جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1495
مسلم و معتقداته
نویسنده:
ايوب حائري
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دار الثقلین,
چکیده :
کتاب المسلم و معتقداته توسط ایوب الحائری به رشته تحریر درآمده است. شکی نیست که دفاع از حریم دین و مذهب و عقیده و ولایت و دفع شبهات مسئولیت شرعی بزرگی است. در ایام حج شبهات بزرگ و بی شماری از سوی وهابیت بر مذهب تشیع وارد می شود. نویسنده در این كتاب برخی مباحث اعتقادی اسلام با استناد به آیات قرآن كریم، و روایات به زبان عربی را بیان و تشریح می‌کند. مطالب کتاب از 6 فصل تشکیل شده است که اجمال آنها از این قرار است: 1. مواردی که مخصوص و متعلق به خداوند است مانند صفات خدا و عدل الهی 2. بیان بعضی از شبهات و ردیه های آنها در مسائل اختلافی شیعه و وهابیت مانند تبرک، شفاعت، توسل به انبیاء و بزرگان و... 3. مواردی که مخصوص پیامبر و بعضی از همسران آن حضرت می باشد مانند شخصیت حضرت، عصمت حضرت 4. موارد متعلق به اهل بیت پیامبر و بیان احادیثی در این مورد. 5. صحابه و خلفاء و بیان اقسام صحابه در کتاب و سنت. 6. مسائل اعتقادی مورد اختلاف مانند تقیه، رجعت، گریه بر میت و... نویسنده در خاتمه فلسفه حج در کتاب و سنت و ابعاد حج را بیان می کند. نویسنده در پایان بحث های مطرح شده، پس از ذکر دلایل مخالفین به نقد و رد ادله آنان می پردازد و مخالفین شیعه را از بدعت گزاران می داند که موارد فراوانی را که در زمان رسول الله جایز بود، تحریم نمودند.
مناقشة الالبانيين في مسألة الصلاة بين السواري
نویسنده:
حسان عبدالمنان محمود مقدسي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار الامام المذهبی,
چکیده :
کتاب مناقشة الألبانیین فی مسألة الصلاة بین السواری توسط حسان عبدالمنان محمود المقدسی به رشته تحریر در آمده است. به درستی امری در زمان های اخیر پیرامون نماز در مساجد نتیجه درگیری و دشمنی بین مسلمانان گردیده که آن الصلاة بین السواری ( بلندی ) می باشد. چون عده ای از اهل علم حکم به عدم جواز این عمل یا کراهت شدید آن داده اند به دلیل انقطاع صفوف در الصلاة بین السواری ( بلندی ) و ادله وارد شده نزد آنها بر خروج کسانی است که الصلاة بین السواری ( بلندی ) می خوانند. و عده ای دیگر اشکالی در آن وارد نکرده به دلیل فهم دیگری در ادله و برای تنگی جای در بعضی از مساجد و تبعیت نموده اند بر اجماع عده زیادی از علما، همچنین دورمانده اند و ادعا می کنند عده ای که همانا روش آنان تقلید از البانی به اسم سلفیه می باشد و آنان زعم بر این دارند که مقلدون البانی هستند و آنان صاحب تعصب و عدم معرفت هستند. نویسنده در این کتاب با شناختی که نسبت به تبیین الصلاة بین السواری ( در بلندی ) داشته و خطاها و اشتباهات زیادی که در کتاب واقع گردیده، برای آگاهی ذکر نموده و پس از آن معصوم نبودن آنان را عذر آورده است. نویسنده به قصد این که بیان دارد رد بر حدیث ثقه شیعی که مؤید مذهب آنان است که این عمل صادر نمی گردد مگر از نواصب وکسانی که پیرامون نواصبند و گفتار نواصب را اختیار کرده اند. این کتاب حاوی مقدمه، هفت فصل و خاتمه می باشد. برخی از مطالب فصول آن عبارتند از: مذاهب علما در حکم الصلاة بین السواری، خلاصه اقوال علما در حکم الصلاة بین السواری، مطالعه در ادله کراهت درجه بین السواری، أدله المجیزین بر درجه بین السواری، نتیجه بحث، رد بر الألبانی در تصحیحش برای احادیث الصلاة بین السواری. تهومات واقعه در رساله حلبی در الصلاة بین السواری. مؤلف پس از بررسی فرقه وهابیت به عقائد مهم آنان پرداخته است که بدرستی از با اهمیت ترین آنچه که واجب است ذکرش این که عده زیادی از علمای معاصر فتنه می کنند به سبب اقوال البانی و بلکه مقدم داشتند البانی را بر عده کثیری از ائمه، بلکه حرام کرده اند تقلید از ائمه را و واجب دانستند تقلید از البانی را و ادله ای بر آن نیست که بعضی از آنان مقدم دانسته اند البانی را بر بخاری در علم حدیث، به گمان این که بخاری قدرت استخراج و بررسی حدیث البانی را ندارد و این که البانی سریعتر از بخاری در حکم بر حدیث و رجال می باشد. تناقضات البانی در کتبش به بیش از هزار تناقض رسیده است. و خطاهای او از دو هزار خطا تجاوز کرده است. و اگر شمارش گردد جمیع توهیناتی که البانی بر علما داشته به هزاران رسیده است که اگر تحریفات و تصحیفاتش جمع آوری گردد یک مجلد کتاب می گردد.
  • تعداد رکورد ها : 1495