جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 336
انقلاب: ساختار و معنا در تاریخ جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Said Amir Arjomand (سعید امیر ارجمند)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Chicago Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: انقلاب یک ناپیوستگی است: یک نظم سیاسی جایگزین نظم دیگر می شود، معمولاً از طریق هر ابزار خشونت آمیزی که در دسترس است. تئوری‌های مدرن انقلاب‌ها تمایل دارند انقلاب فرانسه در سال 1789 را با دویست سال بعد از سقوط اتحاد جماهیر شوروی کنار بگذارند، اما قیام‌های جهانی معاصر - با دلایل و پیامدهای واقعاً چندگانه‌شان - می‌توانند توانایی ما را برای درک آن‌ها تحت تأثیر قرار دهند. در این کتاب معتبر جدید، سعید امیر ارجمند به دوران باستان می رسد و نظریه یکپارچه انقلاب را مطرح می کند. انقلاب داستان‌های شورش‌های پیشامدرن از جهان باستان و همچنین شورش‌های اروپای قرون وسطی و رویدادهای اخیر را تا بهار عربی ۲۰۱۱ روشن می‌کند. آنهایی که هدفشان فرسایش است - اما به طرز متناقضی اقتدار خود را افزایش می دهند. او به ما می‌گوید که انقلاب‌های گذشته می‌توانند دلایل انقلاب‌های حال و آینده را روشن کنند: تا زمانی که دولت‌های متمرکز قدرتمند باقی بمانند، فضایی برای ادغام بیشتر و شاید نیرومندتر افراد محروم از حقوق سیاسی وجود خواهد داشت.
انقلاب اسلامی در ایران [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Said Amir Arjomand (سعید امیر ارجمند)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: انقلاب ایران هنوز اکثر ناظران غربی را گیج کرده است. تعداد کمی ظهور تئوکراسی در یک دولت مدرن را ممکن می دانستند، و کمتر فکر می کردند که ممکن است ناشی از یک انقلاب مردمی باشد. کتاب حاضر، اثر سعید امیر ارجمند، گزارشی متفکرانه، دقیق، تحقیقی و قابل فهم از آشفتگی در ایران ارائه می دهد که اهمیت این رویداد منحصر به فرد را برای درک ما از انقلاب ها آشکار می کند. ارجمند با ارائه پیشینه تاریخی بسیار مهم، هم ساختار مرجعیت در تشیع (یکی از دو شاخه اصلی اسلام) و هم تأثیر دولت مدرن بر جامعه ایران را که دو عامل اساسی برای درک انقلاب 1357 هستند، بررسی می کند. سپس ظهور [امام] خمینی را شرح می دهد. تزریق دلارهای نفتی به اقتصاد؛ فساد سیاسی آشکار؛ و سلب بختیار، بنی صدر و بازرگان توسط [امام] خمینی، تحکیم حکومت دینی و ایجاد قانون اساسی بر اساس تفسیری جدید از مبانی اسلامی.
نظریه لیبرال و اسلام: (باز)تصور تعامل دین، قانون، دولت و جامعه در بافت اسلامی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jamal, A.A (عارف امین محمد جمال)
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در پدیده جهانی (دوباره) ظهور دین در مباحث عمومی، یکی از برجسته ترین موضوعاتی که جوامع مسلمان معاصر با آن مواجه هستند، چگونگی ارتباط بین میراث حقوقی و سیاسی ایجاد شده در سیاست های پیشا مدرن اسلامی با نظم سیاسی است. دولت های مدرنی که اکنون مسلمانان در آن زندگی می کنند. این مطالعه به دنبال ایجاد چارچوبی برای پرداختن به این موضوع با استفاده از دو منبع است. اولی درک تفسیری از تاریخ زمینه های مسلمانان است که به ویژه بر تنوع دیدگاه ها در مورد آنچه اسلام دستور می دهد که همیشه بخشی از تجربه مسلمانان بوده اند و تمایز بین اقتدار سیاسی و دینی-حقوقی که در عمل در این زمینه ها شکل گرفته است، تأکید می کند. محیط ها منبع دوم انواعی از نظریه لیبرال معاصر است که این مطالعه آن را توسعه داده و «عدالت به مثابه گفتمان» نامیده است. بحث اصلی این است که نظریه لیبرال، و عدالت به‌عنوان گفتمان به‌ویژه، اگرچه ممکن است در محیط اجتماعی و فرهنگی متفاوتی پدید آمده باشد، می‌تواند از نظر هنجاری در زمینه‌های مسلمانان برای روابط، دین، قانون، دولت و جامعه مفید باشد. ابتدا استدلال می‌شود که زمینه‌های مسلمانان با مسائلی مشابه آنچه که نظریه لیبرال از آن‌ها پدید آمد، مواجه هستند. علاوه بر این، استدلال می‌شود که هم زمینه‌های مسلمان و هم نظریه لیبرال پویا و پیوسته در حال توسعه هستند و این پویایی مشترک به این معنی است که ممکن است فضایی برای همگرایی این دو وجود داشته باشد. درست همانطور که زمینه های مسلمانان از نظر تاریخی توسعه یافته است (و امروز نیز به رشد خود ادامه می دهد) به همین صورت است
اریک فوگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey C. Herndon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Missouri ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگرچه برخی از منتقدان آثار متأخر اریک وگلین ناتوانی او در پرداختن به عیسی تاریخی و پرداختن به پیامدهای مسیحیت برای زندگی اجتماعی و سیاسی را مقصر دانسته‌اند، انتشار اخیر تاریخ ایده‌های سیاسی ووگلین ارزیابی کامل‌تری از موضع او در رابطه با نظم سیاسی مسیحی این کتاب از طریق تحلیل آثار اولیه ووگلین به این انتقاد می پردازد. جفری سی. هرندون در کتاب اریک ووگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی، توسعه اندیشه ووگلین را در رابطه با خاستگاه مسیحیت در شخص عیسی، توسعه کلیسا در آثار پولس، و رابطه بین یک نهاد درونی تحلیل می‌کند. نظمی که نماد حضور الهی و مبارزه برای نظم اجتماعی و سیاسی است. هرندون با تمرکز بر تنش بین یک پدیده معنوی مبتنی بر ایمان پائولی و نهادینه شدن آن تجربه در کلیسا، یکی از اولین بررسی‌ها را از رابطه تاریخ ایده‌های سیاسی با مجموعه وسیع‌تر آثار وگلین ارائه می‌کند. هرندون در مطالعه گسترده خود، بررسی ووگلین در مورد مسئله نظم سیاسی مسیحی را از آغاز مسیحیت تا اصلاحات بزرگ بررسی می کند. او همچنین توضیحی از نظریه بنیاد تمدن ووگلین و فلسفه تاریخ ووگلین با توجه به مسیحیت و نظم سیاسی غرب ارائه می دهد. هرندون نه تنها به مشکل آزاردهنده در پژوهش ووگلین در رابطه با رابطه او با عیسی تاریخی می‌پردازد، بلکه به «مصالحه‌های پولین با جهان» نیز می‌پردازد که مسیحیت را به ابزاری تبدیل کرد که غرب توسط آن متمدن شد. او همچنین نشان می‌دهد که تفسیر وگلین از فشارهای تاریخی آزاد شده توسط اصلاحات بزرگ برای درک آثار بعدی او در رابطه با تأثیر منفی نمادهای مسیحی در ایجاد بی‌نظمی ایدئولوژیک مهم است. اریک ووگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی موضوعاتی را در مطالعات ووگلین در رابطه با تلاقی بین نظریه سیاسی و نگرانی های مسیحی روشن می کند، به رابطه تجربه دینی با حوزه عمومی زندگی سیاسی در غرب می پردازد و به توضیح این ادعای وگلین کمک می کند که مرگ روح بهای پیشرفت است این کتاب دیدگاهی را به محققان ارائه می دهد که تاکنون فاقد دانش ووگلین است و دیدگاه روشن تری از درک وگلین از دوره مسیحیت و تأثیر آن بر روند توسعه، تاریخ و فلسفه غرب.
کتاب روح القوانین منتسکیو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Montesquieu, Charles de Secondat, baron de, 1689-1755; Nugent, Thomas, 1700?-1772; Alembert, Jean Le Rond d', 1717-1783
نوع منبع :
کتاب , آثار مخطوط(خطی) و طبع قدیم , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: The Colonial Press,
چکیده :
روح‌القوانین (به فرانسوی: L'esprit des lois) رساله‌ای دربارهٔ نظریه سیاسی نوشته بارون منتسکیو است. مفهوم جدایی سه قوه قضائیه، مقننه و مجریه، یکی از انگاره‌های پایه‌ای قوانین اساسی همه حکومت‌های پارلمانی اروپا و جهان، نخستین بار در کتاب روح‌القوانین تدوین و تنظیم شد. روح‌القوانین تأثیری ژرف بر جمهوری فرانسه و دیگر جنبش‌های دموکراتیک و لیبرال جهان آن روزگار گذاشت و به مهم‌ترین منبع تدوین قانون اساسی آمریکا و اغلب مردم‌سالاری‌های اروپایی بدل شد. در کتاب روح القوانین شارل منتسکیو نقش اقلیم را بر ویژگی های ملت ها برشمرد. وی معتقد بود ملتهای گرمسیر مستعد تنبلی و دیکتاتوری و استبداد و ملتهای سردسیر جاه طلب و خشن و ملتهای با اب و هوای معتدل ازادی خواه و دموکراسی خواه هستند. وی معتقد است بالای 90 درصد جنگها شمالی ها جنوبی ها را مغلوب کردند. شمال نیرو ساز و جنوب از بین برنده نیرو است. تفکیک قوا در نظام جمهوری از یادگارهای این فیلسوف است. کتابهای منتسکیو در کشور خودش فرانسه مورد استقبال قرار نگرفت ولی برعکس وی در بین انگلیسی ها محبوبیت فراوان پیدا کرد منتسکیو این کتاب را نخست بی‌نام‌ونشان به چاپ رساند زیرا نوشته‌های او در معرض سانسور قرار داشتند. روح‌القوانین که در سال ۱۷۴۸ در پاریس انتشار یافت، در مدت چهارده سال، بیست و دو بار به چاپ رسید. این کتاب نخستین بار با ترجمه سرهنگ علی اکبر مهتدی رئیس دفتر سرلشکر حاج‌علی رزم‌آرا در ۱۳۲۲ شمسی در ایران منتشر شد. پیش از آن بخشهایی از این کتاب را محمدعلی فروغی ترجمه و در روزنامه تربیت منتشر کرده بود. چند فصل این کتاب را هم علی‌اکبر دهخدا ترجمه کرده بود که منتشر نشده است. سید محمد محیط طباطبایی در مقاله ای به نام "دکتر مصدق و دهخدا" بیان می دارد که مصدق قصد داشت دهخدا را به چاپ روح القوانین تشویق کند، اما دهخدا راضی به برعهده گرفتن ترجمه این کتاب نشده بود، و کسان دیگری هم که در زبان فرانسه تخصص داشتند، به احترام دهخدا از ترجمه روح القوانین خودداری کرده بودند تا در نهایت، علی اکبر محمدی، احتمالاً با کمک ذبیح الله منصوری ترجمه نسبتاً ضعیفی را از این کتاب ارائه کرد.(ویکی پدیای فارسی)
مسائل کلیدی فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
julian baggini: جولیان باگینی
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب «Philosophy: Key Themes=فلسفه: مضامین کلیدی» - یک راهنمای مبتدی برای درک و نقد استدلال های فلسفی است. هر فصل یکی از پنج موضوع اصلی تحت پوشش دروس فلسفه را معرفی می کند: نظریه معرفت، فلسفه اخلاق، فلسفه دین، فلسفه ذهن، و فلسفه سیاسی.
دین مدنی: گفتگو در تاریخ فلسفه سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ronald Beiner
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
پروژه آزادیخواهانه نوزیک: شرح و دفاع [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark D. Friedman
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 336