جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > Pure Life > 2021- دوره 8- شماره Issue 27
  • تعداد رکورد ها : 6
نویسنده:
آیات الموسوی، پائولو دای سیا
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در زندگی معاصر، ما در دنیایی زندگی می کنیم که سرشار از تغییرات مدرن است که در همه زمینه ها و جنبه های زندگی رخ داده است که محصول طبیعی تحولات ذهن انسان و فناوری های مدرنی است که با انقلاب علمی، فناوری و اطلاعات همراه بوده است. که جهان از آغاز قرن بیستم تا به امروز شاهد آن بوده است. جایی که متوجه می‌شویم در شیوه‌های زندگی در مقایسه با روش‌های قدیمی، نوسانات اساسی زیادی وجود دارد. مفهوم فرهنگ زندگی منعکس کننده نگرش ها، ارزش ها و بینش کلی فرد از جهان است. بنابراین، این اصطلاح به تداوم و توسعه زندگی و با خود و با مفاهیم جدید فرهنگی منطبق با هویت فرد، با توجه به نظام جامعه و روندهای تحمیلی که انتخاب های فرد را محدود می کند، می پردازد. در شیوه زندگی و بنابراین آنچه که او می تواند به عنوان بازتابی از شخص خود در محیط اتخاذ کند. این فرهنگ بر اساس بینش کلی زندگی و چارچوب کلی که فرد یا جامعه جهان را در آن می بیند و این بینش اغلب به هستی و جوهر، ارزش ها، احساسات و اخلاقیات آن پیوند می خورد، قرار می گیرد. فرهنگ زندگی اغلب با جهت گیری مذهبی، سیاسی یا اقتصادی، یعنی رنسانس دانش همراه است. آنچه در زمان صلح در رفتار، مسیر و اندیشه طرد می شود، در شرایط سخت به وضعیتی قابل قبول تبدیل می شود و جنبه جدیدی از فرهنگ زندگی را تولید می کند.
صفحات :
از صفحه 29 تا 58
نویسنده:
کنانه مصطفی، یزن علی، عثمان ویندی انجای
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ذلت یا ذلت در اصل واژه ای قرآنی است و تمام موضوعات قرآنی مورد توجه و اهمیت عرفا بوده است. معروف است که ویژگی‌های ستودنی و منش فضیلت‌انگیز در عرفان، هر دو از مهم‌ترین امور مربوط به سیر صعودی به سوی پروردگار است. ذلت یکی از اخلاق عرفانی است که در سفر و حرکت الی الله مؤثر است. خواری و خواری نفس برای اطاعت از اوامر خداوند متعال و دوری از گناهان بهتر از نماز و روزه است که به وسیله آن مسافر در مسیر معنوی به پروردگارش نزدیک شده و او را به عزت واقعی می رساند که تنها چیزی است که مرتبط با آن است. عزت خدا و رسولش و مؤمنان. لازم به ذکر است که بر سر راه مسافر به سوی خدا حجاب‌های معنوی وجود دارد که ذلت‌آمیز آن را نیز دارد و حجابی از سوی خداوند متعال امتحانی است که بندگان خود را با آن امتحان کرده است. روش توصیفی- تحلیلی این تحقیق به توصیف ماهیت ذلت می‌پردازد، نه به معنای آشنا و ردپای آن در سفر مسافر الی الله. در این تحقیق به نكات بسیار مهمی می پردازیم كه از آنها سرازیر شدن معرفت خداوند به ذلیل كننده نفس در راه خدا، یكی از بارزترین آثار ذلّت آمیز در زندگی عرفانی سالک و چگونگی هنجار دنیوی در تعریف است. ماهیت ذلت با ماهیت الهی که مبتنی بر تسلیم و تسلیم کامل در برابر اوست کاملاً متفاوت است.
صفحات :
از صفحه 59 تا 81
نویسنده:
عباسعلی براتی، مسعود فهامی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ما به عنوان مسلمان با یاد خالق خود «ذکر» آرامش درونی را می یابیم. مردم در بسیاری از چیزها به دنبال آرامش هستند. برخی از آنها سعی می کنند آرامش و آرامش را در کتاب خواندن بیابند. چه غیرداستانی، چه داستانی، یا ژانرهای متعدد موجود، آنها به دنبال آرامش در خواندن آنها هستند. شاید کتابی در مورد تحقیقات جنایی یا دنیاهای مرموز و فانتزی باشد. باید به خود یادآوری کنیم که خواندن قرآن و روایات و انجیل برای ما ثابت می کند که کلید صلح جهانی و هر صلح خارجی و واقعی، آرامش درونی است. کسانی که می‌خواهند صلح‌ساز و حافظ صلح باشند، باید بتوانند ابتدا در درون خود و با خودشان صلح برقرار کنند، سپس بتوانند در عرصه صلح فعال باشند. رهبران دینی و مقدسین ما صلح‌سازان و حافظان واقعی صلح بودند، زیرا آنها فقط این ظرفیت را داشتند. وقتی از زندگی پیامبر و اهل بیت خود می خوانیم، در می یابیم که همه آنها از صلح طلبان برجسته بوده اند. مصادیق ذکر شده در این تحقیق، رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امام علی و امام حسن و امام حسین و امام مهدی و انجیل است. همچنین برخی از آیات قرآن کریم و روایات در اینجا بررسی شده و برای اطمینان بیشتر به نظرات روانشناسان مدرن و معاصر اشاره شده است.
صفحات :
از صفحه 13 تا 27
نویسنده:
روح الله بابانژاد، علی جعفری، علی پاکپور
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: التزام به عهد و عهد یکی از مهم ترین ارزش های نظام اخلاقی دینی است. وفای به عهد و نقش عمیق آن در زندگی معنادار انسان و جوامع بشری از جنبه های مختلف قابل بررسی و بررسی است. اما سوال اصلی در این تحقیق این است که: اهمیت و آثار وفای به عهد و معنای آن در زندگی از منظر دینی چیست؟ روش این پژوهش، روش توصیفی، با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، بررسی اسناد و بررسی آیات و روایات و ادله روایی ـ وحیانی مرتبط با موضوع مورد بحث در حوزه معارف دینی است. به این نتیجه رسیدیم که بر اساس آیات قرآن و روایات، التزام به عهد در اسلام مانند سایر ادیان ابراهیمی از جایگاه والایی برخوردار است. اما به ویژه ارزش وفای به عهد در اسلام مترادف با ایمان شده است. یعنی اگر انسان به عهد خود وفا نکند ایمان ندارد. این معنا در زندگی انسانها و جوامع بشری به قدری مهم شمرده شده است که اگر با دشمن و حتی مشرکان و کافران عهد و پیمان بسته شود، باید آن را انجام داد. بنابراین یکی از رفتارهایی که در جوامع اخلاقی نقش بسزایی دارد و در معنابخشی به زندگی و نیز در مدارای جامعه بشری حائز اهمیت است، التزام به عهد و پیمان است.
صفحات :
از صفحه 83 تا 98
نویسنده:
آیه قاسم صباح، هارالد برگبائر
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با گذشت زمان و با طلوع و غروب خورشید، معنای هستی بیشتر به مفهومی زنده تبدیل شد. ما اینجا هستیم تا جای خالی این جهان بیکران را پر کنیم. زمانی رشد می کنیم که امیدمان رشد کند یا در غیر این صورت رشد کند. وقتی به این زندگی فکر می کنیم، در می یابیم که این یک افسانه به عنوان یک چرخه مداوم است. ما افراد معتقدیم که مرکز هستی هستیم، جایی که حتی وجود بر اساس حضور ماست. ما در این دنیایی هستیم که با گذشت زمان به تدریج یکدیگر را می شناسیم، اما به طور واقع بینانه با سپری شدن زندگی به سختی می دانیم کی هستیم. انسان ها منحصر به فرد هستند و تعجب می کنند که چرا منحصر به فرد هستند. یعنی ساختار ما یکی است، اما همه ما از سر تا حواس خود، دو پا و دو دست داریم. اما ما از نظر شکل، درک، شیوه زندگی و حتی تصمیماتمان با هم تفاوت داریم. بنابراین، لذت تفاوت ما این است که به یکپارچگی می رسد. همه مواد تشکیل دهنده یکسانی دارند. با این حال آنها آنها را به شیوه خود وفق می دهند و با ماده و طبیعت در تعامل هستند و سپس خود را در گوشه ای از زندگی می بینند که سنگ بنای پایه اصلی را تشکیل می دهد. اگر این کار شکست بخورد، می تواند عدم تعادلی ایجاد کند که فقط از طریق تعادل بین افراد قابل اصلاح است. ما یکپارچگی را از طریق مراقبت به ارث می بریم. به عنوان مثال، اگر یک پزشک فوت کند، پزشک دیگری باید آن نقش را بازی کند.
صفحات :
از صفحه 99 تا 120
نویسنده:
محمدشتا بدرا، مریم شیری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحریف متون و منابع دینی در طول تاریخ همواره ابزار حاکمان مستبد و صاحبان قدرت و ثروت بوده است که از آن برای رسیدن به اهداف خود و برای نگه داشتن مردم در جهل استفاده می کردند و این تحریف تا امروز در زندگی بشر ادامه دارد. بنابراین پرداختن به موضوع تحریف متون دینی در ادیان ابراهیمی (اسلام، یهودیت، مسیحیت) موضوع مهمی است که نشان می‌دهد این متون تا چه حد معتبر هستند و می‌توان به آنها مراجعه کرد. با توجه به این ضرورت بحث، در پژوهش حاضر سعی شده است با رویکرد کیفی مانند بررسی اسناد و تحلیل محتوا و با توجه به نقش آن در زندگی بشر، به تبیین و بررسی موضوع تحریف در ادیان ابراهیمی، تبیین شود. دلایلی که ثابت می کند قرآن به دور از تحریف است. یافته‌های پژوهش حاکی از آن است که تحریف در قرآن کریم امکان‌پذیر نیست. اما از نظر معنوی، تفسیری و باطنی قرآن، مانند هر متن دیگری، ممکن است; در عین حال، موضوع تحریف در عهدین با توجه به دستکاری انسان در متون مقدس و نوع دسترسی به متون مقدس، به موضوع دیگری اشاره دارد. بر این اساس در عهدین باید به جعل توجه کرد و موضوع فراتر از تحریف مطرح شده است. نشانه این است که تورات و انجیل اصلی توسط انسان ها و در طول زندگی بشر دستکاری شده است.
صفحات :
از صفحه 121 تا 157
  • تعداد رکورد ها : 6