری که او آن را «ارتدوکس سخاوتمندانه» توصیف می‌کند - راهی برای صداهای الهیات دانشگاهی که هم حرفه خود را به کلیسای مسیحی جدی بگیرند و هم نقش خود را به عنوان گفتگو در گفتمان آکادمیک.
ژرژ فلوروسکی و رنسانس مذهبی روسیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Gavrilyuk, Paul L (گاوریلیوک، پل ال.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ژرژ فلوروسکی مغز متفکر «بازگشت به پدران کلیسا» در الهیات ارتدکس قرن بیستم است. دیدگاه الهیاتی او - سنتز نوپاتریستی - به پارادایم اصلی الهیات ارتدوکس و معیار طلایی هویت ارتدوکس شرقی در غرب تبدیل شد. این مطالعه با تمرکز بر دوره اروپایی فلوروفسکی (1920-1948)، چگونگی تفسیر متحول فلوروفسکی از تفکر دینی روسی، به ویژه ولادیمیر سولوویوف و سرگیوس بولگاکف، را به رویکرد او نسبت به منابع پدری می پردازد. پل گاوریلیوک با در نظر گرفتن دقیق مبانی هستی شناختی، معرفت شناختی و کلیسایی خوانشی جدید از الهیات نوپاتریستی فلوروفسکی ارائه می دهد. تقابل الهیات نوپاتریستی فلوروفسکی با فلسفه‌های دینی «مدرنیستی» پاول فلورنسکی، سرگیوس بولگاکف و دیگر نمایندگان رنسانس مذهبی روسیه معمول است. Gavrilyuk استدلال می کند که روایت استاندارد الهیات ارتدکس قرن بیستم، بر اساس این قطب بندی، باید تجدید نظر شود. نویسنده تصاحب انتقادی فلوروفسکی را از مضامین اصلی رنسانس مذهبی روسیه، از جمله ضدیت های الهیاتی، معنای تاریخ، و ماهیت شخصیت نشان می دهد. ویژگی‌های متمایز الهیات نوپاتریستی فلوروفسکی - تمرکز مسیحی، «تجربه کلیسایی»، شخصیت‌گرایی، و «هلنیسم مسیحی» - به بهترین وجه در پس‌زمینه مشکل اصلی رنسانس قابل درک است. به طور خاص، نشان داده شده است که سوفیولوژی بولگاکف یک زیرمتن جدلی برای الهیات خلقت فلوروفسکی ارائه کرده است. استدلال می شود که استفاده از هنجار پدری در کاربرد الهیات مدرن روسیه نشان دهنده امضای الهیات فلوروفسکی است. این مطالعه با تکیه بر مطالب و مکاتبات آرشیوی منتشرنشده، نور جدیدی را بر جنبه‌هایی از حرفه فلوروفسکی مانند پیشینه خانوادگی، مشارکت او در جنبش اوراسیا، پایان‌نامه‌اش درباره الکساندر هرزن، سخنرانی‌هایش درباره ولادیمیر سولوویف، و مشارکت او در برادری بولگاکف می‌افکند. سنت سوفیا
قرائت ارتدکس از آکویناس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Plested, Marcus
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب اولین کاوش اودیسه قابل توجه توماس آکویناس در جهان مسیحیت ارتدکس، از دوران بیزانس تا عصر مدرن است. آکویناس با اشتیاق شگفت‌انگیزی در سراسر طیف الهیات بیزانسی مورد استقبال قرار گرفت. در مقابل، خوانش‌های ارتدکس مدرن از آکویناس به‌شدت منفی بوده‌اند، و معمولاً آکویناس را به‌عنوان کهن‌الگوی الهیات به‌عنوان شکلی خاص غربی معرفی می‌کنند که شرق ارتدکس باید چهره خود را در برابر آن قرار دهد. این مطالعه که اساساً بر اساس مطالعه دقیق استقبال بیزانسی از توماس است، چنین دوگانگی‌های هکرآمیزی را رد می‌کند، و در عوض برای یک تعبیر مناسب کاتولیک یا جهانی از ارتدکس استدلال می‌کند - تفسیری که توماس ممکن است بار دیگر جایی در آن بیابد. در بررسی دوگانگی شرق و غرب، این کتاب در کنار هم قرار گرفتن گسترده گریگوری پالاماس و توماس آکویناس به عنوان کهن الگوهایی از سنت‌های الهیات یونانی و لاتین مخالف است. دوره طولانی بین سقوط قسطنطنیه و انقلاب روسیه، که به طور معمول به عنوان عصر عقیم و ناهنجاری برای الهیات ارتدکس نوشته شده است، نیز با چشم اندازی تازه نگریسته می شود. مطالعه استقبال از توماس در این دوره حاکی از پیچیدگی الهیات و سخاوت بینش است که به ندرت به آن پرداخته می شود. به طور خلاصه، این کتابی است که تاریخ الهیات ارتدکس را از طریق منشور داستان جذاب و عمدتاً ناگفته درگیری ارتدوکس با آکویناس به طور ریشه ای بازاندیشی می کند.
دستور زبان و شکوه: ارتدکس شرقی، ویتگنشتاین "مصمم" و الهیات روآن ویلیامز [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cox, D. Michael: کاکس، دی. مایکل
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پایان نامه استدلال می کند که پرورش یک تخیل الهیات غیردوگانه مسیحی می تواند با توجه به همگرایی بین غیردوگانه گرایی زبانی فلسفه ویتگنشتاینی و غیردوگانه انگاری الهیاتی-تخیلی عرفان یهودی و مسیحی باستان (که متعاقباً منعکس شد) منبع سودآوری باشد. در الهیات ارتدکس شرقی، آیین عبادت و شمایل نگاری). من این همگرایی را با استفاده از نوشته‌های روآن ویلیامز، که تعامل او با هر دو سنت گواه ثمربخشی رویارویی متقابل بعدی آن‌ها است، تنظیم می‌کنم. ابتدا، به عنوان توضیح، فصل اول ادعا می‌کند که اندیشه ویلیامز عمیقاً تحت تأثیر الهیات ارتدکس قرار گرفته است، به ویژه در «شخصیت گرایی کنوتیک» که الهیات تثلیثی، پنوماتولوژی و انسان شناسی الهیاتی او را تحت تأثیر قرار می دهد. دوم، به عنوان یک موضوع تفسیر، فصل دوم تا چهارم مسیر اندیشه ویلیامز را از یک مفهوم بیش از حد رسمی از اتحاد "عمدی" به سمت یک مفهوم بسیار "ضخیم تر" از مشارکت که توسط بازتاب زیبایی شناختی او و از طریق تعامل پربار بین واژگان» انرژی های الهی و مشارکت تومیستی. در نهایت، در حالتی سازنده تر، فصل های پنجم تا هشتم برنامه ای از گفت و گوی متقابل روشن بین دو غیردوآلیسم را دنبال می کند، و پیوندهای بیشتری را بین سنت ها با توجه به الهیات، فلسفه زبان و پرورش تخیل دینی- الهیاتی ایجاد می کند. . پایان‌نامه با بررسی تأملات ویلیامز در مورد آیین ارتدکس به اوج خود می‌رسد، و هم پیوند بین عبادت و شعر و هم اهمیت برای الهیات توجه به شکل‌گیری یک «انسانیت مذهبی» که قادر به ساکن شدن در وضعیت «توجه بی‌خود» باشد، برجسته می‌کند. صبورانه به آنچه داده می شود توجه می کند - به روی شگفتی شگفت انگیز از جهان روشن شده توسط عشق الهی باز است. در این قرائت، «شگفتی آشکار» عشای ربانی یک تعلیم و تربیت معنوی را تقطیر می کند که در آن علت و معلول هر دو عبادی هستند.
  • تعداد رکورد ها : 9