جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
به‌سوی جهنم با فرهنگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Herbert Read (هربرت رید)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هربرت رید یک شخصیت بدجنس در زندگی فرهنگی قرن بیستم بود. یک رهبر رادیکال آوانگارد در دهه 1930 و یک انقلابی آنارشیست در طول سال های جنگ، تا زمان مرگش در سال 1968 به یک شخصیت کلیدی در قلب تشکیلات فرهنگی بریتانیا تبدیل شده بود. به جهنم با فرهنگ به خوانندگان مروری ایده آل از ایده هایی می دهد که این متفکر مهم و بسیار تأثیرگذار را مشخص کرده است. این اثری بحث‌برانگیز است که خواننده را در طیف وسیعی از موضوعات، از هنر انقلابی گرفته تا پورنوگرافی درگیر می‌کند. نثر ماهرانه رید، که در به چالش کشیدن فرضیات و نفوذ به دل هر موضوعی مهارت دارد، خواننده را به تفکر انتقادی، پرسش و براندازی تشویق می‌کند. صدای اقتدار، از هر عقیده سیاسی یا فرهنگی. رید معتقد است که تنها از طریق چنین ارزیابی انتقادی از فرهنگ است که می توان هنری را که از «تجلی غیرسیاسی روح انسانی» ناشی می شود، قدردانی کرد. در زمانی که اقتدار و ارزش واژه‌های مشکوک هستند، و زمانی که فرهنگ به خودی خود یک مفهوم مورد مناقشه است، Read's هم صدایی چالش‌برانگیز و هم روشنگر است.
سوسيولوجيا الفن: طرق للرؤیة
نویسنده:
ترجمه: لیلی الموسوی؛ مراجعه: محمد الجوهری؛ تحریر: دیفید إنغلیز, جون هغسون
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: عالم المعرفة,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جامعه شناسی چه چیزی می تواند به درک ما از هنر اضافه کند؟ این جلد طیفی از محققان محترم در این زمینه را گرد هم می آورد که راه های بسیاری را نشان می دهند که جامعه شناسی می تواند به درک ما از مسائل هنری بیفزاید. این کتاب که تمام مکاتب فکری اصلی را پوشش می‌دهد، و با بسیاری از اشکال مختلف هنری سروکار دارد، راهنمای جامع و در دسترس را برای یک منطقه اغلب پیچیده به خواننده ارائه می‌دهد. این منبع ارزشمندی برای دانشجویانی خواهد بود که به دنبال درک سهم جامعه شناسی در مطالعه مسائل هنری و زیبایی شناسی هستند.
خشونت و مدارا در ادبیات کودک (با نگاهی به دو نمایشنامه کودکانه)
نویسنده:
سیدحبیب الله لزگی، مهران (مهدی) حجوانی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه شهید بهشتی,
چکیده :
در این مقاله به تعریف «خشونت» با توجه به چهار حوزه فلسفه، سیاست، جامعه شناسی و روان شناسی پرداخته می شود که این که آیا منشا و ریشه اش در نهاد انسان است و یا بیرون از آن. ابزارهای اعمال خشونت (حوزه فکر، زبان و عمل) مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین در این باره بحث می شود که راه مبارزه با خشونت، سرکوب غرایز انسانی نیست، بلکه کنترل و هدایت آن هاست. سپس تعریفی از مدارا و ظرایفی که در مفهوم آن قرار دارد ارایه می گردد. محور اصلی مقاله بررسی خشونت و مدارا در ادبیات کودک است. نگارنده همچنین بر آن است که نشان دهد افسانه های اژدها، و دیو و جن،‌ پری مصداق خشونت در ادبیات کودک نیستند. در خاتمه به تحلیل و بررسی خشونت در دو نمایشنامه کودکانه پرداخته می شود.
صفحات :
از صفحه 189 تا 210
  • تعداد رکورد ها : 3