جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
برخی از جنبه های مشکل مسئولیت اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Martin Lawther Brown
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه تلاش می شود تا نشان داده شود که مسئولیت اخلاقی - اینکه یک انسان در حالی که خوب یا بد عمل می کند شایسته ستایش یا سرزنش است - با ایده خدای قادر مطلق و جبر علّی سازگار است. علاوه بر این، مسئولیت انسان در قبال اعمال خود به این بستگی دارد که آنها اعمال او باشند. یعنی اراده دارد، در انتخاب آزاد است و داوطلبانه عمل می کند. فصل اول آنچه را که نویسنده بهترین تعاریف علیت، شانس، اراده، آزادی، جبر، عدم تعین گرایی و ضرورت می داند، بیان می کند که به نظر می رسد فلسفه نظام مند ارسطو عملی ترین است. مفاهیم مسیحی اراده و جبر اولین توضیح خود را در سنت آگوستین دریافت می کنند. در فصل‌های بعدی، رویکرد تاریخی برای بیان نگرش‌های فیلسوفان مختلف به مسائل مربوط به آن استفاده می‌شود. به نظر می رسد این باور رایج است که آزادی (که برای داشتن مسئولیت ضروری است) با جبرگرایی ناسازگار است. اما ارسطو و اسپینوزا نشان می‌دهند که چنین نیست. عدم قطعیت، به جای اجازه دادن به آزادی، آن را غیرممکن می کند، زیرا در این صورت، انسان در معرض شانس قرار می گیرد. اکثر فلسفه‌های بررسی‌شده، ناسازگاری‌هایی با یک الهیات نظام‌مند نشان می‌دهند و اگرچه ممکن است در هر کدام حقایق خاصی یافت شود، اما به‌عنوان بی‌ثمر یا ناتوان از توسعه در جهت مورد نظر رد می‌شوند. نویسنده نتیجه می گیرد که سازگارترین و پربارترین تفسیر از مسئولیت اخلاقی توسط ارسطو و سنت توماس آکویناس ارائه شده است. ارسطو یک نظام فلسفی ثابت به ما می دهد که سنت توماس آن را در پرتو آموزه های مسیحی تفسیر می کند، و به نظر می رسد این فلسفه است که بهترین همبستگی را با آموزه های کاتولیک دارد. از نظر قدیس توماس، این که اراده آزاد است و انسان داوطلبانه عمل می کند، با ایده وجود الهی و قادر مطلق منافاتی ندارد. و ضرورت و مشیت و جبر با اختیار در انسان منافاتی ندارد. هم شانس و هم جبرگرایی، آزادی را در انسان ممکن می‌سازد، به‌ویژه که انسان عقل و عقل دارد تا در مورد روش‌های عمل مشورت کند. از آنجایی که همه اعمال اراده داوطلبانه هستند، انسان ممکن است به دلیل خوب یا بد بودن آنها مورد تحسین یا انتقاد قرار گیرد. او انتخاب دارد و این انتخاب آزاد است تا نتیجه اعمالش به عهده خودش باشد. از آنجایی که این دیدگاه، علیرغم دشواری‌های فراوان، کامل‌ترین به نظر می‌رسد، به نظر می‌رسد بهترین دیدگاهی است که می‌توان در آینده بر آن بنا نهاد.
هویت جنسیتی: ایده های مذهبی در مورد مردانه به عنوان زاویه ای از تحلیل [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Clóvis Ecco
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این متن درباره ساخت فرهنگی برتری مرد است. هدف آن درک تأثیر اندیشه های دینی در ساخت این هویت است. برای رسیدن به این هدف، ما به دنبال درک تأثیر دین در ساخت اجتماعی مردانگی و همچنین درک دلایل اجتماعی و مذهبی هستیم که نهاد سلسله مراتب برتری مردانه را تسهیل می کند. صحبت از مردانگی تخمین هایی است که به معنای صحبت از عینیت، مسئولیت، سنت، قدرت، قدم ها، مردانگی است، این عبارات به معنای توانایی در روابط متقابل اجتماعی است. چنین تأییدهایی در فلسفه و کلام تأیید فرهنگی و تاریخی می یابد. سلطه در این اثر به عنوان رد مشخصی از روابط سلسله مراتبی درک می شود. فرهنگ سنتی ما این ایده را ارائه کرده است که مقدس برای تعالی، خدا، موجودی مردانه است که آثار پدرسالاری دارد. برآیند این ساخت فرهنگی، ویژگی غالب هویت مردانه است، امروزه مفهوم مرد به عنوان سلطه گر است.
هنری سیجویک و اصلاحات در کمبریج، 1859 تا 1900 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Benson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : هنری سیدگویک مظهر یک «دان ویکتوریایی» بود. او برای اولین بار در سال 1857 به کمبریج رفت، در سال 1859 به عنوان بورسیه سه گانه انتخاب شد و تا زمان مرگش در سال 1900 در دانشگاه زندگی و کار کرد. در موارد نادری که به خاطر دستاوردهای علمی و اصلاحی خود قدردانی می شود، تمایل به نویسندگان او را به‌عنوان روشنفکری نسبتاً ناتمام، پنهان در فضای «برج عاج» دانشگاه کمبریج، و نوشتن رساله‌های کسل‌کننده و بی‌نظیر درباره‌ی فلسفه اخلاق به تصویر می‌کشند. این تصویر نادرست است و بیشتر بازتابی از درک قرن بیستم از دوران ویکتوریا است تا واقعیت. هنری سیدگویک مرد حیاتی جذابی بود که این نشاط را به پیوستن به جنبش اصلاحات در کمبریج ترجمه کرد. او زندگی خود را در کمبریج از سن هفده سالگی تا زمان مرگش به عنوان یک اصلاح طلب فعال در آموزش دانشگاهی و انسانی کاملاً آگاه از صحنه دنیوی گذراند. Sidgwick با برخی از با نفوذترین مردان انگلستان مخلوط شد و با آنها ارتباط داشت. شوهر خواهرش، ادوارد بنسون، اسقف اعظم کانتربری شد و برادر همسرش، آرتور بالفور، ارل بالفور، یک سیاستمدار فعال بود که پس از مرگ هنری، نخست وزیر بریتانیا شد. هنری سیدگویک علاقه شدیدی به بسیاری از جنبه های زندگی، نقش کلیسا، سیاست، الهیات، پدیده های روانی و همچنین اصلاحات آکادمیک داشت. او هرگز در یک برج عاج گیر نکرد. او فردی صمیمی بود که حضورش هر اجتماع اجتماعی را تقویت می‌کرد، دانی محکم که وقتی پزشکش به او دستور می‌داد ورزش بیشتری کند، روزانه در خیابان‌های کمبریج می‌دوید و لباسش در باد می‌چرخید: مردی که به‌طور خاص فاقد غرور بود. او نه به دنبال شناخت بود و نه انتظار آن را داشت و اگرچه از نظر برخی به عنوان نویسنده مهم ترین سهم یک انگلیسی در فلسفه اخلاق، او شناخته شده نیست. او به خاطر تلاش‌هایش که عمدتاً موفقیت‌آمیز بود، برای اصلاح آموزش در کمبریج به رسمیت شناخته نشد. هدف این پایان نامه روشن کردن شخصیت و دستاوردهای اصلاحی این مرد روشنفکر و عادل است که بدون او کمبریج و آموزش عالی فقیرتر بودند.
تأثیر اعمال قانون شریعت بر حقوق غیر مسلمانان در پرتو اصول بین المللی: مورد سودان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Siham Samir Awad
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ایده بررسی موضوع پایان نامه با احیای اسلام به عنوان یک نظام حقوقی در تعدادی از دولت های ملت اسلامی به عنوان یک ادعا و بخشی از هویت آنها ترویج شده است. برخی این تحولات را با توجه به اصول بین المللی به عنوان تأثیر نامطلوب بر شهروندان غیرمسلمان در این کشورها می دانند. سودان، یک کشور چند مذهبی، اجرای قوانین شریعت را در سال 1983 اعلام کرد. این پایان نامه به تأثیر اعمال قوانین شریعت بر غیر مسلمانان در بافت تاریخی، سیاسی و حقوقی سودان می پردازد. این موضوع در پرتو اصول بین المللی بررسی می شود. برای این منظور، پایان نامه از روش شناسی تطبیقی استفاده می کند که مستلزم شناسایی زمینه های ناسازگاری بین قواعد شرعی حاکم بر موضوعات غیر مسلمان و هنجارهای بین المللی است. بنابراین، بررسی قوانین سودان مبتنی بر شریعت که بر غیر مسلمانان تأثیر می گذارد، انجام می شود
توسعه متعارف و پدران اولیه کلیسا: ایجاد اعتبار و افزایش وزن نقل قول های متنی دقیق [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Chris Davis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نظریه غالب نقد متنی که به «التقاط گرایی مستدل» معروف است، اغلب دست نوشته های NT را به شیوه ای درگیر می کند که واقعاً التقاطی نیست. در عوض، شیوه عمل اغلب نادیده گرفتن شاهدان متنی از خانواده‌های نسخه‌های خطی است که با نوع متن مورد علاقه اسکندریه موافق نیستند. در عین حال، در مواردی که به نظر می رسد پدران اولیه کلیسا به قطعاتی از این خانواده های شناخته شده دیگر استناد می کنند، کلمات آنها اغلب به عنوان مدرکی برای یک قرائت خاص حذف می شود. این پایان نامه عمدتاً به موضوع دوم می پردازد و به تعدادی از مسائل اساسی می پردازد که منجر به استفاده ناقص از مطالب پدری می شود. نخست، استدلال می شود که تنها راه کافی برای شروع بحث در مورد مطالب اولیه این است که حتی زودتر از ماهیت خود کتاب مقدس شروع کنیم. این یک مسئله اساسی است که نباید نادیده گرفته شود، زیرا پدران یا مطالبی را که به آنها استناد می کردند به عنوان کتاب مقدس می دانستند یا خیر. دوم، نشان داده شده است که مشکل اصلی در مورد بی اعتمادی پدران از مفهوم "فساد ارتدوکس" ناشی می شود. این تئوری اولین اعضای کلیسا - حتی خود نویسندگان NT - را به عنوان گروهی فریبنده از افراد می بیند که به دنبال سرکوب ایده های قبلی بودند. این ایده‌های قبلی تنها به این دلیل به عنوان بدعت شناخته شدند که ارتدکس‌ها بودند که آن روز را پیروز شده بودند. در هر صورت، چنین دیدگاهی مورد نقد قرار می گیرد و هشدارهای اندکی به انجیلیان داده می شود که در مواردی نیز نظریات مشابهی را اتخاذ کرده اند. ثالثاً، مفاهیم «اولین-برابر-بهترین»، «سنت شفاهی» و «تشخیص کتاب مقدس» توضیح داده شده و ارتباط آنها با این موضوع توضیح داده شده است. به طور کلی، این نظریه‌ها دارای شایستگی‌هایی هستند، اما هر کدام برای پیشبرد به سمت یک الگوی متن انتقادی واقعاً التقاطی نیاز به واجد شرایط بودن دارند. چهارم، بیش از بیست آیه کتاب مقدس که توسط بسیاری از اولین پدران ذکر شده است، ارائه شده است. این به عنوان شاهدی است مبنی بر اینکه قطعات متعددی که در نوع متن اسکندریه وجود ندارد، قبل از آن دست نوشته ها به صورت متنی وجود داشته است. هدف از این کار اثبات این نیست که چنین استنادی‌ها شکل اصلی NT را تشکیل می‌دهند، اما نادیده گرفتن این مطالب اولیه بر اساس هر یک از معیارهایی که در سراسر این پایان‌نامه به آن اشاره شده است، قابل قبول نیست.
تأملات کاتولیک در مورد سقط جنین و اتانازی - به سمت الهیات تقدس زندگی انسانی[پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Chukwudi Dimokpala
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مقاله امکان پرداختن به تمام مشکلات اخلاقی که در "آغاز" و "پایان" زندگی بشر در دنیای مدرن وجود دارد، وجود ندارد. با این حال، در مورد احترام به زندگی انسان در برابر سقط جنین و اتانازی باید چیزی گفت، زیرا امروزه به طور گسترده مورد بحث قرار می گیرد و به قلب اخلاق سنتی ضربه می زند. عزت و ارزش زندگی فردی را نمی توان از تحلیل خود زندگی فردی به دست آورد. انسانیت معیار همه چیز نیست. هر ارزشی که انسان ها داشته باشند کاملا گذرا است، مگر اینکه در رابطه ما با منبع ارزش نهایی خارج از ما باشد. ایمان مسیحی ارزش انسانی را این گونه می داند که از طریق رابطه ما با خدا ایجاد می شود - رابطه ای که توسط خود خدا ایجاد و داده شده است. به این دلیل است که ما از خدا هستیم و توسط خدا حمایت می‌شویم، می‌توانیم ارزش زندگی فردی انسان را به طور معناداری تأیید کنیم.
قدیسان ستارگان: شیوه‌های آیینی که جنگ و خشونت را در کلیسای آمریکا مشروع می‌سازد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Terry Dewayne Shoemaker
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این تحقیق تحلیل روش هایی است که در آن کلیسای محافظه کار آمریکایی از نظر ایدئولوژیک و آیینی توسط فرهنگ امپراتوری شیفته جنگ، ارتش و خشونت شکل گرفته است. و اینکه چگونه این مواضع و اعمال، در واقع، جنگ و ارتش را مشروع می کند. در حالی که بسیاری از نویسندگان مواضع تاریخی مسیحیان را در مورد جنگ و تمایلات ملی گرایانه کنونی مسیحیان محافظه کار بررسی کرده اند، تحقیقات کمی برای ارزیابی تأثیرات خشونت، ملی گرایی، میهن پرستی و افسون نظامی بر مناسک، اعمال و اخلاق مسیحی انجام شده است. در این تحقیق، من استدلال می‌کنم که مسیحیان محافظه‌کار معاصر، به دلیل فرهنگ آمریکایی که در آن گنجانده شده است، از مواضع متفاوت صلح‌طلبی، جنگ عادلانه، و رئالیسم مسیحی پیشی گرفته‌اند. من از این گونه شناسی به عنوان "مبارز کلیسا" یاد می کنم. علاوه بر این، شیوه‌های آیینی که به‌طور غیرمستقیم جنگ و خشونت را مشروع می‌سازد، تحت تأثیر موضع اتخاذ شده از مبارزان کلیسا، مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای انجام این وظیفه، بررسی مختصری از گونه‌شناسی‌های تاریخی مسیحیت در رابطه با نگرش‌ها نسبت به جنگ و خشونت ارائه کرده‌ام، در حالی که توجه خاصی به بافت اجتماعی هر یک از این موقعیت‌ها داشته‌ام. دوم، گونه‌شناسی میهن‌پرستی فرامذهبی مسیحی، که به آن «مبارز کلیسا» گفته می‌شود، با قرار دادن استدلال من در یادداشت‌های میدانی شخصی ثبت شده در طی بازدیدهای متعدد از سه کلان‌کلیسای مسیحی و ادبیات جاری مربوط به نگرش‌های مسیحی و مشارکت در ارتش و جنگ، معرفی خواهد شد. تلاش ها. پس از تثبیت گونه‌شناسی مسیحیت نسبت به جنگ و خشونت، بخش‌های بعدی مقاله به تشریح شیوه‌های خاص کلیسای محافظه‌کار معاصر می‌پردازد که در خدمت توجیه تلاش‌های نظامی آمریکاست. اگرچه می‌توان در مورد تأثیر فرهنگی نظامی بر اعمال آیینی مسیحیان محافظه‌کار آمریکایی بیان کرد، اما من بر سرودهای آیینی و نمادهای حفاظت، مراسم عبادت برای رزمندگان مذهبی، و تمرین بالا بردن سربازان به عنوان آرمان مسیحی تمرکز می‌کنم که همه مشروعیت متحد را دارند. تلاش های جنگی ایالت ها هدف من دفاع یا حمله به نهادهای مذهبی مورد مطالعه نیست. بلکه برای تقویت ادبیات رو به رشد در مورد مسیحیان محافظه کار آمریکایی در مقابل ناسیونالیسم، میهن پرستی و نظامی گری با شناسایی و تفسیر راه های مختلفی که این ایده ها فرهنگ محافظه کار مسیحی را شکل داده اند.
اسلام در ترجمه: اصلاحات مسلمانان و شبکه های فراملی در چین مدرن، 1908-1957. [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Zeyneb Hale Eroglu Sager
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی جریان های فکری مسلمان چینی (هویی) از اواخر سلسله چینگ تا سال های اولیه جمهوری کمونیستی، 1908-1957 می پردازد. با تجزیه و تحلیل تعداد زیادی از مجلات اصلاح طلب مسلمان، ترجمه چینی منابع اسلامی، و یادداشت های روزانه/خاطرات روشنفکرانی که با دیگر مناطق جهان اسلام مرتبط بودند، روندی را بررسی می کنم که اصلاح طلبان در پی آن بودند تا هویت مسلمان چینی را بازتعریف کنند و «حقیقت» را احیا کنند. اصول اسلام» - چه در مذاکره با دولت چین و چه در گفتگو با جریان های فکری محلی و فراملی. به طور خاص، این پایان‌نامه راه‌هایی را در نظر می‌گیرد که در آن روشنفکران برای «بیدار کردن» مسلمانان چینی تلاش کردند تا هویت گذشته خود را به عنوان تابعان مسلمان امپراتوری چینگ به شهروندان «آگاه سیاسی و فعال» جمهوری چین تبدیل کنند. مسلمانان چین یا به عنوان یک جامعه مذهبی یا یک قوم (مینزو) تعریف می شدند و این بحث ذهن روشنفکران اصلاح طلب را در این دوره، موضوع دو فصل اول، به خود مشغول کرد. چگونگی حل و فصل آن وضعیت سیاسی، اجتماعی و مذهبی جامعه مسلمان در چین را تعیین می کند، جایی که تعاریف ملت و قومیت/نژاد دائماً تغییر می کند. بحث های مربوط به ادغام مسلمانان در چین به ارتباط آنها با جامعه جهانی مسلمانان (امت) بستگی داشت. فناوری‌های جدید سفر و ارتباطات، مانند کشتی بخار و چاپ، مشارکت مسلمانان چینی را در شبکه‌های فراملی و فرامذهبی تسهیل کرد. من استدلال می کنم که این روشنفکران از طریق انتخاب، تصاحب و انطباق ایده های مراکز برجسته جهان اسلام مسیری را برای ادغام در بافت چین طی کردند که هویت متمایز مسلمان آنها را به خطر نینداخت. از این منابع متنوع، آن‌ها مصمم بودند برای چالش‌هایی که در چین با آن مواجه بودند راه‌حل‌هایی بیابند – چه گفتمان هژمونیک حزب ملی‌گرا یا جنبش شمایل‌شکنی فرهنگ جدید. در فصل‌های متوالی، من بر ارتباط فکری مسلمانان چین با سکولاریسم کمالیستی ترکیه، جنبش احمدی هند و جریان‌های اصلاح‌طلب مصر تمرکز می‌کنم. بنابراین، من نشان می‌دهم که چگونه یک جامعه مسلمان به ظاهر «پیرامونی» در خاور دور در یک لحظه بحرانی دگرگونی در شبکه‌های پیچیده فراملی شرکت کرد.
یک گزینه ترجیحی برای خدا: استدلال فمینیستی کاتولیک برای بیرون انداختن نوزاد با آب حمام [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jane A Terlesky
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازم که معنویت فمینیست کاتولیک ایگناسی چه چیزی می‌تواند به گفتگوی بین ایمان و فرهنگ کمک کند، گفت‌وگویی که اغلب با استدلال مبهم و سطحی و با نگرش «ما در برابر «آنها» ناشی از افراط‌هایی که اکثریت به آن می‌پردازند، تیره می‌شود. تعلق نداشتن. سکولار و دین از گذشته ای مشترک سرچشمه می گیرند، اگرچه اکنون در اثر نوین معنویات موجود امروزی در دنیای مدرن غربی یا آتلانتیک شمالی، «سکولار 3» ما وجود دارند. تمرین‌های ایگناتین 500 ساله می‌تواند صدای منسجمی باشد که در بدگونی بافت معاصر صحبت می‌کند، به‌ویژه زمانی که از لنز فمینیستی برای بسط دادن آن‌ها به شیوه‌ای جامع‌تر با استفاده از تفکر کلاسیک فمینیستی در مورد انسان‌شناسی، نام‌های خدا، تجسم استفاده می‌شود. و محوریت هستی شناختی رابطه با وجود انسان. این کاربرد هرمنوتیک فمینیستی به ما کمک می کند تا واقعیت انسانی را به طور کامل تری بررسی کنیم – واقعیتی که «به طور غیرقابل تقلیل متکثر و نه صرفاً دوگانگی سلسله مراتبی است». این به نوبه خود به ما کمک می‌کند تا تمرین‌ها و مسیحیت واقعی‌تر و عمیق‌تر از آنچه که مکالمه معاصر معمولاً اجازه می‌دهد، برقرار کنیم. من ساختار و هدف اصلی تمرین‌ها را ترسیم می‌کنم و نمونه‌هایی از بازیابی فمینیستی انواع مراقبه‌ها و تفکرات از «هفته‌های» تمرین‌ها ارائه می‌دهم تا نشان دهم که چگونه این بازیابی تفسیر سنتی کتاب مقدس را نفی نمی‌کند، بلکه آن را برای سود همه - مسیحی و غیر مسیحی به طور یکسان. تمرین‌های ایگناتین به سؤالاتی می‌پردازد که همه ما می‌پرسیم – آنها به فرد کمک می‌کنند تا «بازی حقیقت هستی» را انجام دهد و به درون و سپس به بیرون به همسایه و جهان برسد. پلی که من می‌کوشم بین ایمان و فرهنگ ایجاد کنم از تمرین‌ها به‌عنوان پاسخی پایه‌ای به اشتیاق در این دنیای بی‌ایمان تشکیل می‌شود که با این وجود، هنوز در دام باور است. لنز فمینیستی ماشینی است که ما را از روی آن پل می راند.
کاوش و بازبینی اهمیت آگاهی کشاورزی در الهیات با ارجاع خاص به کرالا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jinto George
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جهانی شدن تأثیر زیادی بر جامعه امروزی دارد. همه چیز و همه بر اساس ارزش بازار با یکدیگر مرتبط هستند. کالایی شدن کشاورزی و غذا، دنیا را به وضعیتی سوق داده است که فرد فاقد صمیمیت و پیوند در رابطه است. تأثیر جهانی شدن بر جامعه کنونی کرالا تأثیر گذاشته است. نظام های تک فرهنگی جهانی شدن بر جامعه تأثیر گذاشته است که جامعه کرالا را به جامعه ای کالایی سوق داده است. کالایی شدن کشاورزی و غذا بر الگوهای روابط در جامعه کرالا، به ویژه در روابط اکولوژیکی، انسانی و معنوی آنها تأثیر گذاشته است. خداوند جهانی یکنواخت و تک فرهنگی نیافریده است. جهانی که خداوند آفریده است متنوع و چندفرهنگی است. با این حال، فردی که در مکان و فرهنگ خاصی به دنیا آمده و بزرگ شده است، می تواند خداوند را در آن مکان و فرهنگ را در تنوع منحصر به فردش تجربه کند. آگاهی کشاورزی که در حیات اجتماعی، مذهبی، فرهنگی، معنوی و روانی جامعه کرالا نقش اساسی داشت رو به افول است. با این حال، تجسم مجدد آگاهی کشاورزی در جامعه کرالا ضروری است که می‌تواند به توسعه الهیات مبتنی بر معرفت‌شناسی و شیوه‌های بومی منطقه کمک کند و در نتیجه به حمایت از جامعه‌ای مبتنی بر اکوسیستم زندگی کشاورزی کمک کند. از طریق این پایان نامه، من سعی می کنم بر اهمیت بازیابی ارزش های از دست رفته اکوسیستم کشاورزی کرالا تمرکز کنم، جایی که آنها برای زندگی در موجود زنده و مرتبط با همه و همه چیز با عشق ارزش قائل بودند. این تلاشی است برای جدا کردن اصول تک‌فرهنگ و آگاهی تجاری‌شده جامعه کرالا و پیوند مجدد با آگاهی کشاورزی، جایی که آنها زندگی را در خاص بودن و کامل بودن آن درک می‌کنند. تک‌فرهنگ جهانی‌شده انسان‌ها و مکان‌ها را کالایی می‌کند، در حالی که آگاهی کشاورزی به انسان‌ها و مکان‌ها احترام می‌گذارد و با آن‌ها تعامل دارد. من با ارزیابی متقابل فرهنگ جهانی و فرهنگ محلی، تک‌فرهنگ جهانی‌شده را که فرهنگ غالب جهان کنونی است، ارزیابی انتقادی می‌کنم.
  • تعداد رکورد ها : 30253