جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 93
جذور الانحراف
نویسنده:
حسین عبدالله معتوق
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
الهدف من بعثه الانبیاء دعوه النباس الی القیم الألهیه و إرساء روح التوحید، و الإنقیاد لله عزوجل فی جمیع مجالات الحیاه، إذ الغایه من خلق الانسان کما فی القرآن الکریم تنحصر فی امر واحد و هو عبودیه الله عزوجل حیث التوجه نحو الکمال المطلق و الفیض الامتناهی. ولکن حسب شهاده القرآن الکریم و النظر للواقع فإن غالبیه الناس لم یکونوا علی قدر حمل الأعباء الرسالیه ، بل کانوا علی عکس ذلک تماما، و علی ممر التاریخ لم یتبع الحق الا القله. فالامم الماضیه انحرفت عن مسار الأنبیاء، و هکذا الأمه الإسلامیه أیضا بشهاده الواقع، إلا القلیل ممن تفانی فی ذات الله عزوجل. فی هذا الکتاب نبحث عن کیفیه الانحراف التی حصلت فی الامم التی اتبعت الرسل و نسبت الی الدیانات السماویه، فهل المشکل فی عدم وفاء القوانین الالهیه بحاجات البشریه، او فی عدم قیام الأنبیاء بدورهم کما ینبغی او هی مشکله اخری؟!
إفادات من ملفّات التاریخ
نویسنده:
محمّد سلیم عرفة
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نویسنده در این کتاب که به زبان عربی است بعضی موضوعات عقیدتی جهان اسلام را که از آغاز اسلام تا کنون مورد بحث بوده و علمای اهل سنت و شیعه در کتب مختلف آن‌ها را تجزیه و تحلیل نموده‌اند، به بحث و بررسی گذاشته است؛ مطالبی مانند حدیث الغدیر، ثقلین، سقیفه‌ی بنی‌ساعده و جلوگیری از امامت علی (ع) و رخدادهای ناگوار پس از آن، آیه‌ی انذار، آیه‌ی مودت و مباهله، حدیث منزلت، و آیه‌ی تبلیغ و ولایت.
وصیّة بحث فی تحقیق ألفاظ حدیث الثقلین
نویسنده:
بدر الدین بن طیّب کسوبة
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مرکز الأبحاث العقائدیة ,
چکیده :
کتاب حاضر درباره حدیث ثقلین می باشد ، همانگونه که از عنوان کتاب برمیآید مصنف به بررسی حدیث ثقلین در اثبات فضیلت اهل بیت و اثبات و امامت امام علی علیه اسلام میباشد که به طور دقیق به کلمات حدیث مورد بررسی قرار می گیرد.
حقائق السقیفة فی دراسة روایة أبی مخنف
نویسنده:
جلیل تاری؛ ترجمه: احمد فاضل
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
أربعون حدیثا معتبرا فی النص على الأئمة الاثنی عشر بأسمائهم
نویسنده:
أحمد الماحوزی؛ حرره و اعده للطباعه: جاسم بوکنان
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
بعضی از منقدین و کوردلان وقتی می خواهند بهانه بیاورند و ائمه ما را قبول نکنند می گویند که احادیث معتبری نداریم که پیامبر به اسم دوازده امام را مشخص کرده باشد ، کتاب حاضر چهل حدیث معتبر از لحاظ سند و محتوا را ذکر می کند که پیامبر مشخصا و صریحا نام ائمه اثنی عشر را می برد و با نام ذکر می کند.
حدیث الثقلین ومقامات أهل البیت ع
نویسنده:
أحمد الماحوزی؛ اعداد: جکع من طلبه مدرسه اهل الذکر علیهم السلام
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
حدیث ثقلین از جمله مهمترین احادیث معتبر که هم از طریق تشیع و هم اهل سنت نقل شده است . کتاب حاضر هم به بررسی از حدیث گرانقدر می پردازد و از حیث سند و مفاد و محتوا مورد بررسی قرار می دهد.
ملحقات إحقاق المجلد 22
نویسنده:
شهاب الدين المرعشي النجفي؛ باهتمام محمود المرعشی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: مکتبه آیه الله المرعشی النجفی (ره),
چکیده :
این مجلد از مجموعه درباره آیات نازله درباره حضرت امیرالمومنین علیه السلام می باشد که بسیار خوب و دقیق فضیلت حضرت علی ع را اثبات و از این طریق به شبهات بسیاری پاسخ می دهد. و در بخش دوم کتاب احادیث صادره از نبی مکرم اسلام درباره فضائل امیرالمومنین علیه السلام می باشد.
مسألة فی النص على علی علیه السلام
نویسنده:
محمّد بن محمّد بن النعمان
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
الموتمر العالمی لافیه الشیخ المفید,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
مسالة في النص علی علي علیه‌السلام اثر شيخ مفيد، محمد بن محمد بن نعمان (336 - 413 هجرى) دراثبات امامت حضرت علی‌ عليه‌السلام. بحث‌هاى مربوط به امامت و خلافت از مهمترين مباحث اسلامى در طول تاريخ اسلام بوده و دانشمندان بزرگ جهان اسلام را به خود مشغول كرده است.اين بحث‌ها بخش عمده‌اى از تأليفات شيخ مفيد را به خود اختصاص داده، زيرا بر تمام انديشمندان اسلامى لازم است تا اختلافات ميان مسلمانان را بررسى كرده و آنها را از ميان برده و صفوف آنان را متحد سازند. يكى از مباحث مهم بعد از اثبات امامت حضرت علی‌ عليه‌السلام اين است كه چرا آن حضرت سكوت اختيار كردند و حق خود را كه خلافت و امامت مسلمانان بود بعد از پيامبر اسلام صلى‌الله‌عليه‌وآله‌و‌سلم طلب نكردند. اينكه چرا آن حضرت مخالفت خود را آشكار نساخت و به صورت مسالمت آميز به زندگى با آنان پرداخت؛ هداياى آنان را مى‌پذيرفت و در نماز جماعت آنها شركت مى‌كرد، در مجالس آنان حاضر مى‌شد و بسيارى كارهاى ديگرى كه نشانگر موافقت آن حضرت با آنها بود را انجام مى‌داد ؟ شيخ مفيد در اين كتاب كوچك به بررسى اين گونه سؤالات و شبهات پرداخته و با شيوه‌اى روشن و رسا جواب شيعه را در اين موضوعات بيان نموده است.
موسوعة حدیث الثقلین المجلد 4 (الاسماعیلیة)
نویسنده:
مرکز الأبحاث العقائدیة
نوع منبع :
کتاب , آثار مرجع
منابع دیجیتالی :
چکیده :
حدیث ثقلین نزد اسماعیلیه محتوای کتاب حاضر می باشد که حدیث ثقلین نزد اسماعیلیه را در قرن های مختلف مورد بررسی قرار می دهد.
آیة التطهیر رویة مبتکرة
نویسنده:
محمد فاضل لنکرانی، شهاب الدین اشراقی؛ مترجم: عباس نخعی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
قم: مرکز فقه الائمة الاطهار علیهم السلام,
چکیده :
«آية التطهير رؤية مبتكرة» تأليف محمد فاضل لنكرانى و شهاب‌ الدين إشراقى كه به زبان عربى در سال 1424 ق توسط مركز فقه الائمة الاطهار به چاپ رسيده است. آيه تطهير از مشهورترين آياتى است كه بر افضليت اهل بيت عليهم السلام، مقام ايشان و استحقاق آنها براى خلافت دلالت مى‌ كند كه ضمن پنج نكته بيان مى‌ شود: 1. آيه هيچ ربطى به زنان پيامبر (ص) ندارد. 2. بررسى شأن نزول، محل نزول، ترتيب قرار گرفتن اين آيه در ميان آيات قبل و بعد. 3. ارادۀ خداوند از آيه 4. معناى رجس و بيان نفى رجس 5. بحث در مورد اهل بيت و مفهوم آن كه آيا معناى وصفى دارد يا جمعيت خاصى مدنظر است.
  • تعداد رکورد ها : 93