جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 294
جنبه هایی از تمدن اسلامی که در متون اصلی به تصویر کشیده شده است [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Arthur J. Arberry (آرتور جی. آربری)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
سنت علمی اسلامی: مطالعات تاریخ، حقوق و اندیشه به افتخار پروفسور مایکل آلن کوک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Asad Q. Ahmed, Behnam Sadeghi, Michael Bonner (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد شامل مقالات بسیار بدیع درباره تاریخ، حقوق و اندیشه اسلامی است که هر کدام فرضیه‌های جدیدی را پیشنهاد می‌کنند یا فرضیه‌های موجود را اصلاح می‌کنند. مشارکت‌ها از مطالعات در فرمول‌بندی تقویم عربی پیش از اسلام گرفته تا یادداشت‌هایی درباره «گروه پول خون» در شریعت اسلامی، و تا تحولات در منطق عربی در دوره پس از ابن‌سینان را شامل می‌شود. این مطالعات که توسط شاگردان سابق مایکل ا. در این زمینه. این مجموعه از مقالات بسیار تجربی برای دانشمندان و دانشجویان متخصص در زیر شاخه های مختلف در مطالعات اسلامی در نظر گرفته شده است. اسد کیو احمد، دکترا، پرینستون (2007)، استادیار مطالعات عربی و اسلامی در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس است. او درباره تاریخ اجتماعی اولیه اسلامی و تاریخ فکری اسلامی منتشر کرده است، از جمله کتاب پیش رو The Religious Elite of the Early Islam Ḥijāz (P&G، دانشگاه آکسفورد، 2010) و The Deliverance: Logic (انتشارات دانشگاه آکسفورد، 2011). جوایز او شامل کمک هزینه تحصیلی و کمک هزینه از مرکز ملی علوم انسانی، NEH، مرکز علوم انسانی استانفورد، سمینارهای ملون ساویر، و موسسه مطالعات پیشرفته، پرینستون است. بهنام صادقی، دکتری، پرینستون (2006)، استادیار مطالعات دینی در دانشگاه استنفورد است. او نویسنده کتاب «گاه‌شماری قرآن: برنامه پژوهشی سبک‌سنجی»، عربیکا است. «آزمون سنت مسافرتی: روشی برای آشنایی با سنت های مسلمانان»، Der Islam, 85/1 (2010): 203-242; «معارف صحابی و قرآن پیامبر»، عربیکا، 57/4-5 (2010)؛ «صحت دو متن حقوقی قرن دوم/هشتم: کتاب الاثر و الموطع محمد بن. الحسن الشیبانی، حقوق و جامعه اسلامی، 17/3 (نوامبر 2010); و زنان و نماز در سنت حقوقی اسلامی: منطق قانون سازی (انتشارات دانشگاه کمبریج، پیش رو). مایکل بونر، دکتری، پرینستون (1987)، استاد تاریخ اسلام قرون وسطی در گروه مطالعات خاور نزدیک در دانشگاه میشیگان است. انتشارات اخیر او عبارتند از جهاد در تاریخ اسلامی: آموزه‌ها و اعمال (انتشارات دانشگاه پرینستون، 2006)، و فقر و خیریه در زمینه‌های خاورمیانه، ویرایش مشترک با امی سینگر و ماین انر (انتشارات SUNY، 2003). او مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه و شمال آفریقا دانشگاه میشیگان در سال‌های 1997-2000 و 2001-2003 و سرپرستی ریاست دانشگاه بود. گروه مطالعات خاور نزدیک در 2007-2008. مشارکت کنندگان عبارتند از: اسد کیو احمد، کارن باوئر، مایکل بونر، ماریبل فیرو، نجم حیدر، لئور هالوی، جین هاتاوی، آر. استفن هامفریس، نمرود هرویتز، نانسی خالک، آدام صبرا، پترا سیجپستین، جاستین استرنز، سامر ترابو تسافریر خوانندگان همه علاقمندان به تاریخ و تاریخ نگاری اسلامی، حقوق اسلامی، اندیشه اسلامی اعم از فلسفه، کلام و منطق بررسی ها "... مجموعه ای زیبا از مقالات." آنا آیشه آکاسوی در مطالعات الهیات 3.2 (2012). این مجموعه زیبا از مقالات نه تنها ادای احترامی شایسته برای یک محقق بزرگ است، بلکه گواهی است بر آنچه که رابطه معلم و دانش آموز می تواند تولید کند، نمونه ای ارزشمند در زمانی که بازار آموزش به سمت غیر مادی شدن و غیرشخصی شدن گرایش دارد. جی دین در بررسی تاریخ دینی و فلسفه 2012، جلد 92 شماره 4.
مطالعات اسلامی در قرن بیست و یکم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Buskens, Léon (editor) ؛ van Sandwijk, Annemarie (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Amsterdam: Amsterdam University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در دهه‌های اخیر، روش‌های سنتی زبان‌شناسی و تاریخ فکری، که برای مطالعه اسلام و جوامع اسلامی به کار می‌رود، با انتقادات قابل توجهی از سوی نسل‌های رو به رشد دانشمندانی که برای راهنمایی به علوم اجتماعی، به ویژه مردم‌شناسی و تاریخ اجتماعی روی آورده‌اند، مواجه شده است. . این تغییر با ظهور رشته‌های جدید، مثلاً مطالعه اسلام در اروپا و آفریقا و موضوعات جدیدی مانند نقش جنسیت همراه بوده است. این مجموعه به بررسی این دگرگونی ها و سایر تحولات می پردازد و از این میدان بررسی می کند و مسیرهای جدیدی را به جلو نشان می دهد.
اسلام: مبانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Colin Turner (کلین ترنر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با نزدیک به 1500 سال تاریخ و فرهنگ غنی، اسلام یکی از مذاهب بزرگ جهان است و در دوران مدرن، موضوع بحث های پرشور فزاینده ای بین مؤمنان و غیر مؤمنان است. اسلام: مبانی، مقدمه ای مختصر و به موقع برای تمام جنبه های اعتقادی و عملی مسلمانان است. موضوعات تحت پوشش عبارتند از: قرآن و آموزه های آن زندگی زنان پیامبر اسلام در اسلام تصوف و تشیع اسلام و جهان مدرن رویکردهای غیر مسلمانان به اسلام همراه با واژه نامه اصطلاحات، نکاتی برای مطالعه بیشتر و گاهشماری از کلید واژه ها. dates, Islam: The Basics مروری بسیار ارزشمند از تاریخ و ارتباط معاصر این موضوع همیشه جذاب و مهم ارائه می دهد.
فیلسوف پاسخ می‌دهد: مکاتبات فکری از قرن دهم میلادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Abū Ḥayyān al-Tawḥīdī; Abū ʿAlī Miskawayh; Sophia Vasalou; James E. Montgomery
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چرا خنده مسری است؟ چرا کوه ها وجود دارند؟ چرا ما در آرزوی گذشته هستیم، حتی اگر از رنج زخمی شده باشد؟ فیلسوف پاسخ می دهد که طیف وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد که طیف وسیعی از موضوعات را از فلسفی تا کلامی، از فلسفی تا علمی را در بر می گیرد، مجموعه ای از سوالاتی است که ابوحیان التوحیدی ادیب به ابومسکاوی، فیلسوف و مورخ مطرح کرده است. هر دوی این شخصیت‌ها مهم‌ترین مشارکت‌کنندگان در شکوفایی چشمگیر زندگی فرهنگی و فکری بودند که در زمان سلطنت آل بویه در قرن چهارم/دهم در جهان اسلام رخ داد. مکاتبات بین توحیدی و مسکویه آیینه بسیاری از مناظرات آن زمان است و منعکس کننده روح تحقیق عقل گرایانه است که دوران آنها را به حرکت درآورده است. همچنین بینشی را در مورد دیدگاه‌های فکری دو متفکری ارائه می‌کند که به همان اندازه به دلیل خلق و خوی متمایزشان و مسیرهای بسیار متفاوت حرفه‌های حرفه‌ای‌شان تقسیم شده‌اند. پرسش‌های توحیدی به‌طور متناوب غریب و غم‌انگیز، پیش پا افتاده و عمیق، تعاملی را برمی‌انگیزد که از نظر روحی و محتوایی جالب توجه است.
معرفت شناسی ابن خلدون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Zaid Ahmad
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این بررسی تحلیلی معرفت شناسی ابن خلدون با محوریت فصل ششم مقدّمه است. ابن خلدون در این فصل با عنوان کتاب علم، ایده‌های کلی خود را درباره دانش و علم و ارتباط آن با سازمان اجتماعی بشر و ایجاد تمدن ترسیم می‌کند.
تاریخ‌نگاری اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Chase F. Robinson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
طعم تجدد: تصوف و سلفیه در دمشق در اواخر دوره عثمانی [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مدرنیزاسیون در جهان اسلام توسط دو فرآیند مرتبط تشکیل دولت بومی و نفوذ اقتصادی اروپا تعیین شد. این‌ها دولت‌ها را وادار کردند تا از ارتدوکس‌ها و توده‌ها برای تحکیم اقتدار مرکزی خود و اصلاح‌طلبان دینی به دنبال کنترل اقتدار خود، تا حدی از طریق ابزارهای غربی باشند. این مطالعه ظهور اسلام مدرن را دنبال می کند و رابطه مدرنیزاسیون اسلامی با ظهور ناسیونالیسم عرب را بررسی می کند.
ملکه‌های فراموش شده اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fatima Mernissi (فاطمه مرنیسی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: زمانی که بی نظیر بوتو در سال 1988 نخست وزیر پاکستان شد، عده ای مدعی شدند که این یک حمله کفرآمیز به سنت اسلامی است، زیرا به ادعای آنها هیچ کشور مسلمانی هرگز توسط یک زن اداره نشده است. در این کتاب فوق‌العاده جدید، فاطمه مرنیسی نشان می‌دهد که آن دسته از مدافعان سنت اسلامی نه تنها گمراه، بلکه در اشتباه بودند. او به پانزده قرن اسلام نگاه می‌کند و تاریخ پنهان زنانی را آشکار می‌کند که افسار قدرت را در دست داشتند، اما زندگی و داستان‌ها، دستاوردها و شکست‌هایشان تا حد زیادی فراموش شده است. ملکه های اسلام چه کسانی بودند؟ چگونه به سلطنت رسیدند و چگونه حکومتشان به پایان رسید؟ آنها چه نوع ایالت ها را اداره می کردند و چگونه قدرت خود را اعمال می کردند؟ مرنیسی با پیگیری این سؤالات و سؤالات دیگر، داستان های پانزده ملکه، از جمله سلطان رادیه را که از سال 1250 تا زمان مرگ خشونت آمیزش به دست یک دهقان در دهلی سلطنت کرد، بازگو می کند. ملکه های جزیره که در مالدیو و اندونزی حکومت می کردند. و ملکه های عرب مصر و سلسله شیعه یمن. این یمنی‌ها بودند که به ملکه‌ها عنوانی اعطا کردند که تنها متعلق به آنها بود - بلگیس الصغره یا «ملکه جوان شیبا». مرنیسی این تحقیق تاریخی جذاب را با تأمل در پیامدهای آن برای شیوه‌های اعمال سیاست در جهان اسلام امروز به پایان می‌رساند، جهانی که در آن زنان، در حالی که عموماً تحصیل‌کرده‌تر از پیشینیان خود هستند، تا حد زیادی از حوزه سیاسی کنار گذاشته شده‌اند. این کتاب قدرتمند و جذاب که یکی از اصیل ترین و متمایزترین صداهای جهان اسلام است، مورد توجه علاقه مندان به جامعه و سیاست اسلامی خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 294