جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 65
دراسات ونصوص في الفلسفة والعلوم عند العرب
نویسنده:
عبدالرحمن بدوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب مطالعات و متون در فلسفه و علم برای اعراب، تالیف دکتر. عبدالرحمن بدوی، یکی از مشهورترین آثار ارائه شده و نوشته د. عبدالرحمن بدوی در کارنامه علمی خود با انعکاس اندیشه فلسفی او و محصول تحقیق و بررسی فلسفی وی است، این کتاب حاوی مطالعه جامع تعدادی از متون فلسفی و علمی دانشمندان قدیم دوران باستان است که خواننده آن را به خوبی درک می کند.
تفسیر اسلام: تاریخچه تفکر اسلامی بندلی جوزی
نویسنده:
by Tamara Sonn (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
انگلیس: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب، سون اولین ترجمه انگلیسی تاریخ جنبش های فکری در اسلام (1928) را ارائه می دهد، متنی اساسی از مدرنیسم عرب که توسط روشنفکر فلسطینی بندلی الجوزی (1871-1942) نوشته شده است. جوزی در آن کتاب اولین تفسیر مارکسیستی از تاریخ را ارائه کرد و توسعه اندیشه اسلامی. اهمیت تداوم کار او در روش انتقادی جوزی در ارزیابی مجدد گزارش های «شرق شناسان» اروپایی و مسلمانان کلاسیک از تاریخ اسلام نهفته است. پنجاه سال قبل از شرق شناسی برجسته ادوارد سعید، جوزی امپراتوری را شناسایی کرد. منافع به عنوان نقطه ضعف در هر دو روش. ترجمه سون این نقد ماهرانه و سرگرم کننده تاریخ اسلام را زنده می کند. مقدمه او اندیشه جوزی را هم با روشنفکران پست مدرن و هم با اصلاح طلبان مسلمان که به مبارزه برای به کارگیری اسلام به عنوان اصول زندگی معاصر ادامه می دهند، قرار می دهد.
فلاسفة الاندلس: سنوات المحنة والنفي والتکفير: ابن باجة - ابن طفيل - ابن رشد
نویسنده:
عبد الرشيد محمودي
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: الدار المصرية اللبنانية,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به موضوع «غربت فلسفه» در جامعه مسلمانان می پردازد ، موضوعی که فیلسوفان بزرگ اندلس را به خود مشغول داشت ، هر یک به شیوه خود ، به ویژه پس از تکفیر فیلسوفان از سوی غزالی در شرق جهان اسلام. نویسنده در بخش آخر کتاب توضیح می دهد، که پس از انتقال فلسفه ابن رشد در قرن سیزدهم میلادی به اروپا، چگونه او در آنجا در معرض سختی و آزار دیگری قرار گرفت، با این وجود فیلسوف قرطبه توانست بر نسل هایی از فیلسوفان اروپایی تأثیر بگذارد. بنابراین ، یک حماسه فکری غنی وجود دارد که نویسنده آن را با زبانی ساده و جالب که فرهنگ فلسفی و مهارت روایی را با هم ترکیب می کند ، بیان می کند. او در آن به منابع اصلی اشاره می کند ، روابط فرهنگی بین جهان اسلام و اروپا را برجسته می کند و اهمیت این فیلسوفان را تا عصر حاضر نشان می دهد ، زیرا آنها علیرغم گذشت قرن ها، هنوز با ما صحبت می کنند.
تاريخ فلاسفة الإسلام: دراسة شاملة عن حياتهم وأعمالهم ونقد تحليلي عن آرائهم الفلسفية - الفصل الخامس: ابن باجه
نویسنده:
جمعه, محمدلطفی
نوع منبع :
مقاله , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
دروس في الفكر الفلسفي الاسلامي: علم الكلام والفلسفة والتصوف
نویسنده:
علي حسين الجابري
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
دمشق - سوریه: دار الفرقد للطباعة والنشر والتوزيع,
درباره فلسفه اسلامی (روش و تطبیق آن)
نویسنده:
ابراهیم بیومی‌مدکور، عبدالمحمد آیتی
نوع منبع :
ترجمه اثر , نمایه مقاله
وضعیت نشر :
نگاه,
چکیده :
فلسفه اسلامی از حیث موضوع و مشکلات و شیوه‌های حل آنها ممتاز و مشخص است. این فلسفه به مسالة واحد و کثیر، رابطة بین خدا و عالم، که مدت‌ها مورد بحث و جدل متکلمان بود، پرداخت. نیز خواست میان وحی و عقل و عقیدت و حکمت و دین و فلسفة وفاقی بدهد و بیان کند وحی با عقل متناقض نیست. نگارنده در کتاب حاضر با بررسی مباحث فلسفة اسلامی همچون سعادت، اتصال، نبوت و نفس و بقای آن، نظر فیلسوفان برجستة اسلامی از جمله فارابی و ابن سینا را مطرح و در برخی موارد نظریات آنها را با فیلسوفان یونان باستان همچون ارسطو مقایسه کرده است. تاثیر نظریه‌های فارابی و ابن سینا در موضوعات مذکور و انتقال این نظریه‌ها به دیگر فلسفه‌ها چون فلسفة یهودی و مسیحی از دیگر مباحث کتاب به شمار می‌رود.
  • تعداد رکورد ها : 65