جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
وساطت پادشاهی مقدس: تغییر دین و حاکمیت در ایران مغول [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Z Brack
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه بر شکل‌گیری گفتمان‌های جدید درباره اقتدار و پادشاهی مقدس در ایران در قرن سیزدهم و چهاردهم متمرکز است. بررسی می‌کند که چگونه بوروکرات‌های یهودی و مسلمان (اعم از شیعه و سنی)، مورخان دربار، دانشمندان و درباریان در دربار مغول با پارادایم‌های الهیات و سیاسی ایرانی و اسلامی برای بیان، تأیید مجدد و بازتعریف الهیات سیاسی مغول از حق الهی که سرمایه‌گذاری کرده بود، آزمایش کردند. چنگیز خان و فرزندانش با کاریزمای مقدس و اتهام تسلط بر جهان. این مطالعه استدلال می‌کند که واسطه‌ها در اواخر قرون وسطی ایران، در تلاش خود برای میانجی‌گری در فهم مغول از حاکم چنگیز به‌عنوان منبعی از قانون و حکمت الهی، پایه‌های یک اصطلاح جدید پادشاهی مسلمانان مقدس را پایه‌گذاری کردند. این مطالعه بر دو عرصه تعامل و تبادل تمرکز دارد: مبارزات جانشینی سلسله‌ای، و محیط بین مذهبی، جهانی و رقابتی دربار مغول. گفت‌وگوهای مذهبی - عمدتاً بودایی‌ها، مسلمانان و یهودیان - بر سر نفوذ و دسترسی به فرمانروایان مغول با نشان دادن مهارت‌های خود در توضیح و تقویت ادعاهای حامیان خود در مورد ارث اقتدار چنگیزید به رقابت پرداختند. دلالان فرهنگی دربار مغول در ایران به طرز زیرکانه ای از مجموعه ای غنی از نوشته های سیاسی و کلامی اسلامی ایرانی-اسلامی استفاده کردند تا حامیان مغول خود را به عنوان پادشاهان قانون گذار، حاکمان مهدوی-اصلاح طلب و شاهان مقدس محمد وار معرفی کنند. پژوهش‌های اخیر ظهور نوع جدیدی از امپراطور مسلمان مقدس و مسیحی را از قرن پانزدهم به بعد به تجدید حیات جنبش‌های شیعی و هزاره‌ای و گسترش گفتمان‌های صوفیانه و غیبی در پی خلاء حاکمیتی که با سقوط خلافت به وجود آمد، اختصاص می‌دهد. به مغول‌ها در سال 1258. با این حال، این مطالعه استدلال می‌کند که درگیری مسلمانان با ادعای چنگیزیان مبنی بر اقتدار انحصاری الهی بدون واسطه بود که باعث ایجاد درک جدیدی از جایگاه سلطنت در روایت نجات اسلامی شد. بنابراین، این مطالعه اولین تحقیقی است که به کمک مفاهیم سیاسی و دلالان فرهنگی مغول در اواخر قرون وسطی ایران در تقدس بخشیدن به حاکمیت مسلمانان می‌پردازد.
بررسی فلسفه گفتار الکساندر کمبل و کاربرد آن فلسفه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Rudy L. Morrow
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یک بیداری مذهبی بزرگ در سال 1805 تا پایان جنگ داخلی در حال وقوع بود. بحث های مذهبی به دستور روز تبدیل شد و حداقل از نظر اهمیت با بحث های سیاسی برابری می کرد. الکساندر کمبل یکی از مناظره گران برجسته آن دوره بود. او در 12 سپتامبر 1787 در ایرلند به دنیا آمد، اما در سال 1809 به آمریکا رفت و در ویرجینیای غربی ساکن شد. در سال 1812، الکساندر و پدرش، توماس کمپبل، آنچه را که "جنبش بازسازی" نامیدند، راه اندازی کردند که در آن به دنبال اتحاد همه مسیحیان بر اساس کتاب مقدس بودند.
رسیدن به ایمان به مسیح: مطالعات موردی مسلمانان در کنیا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
REINHOLD IMMANUEL STRÄHLER
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه فرآیند تبدیل 17 مسلمان شهری در کنیا را که تصمیم گرفتند از عیسی مسیح پیروی کنند، تجزیه و تحلیل می کند. ابتدا تغییر دین را از منظری چند رشته ای با معرفی برداشت های جامعه شناختی، روانشناختی، انسان شناختی، الهیاتی و مأموریت شناختی از چنین تغییری در وابستگی مذهبی توصیف می کند. مصاحبه های عمیق بعدی با استفاده از اصول نظریه زمینه ای تحلیل می شوند، جایی که نظریه جدید با تعامل بین داده های واقعیت، تجزیه و تحلیل و نظریه های موجود (استدلال ابداکتیو) توسعه می یابد. یافته‌های اصلی این است که تبدیل مسلمانانی که عیسی مسیح را به عنوان منجی و خداوند می‌پذیرند، فرآیندی است که در طی یک دوره زمانی، طی مراحلی با بعد شناختی و عاطفی توسعه می‌یابد. تغییرات با توجه به اعتقادات و نگرش ها به طور همزمان در چندین ویژگی یا "لایه" از هر دو بعد اتفاق می افتد. این فرآیند تحت تأثیر عوامل مهمی در قالب شرایط علّی و مداخله‌گر قرار می‌گیرد که در نتیجه پیامدهایی برای تغییر دین در قالب یک دگرگونی و همچنین در تغییر روابط با جامعه ایجاد می‌کند. جنسیت، سطح اجتماعی-اقتصادی، تحصیلات و همچنین جامعه ای که نوکیشان از آن می آیند بر این روند تأثیر می گذارند. به منظور توصیف پویایی پیچیده ای که در چنین فرآیندهای تبدیل مسلمانان در کار است، ماتریسی از فرآیندهای تبدیل ایجاد شده است که در آن حرکات چندگانه یک تبدیل در دو بعد در رابطه با شش مرحله زمانی قرار داده شده است. ماتریسی از انواع مختلف فرآیندهای تبدیل و توصیف چهار فرآیند معمولی از تجزیه و تحلیل پدیدار می شود. به منظور تسهیل فرآیندهای تبدیل، عناصر شناختی و عاطفی باید با هم مورد توجه قرار گیرند. تأثیر متقابل بین عوامل مختلف، اراده شخص و تأثیر خداوند تعیین کننده توسعه است، درکی که برای تبدیل مناسب است.
انکار شعور در تاریخ: تحلیل آثار نفی گرایانه به عنوان تاریخ و مشکل مدیریت حافظه [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Makchwell Coimbra Narcizo
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : شوآ (هولوکاست) یک رویداد قابل توجه در دوران معاصر ما است، به ویژه از نظر نحوه توسعه و نتایج آن. بشریت با وحشیگری روبه‌رو شد که هرگز تصور نمی‌کرد در دنیای مدرن امکان‌پذیر باشد، و باعث از هم گسیختگی پایه‌های بالابر دوره مورد نظر شد. بنابراین، می طلبید که نشانگرهای دانشی مانند فلسفه، تاریخ، الهیات، قوانین و حتی هنر بازاندیشی کنند. رویداد مورد بحث، بازتابی بر ظرفیت تاریخ برای درک پدیده‌ای که در گذشته برای شکلی مرتبط با زمان حال رخ داده است، ایجاد می‌کند. شامل سؤالات نظری و پویایی کار تاریخ نگار است که از نحوه ساخت این اثر به انگیزه های آن می رسد. بین ترومایی که شوآ برمی انگیزد و دشواری هایی که به عرصه تاریخ نگاری وارد می کند، مسئله مهم استفاده از تاریخ است. یکی از نبردها با هدف اداره تاریخ و حافظه شعاع در حال توسعه کامل است، در آن گروهی که ادعا می‌کنند رویداد ذکر شده رخ نداده است، به نفی‌گرایان شوع اشاره می‌شود. هدف این اثر، تحلیلی از تلاش‌های نفی‌گرایان برای مدیریت تاریخ شوعه، حافظه آن و نحوه استفاده آن‌ها از تاریخ، به‌عنوان اعتبار آثارشان در طول تاریخ است. برای چنین واقعیتی، برخی از نویسندگان اصلی نفی گرایان مانند پل راسینیه و رابرت فاوریسون و همچنین سایر نویسندگان مهم گروه مانند: مارک وبر، دیوید ایروینگ و آرتور بوتز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
کلابازی (متوفی 380/990) و برداشت او از تصوف [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Vahit Göktaş
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کلابازی یکی از نام‌های برجسته عصر کلاسیک تاسوعا و همچنین از بنیانگذاران نظام تاسوعا است. کلابازی متفکر، فیلسوف اسلامی، محقق حدیث و صوفی است که در منطقه بخارا زندگی می‌کرده است که در چهارمین سال میزبان فعالیت‌های علمی گسترده‌ای بوده است. قرن بعد از هجرت، که دوره ای از تجزیه است که در آن اندیشه اسلامی از مجاری مختلف شروع به رشد کرد. کلابازی یکی از افراد مهم این عصر تاسوعا است که دیگر نهضت زهد نبود و راه نظام سازی را در پیش گرفت. وی همچنین از اولین بنیانگذاران مفاهیم تاسوعا است. کلابزی بخشی از تلاش ها برای یافتن منابعی برای تاسوعا در اصول اهل سنت بود که روندی بود که از هجری قمری آغاز شد. قرن و تا چهارم ادامه یافت. قرن. کلابازی در آثار خود کوشید تا ثابت کند که تاسوعا از اسلام و بر اساس نصوص اسلامی تغذیه می شود. دو اثر از کلابازی توانستند تا به امروز باقی بمانند. اینها طاعروف و بحرو الفوائدیر هستند. کلابازی آرای صوفیه را درباره عقاید اسلامی و اصطلاحات تاسوعا توضیح داده است. وی اصطلاحات را در پرتو مبانی دینی تا حد ممکن مورد مطالعه قرار داد و به معنای دیگری اشاره نکرد. وی در اثر دیگر خود به نام بحروالفوائد 203 حدیث را از نظر اخلاق صوفیانه شرح داده است. کلابزی بازسازی انسان را راه حل تعارض در زندگی اجتماعی می دانست، همان گونه که دیگر صوفیان عصر اول چنین می کردند. بنابراین او بر اهمیت پرورش افراد خودآگاه و از نظر معنوی بالغ تأکید کرد. اصطلاحات صوفیانه نقاط عطف در روند کمال انسان را تشکیل می دهد. در دوره تاسوعا که از چهارم / دهم آغاز شد. قرن هاست که مفاهیم اولیه تاسوعا همراه با کلابازی از نظر تربیتی و معرفتی و معرفتی و ایستگاه ها (حال) و مکملار آغاز شد.
نیازهای انسان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gregory Wolcott
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تحقیق در مورد نیازهای افراد انسانی است. من ادعا می‌کنم که انسان‌ها به روابطی شکوفا نیاز دارند که مبتنی بر هدیه آزادانه فضیلت عشق مهربان است. من عشق رحمت‌آمیز را به‌عنوان درگیری عاطفی واقعی یا درگیری عاطفی بالقوه با دیگری بر اساس تمایل به بخشش و/یا ارتباط با فرد نیازمند دیگر، هم به دلیل شناخت و پذیرش شخصیت دیگری و هم به‌دلیل شناخت شخصیت او تعریف می‌کنم. شخصیت خود این نیاز به عشق رحمانی از دو فراخصیصه انسان یعنی نقص و رابطه نشأت می گیرد. من همچنین ادعا می‌کنم که این نیاز به شکوفایی روابط مبتنی بر عشق رحمت‌آمیز در رابطه با یک موجود اخلاقی کامل و شایسته پرستش، که در اینجا خدا نام دارد، به‌طور کامل تحقق می‌یابد. مطلوبیت چنین رابطه‌ای ما را به ارزش این سوال می‌رساند که آیا چنین موجودی واقعاً وجود دارد یا خیر. من استدلال می‌کنم که دلایل خوبی برای ادعای وجود چنین موجودی وجود دارد، به‌ویژه با توجه به شواهدی که توسط کسانی ارائه شده است که زندگی‌شان به عشق بی‌رحمانه‌ای بی‌خود تبدیل شده است. علاوه بر این، ماهیت هدیه مانند عشق رحمانی به گونه ای است که بدون توجه به آنچه شایسته ماست ارائه می شود و فقط می توان آن را عمدی عرضه کرد. به نوبه خود، و با توجه به نقشی که در ارضای نیازهای اساسی انسان دارد، عشق رحمت‌آمیز راهی را تغییر می‌دهد که در آن زندگی خوب و جوامع خوب، از جمله آنچه به عنوان «خیر مشترک» شناخته می‌شود، تجسم می‌کنیم. به طور خاص، از آنجا که عشق رحمانی به ارزش اخلاقی اولیه تبدیل می شود و آزادی به ارزش اولیه اجتماعی تبدیل می شود که ما به دنبال برآورده کردن واقعی ترین و عمیق ترین نیاز انسان هستیم، اغلب ممکن است ملاحظات عدالت را به عنوان هدایت کننده تصمیمات اخلاقی خود تضعیف کنیم. این نتیجه گیری، هرچند چالش برانگیز و بحث برانگیز باشد، در واقع ایجاب می کند که به گونه ای زندگی کنیم که توانایی ما را در جهت دادن توجه به نیازهای انسان ها در درجه اول تقویت کنیم. علاوه بر این، کارگزارانی که با عشق رحمانی هماهنگ شده اند، نسبت به کارگزارانی که اصولاً از قواعد عدالت پیروی می کنند یا نتایجی را که اساساً مبتنی بر عدالت است، ترویج می کنند، می توانند نیازهای انسانی را در درازمدت به طور مؤثرتری برآورده کنند.
رابطه بین احکام دینی و احکام اخلاقی مسلمانان ترک مذهبی بیشتر و کمتر مذهبی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Nilay Behice Kuyel
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : Nucci و Turiel (1993) نشان داده اند که مسیحیان و یهودیان محافظه کار مسائل اخلاقی را از نظر عدالت، حقوق و ملاحظات رفاه انسانی قضاوت می کنند و در استدلال اخلاقی خود صرفاً بر احکام دینی تکیه نمی کنند. هدف از این مطالعه بررسی این بود که آیا استدلال اخلاقی مسلمانان ترک نیز نسبتاً مستقل از دستورات مذهبی است یا خیر. این مطالعه با استفاده از نظریه دامنه توریل (1983)، شباهت‌ها و تفاوت‌ها را در استدلال ترک‌های مذهبی‌تر و کمتر مذهبی‌تر در مورد مسائل اخلاقی مختلفی که قرآن به آنها اشاره کرده است (پدری که دخترش را مجبور می‌کند بدون تأیید صریح او با کسی ازدواج کند، بررسی کرد. سقط جنین، همجنسگرایی، زنا، شهادت دروغ در دادگاه، تعدد زوجات). این مطالعه همچنین بررسی کرد که آیا مسلمانان ترکیه رفتارهای مضر و ناعادلانه [مانند نقض حقوق دیگران، آسیب رساندن به دیگران (از نظر جسمی یا روانی)] را که در اسلام گناهان کبیره تلقی می‌شوند (5:8) (هاشمی، 2002) را با بهترین رفتار خداوند مرتبط می‌دانند. مجازات شدید. این مطالعه شامل 49 دانشجوی ترک مذهبی کمتر (20 مرد و 29 زن) و 49 دانشجوی ترک مذهبی بیشتر (23 مرد و 26 زن)، 18 سال یا بیشتر بود. شرکت کنندگان یک پرسشنامه خود گزارشی حاوی شش داستان را تکمیل کردند. نتایج با استفاده از ترکیبی از تکنیک‌های Chi-Square و ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها تا حد زیادی از گزاره نظریه دامنه (توریل، 1983) حمایت می کند که همه افراد از استدلال اخلاقی استفاده می کنند که تا حدی مبتنی بر عدالت و نگرانی های حقوقی است، حتی افراد بسیار مذهبی. استدلال بیشتر شرکت کنندگان مذهبی بین نگرانی های اخلاقی و مذهبی آمیخته بود. هنگام بررسی اجبار دختر به ازدواج یا تعدد زوجات، نگرانی های اخلاقی بر استدلال آنها غالب بود، در حالی که ملاحظات مذهبی بر استدلال آنها فقط برای موضوع همجنسگرایی غالب بود. اکثریت شرکت کنندگان کمتر مذهبی، مسائل را از نظر عدالت، حقوق و ملاحظات رفاه انسانی قضاوت می کردند، نه بر اساس احکام دینی. همچنین اکثر شرکت کنندگان بیان کردند که خداوند بیشتر کسانی را که حقوق دیگران را تجاوز می کنند و به دیگران آسیب می رسانند مجازات می کند. این نشان می دهد که مسلمانان ترکیه به طور مداوم به اصول عدالت، حقوق و رفاه هنگام در نظر گرفتن مسائل اخلاقی، صرف نظر از جهت گیری مذهبی، اهمیت می دهند.
مدرن بودن در لاهور: اسلام، طبقات در پاکستان شهری [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ammara Maqsood
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه، بر اساس 14 ماه کار میدانی، لاهور طبقه متوسط را بررسی می کند، محیطی که نه تنها نگران افزایش خشونت مذهبی در کشور است، بلکه از دولت و وعده های دروغین پیشرفت آن نیز ناامید شده است. این قوم نگاری به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه چنین تنش هایی ایده هایی را در مورد تقوای شخصی و عمومی شکل می دهد که به نوبه خود بر مفاهیم مدرنیته و «زندگی موفق» تأثیر می گذارد. من حضور رو به رشد نوعی از دینداری را بررسی می کنم که بر مطالعه شخصی قرآن و سایر متون اسلامی تأکید دارد. محبوبیت فزاینده مدارس قرآن و محافل مطالعاتی، گفتگوهای علمای اسلامی مستقر در تلویزیون، و بحث در منازل حاکی از حساسیتی است که افراد را تشویق می کند تا با درک قرآن برای خود، اسلام «واقعی» و «عقلانی» را کشف کنند. اگرچه این دینداری حول محور فرد و پرورش اخلاق شخصی است، اما جنبه عمومی قابل توجهی نیز دارد. بسیاری بر این باورند که اخلاق اکتسابی اسلامی نه تنها به موفقیت دنیوی و اخروی کمک می کند، بلکه مشکلات اجتماعی مانند فساد، خویشاوندی و نابسامانی اقتصادی را نیز حل می کند. اگرچه چنین عقایدی در کنار این باور به وجود آمده است که دولت ناکارآمد است، اما با این وجود بسیاری از گفتمان های تولید شده توسط دولت در مورد دین، اخلاق و مدرنیته را بازتولید می کند. در سطح وسیع‌تر، تز من به این موضوع می‌پردازد که پاکستان طبقه متوسط چگونه خود و موقعیتش در جهان را درک می‌کند. من استدلال می کنم که ایده های غالب در مورد اسلام با افزایش ارتباط با مهاجران آسیای جنوبی در خارج از کشور شکل گرفته است و در پاسخ به دو مبارزه توسعه یافته است. اولاً، طبقه متوسط نوظهور از این دینداری برای به چالش کشیدن سلطه اخلاقی و اقتصادی نخبگان مستقر قدیمی پول استفاده می کند. دوم، نگرانی در مورد نگاه یک بیگانه انتزاعی - معمولا غرب به جهان اسلام - بازنمایی طبقه متوسط از خود را شکل می دهد.
چالش ها و چشم اندازهای دموکراتیک شدن در جهان اسلام: پاکستان [پایان نامه چک]
نویسنده:
Mazhar Hassan Bari
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : دانشگاه چارلز در پراگ، دانشکده علوم اجتماعی پراگ فرم ثبت نام کتابشناسی پایان نامه کارشناسی ارشد در برنامه I E P S 1. نام و نام خانوادگی نویسنده: مظهر حسن باری 2. عنوان پایان نامه: چالش ها و چشم اندازهای جهان اسلام: مورد دموکراتیزه شدن در جهان اسلام. پاکستان 3. عنوان فرعی: 4. سال دفاع: 2019 5. تعداد صفحات: 64. 6. خلاصه پایان نامه (چکیده مبسوط): بحث در مورد سازگاری اسلام با دموکراسی در سال های اخیر بین محافل دانشگاهی شتاب گرفته است. اغلب در چارچوب «برخورد» تمدن غربی و اسلامی. هدف اصلی این پایان نامه کمک به این بحث از طریق شناسایی چالش ها و چشم اندازهای اصلی دموکراتیک شدن در جهان اسلام است. چارچوب نظری این پایان نامه مبتنی بر نظریه های نوگرایی و اصلاح طلبی اندیشه سیاسی اسلامی خواهد بود. مفاهیم اجتهاد (استدلال مستقل) و اجما (اجماع یا توافق) به منظور پاسخگویی به سؤالات کلیدی تحقیق «آیا اصول کلیدی اسلام با ارزش‌های اصلی دموکراسی سازگار است؟» به کار گرفته می‌شود. یا «آیا اسلام ذاتاً خودکامه است؟». نتایج نظری در مورد مطالعه موردی پاکستان اعمال خواهد شد، کشوری که به تازگی به انتقال دموکراتیک مهم دیگری از قدرت از طریق انتخابات عمومی دست یافته است.
خوارج در گذشته و حال با تاکید ویژه بر حضور خود در سومالی [پایان نامه عربی]
نویسنده:
Ahmed Sheikh Mohamed Osman
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پژوهش، ارائه به شیوه ای جامع، حقایق مربوط به فرقه خوطیرج، تاریخ، عقاید و فعالیت های آن، و رویدادهای عمده ای است که آن را تجربه کرده است، همراه با دانش و اصول زیرگروه های مختلف آن. این تحقیق همچنین فعالیت‌های لما عتفیر و هجره را چه در مصر و چه در سومالی روشن می‌کند. این پایان نامه به بررسی دقیق تعریف افراط گرایی و تروریسم در مقابل پیام اسلام مبنی بر مدارا و عدالت می پردازد. در این زمینه، اختلاف نظرهایی را که اسلام مذموم می داند نیز روشن می کند. این مطالعه نشان داد که اسلام از آنجایی که دین اعتدال و مدارا است، ترویج وحدت و محکومیت اختلافات، تعصب، افراط گرایی و جناح بندی است. خوارج یک گروه انحرافی است که در اصطلاح امروزی می توان آن را یک سازمان تروریستی توصیف کرد. امام عترت تکفیر و هجرت چیزی نیست جز یک نسخه مدرن از خاوین که در اینجا به همان باورهای سلف خود می پردازد و در سومالی حضوری مشهود دارد و اقدامات آن مؤید ایدئولوژی ارتدادی اولیه است. خاویریج این گونه کارها پیش پا افتاده نیست، قبل از شروع باید شرایط و مقررات سختگیرانه ای رعایت شود، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و علمای مسلمان در صورت زیر پا گذاشتن رویه صحیح نسبت به این اعمال هشدار داده اند. واژه های مورد استفاده عبارتند از: اسلام، دین، نات جان، سومالی، خاویریج، فرقه، ایمان، اصول، اختلاف، ارتداد، الله، حضرت محمد، قرآن و حدیث.
  • تعداد رکورد ها : 30253