جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > Pure Life > 2015- دوره 2- شماره Issue 4
  • تعداد رکورد ها : 4
نویسنده:
Ali hassnain khan khichi مهدین نصرتی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مقاله نیاز به دوست خوب با استناد به شواهدی از منابع اسلامی مطرح شده است. سپس این شواهد از طریق بحث در مورد یافته های پژوهشی جامعه شناختی، شناختی و روانشناختی تقویت می شود. مقدمه این مقاله به اختصار روشن می کند که چگونه اسلام یک رمز کامل زندگی است و چگونه دوستان نقش مهمی در گسترش و تداوم این رمز داشته اند. علاوه بر این، مقدمه به طور کوتاه نیاز به دوستان را که از طریق تحقیقات جامعه‌شناسی معاصر شناسایی شده است، مورد بحث قرار می‌دهد. مضمون اصلی این مقاله، اشاراتی از قرآن و سنت است که نیاز به داشتن و دوست خوب بودن در زندگی انسان را به طور انتقادی مورد بررسی قرار می دهد. در نهایت، نتیجه گیری مقاله بحث را خلاصه می کند و توصیه هایی را ارائه می دهد که از طریق آنها می توان عنصر دوستی را به طور مؤثر در زندگی گنجاند.
صفحات :
از صفحه 29 تا 43
نویسنده:
Konate Karim Lengane Adama Javadnia Meysam
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 99 تا 111
نویسنده:
Səadət Məmmədova Tofiq Əsədov
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول تاریخ، هر جامعه ای بر اساس شرایط زمانی و مکانی خاص خود زندگی کرده است. تا زمانی که زنده بودند سعی کردند زندگی خود را هم از نظر مادی و هم معنوی توسعه دهند. هر جامعه ای به طور طبیعی خواهان رشد، توسعه و شکوفایی است. می توان دید که برخی از جوامع راه درازی را پیموده اند و آثار خود را در برخی دیگر در طول تاریخ بر جای گذاشته اند. این مرحله بسیار مهمی برای توسعه و ایجاد تمدن برای یک جامعه است. شکی نیست که دین تمدن را غنی می کند و آن را زیباتر می کند. البته این طور نیست که هر دینی با ذات خود تمدنی بیاورد که در مقابل تمدن انسان باشد. برعکس، هر دینی ارزش های خاصی را ایجاد یا توضیح می دهد. دین اسلام تأثیر شگرفی بر تمدن جهانی دارد. در این مقاله به بررسی برخی از اثرات آن می پردازیم.
صفحات :
از صفحه 79 تا 96
عنوان :
نویسنده:
Ali hassnain khan khichi مجتبی قاسمی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این نوشتار بر آن است تا با دیدگاه های قرآن کریم درباره احکام آن آشنا شود. آداب و رسوم به علاوه جوامع، نقاط مورد توجه مقاله با هدف کشف ایدئولوژی مدیریت آنها هستند. از نظر مسلمانان، اعتقاد فطری، شادی و غم از مهمترین احساسات در افراد است و باید آنها را تجربه کرد. از این رو، آنها باید به طور متوسط مدیریت شوند. قرآن کریم روش های مختلفی را برای مدیریت احساسات انسان ارائه می کند. مسلمانان جهان بر این باورند که قرآن منبع نهایی دانش آنهاست. مسلمانان از معرفت شناسی قرآن می آموزند که چگونه آگاهی تحلیل و مدیریت می شود. بر اساس مدیریت اسلامی، اسلام نه تنها زندگی خصوصی افراد را پوشش می دهد، بلکه فعالیت های روزانه انسان را نیز هدایت می کند (Fábos & Isotalo, 2014).
صفحات :
از صفحه 9 تا 27
  • تعداد رکورد ها : 4