جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35845
انواع تجربه دینی: مطالعه ای در طبیعت انسان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William James
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تنوع تجربه دینی از آثار برجسته ویلیام جیمز است. این کتاب شامل سخنرانی‌های ویرایش‌شده او در دانشگاه ادینبورا در اسکاتلند در سال‌های ۱۹۰۱ و ۱۹۰۲ است. همپوشی‌هایی بین این کتاب و کتاب پراگماتیسم (۱۹۰۷) وجود دارد.
تاریخ مختصر برابری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Piketty
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اقتصاددان برجسته جهان در زمینه نابرابری، تاریخچه کوتاه اما گسترده و به طرز شگفت انگیزی خوش بینانه از پیشرفت بشر به سوی برابری علیرغم بحران ها، بلایا و عقب نشینی ها ارائه می دهد. مقدمه ای عالی برای ایده های توسعه یافته در کتاب های تاریخی قبلی او. بدبین بودن نسبت به نابرابری آسان است. ما می دانیم که طی دو نسل گذشته در بسیاری از نقاط جهان به طور چشمگیری افزایش یافته است. هیچ کس بیشتر از توماس پیکتی برای آشکار کردن این مشکل انجام نداده است. اکنون، در این اثر شگفت‌انگیز و قدرتمند جدید، پیکتی به ما یادآوری می‌کند که حرکت بزرگ تاریخ به ما دلایلی برای خوش‌بین بودن می‌دهد. او نشان می دهد که در طول قرن ها به سمت برابری بیشتر حرکت کرده ایم. پیکتی ما را با ظرافت و دقت از طریق جنبش های بزرگی که دنیای مدرن را به سمت بهتر و بدتر ساخته است راهنمایی می کند: رشد سرمایه داری، انقلاب ها، امپریالیسم، برده داری، جنگ ها، و ساختن دولت رفاه. این تاریخ خشونت و مبارزه اجتماعی است که با پسرفت و فاجعه مشخص شده است. اما با همه اینها، پیکتی نشان می‌دهد، جوامع بشری به‌سوی توزیع عادلانه‌تر درآمد و دارایی‌ها، کاهش نابرابری‌های نژادی و جنسیتی، و دسترسی بیشتر به مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و حقوق شهروندی حرکت کرده‌اند. راهپیمایی خشن ما به جلو سیاسی و ایدئولوژیک است، مبارزه ای بی پایان علیه بی عدالتی. پیکتی استدلال می‌کند که برای ادامه حرکت، باید یاد بگیریم و به سیستم‌های نهادی، قانونی، اجتماعی، مالی و آموزشی که می‌تواند برابری را به واقعیتی پایدار تبدیل کند، متعهد شویم. در عین حال، ما باید در برابر فراموشی تاریخی و وسوسه‌های جدایی‌طلبی فرهنگی و تقسیم‌بندی فکری مقاومت کنیم. کیفیت زندگی میلیاردها انسان در خطر است. پیکتی نتیجه می گیرد که می دانیم می توانیم بهتر عمل کنیم. گذشته به ما نشان می دهد که چگونه. آینده به ما بستگی دارد.
ایمان در مدارس؟: خودمختاری، شهروندی، و آموزش مذهبی در دولت لیبرال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ian MacMullen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا یک دولت لیبرال دموکراتیک باید به مدارس دینی اجازه دهد؟ آیا باید به آنها کمک مالی کند؟ چه اصولی باید بر این تصمیمات در جامعه ای که دارای تکثر مذهبی و فرهنگی است حاکم باشد؟ ایان مک‌مولن در کتاب ایمان به مدارس؟، به این پرسش‌های مهم از طریق نظریه‌های سیاسی و آموزشی می‌پردازد و به نتایج شگفت‌انگیزی و تحریک‌آمیز می‌رسد. مک مولن استدلال می کند که تمایلات والدین برای آموزش "با ایمان" به فرزندانشان نباید اجازه داده شود که فرصت تفکر منطقی مداوم در مورد ارزش های خود را از کودکان سلب کند. دولت باید از منافع کودکان در رشد به عنوان افراد خودمختار و همچنین از منافع جامعه در آموزش نسل نوظهور شهروندان محافظت کند. اما، او می نویسد، نظریه لیبرال از جدایی شدید کلیسا و دولت در سیاست آموزشی حمایت نمی کند. مک مولن معیارهایی را برای تمایز مدارس دینی که منافع عمومی مشروع را برآورده می‌کنند از مدارسی که برآورده نمی‌کنند پیشنهاد می‌کند. و او قویاً استدلال می‌کند که دولت‌ها باید هر نوع مدرسه‌ای را که اجازه می‌دهند، حمایت مالی کنند، به جای اینکه والدین با درآمد بالا را با اجازه دادن به آنها برای خروج از شرایطی که برای کودکانی که با هزینه‌های عمومی تحصیل می‌کنند مناسب می‌دانند، حمایت کنند. او با تکیه بر تحقیقات روانشناختی، بودجه عمومی طیف وسیعی از مدارس ابتدایی دینی را پیشنهاد می‌کند، زیرا آنها می‌توانند به ایجاد پایه‌های استقلال آینده کودکان خردسال کمک کنند. در مقابل، در آموزش متوسطه، حتی مدارس دینی خصوصی نیز باید موظف باشند که در معرض افکار سایر ادیان، الحاد، و رویکردهای غیرمذهبی به اخلاق باشند.
ایمان لیبرال: مقالاتی به افتخار فیلیپ کوین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul J. Weithman
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چالش فلسفی تنوع مذهبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip L. Quinn and Kevin Meeker
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد منحصر به فرد تعدادی از بهترین کارهای اخیر را در مورد چالش فلسفی که تنوع مذهبی برای باورهای دینی ایجاد می کند، جمع آوری می کند. این کتاب با مشارکت‌کنندگانی از فلسفه، مطالعات دینی و الهیات، با روشی که بسیاری از نویسندگان در بررسی انتقادی مستمر مواضع یکدیگر درگیر می‌شوند، متحد می‌شود. کثرت گرایی جان هیک یک نقطه کانونی از مجموعه را فراهم می کند. هیک استدلال می‌کند که تمام سنت‌های اصلی دینی با واقعیت نهایی یکسانی ارتباط برقرار می‌کنند، هر کدام از طریق انواع شکل‌های فرهنگی شکل‌دهی شده از تفکر و تجربه با آن مواجه می‌شوند، اما همگی راه‌هایی به یک اندازه مؤثر برای رستگاری یا رهایی ارائه می‌دهند. موضع محوری دیگر دفاع ویلیام پی آلستون از رویه مسیحی در شکل‌گیری باورهایی درباره مظاهر خدا در پاسخ به تجربیات حضور یا فعالیت الهی است. مقالات هیک و آلستون استدلال های خود را توسعه می دهند و سایر منتخب ها پاسخ می دهند و جنبه های مختلف یک یا هر دو موضع را نقد یا دفاع می کنند. شکاکیت مذهبی، انحصارگرایی مذهبی، شمول گرایی مذهبی و دیدگاه های دیگر نیز نشان داده شده است. در مقدمه، ویراستاران ارتباط بین مقالات را پیشنهاد می کنند و در مورد تبادلات اضافی بین مشارکت کنندگان گزارش می دهند. تنها گلچینی که پوشش جامعی از بحث های فلسفی جاری در مورد تنوع مذهبی ارائه می دهد، چالش فلسفی تنوع مذهبی برای دوره ها و سمینارهای فلسفه دین، الهیات فلسفی و ادیان جهانی ایده آل است.
علیت، انسجام و مفاهیم: مجموعه مقالات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
W. Spohn
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
کلیدواژه‌های اصلی :
فلسفه مهندسی، شرق و غرب [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carl Mitcham, Bocong Li, Byron Newberry, Baichun Zhang (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد ویرایش شده تجربیات چینی و غربی در زمینه مهندسی، فناوری و توسعه را مقایسه می کند. با این کار، پلی بین شرق و غرب ایجاد می کند و گفت و گو را در فلسفه مهندسی پیش می برد. این کتاب که به سه بخش تقسیم می شود، با مطالعاتی در مورد مسائل معرفتی و هستی شناسی، با تمرکز ویژه بر طراحی مهندسی، خلاقیت، مدیریت، امکان سنجی و پایداری آغاز می شود. بخش دوم روابط بین تاریخ و فلسفه مهندسی را در نظر می گیرد و شامل یک استدلال کلی برای ضرورت گفتگو بین تاریخ و فلسفه است. این مقاله با مقدمه ای کلی بر نگرش های سنتی چین نسبت به مهندسی و فناوری و مطالعات موردی فلسفی صنعت فولاد چین، راه آهن و سایبرنتیک در اتحاد جماهیر شوروی ادامه می یابد. بخش سوم بر روی مهندسی، اخلاق و جامعه تمرکز دارد و فصل هایی در مورد آموزش و تمرین مهندسی در چین و غرب دارد. تحلیل‌های کتاب از تعاملات علم، مهندسی، اخلاق، سیاست و سیاست در زمینه‌های مختلف اجتماعی مورد توجه ویژه است. این جلد به طور کلی مرحله جدیدی را در ظهور فلسفه مهندسی به عنوان منطقه ای سازی جدید فلسفه نشان می دهد. این جلد میان رشته ای با دقت ویرایش شده از یک کنفرانس بین المللی درباره فلسفه مهندسی که توسط دانشگاه آکادمی علوم چین در پکن میزبانی شده بود، بیرون آمد. این شامل 30 مشارکت فیلسوفان، دانشمندان علوم اجتماعی و مهندسان برجسته از استرالیا، چین، اروپا و ایالات متحده است.
کتاب راهنمای بلک ول درباره فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(چارلز تالیافرو)Philip L. Quinn, Charles Taliaferro(فیلیپ ال. کوین)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
فلسفه اخلاق [محسن غرویان]
نویسنده:
محسن غرویان
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
فلسفه اخلاق [مرتضی مطهری]
نویسنده:
مرتضی مطهری
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
صدرا,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب «فلسفه اخلاق» تالیف مرتضی مطهری، مشتمل بر دوازده جلسه سخنرانی متفکر شهید استاد مرتضی مطهری پیرامون «فلسفه اخلاق» و دارای دو بخش است. بخش اول که قسمت اعظم کتاب را تشکیل می دهد متشکل از نه سخنرانی استاد در سال 1351 شمسی در مسجد ارک (تهران) می باشد که البته در اصل ده سخنرانی بوده و متاسفانه نوار سخنرانی اول در دست نیست، ولی این امر لطمه ای به بحث وارد نمی کند زیرا در جلسه دوم، استاد شهید خلاصه ای از بحث جلسه اول را بازگو نموده اند. بخش دوم که «ضمیمه» نام گرفته است متشکل از سه سخنرانی استاد می باشد که در زمان ها و مکان های مختلف ایراد شده اند تاریخ دقیق و محل سخنرانی اول یعنی «اخلاق کمونیستی» مشخص نیست ولی آنچه مسلم است این سخنرانی در اواخر حیات استاد انجام گرفته است. سخنرانی دوم «مسئله خودی در اخلاق» نام دارد که در حدود سال 1339 در دانش سرای عالی تهران ایراد شده است. «معیار فعل اخلاقی» گفتار سوم این بخش و آخرین گفتار کتاب می باشد که در اواخر حیات استاد و در جمع طلاب علوم دینی ایراد شده است و البته اوائل این بحث که در تعریف فعل طبیعی و فعل اخلاقی می باشد.
  • تعداد رکورد ها : 35845