جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 49
پرسش هایی درباره روح نوشته جان بوریدان و دیگران: همراهی با فلسفه ذهن جان بوریدان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gyula Klima (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد شامل مقالاتی است که به بررسی بینش‌های فیلسوف نام‌گرای پاریسی قرن چهاردهم، جان بوریدان، می‌پردازد. این کتاب به عنوان همراهی برای نسخه متن لاتین و ترجمه انگلیسی مشروح شده سؤال-تفسیر او در مورد ارسطو درباره روح عمل می کند. مشارکت کنندگان کار بوریدان را هم در زمینه تاریخی-نظری خود و هم در رابطه با مسائل معاصر بررسی می کنند. این مقالات در سه بخش اصلی آمده است که با سه کتاب پرسش های بوریدان مطابقت دارد. پوشش ابتدا به طبقه بندی علم روح در منظومه علوم ارسطویی می پردازد و موضوعات اصلی را در آن بررسی می کند. بخش بعدی به بررسی متافیزیک روح می پردازد. در پرداختن به این مسئله که روح (به ویژه روح انسانی) چه نوع موجودی است و دارای چه قوا و اعمالی است که بر اساس آن می‌توان به مسئله آن نزدیک شد، روایت خاص بوریدان از هیلومورفیسم ارسطویی را مورد توجه قرار می‌دهد. ذات. این جلد با نگاهی به دکترین بوریدان در مورد ماهیت و کارکردهای عقل انسانی به پایان می رسد. پوشش در این بخش شامل مسئله خودشناسی در نظریه بوریدان، پاسخ بوریدان به مسئله سنتی قرون وسطی در مورد موضوع اولیه عقل، و برخورد منحصر به فرد او با مسائل منطقی در زمینه های روانی است.
مسائل نفس: مقالات فلسفی (1956-1972) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernard Williams
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه ای از مطالعات فلسفی است که بر مشکلات هویت شخصی متمرکز شده و به موضوعات مرتبط در فلسفه ذهن و فلسفه اخلاق گسترش یافته است.
آینده فلسفه در قرن بیست و یکم [کتاب عربی]
نویسنده:
أوليفر ليمان؛ ترجمه: مصطفی محمود محمد؛ مراجعة: رمضان بسطاویسی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: مطابع السیاسة,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نسخه انگلیسی کتاب: فلسفه به کجا می رود؟ آیا وارد هزاره پسافلسفه می شویم؟ آینده فلسفه این مفهوم را ارائه می دهد که آینده فلسفه چیست، زیرا به ما امکان می دهد نه تنها در مورد آینده، بلکه در مورد گذشته نیز حدس بزنیم. یازده مقاله واضح و مختصر موضوعات مختلفی را از اخلاق گرفته تا ذهن، زبان تا اندیشه فمینیستی، پست مدرنیسم تا دین در نظر می‌گیرند: *آینده فلسفه *تاریخ فلسفه باستان *تاریخ فلسفه مدرن *اخلاق *فلسفه سیاسی *فلسفه پست مدرن *فلسفه کاربردی *فلسفه فمینیستی *فلسفه دین *فلسفه زبان *فلسفه ذهن برای کسانی که کنجکاو هستند موضوعات فکری آینده را بررسی کنند، کتاب آینده فلسفه خواندنی جذاب و آموزنده خواهد بود.
زبان اندیشه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jerry A. Fodor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Thomas Y. Crowell,
فلسفه ذهن: مقدمه ای بسیار کوتاه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barbara Gail Montero
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
ذهن، ارزش و واقعیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John McDowell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد برخی از مقالات تأثیرگذار جان مک داول را که در دوره های مختلف در دو دهه گذشته نوشته شده است، گردآوری می کند. یک گروه از مقالات عمدتاً به موضوعاتی در تفسیر نوشته های اخلاقی ارسطو و افلاطون می پردازد. گروه دوم از مقالات شامل برخوردهای مستقیم تری با مسائل فلسفه اخلاق است که به طور طبیعی از تأمل در سنت یونانی ناشی می شود. برخی از مقالات گروه دوم از ایده‌های ویتگنشتاینی درباره عقل در عمل بهره‌برداری می‌کنند و به دسته سوم مقالات باز می‌شوند که شامل خوانش عناصر اصلی در کار دشوار بعدی ویتگنشتاین است. گروه چهارم به مسائلی در فلسفه ذهن و پرسش هایی درباره هویت شخصی و ویژگی خاص اندیشه و گفتار شخص اول می پردازد.
در مورد ادعای عدم امکان فهم آگاهی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Garvey, James Mackenzie (جیمز مکنزی گاروی)
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: محور فلسفه ذهن معاصر دو سوال است: آگاهی چیست و آگاهی چگونه با جهان مرتبط است؟ این پایان‌نامه به پاسخ‌های شک‌آمیز به این گونه پرسش‌ها می‌پردازد، پاسخ‌هایی که اشکال مختلفی دارند. برخی ادعا می کنند که داده های تجربی مفهوم آگاهی را تضعیف می کند، به طوری که منطقی است که بگوییم "آگاهی" راه فلوژیستون، امضاها و ارواح را خواهد رفت. برخی دیگر استدلال می کنند که آگاهی فراتر از قدرت ما است. به عبارت دیگر، قوای شناختی ما در حد کار درک آگاهی نیستند. با این حال، برخی دیگر معتقدند که آگاهی به سادگی قابل پذیرش نوع درک ما نیست. این تز تلاشی است برای روشن شدن این مواضع و موارد مشابه و تعیین اینکه آیا واقعاً دلایل خوبی برای این تفکر وجود دارد که آگاهی قابل درک نیست یا خیر. در پایان، امیدوارم نشان دهم که هیچ یک از استدلال های ارائه شده توسط کسانی که در مورد چشم اندازهای درک آگاهی ارائه می شوند، قانع کننده نیستند.
فلسفه ادراک: مقدمه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Fish (ویلیام فیش)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه ادراک ماهیت تجربیات حسی ما و رابطه آنها با واقعیت را بررسی می کند. با طرح سؤالاتی در مورد ماهیت آگاهانه تجارب ادراکی، این که چگونه آنها ما را قادر می سازند تا شناختی از دنیایی که در آن زندگی می کنیم به دست آوریم، و زمانی که توهم یا خواب می بینیم دقیقاً از چه چیزی آگاه هستیم، فلسفه ادراک حوزه مورد علاقه فزاینده ای است. در متافیزیک، معرفت شناسی و فلسفه ذهن. فلسفه ادراک ویلیام فیش موضوع را به صورت موضوعی معرفی می کند و نظریه های اصلی ادراک را همراه با انگیزه ها و مشکلات مربوط به آن ها بیان می کند. ضمن ارائه پیشینه تاریخی برای بحث در این زمینه، این مرور کلی جامع بر ارائه‌های اخیر و دفاع از نظریه‌های مختلف تمرکز دارد و فراتر از ادراک بصری برای در نظر گرفتن نقش حواس دیگر می‌نگرد. موضوعات تحت پوشش عبارتند از: ادراک اصل پدیداری و ادراک توهم و محتوای حسی-داده، قید گرایی و ایده آلیسم تجزیه گرایی و نیت گرایی رابطه گرایی و نظریه های ترکیبی ماهیت ادراک صحت محتوا و علم تجربی ادراک غیر بصری. با خلاصه و پیشنهاد مطالعه بیشتر در پایان هر فصل، این یک مقدمه ایده آل برای فلسفه ادراک است.
تقویت چرخش هستی شناختی: گوستاو برگمان (1906-1987) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rosaria Egidi (editor), Guido Bonino (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ontos Verlag,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گوستاو برگمان (1906-1987) مسلماً یکی از بزرگترین هستی شناسان قرن بیستم بود. در سال‌های 2006 و 2007، پس از یک دوره غفلت نسبی، کنفرانس‌های بین‌المللی صرفاً به کار برگمان در دانشگاه آیووا در ایالات متحده آمریکا، دانشگاه پروونس در فرانسه و دانشگاه degli Studi di Roma Tre در ایتالیا برگزار شد. پانزده مقاله گردآوری شده در این مجلد در سومین کنفرانس این کنفرانس در رم ارائه شد و در اینجا به سه بخش تقسیم می‌شود: «مقوله‌های هستی‌شناسی واقع‌گرایانه»، «جهان، ذهن و روابط» و «متافیزیک فضا و زمان".
  • تعداد رکورد ها : 49