جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 233
تجسم های ناخودآگاه: دیدگاه های روانکاوانه و فلسفی در مورد بدن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian W. Becker, John Panteleimon Manoussakis, David M. Goodman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تجسم ناخودآگاه وضعیت بدن را در تئوری و عمل روانکاوی مورد توجه قرار می دهد و فروید و لاکان را با فلسفه قاره ای به گفتگو می آورد تا ناهمگونی زندگی تجسم یافته را کشف کند. با انجام این کار، بدن دیگر صرفاً موضوع تحقیق علمی نیست، بلکه بدنی زنده است، منبعی از شهود و تأثیرگذاری بیش از حد، و حیوانی خام متمایز از مادیت صرف. مشارکت کنندگان در این جلد از فیلسوفان، دانشمندان روانکاوان و پزشکان تشکیل شده اند که کاوش های میان رشته ای آنها مفاهیم روانکاوانه سنتی مانند تروما، شفا، میل، ذهنیت و ناخودآگاه را دوباره فرموله می کند. در مجموع، آنها به این نتیجه می رسند که پدیدارشناسی تجسم، نظریه و عمل روانکاوی را از مدل های بازنمایی گرایانه دور می کند و به سمت رویکردی تجسمی به زندگی روانی می برد. تحت چنین افق جسمانی، تروما به صورت زخم ها و زخم ها، درمان به عنوان لمس، ذهنیت به عنوان محدودیت بدنی، و ناخودآگاه "واقعی" به عنوان باقیمانده بیش از حد گوشت ظاهر می شود. تجسم‌های ناخودآگاه به رویدادهایی اشاره می‌کنند که در آن امر نامعلوم در میان دال‌ها، نامرئی در مرئی و غیبت در حضور ظاهر می‌شود. در مجموع: جایی که گوشت تبدیل به کلمه می شود و کلمه گوشت خود را حفظ می کند. تجسم ناخودآگاه به دنبال برانگیختن این رویکرد تجسمی به منظور شکستن تابوهای ضمنی نسبت به بدن در روانشناسی و روانکاوی است. این کار میان رشته ای برای روانکاوان و روان درمانگران روانکاوی و همچنین محققان فلسفه و روانشناسان بالینی بسیار جذاب خواهد بود.
درباره ماهیت سلامت: رویکردی عملی-نظری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lennart Nordenfelt (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه کلی این مطالعه درباره مفهوم سلامت تلاشی است برای ترکیب ایده های محوری در فلسفه پزشکی مدرن با نتایج معینی از نظریه کنش تحلیلی. آنچه از این مطالعه برمی‌آید، مفهومی از سلامت مبتنی بر یک مبانی نظری عمل است. سلامت یک فرد به عنوان توانایی او در دستیابی به اهداف حیاتی خود مشخص می شود. تصور کلی جدید نیست. این مطالعه با الهام از تعدادی از محققان اعم از باستان و مدرن انجام شده است. مهم ترین تأثیرات از دومی، تأثیرات جورج کانگویلهم، اچ. تریسترام انگلهارت جونیور، کارولین ویتبک و پورن اینگمار بوده است. جنبه بدیع این کتاب شامل توضیحاتی است که در مفهوم کلی انجام شده است. ابتدا، پلت فرم عمل-نظریه با جزئیاتی تحلیل می‌شود. ماهیت توانایی درگیر و همچنین شرایط داشتن آن توانایی مشخص شده است. دوم اینکه به اهداف حیاتی انسان توجه قابل توجهی می شود. برخی از تلاش های قبلی برای تعریف چنین اهداف حیاتی مورد تجزیه و تحلیل و نقد قرار می گیرند. توصیف جدیدی پیشنهاد شده است که در آن اهداف حیاتی از نظر مفهومی با مفهوم شادی مرتبط هستند. اهداف حیاتی یک شخص، حالت هایی از امور است که برای حداقل خوشبختی او لازم و کافی است. سوم، تعدادی از پیامدهای این مفهوم مشاهده و تحلیل می شود. یکی از موضوعاتی که بر آن تاکید ویژه ای می شود این است که آیا مفهوم سلامت یک مفهوم نظری است یا هنجاری.
سخنرانی روان‎شناسی عليه زندگی
سخنران:
آرش حیدری
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
تصور رايج بر اين است كه علم انسان را توانا مي كند و رهاييش مي بخشد. اين تصور مي تواند تصوري كاذب باشد زماني كه علم در خدمت انسداد جريان هاي زندگي در مي آيد. علم همانطور كه مي تواند توانايي بخش باشد مي تواند ناتوان ساز نيز باشد. مسئلۀ روان شناسي و گسترس آن در ايران معاصر مسئله‎ای است بس مهم. روان شناسي چگونه ميتواند بدل به نيرويي عليه زندگي شود؟ بر اين ايده تأكيد داشتم كه منطق آسيب شناسانۀ نظم دانش روان شناسي در خدمت توليد وجداني معذب و انساني گنه كار قرار مي گيرد. دانشي كه غايتش توليد انسان گنه كار، وجداني معذب و ناتوان است در هر منطقي از علم كه باشد: چه روان شناسي و چه جامعه شناسي و چه هر علمي ديگر، مي بايد مورد نقدي ريشه اي قرار گيرد. اين سخنراني تكمله اي است بر مقاله اي كه پيشتر در اين زمينه نوشته ام: روان شناسي، حكومت مندي و نوليبراليسم. نشست "روان شناسی و زندگی" سه شنبه 27 فروردین 98 در دانشكدۀ روان شناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران و به همت بردار و انجمن اسلامي دانشجويان اين دانشكده برگزار شد. ساير سخنرانان اين نشست دكتر مهدي يوسفي و دكتر حميدرضا غريبي بودند.
سخنرانی تبارشناسی روانکاوی در ایران و جهان
سخنران:
محمدتقی یاسمی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
درسگفتار فروید و نظریۀ اجتماعی (از پارسونز تا هابرماس)
مدرس:
آرش حیدری
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
درسگفتار مبانی روانکاوی لکان
مدرس:
مهدی پارسا
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
سخنرانی تئوری انتخاب
سخنران:
علی صاحبی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
سخنرانی معنا درمانی (تئوری ویکتور فرانکل)
سخنران:
سروش دباغ، مریم رضائی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 233