جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35334
تصوف و قداست قدیس در بنگلادش معاصر: مایجبانداری های چیتاگونگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hans Harder
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
قرابت انتقادی: تاملی در پیوند بین نیچه و تفکر آمریکایی آفریقایی تبار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jacqueline Scott, A. Todd Franklin, Robert Gooding-Williams
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
اخلاق به ترتیب هندسی نشان داده شده است [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Baruch Spinoza
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London, Duckworth & co,
نیچه، پدرخوانده فاشیسم؟ : در مورد استفاده ها و سوء استفاده های یک فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jacob Golomb, Robert S Wistrich
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نیچه، پدرخوانده فاشیسم؟ نیچه چه وجه اشتراکی با این ایدئولوژی قاتل دارد؟ نیچه که اغلب به عنوان «اشراف‌سالار رادیکال» روح توصیف می‌شود، از فرهنگ توده‌ای متنفر بود و تلاش کرد تا اوبرمنش را پرورش دهد که دارای ویژگی‌های ذهنی استثنایی بود. چنین متفکری چه وجه اشتراکی با دستکاری فاشیستی توده ها برای اهداف شوونیستی که استقلال فرد را در هم می شکست، می تواند داشته باشد؟ سؤالی که در دل این مجموعه نهفته است این است که نیچه چگونه به «افتخار» مرگبار به‌عنوان فیلسوف رایش سوم دست یافته است و آیا چنین ادعاهایی توجیهی دارند؟ آیا منطقی است که او را مسئول وحشت آشویتس بدانیم؟ ویراستاران مجموعه‌ای از دیدگاه‌ها را ارائه می‌کنند که تلاش می‌کنند تا ابهام و غنای اندیشه نیچه را رعایت کنند. مشارکت‌های درجه یک فیلسوفان و مورخان برجسته نگرش‌های نیچه نسبت به یهودیان، یهودیت، مسیحیت، یهودستیزی و ناسیونال سوسیالیسم را عمیقاً بررسی می‌کنند. آنها از نوشته های نیچه به دلیل تمایلات فاشیستی و ضدیهودی بازجویی می کنند و در نظر می گیرند که چگونه توسط فاشیست هایی که نیچه را پدرخوانده فکری خود می خواندند، می خوانند. چیزهای زیادی در نیچه وجود دارد که به طرز نگران‌کننده‌ای ضد برابری‌طلبی و ضد دموکراسی است، و نوشته‌های او درباره یهودیان قابل تفسیرهای متفاوت است. با این حال تأکید او بر فردگرایی و تحقیر ناسیونالیسم آلمانی و یهودستیزی، او را در تضاد شدید با ایدئولوژی نازی قرار داد. نیچه که در اینجا ظهور می کند، پیامبر غم انگیز خلاء معنوی است که جنبش های توتالیتر قرن بیستم را ایجاد کرد، متفکری که به بهترین وجه آسیب شناسی فرهنگ اروپای پایانی را تشخیص داد. نیچه جرأت داشت به ورطه نیهیلیسم مدرن نگاه کند. این کتاب به ما می گوید که او چه یافته است. مشارکت کنندگان عبارتند از مناهم برینکر، دانیل دبلیو. کانوی، استنلی کورنگولد، کرت رودولف فیشر، ژاکوب گولومب، رابرت سی هولوب، برل لانگ، ولفگانگ مولر-لاتر، الکساندر نهاماس، دیوید اوهانا، رودریک استاکلبرگ، ماریو اسزناژدر، جفری وایتیت. S. Wistrich و Yirmiyahu Yovel.
Sufism and American Literary Masters
نویسنده:
Needleman, Jacob; Razavi, Mehdi Amin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تأثیر تصوف را بر نویسندگان قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم بررسی می کند. این کتاب تأثیر غنی، اما عموماً ناشناخته تصوف را بر ادبیات آمریکای قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم آشکار می کند. ترجمه شاعران فارسی زبان از جمله حافظ و سعدی به انگلیسی و محبوبیت مداوم عمر خیام دیدگاه‌های معنوی جدیدی را به برخی از شخصیت‌های بزرگ ادبی آمریکایی ارائه کرد. همانطور که سردبیر مهدی امین‌رضوی اشاره می‌کند، این تأثیرات صوفیانه اغلب در مفهومی از اندیشه «شرقی»، عمدتاً هندی، گنجانده شده‌اند و به‌عنوان ریشه‌های اسلامی به رسمیت شناخته نشده‌اند. این اثر توجه قابل توجهی به دو غول ادبیات آمریکایی، رالف والدو امرسون و والت ویتمن دارد که از ایده‌های صوفیانه الهام گرفته‌اند. دیگر شخصیت‌های متعارف نیز مورد بحث قرار می‌گیرند، از جمله مارک تواین، هرمان ملویل، هنری دیوید ثورو، و هنری وادسورث لانگفلو، همراه با معاصران ادبی که امروزه کمتر شناخته شده‌اند، مانند پاسکال بورلی راندولف، توماس لیک هریس، و لارنس اولیفانت.
الهیات و مارکسیسم در ایگلتون و ژیژک: توطئه امید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eagleton, Terry; Žižek, Slavoj; Žižek, Slavoj; Sigurdson, Ola; Eagleton, Terry
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الهیات پس از دلوز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kristien Justaert
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
Advances in Experimental Epistemology:
نویسنده:
James R. Beebe (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت‌شناسی تجربی از روش‌های تجربی علوم شناختی برای روشن کردن بحث‌های معرفت‌شناسی، مطالعه فلسفی دانش و باورهای موجه عقلانی استفاده می‌کند. در این اولین مجموعه انتقادی در مورد این زیرشاخه جدید هیجان‌انگیز، محققان برجسته به سؤالات کلیدی مربوط به دانش، شواهد و باورهای منطقی می‌پردازند. پیشرفت‌ها در معرفت‌شناسی تجربی به مسائل معرفت‌شناختی محوری می‌پردازد، مانند اینکه آیا افراد در موقعیت‌های پرمخاطره نیاز به داشتن شواهد قوی‌تری برای داشتن دانش دارند یا خیر؛ اینکه آیا و از چه جنبه‌هایی دانستن p بستگی به اقداماتی دارد که فرد در پرتو p انجام می‌دهد یا خیر. فیلسوفان چگونه باید به اختلاف نظرهای عمیق و فراگیر در مورد موارد خاص معرفت و اعتقاد و چالش های روش شناختی معرفت شناسی که با اختلاف نظر در شهود معرفتی ارائه می شود، پاسخ دهند. علاوه بر پیشبرد پژوهش در معرفت‌شناسی، این جلد جدید به تعریف سیر آینده پژوهش در فلسفه تجربی کمک می‌کند.
Sufism in an Age of transition: ʻUmar al-Suhrawardī and the Rise of the Islamic Mystical Brotherhoods
نویسنده:
Erik S. Ohlander
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
Introduction to Sufism: The Inner Path of Islam
نویسنده:
Eric Geoffroy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
World Wisdom,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب از دراویش چرخان مولانا در ترکیه در بیش از 700 سال پیش تا محافل عارفان خاموش در غرب امروزی، تاریخ و اعمال تصوف را آشکار می کند، نظام کهن اما همچنان فعال عرفان اسلامی که از دیرباز جریان معنوی در اسلام بوده است. اصولگرایی را متعادل می کند. اریک جفروی یکی از صاحب نظران تصوف است و این بعد متفکرانه و محبوب اسلام را به ما نشان می دهد که در غرب چندان درک نشده است.
  • تعداد رکورد ها : 35334