جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
مسائل الهیات [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Brian Hebblethwaite (برایان هبلث وایت)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دانشکده‌های الهیات یکی از ویژگی‌های سنتی اکثر دانشگاه‌های اروپای غربی است، اما در کالج‌های آموزشی، مدارس و در برخی از دانشگاه‌های جدیدتر، این موضوع تحت عنوان «مطالعات دینی» مطالعه می‌شود. در پاسخ به این سوال که "آیا چنین موضوعی وجود دارد؟" نویسنده به عنوان نقطه عزیمت خود، به بررسی رابطه بین الهیات و حوزه گسترده تر مطالعات دینی می پردازد. الاهیات در وهله اول به معنای «گفتگوی عقلانی درباره خدا» است، اما این واژه در معانی گسترده تر و آزادتر نیز به کار می رود. آقای هبلتویت بحث می‌کند که از چه راه‌هایی ممکن است افراد بی‌ایمان به الهیات بپردازند، و بر لزوم پیگیری این موضوع آشکارا و با انتقاد از خود در یک دنیای کثرت‌گرای دینی تأکید می‌کند. معیارهای ادعاهای صدق در دین و مسئله وحی از جمله موضوعات مورد بررسی است. نویسنده در طول مطالعه خود به رابطه بین الهیات و تعدادی از موضوعات مجاور می پردازد: روانشناسی و علوم اجتماعی، فلسفه، تاریخ و اخلاق.
بررسی معنا شناختی تلقی ابن سینا از موضوع الهیات در "الهیات شفا"
نویسنده:
مهدی سپهری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه امام صادق (ع),
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
يكی از ملاكهای تمايز علوم را، موضوع هر علم دانسته اند. در اين راستا، حكما در ابتدای "الهيات" در مورد الهيات به بحث پرداخته اند. شيخ الرييس ابن سينا در "الهيات شفا" به طور مبسوط به اين بحث پرداخته است اينكه ابن سينا چه معنايی از موضوع الهيات در نظر داشته را از خلال آن مباحث می توان استخراج كرد. اين نوشتار بر آن است تا آن معنا را با استفاده از روش معناشناسی و راهكارهای آن استخراج كرده و نتيجه را در جملاتی كه از اطناب ممل و اجمال مخل بدور باشند ارايه كند. اين كار كه از حيث ابهام زدايی معنايی و شفاف كردن تغييرات معنايی می تواند اهميت داشته باشد، بررسی معناشناختی را صرفا در "الهيات شفا" انجام داده است .
صفحات :
از صفحه 167 تا 183
  • تعداد رکورد ها : 2