جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
بررسی تطبیقی پوشش خبری شبکه‌های تلویزیونی فراملی از کشورهای اسلامی و جهان تحلیل محتوای اخبار پرس تی وی ،الجزیره انگلیسی، نیل اینترنشنال، راشا تودی ،بی بی سی ورلد نیوز  و سی ان ان اینترنشنال
نویسنده:
محسن سلسله
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
امروزه در عرصه ارتباطات بین المللی،شبکه های تلویزیونی خبری ماهواره ای(غالبا انگلیسی زبان)دارای اهمیت ویژه ای هستند.این شبکه های خبری، با دارا بودن امتیازات فراوان از جمله پوشش وسیع، انتقال سریع، قدرت جذب و نفوذ فوق العاده همواره مورد توجه زمامداران، گروههای سیاسی و مردم بوده اند.پرسش اصلی در این تحقیق، بررسی میزان و چگونگی پوشش خبری شبکه های تلویزیونی بین المللی،منطقه ای و ملی نسبت به رویدادهای کشورهای اسلامی و جهان است.به این منظور با استفاده از روش های تحلیل محتوا به بررسی شش شبکه خبریبیست و چهار ساعته پرداخته ایم.چارچوب نظری تحقیق،نظریه های اولویت سازی و ارزش های خبری شومیکر و کوهن بوده اند. جامعه آماری این تحقیق ، بخش‌های خبری شبکه‌های پرس تی وی، نیل تی وی اینترنشنال، الجزیره انگلیسی، سی ان ان اینترنشنال، بی بی سی ورلد نیوز و راشاتودی به مدت شش ماه در سال 1389 (از 9 خرداد ماه 1389 تا 18 آبان ماه 1389 )است. در این تحقیق ، پژوهشگر از نمونه گیری تصادفی نظام مند(هفته ای متناوب یا مرکب)استفاده کرده است. با این شیوه از 6 ماه، 24 روز آماری انتخاب شد.بر اساس یافته های تحقیق در کلیه شبکه های مورد بررسی ،دو عامل انحراف و اهمیت اجتماعی در برجستگی مطالب خبری نقش اندکی دارند و لذا می توان گفت عوامل دیگری نظیر نقش سازمان های رسانه ای ،سیاست خارجی دولت و روزنامه نگاران تلویزیونی در یک سپهر نظام جهان ،نقش بیشتری در انتخاب و برجسته شدن مطالب خبری دارند.یافته های تحقیق نشان می دهند که همچنان اخبار جهان غرب،سهم زیادی را در اخبار بین المللی دارند.می توان گفت که همچنان جریان یکسویه و نامتعادل اطلاعات برقرار است.و اخبار کشورهای جنوب همچنان اخبار منفی است.یافته های این تحقیق نشان می دهند که رسانه های غربی،جهان اسلام را منفی نشان داده اند و رسانه های جهان اسلام نیز جهان اسلام را منفی نشان داده اند،در شبکه بی بی سی، اخبار کشورهای اسلامی،رتبه سوم را در میان اخبار سایر مناطق جهان داشته و عمدتا با چارچوب خنثی و منفی ارائه شده اند.در شبکه سی ان ان،اخبار کشورهای اسلامی،رتبه دوم را در میان اخبار سایر مناطق جهان داشته و عمدتا با چارچوب خنثی و منفی ارائه شده اند.در شبکه پرس،اخبار کشورهای اسلامی،رتبه دوم را در میان سایر مناطق جهان داشته و عمدتا با چارچوب خنثی و منفی ارائه شده اند.در شبکه الجزیره،اخبار کشورهای اسلامی،رتبه سوم را در میان سایر مناطق جهان داشته و عمدتا با چارچوب خنثی و منفی ارائه شده اند.در شبکه راشا،اخبار کشورهای اسلامی،رتبه سوم را در میان سایر مناطق جهان داشته و عمدتا با چارچوب خنثی و منفی ارائه شده اند.در شبکه نیل،اخبار کشورهای اسلامی،رتبه اول را در میان سایر مناطق جهان داشته و عمدتا با چارچوب خنثی و منفی ارائه شده اند.دلیل این امر را می توان به سیاست های خبری این شبکه ها، هژمونی فرهنگی غرب ، دنباله روی از شبکه های خبری بین المللی در مدیریت شبکه های تلویزیونی جهان اسلام، و وابستگی این شبکه ها به خبرگزاری های عمده غربی، مربوط دانست.
بررسی میزان اعتماد و اعتبار سیستم‌های چندپیشکاره در وب‌معنایی
نویسنده:
نیکو ذوالفقارکرهرودی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
باتوجه به ذات پویای سیستم‌های چندپیشکاره وب‌معنایی و وجود پیشکارهای مختلف در آن، شناسایی پیشکارهای قابل اعتماد یکی از چالش‌های ایجاد ارتباط بین پیشکارها در وب‌معنایی است. ارزیابی اعتماد در این سیستم‌ها براساس رفتار گذشته‌ی پیشکارها انجام می‌شود. دو منبع اصلی برای کسب اطلاعات از رفتار گذشته‌ی پیشکارها وجود دارد: ارتباط‌ مستقیم بین پیشکارها و اطلاعات به‌دست آمده از سایر پیشکارهای اجتماع. باوجود پیشکارها با سلیقه‌ها و نظرات مختلف، مدل اعتماد پیشنهادی باید بتواند مطابق با نیازهای پیشکارها تنظیم شود. به‌علاوه برای محاسبه‌ی اعتبار پیشکارها باید اطلاعات مربوط به رفتار آن‌ها در گذشته از جامعه‌ی پیشکارها جمع‌آوری شود. همچنین اعتماد ابعاد مختلفی دارد و ممکن است میزان اعتماد به پیشکار مفروضی در ابعاد مختلف متفاوت باشد. این رساله برای حل هر یک از این چالش‌ها راه‌حلی پیشنهاد می‌دهد. مدل پیشنهادی این رساله از روش توزیع شده‌‌‌ای مبتنی‌بر شبکه‌های اجتماعی برای جمع‌آوری اطلاعات از محیط استفاده می‌کند و با بهره‌گیری از شبکه‌های عصبی مصنوعی میزان اعتبار را براساس مشاهدات جمع‌آوری شده ارزیابی می‌کند. شبکه‌های عصبی در طول زمان مطابق دیدگاه پیشکار آموزش می‌بینند، بدین‌ترتیب میزان اهمیت توصیه‌های جمع‌آوری شده باتوجه به دیدگاه پیشکار ارزیابی‌کننده‌ی اعتماد تنظیم شود. همچنین مدل پیشنهادی دراین رساله برای نمایش میزان اعتماد از آنتولوژی‌ها بهره می‌گیرد، بدین وسیله میزان اعتماد در ابعاد مختلف محاسبه می‌شود. این رساله برای بررسی کارایی مدل پیشنهادی، بستری با استفاده از میان‌افزار Jade پیاده‌سازی می‌کند و کارایی مدل به‌‌طور عملی در آن آزمایش می‌شود.
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره تام و فراکسیون‌های کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی حاصل از بخش هوایی گیاه مریم گلی مصری (Salvia aegyptiaca)
نویسنده:
آیدا اسلام‌زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
با توجه به مقاومت باکتری‌ها نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها و نیاز روزافزون انسان به استفاده از گیاهان دارویی برای کنترل بیماری‌ها بررسی‌های بیشتر گیاهان مورد توجه محققین قرار گرفتند. لذا هدف از این تحقیق بررسی اثر ضد میکروبی عصاره تام و فراکسیون‌های کلروفرمی اتیل استاتی متانولی و آبی حاصل از بخش هوایی گیاه مریم گلی مصری علیه 5 سوش باکتریایی و یک سوش قارچی بود. گیاه Salvia aegyptiaca از گیاهان اندمیک ایران است. این گیاه از خانواده Lamiaceae می‌باشد که در اردیبهشت ماه 1391 از بندرعباس جمع‌آوری گردید، عصاره‌گیری سر شاخه‌های هوایی با متانول به روش پرکولاسیون انجام گردید و فراکسیون‌های کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی آن به روشliquid-liquid fractionation تهیه شد. اثر آنتی‌باکتریال در غلظت‌های (80 mg/µl) 1000، (40 mg/µl) 500، (20mg/µl) 250، (10 mg/µl) 125 میلی‌گرم/ میلی‌لیتر برای عصاره تام و فراکسیون‌های کلروفرمی، متانولی و آبی علیه سه باکتری گرم مثبت: استافیلوکوکوس اورئوس (PTCC 1431)، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس ((PTCC 1435 باسیلوس سرئوس (PTCC 1015) و دو باکتری گرم منفی: اشرشیاکلای (PTCC 1399)، سودوموناس آئروژینوزا (PTCC 1430) و قارچ کاندیدا آلبیکنس(PTCC 5027)توسط روش چاهک پلیت بررسی شد. در این مطالعه عصاره تام بر روی باکتری‌های سودوموناس آئروژینوزا، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس موثر بود اما بیشترین اثر را روی سودوموناس آئروژینوزا در غلظت (40 mg/µl) 500 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر (33/11 میلی‌متر) داشت. فراکسیون کلروفرمی بر روی سودوموناس آئروژینوزا در غلظت (40 mg/µl) 500 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر، (33/17 میلی‌متر) اثر داشت. فراکسیون متانولی بر روی سودوموناس آئروژینوزا و باسیلوس سرئوس موثر بود، اما بیشترین اثر را روی باسیلوس سرئوس در غلظت (10 mg/µl) 125 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر (33/11 میلی‌متر) داشت. فراکسیون آبی بر روی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس موثر بود اما بیشترین اثر را روی استافیلوکوکوس اورئوس در غلظت (80 mg/µl) 1000 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر، (12 میلی‌متر) داشت.MIC (حداقل غلظت نهایی) برای عصاره تام که اثر ضد باکتری بر روی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس (MIC: 250 mg/ml)، سودوموناس آئروژینوزا (MIC:1000 mg/ml)، فراکسیون کلروفرمی بر روی سودوموناس آئروژینوزاMIC: 1000 mg/ml (، استافیلوکوکوس اورئوس (MIC: 1000 mg/ml)، باسیلوس سرئوس (MIC:1000 mg/ml)، قارچ کاندیداآلبیکنس (MIC:500 mg/ml)، فراکسیون متانولی بر روی سودوموناس آئروژینوزا (MIC:500 mg/ml)، استافیلوکوکوس اورئوس (MIC:500 mg/ml)، باسیلوس سرئوس (MIC:125 mg/ml)، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس (MIC:500mg/ml)، اشریشیاکلای(MIC:1000 mg/ml) و فراکسیون آبی برروی سودوموناس آئروژینوزا (MIC:500 mg/ml)، استافیلوکوکوس اورئوس (MIC:1000 mg/ml) باسیلوس سرئوس (MIC:1000 mg/ml) ، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس(MIC:1000 mg/ml)، اشریشیاکلای(MIC:500 mg/ml)با متد میکرودیلوشن داشت.