آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 40
کتاب راهنمای فلسفه راتلج: درباره برکلی و اصول علم انسانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Fogelin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کتاب راهنمای بلومزبری برای برکلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Brook (Editor)(ریچارد بروک), (برتیل بلفراژ)Bertil Belfrage (Editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جورج برکلی (1753-1685) به دلیل نظریه «غیر مادی‌گرایی» و تلقی شوپنهاور از او به عنوان «پدر ایده‌آلیسم» یکی از مهم‌ترین متفکران دوره مدرن اولیه است. کتاب «همنشین بلومزبری به برکلی» یک جلد جامع است. راهنمای زندگی، اندیشه و کار او. در بیست و شش مقاله اصلی، تیمی از محققان برجسته بین‌المللی فلسفه مدرن، تمام نوشته‌های برکلی، از آثار اصلی او مانند اصول دانش انسانی گرفته تا آثار فرعی، دست‌نوشته‌های منتشر نشده و مکاتبات را پوشش می‌دهند و منبع کامل و قابل دسترس را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهند. اطلاعات به کل مجموعه نوشته های برکلی. این کتاب توسط فرهنگ لغت قابل توجهی از اصطلاحات اصلی و مقالات گسترده در مورد موضوعات کلیدی در اندیشه برکلی پشتیبانی می شود. علاوه بر این، این کتاب شامل بخش هایی است که زندگی و زمان برکلی و همچنین تأثیر فکری و میراث او را پوشش می دهد. Bloomsbury Companion to Berkeley منبعی ضروری برای هر کسی است که روی تاریخ فلسفه مدرن اولیه در هر سطحی کار می کند و کتاب درسی قطعی زندگی و کار برکلی است.
فكره الالوهيه في فلسفه باركلي
نویسنده:
فريال حسني خليفه
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
جرج بارکلی
عنوان :
سخنران:
جلال پیکانی
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
مفهوم جوهر در اسقف برکلی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Claude G. Arnold
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : موضوع این پایان نامه دکترین جوهر برکلی است. دکترینی که مورد مطالعه قرار می گیرد عمدتاً از آثار او استخراج شده است که در آنها به وضوح بیان شده است: رساله ای در مورد اصول دانش بشری و سه گفتگو بین هیلاس و فیلونوس. اظهارات خود برکلی مورد بررسی قرار می گیرد و به منابع اندیشه او توجه می شود، همانطور که در نوشته ها یا رنه دسکرات، نیکلاس مالبرانش و جان لاک آمده است. خود برکلی بیش از آنکه به بحث در مورد ماهیت آنها بپردازد، به اثبات امکان شناخت مواد می پردازد. در نتیجه، استدلال های او در این مورد به طور مفصل مورد بررسی قرار می گیرد. او می‌گوید که واقعیت مستقیماً شناخته می‌شود، نه «از طریق» چیزی. و منظور از واقعیت، تصورات یا حسی است که خود کل عالم محسوس، روح (یا خود) متناهی و خدا را تشکیل می دهند. ایده هایی که ما درک می کنیم. نه خدا و روح: از اینها «مفهوم» داریم، یعنی علم. ما می دانیم که آنها باید وجود داشته باشند و ماهیت آنها باید چگونه باشد، حتی اگر در آن زمان احساس نمی کنیم، زیرا ایده هایی که ما حس می کنیم، نیاز به علت و چیزی دارند که آنها را درک می کند. اینها فقط می توانند موجودات روحانی آگاه و خودآگاه باشند: یکی را که ما خدا می نامیم و دیگری را روح. اما ذهن معنوی فقط می تواند اشیاء معنوی را بشناسد. بنابراین نمی‌تواند «مفهومی» از چیزی خارج از مادیات داشته باشد.
جورج برکلی: دین و علم در عصر روشنگری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Silvia Parigi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی : جورج برکلی را «جذاب‌کننده‌ترین و مفیدترین مرد ایرلند در قرن هجدهم» می‌دانستند. این بیانیه هذلولی هم به زندگی و هم به اندیشه برکلی اشاره دارد. در واقع او همیشه خود را پیشگامی می‌دانست که به فکر کردن و انجام کارهای جدید فراخوانده شده است. او یک تجربه‌گرا و متبحر در علوم، آماتور هنرهای مکانیکی و همچنین متافیزیکدان بود. او نویسنده بسیاری از اکتشافات کاملاً متفاوت، و همچنین یک مسیحی بسیار فعال، یک اسقف غیور و رسول پروژه برمودا بود. مقالات گردآوری شده در این مجلد که توسط برخی از محققان برجسته نوشته شده است، هدفشان بازسازی پیچیدگی شخصیت برکلی، بدون انتخاب آثار «عمده» و یا جستجوی «انسجام» به هر قیمتی است. آنها بر جنبه های مختلف اندیشه برکلی تمرکز می کنند و تقاطع های آنها را نشان می دهند. آنها کمک های مهمی را که او به رشته های مختلف علمی، و نیز بحث های فلسفی و کلامی قرن هجدهم ارائه کرد، بررسی خواهند کرد. آنها تأثیر گسترده ای را که در حال حاضر نادیده گرفته شده ترین یا گیج کننده ترین کتاب های او در آن زمان داشتند، برجسته می کنند. آنها از هر گونه محاکمه نابهنگام اندیشه برکلی، که از دیدگاه معاصر قضاوت شود، امتناع خواهند کرد.
جوهر معنوی در فلسفه جورج برکلی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Edward G King
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : بیشتر کتاب ها و مقالاتی که در زمینه فلسفه نوشته شده است جورج برکلی به تجربه گرایی او پرداخته اند. با این حال او خود به صراحت می گوید که نگرانی اصلی او این است با ماده معنوی هدف این پایان نامه است آموزه او در مورد جوهر معنوی را در رابطه مورد توجه قرار دهد به تجربه گرایی او و تلاش برای تعیین اینکه آیا یا نه این دو بخش از فلسفه او با هم جور در می آیند. در فصل مقدماتی اصول اولیه erapiricisraj او یعنی رد ایده های انتزاعی، اصل esse eat peroipi و رد کردن ماده مادی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. این سه اصل هستند پیش فرض در بحث او از جوهر معنوی و از این رو مقدماتی ضروری هستند. اگرچه استدلال ها پیشرفته برای اثبات این که این آموزه ها رضایت بخش نیستند، با این حال، این سه اصل در یک موقعیت سخت ترکیب می شوند.
بركلي و اصالت تصور
نویسنده:
جرج بركلي
نوع منبع :
مقاله , مقالات روزنامه‌ای
منابع دیجیتالی :
رابطهٔ شخصیت با تجربه‌های شناختی در رویکرد شناختی و اندیشهٔ اسلامی با تأکید بر دیدگاه جورج کلی و علامه مصباح یزدی
نویسنده:
ابوالقاسم بشیری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی ارتباط ویژگی‌های شخصیتی با تجربه‌های شناختی است و روش آن «بررسی تطبیقی» است. مرور پژوهش‌ها نشان می‌دهد وابستگی‌داشتن یا نداشتن به میدان، به‌عنوان دو ویژگی شخصیتی، موجب ادراک متفاوتی از اشیاء می‌شود؛ یعنی تفسیر افراد از محیط، در معنابخشیدن به رویدادهای محیطی به‌دلیل نظام سازه‌ای متفاوت گوناگون است. در اهداف و باورها نیز این تفاوت مشاهده می‌شود. همچنین یافته‌هایی که با بررسی تطبیقی به دست آمده، نشان می‌دهد بین دیدگاه جورج کلی و علامه مصباح دربارهٔ تجربهٔ شناختی تفاوت وجود دارد؛ کِلی و دیگر پدیدارشناسان «ذهن» را به‌عنوان فاعل شناسا «شرط عینی» شناخت می‌دانند و برای شناخت تنها هویت «پدیداری و فِنُومِنی» قائل هستند. حال آنکه در اندیشهٔ اسلامی، به‌ویژه علامه مصباح، دخالت «ذهن» در ادراک تنها در حد «شرط ذهنی» است؛ به‌گونه‌ای که بتوان آن شناخت را به فرد نسبت داد و این‌گونه نیست که «شناخت» تنها هویت فِنُومِنی داشته و با نُومِن و نفس‌الامر انطباق‌پذیر نباشد. در زمینهٔ «باورها» و «اهداف» نیز نقش «فاعل شناسا» تنها ارتباط فرد با گزارهٔ معرفتی را نشان می‌دهد و نقش انگیزشی دارد؛ بنابراین ویژگی‌های شخصیتی فاعل شناسا سبب نمی‌شود تجربه‌های شناختی تنها هویت پدیدارشناختی داشته باشند.
صفحات :
از صفحه 69 تا 88
  • تعداد رکورد ها : 40