مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 151
سایه های هماهنگی در تنوع: شیوه های تساهل در مکان های دینی اندونزی [مقاله اندونزیایی]
نویسنده:
Tri Ramadhan, Sulasiah Sulasiah, Faishal Bagaskara, Abdul Chair
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیوند بین گردشگری زیارتی، کثرت گرایی و تساهل در جوامع مذهبی اغلب یک موضوع داغ است که می تواند یک نگرانی رایج باشد زیرا می تواند پارامتری برای هماهنگی اجتماعی باشد. یکی از موضوعات جالبی که باید مورد بحث قرار گیرد، چگونگی ارتباط بین جوامع مذهبی پیرامون اماکن مذهبی است. این مقاله بر روی شیوه های تساهل بین مذهبی در پنج مکان نماینده اماکن مذهبی، یعنی Banten Lama، Telukbetung Lampung، Sam Po Kong Semarang، Maria Ambarawa Cave و Bukit Kasih Toar Lumimu'ut تمرکز خواهد کرد. این پنج مکان معرف در ارائه فضای هماهنگی بین جوامع دینی به شمار می روند زیرا در یک مکان بیش از یک مکان مذهبی وجود دارد. روش مورد استفاده در این مقاله روش کیفی با مشاهدات، مصاحبه و مطالعات ادبیات است. نتایج نشان داد که تلورانس همچنان در تمامی این سایت‌ها حفظ می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک الگو برای تحمل استفاده کرد. امید است با حفظ بردباری، دولت و جامعه ما را در تقویت هماهنگی و غلبه بر مشکلات قومیتی، مذهبی، نژادی و بین گروهی (SARA) که اخیراً نمایان شده است یاری کند.
پلورالیسم دینی در دیاسپورا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
P. Pratap Kumar (Editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تجربیات متنوع گروه‌های فرهنگی مختلف را در دیاسپورا گرد هم می‌آورد و بینشی در مورد مسائل مختلفی که باید با آن‌ها سر و کار داشته باشند ارائه می‌کند. محتوای کتاب به دسته‌های گسترده زیر تقسیم می‌شود: تجربه چینی. تجربه ژاپنی- برزیلی و برزیلی؛ تجربه جنوب آسیا؛ تأثیر 11 سپتامبر بر کثرت گرایی مذهبی مسلمانان. و مسائل پلورالیسم دینی در دیاسپورا. در حالی که نظریه را به حداقل می رساند، این کتاب بر مطالعات موردی تمرکز می کند به این امید که محققان را برای مشارکت در کار نظری بیشتر در مورد پدیده کثرت گرایی دینی در دیاسپورا و پاسخ به سؤالات مهم در مورد چگونگی مفهوم سازی پلورالیسم دینی و اینکه در انجام این کار باید به مسائل رسیدگی شود. این مطالب برای مطالعات تطبیقی در مطالعه آکادمیک دین نیز مفید است.
پس از کثرت گرایی: تجسم مجدد تعامل دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Courtney Bender, Pamela E. Klassen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دست اندرکاران این جلد، کثرت گرایی را به عنوان مفهومی که به لحاظ تاریخی و ایدئولوژیک تولید می شود، یا به عبارت دیگر، به عنوان دکترینی که در طیفی از نهادهای سیاسی، مدنی و فرهنگی جای گرفته است، در نظر می گیرند. نقد آنها چگونگی طرح اختلاف مذهبی را مشکلی می داند که تنها کثرت گرایی می تواند آن را حل کند. مقاله‌های بعد از کثرت‌گرایی که به طور نسبی بین کشورها و رشته‌ها کار می‌کنند، پلورالیسم را به عنوان یک «اصطلاح هنری» بررسی می‌کنند که هنجارهای هویت و پارامترهای مبادله، مواجهه و تضاد را تعیین می‌کند. مشارکت‌کنندگان، آرمان‌های کثرت‌گرایی را در مکان‌های مختلف-نمایش‌های برادوی، یادبودهای هولوکاست لهستانی، تعبیر خواب‌های مصری، زندان‌های آلمانی، و نظریه‌های حقوقی- پیدا می‌کنند و شکل‌گیری تعامل سیاسی و اجتماعی آن را به روش‌های شگفت‌آور و قدرتمند نشان می‌دهند. در سرتاسر، آنها مفروضات زیربنای گفتمان کثرت گرایی و تأثیر آن بر تصمیمات قانونی را که عمل مذهبی مدرن را شکل می دهد، زیر سوال می برند. مشارکت کنندگان بیش از تجزیه این نظریه انجام می دهند. آنها با آنچه بعدا می آید مقابله می کنند. آنها با تثبیت تبارشناسی و تأثیرات کثرت گرایی، سؤالات جدیدی را برای درگیر شدن با جهان های جمعی و فهرست های متعددی که دین در آنها فعالیت می کند، ایجاد می کنند.
جنبش های تاریخی و الهیات پشت پروژه پلورالیسم در دانشگاه هاروارد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Scott MacLeod
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تمرکز این مقاله پرداختن به کثرت گرایی مذهبی به عنوان یک باور همراه با بررسی عوامل متعددی است که کاتالیزوری برای تبدیل شدن پروژه پلورالیسم در دانشگاه هاروارد به بخشی از فرهنگ آمریکایی بوده است. الهیات پشت و ایدئولوژی پروژه پلورالیسم همراه با نوشته های دایانا اک، بنیانگذار پروژه پلورالیسم مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از نظر ظاهری، پروژه پلورالیسم و آثار اک این تصور را ایجاد می‌کند که تلاشی بی‌طرفانه برای آموزش مردم در مورد تنوع مذهبی رو به رشد موجود در آمریکا وجود دارد. با این حال، نشان داده خواهد شد که پروژه پلورالیسم و تلاش های اک برای ارتدکس مسیحی برانداز است.
پلورالیسم مذهبی و کلیسای کاتولیک: روش لونرگان و مناقشه ژاک دوپو [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Andrea J. Stapleton Berger
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پروژه روش لونرگان را در مورد مناقشه‌ای که در نتیجه محکومیت ژاک دوپوئیس توسط جماعت دکترین ایمان بر کتاب او به نام «به سوی الهیات مسیحی پلورالیسم دینی» به وجود آمد، اعمال می‌کند. به کارگیری روش لونرگان، پتانسیل حل مسائل ارائه شده توسط دوپو در زمینه توسعه الهیات کاتولیک کثرت گرایی و همچنین تنش بین Magisterium کاتولیک و کار متکلمان کاتولیک را آشکار می کند.
ارزیابی انتقادی پلورالیسم دینی جان هیک در پرتو الگوی معاد شناختی او [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Haejong Je
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فلسفه جان هیک، که به کثرت گرایی دینی شهرت دارد، از نظر معرفت شناسی، مرجعیت، مفهوم خدا و مسیح شناسی مورد بررسی جدی قرار گرفته است. با این حال، کمتر به پارسکاتولوژی او توجه شده است. همانطور که در زیر توضیح داده شد، بررسی اولیه نشان می دهد که نیاز به مطالعه عمیق فلسفه دینی هیک در این زمینه وجود دارد. مشکل بر اساس تحقیقات مقدماتی، به نظر می‌رسد کثرت‌گرایی مذهبی هیک مشکلی اساسی را با مکاتبات خارجی آشکار می‌کند، به شرح زیر. پارسه‌شناسی او، که تلاشی است برای قبول همه آخرت‌شناسی‌های ادیان بزرگ جهان به‌عنوان معتبر، در نتیجه ممکن است در نهایت همه آنها را باطل کند. علاوه بر این، عوامل دیگری ممکن است نشان دهنده وجود ناسازگاری در مدل پارسکاتولوژیک هیک باشد که ممکن است بر کفایت مدل کلی وی از تکثرگرایی مذهبی منعکس شود. هدف هدف این پایان‌نامه پرداختن و ارزیابی انتقادی مطابقت بیرونی و سازگاری درونی مدل آخرت‌شناختی هیک است که می‌تواند مبنایی برای ارزیابی انتقادی کثرت‌گرایی دینی او در کل فراهم کند. ارزیابی کثرت گرایی دینی جان هیک در پرتو پارساتولوژی او از دریچه تطابق و تئوری های انسجام حقیقت انجام خواهد شد. نتیجه گیری پارسه‌شناسی هیک، همانطور که در فصل‌های 4 و 5 به تفصیل مورد بحث قرار گرفت، و در فصل 6 خلاصه شد، هنگامی که با تطابق و تئوری‌های انسجام حقیقت مورد قضاوت قرار می‌گیرد، پذیرای انتقادات مختلفی است. من از تحقیقات خود در مورد پارسکاتولوژی هیک، دلایلی را کشف و ارائه می کنم که بیست انتقاد از مفهوم پارسکاتولوژی هیک را پشتیبانی می کند. بر اساس این بیست نقد، اولین نتیجه کلی پایان نامه من این است که مفهوم هیک از پارساتولوژی انسجام درونی کافی را نشان نمی دهد و همچنین با مدل کثرت گرای او از ادیان جهانی همخوانی کامل ندارد. دومین نتیجه کلی این است که فقدان مطابقت بیرونی با واقعیت اسمی و با تجلیات پارساکتولوژیکی پدیداری تجارب دینی به ویژه ادیان وجود دارد. در نتیجه، ممکن است این سؤال مطرح شود که آیا می‌توان الگوی پارسه‌شناختی او را به‌عنوان سازه علمی فلسفی الهیات متقاعدکننده‌ای در نظر گرفت؟ این ملاحظات همچنین پیامدهای مهمی برای کثرت گرایی مذهبی هیک دارد که به نتیجه نهایی پایان نامه من منجر می شود. به نظر من کثرت گرایی مذهبی هیک به دلیل شرایط مشکل آفرین پارشاتولوژی او تضعیف شده است.
بسط تجربه نبوی: جستارهایی درباره تاریخ، تصادف و کثرت‌گرایی در دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Abdolkarim Soroush; Nilou Mobasser (transl.); Forough Jahanbakhsh (ed.)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: عبدالکریم سروش اساساً به دلیل نظریه معرفت‌شناختی/هرمنوتیکی، «قبض و بسط معرفت دینی» و کاربرد آن در نظریه سیاسی اسلامی و کثرت‌گرایی دینی شناخته می‌شود. در حالی که عقل، آزادی و دموکراسی او در اسلام این نظریه را در مورد کثرت و تاریخی بودن درک و تفسیر دین به کار می برد، این کتاب برخی از نظریه های اصلی او را در مورد خود دین به تصویر می کشد. کتاب بسط تجربه نبوی به تاریخی بودن تجربه وحیانی حضرت محمد (ص) می پردازد، از جمله تأثیرات انسانی و زمینه ای بر پیدایش متن مقدس. این کتاب جنبه‌های اساسی پروژه هرمنوتیکی نو-عقلان‌گرای سروش را برای الهیات و اخلاق اصلاح‌شده اسلامی ارائه می‌کند، و به‌طور سیستماتیک اصلاحات اسلامی را فراتر از پروژه‌های متعارف تعدیل‌های مقطعی به شریعت یا بازتفسیرهای گزینشی قرآن هدایت می‌کند.
حقوق، پلورالیسم دینی و شناخت تفاوت: خارج از ترازوی عدالت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dorota Anna Gozdecka
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: حقوق بشر و اصول تفسیر آن پارادایم های حقوقی پیشرو در عصر ما هستند. آزادی مذهب جایگاهی محوری در گفتمان های حقوقی دارد و اصول حمایت کننده از تفسیر آن مورد توجه روزافزون دادگاه ها و نهادهای قانونگذاری قرار می گیرد. این کتاب پلورالیسم دینی را به‌عنوان یک اصل حقوقی نوظهور که از تلاش‌ها برای تعیین مرزهای آزادی مذهب ناشی می‌شود، به‌طور انتقادی ارزیابی می‌کند. این کثرت گرایی مذهبی را به عنوان جنبه اساسی رژیم های مختلف حقوق بشر و سنت های قانون اساسی بررسی می کند. با این حال، شکل ایستا و لیبرالی که پلورالیسم دینی فرض کرده است، در اینجا به طور انتقادی مطرح می شود. به منظور پرداختن به آسیب پذیری تفاوت نسبت به حذف، به جای شناسایی، این کتاب به اخلاقیات معاصر تغییر می پردازد. به‌طور کلی‌تر، و از طریق بازسازی دیدگاهی متفاوت‌تر از پلورالیسم دینی، به مشکل نقش حقوق در عصر روایت‌های متنوع رهایی می‌پردازد.
پاسخ مسیحیان قرن بیستم به پلورالیسم دینی: تفاوت همه چیز است [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pitman, David
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
آیا اسلام می تواند فرانسوی باشد؟: پلورالیسم و ​​پراگماتیسم در یک دولت سکولاریست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John R. Bowen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا اسلام می تواند فرانسوی باشد؟ یک بررسی مردم‌شناختی از چگونگی واکنش مسلمانان به شرایط زندگی در فرانسه است. جان بوون در ادامه کتاب خود چرا فرانسوی‌ها روسری را دوست ندارند، توجه خود را از دیدگاه‌های غیرمسلمانان فرانسوی معطوف می‌کند تا بر دیدگاه‌های خود مسلمانان این کشور تمرکز کند. بوون این سوال معمولی را نمی پرسد - مسلمانان تا چه اندازه در فرانسه ادغام می شوند؟ - بلکه، در عوض، مسلمانان فرانسوی در مورد اسلام چگونه فکر می کنند؟ بویژه، بوون بررسی می کند که چگونه مسلمانان فرانسوی در حال شکل دادن به نهادهای اسلامی جدید و توسعه روش های جدید استدلال و آموزش هستند. او به برخی از راه‌های کاملاً متمایز ارتباط مساجد با نیروهای اجتماعی و سیاسی گسترده‌تر نگاه می‌کند، اینکه چگونه کارآفرینان آموزشی اسلامی جایگاه‌هایی را برای اشکال جدید مدرسه ایجاد کرده‌اند، و چگونه بازیگران اصلی عمومی اسلامی رویکردی خاص فرانسوی را به هنجارهای دینی ارائه کرده‌اند. . همه این تلاش‌ها واکنش‌های تندی را در فرانسه و مراکز مطالعات اسلامی در خارج از کشور برانگیخته است، بنابراین بوون همچنین به بحث‌هایی در مورد چگونگی - و تا چه حد- مسلمانان باید سنت‌های مذهبی خود را با این شرایط اجتماعی جدید تطبیق دهند، به دقت نگاه می‌کند. او استدلال می‌کند که روش‌های خاصی که مسلمانان از طریق آن در فرانسه مستقر شده‌اند، و در آن فرانسه بر ادیان حکومت می‌کند، انگیزه‌هایی را برای مسلمانان ایجاد کرده است تا شیوه‌های جدید و عمل‌گرایانه تفکر درباره مسائل دینی را در جامعه فرانسه توسعه دهند.
  • تعداد رکورد ها : 151