جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 199
عدالة الصحابة بين القداسة و الواقع
نویسنده:
يحيى عبدالحسن دوخي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: المجمع العالمی لاهل البیت علیهم السلام,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب عدالة الصحابة بين القداسة و الواقع نوشته يحيى عبدالحسن دوخي می باشد. مهمترين مباحث اين كتاب عبارت است از: اسباب اختلاف ميان مسلمانان؛ نظر اهل سنت درباره‌ي صحابه و مناقشه‌ي آن؛ نظر مكتب شيعه اماميه درباره‌ي صحابه؛ روايات وارده پيرامون مرجعيت اهل بيت(ع)؛ تصريح علماي اهل سنت به وجوب پيروي از اهل بيت(ع) نتائج وحدت اسلامي بين مسلمانان؛ مبادي و پايه‌هاي تحقق وحدت اسلامي؛ پيمان وحدت از ديدگاه امام علي(ع)‌؛ ديدگاه رهبران سني مذهب مانند : شيخ محمّد شلتوت‌؛ شيخ محمّد فحام؛ شيخ محمّد غزالي؛ محمّد رشيد رضا؛ حسن البناء؛ شيخ محمّد ابو زهره؛ سيد محمّد طنطاوي؛ استاد عبدالفتاح عبدالمقصود؛ استاد عبدالرحمان بدوى و... اين كتاب با هدف نفي ديدگاه اهل سنت مبني بر عدالت تمامي صحابه‌ي پيامبر(ص) نگاشته شده است. متاسفانه در اين ديدگاه، گرايش‌هاي فرقه گرايي و دشمني با مذهب حقه‌ي اثني عشري نهفته شده و با طرح اين كه شيعيان با سبّ و لعن به صحابه باعث ايجاد اختلاف و دشمني در بين مسلمانان شده‌اند، به مخالفت با مباني و ديدگاههاي صحيح و حق مذهب شيعه كه از ديدگاه قرآن شريف و روايات معصومين(ع)، برخاسته است، مي‌پردازند. در اين كتاب با تبيين مسئله‌ي تقوى و عمل صالح كه ملاك اصلي، اطاعت از شخصيتها مي‌باشد، افكار انحرافي مكتب اهل سنت را به چالش كشيده است. در اين كتاب ديدگاههاي اختلاف برانگيز مذهب سلفي وهابي و پيشوايان آن مانند: ابن تيميه، محمد بن عبدالوهاب، دكتر غامدي كه در بين اهل سنت پديدار شده و تلاش زيادي در جهت مبارزه با مذهب شيعه‌ي اماميه دارد، براي خوانندگان روشن شده و جوابهاي محكم و قوي در رد ديدگاههاي آنان ارائه گرديده است.
رد اباطيل عثمان الخميس على آية التطهير و حديث الكساء
نویسنده:
حسن بن عبدالله عماني
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عربستان/ ریاض: دار الهدی,
چکیده :
کتاب رد اباطيل عثمان الخميس على آية التطهير و حديث الكساء توسط حسن عبدالله علی به رشته تحریر در آمده است. عثمان الخمیس یکی از مفتی های وهابی می باشد که اصلی ترین تخصص وی مناظره با شیعیان در فضاهای مختلف بخصوص برنامه های ماهواره ای و اینترنت است. خمیس در ادعایی عجیب, ائمه دوازده گانه را, ابوبكر, عمر, عثمان, علي, معاويه, يزيد, مروان بن حكم, عبدالملك بن مروان و ... معرفی می کند. وی معتقد است اكثر ائمه, اموي هستند. وی کتابی با نام حقبۀ من التاریخ بر علیه عقائد شیعیان و امامان شیعه نوشته و شبهاتی را در آن ایراد نموده است. نویسنده در صدد بررسی مجموعه ای از شبهاتی که شیخ عثمان الخمیس در کتابش آورده است, می باشد. این کتاب از چهار بخش تشکیل شده که هر بخش دارای فصولی می باشد. بخش اول: رد اباطیل عثمان الخمیس بر آیه مبارکه تطهیر و حدیث شریف کساء, که از شش فصل تشکیل یافته است. نویسنده پس از بررسی اقوال عثمان الخمیس درباره اهل بیت (ع), با معرفی دیدگاه الخمیس به عنوان نظری شاذ, بیان نموده است که احادیث ثقلین, کساء, غدیر و حدیث «علی منی و انا من علی» علاوه بر تواتر بر افضلیت اهل بیت (ع) دلالت دارد که حتی برخی از مخالفین شیعه از اهل سنت نیز قائل به آن می باشند. همچنین مصداق آیه تطهیر, تنها پنج تن آل عبا می باشند.
حجج البالغة في حقّانيّة التشيّع
نویسنده:
محمد عباس عطائي اصفهاني؛ مصحح: المجمع العالمي للمعارف الشیعیة
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
حديث الثقلين
نویسنده:
رعد مرسومي؛ ناظر: عبدالستار حسنی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
مجالس و المسايرات
نویسنده:
نعمان بن محمد مغربي؛ محققان: حبیب فقی، ابراهیم شبوح، محمد یغلاوی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
لبنان/ بیروت: دار المنتظر,
چکیده :
کتاب المجالس و المسایرات اثر نعمان بن محمد ابن حیون مغربی می باشد. در نسخه آصفیه با عنوان «المجالس و المسایرات فی تاریخ الاسماعیلیه و عقائدهم» آمده است ولی ظاهرا اسم اصلی آن «المجالس و المسایرات و المواقف و التوقیعات» است که با محتوای کتاب همخوانی بیشتری دارد. این کتاب تنها کتاب تاریخ و سیره نیست بلکه علاوه بر این کتاب عقیدتی و ادبی نیز می‌باشد. در این کتاب اطلاعاتی درباره دشمنی‌های معز با دولت اموی و انقلابات متعددی که در آفریقا به وقوع پیوست و نیز جنگ و نزاع‌هایی که بین معز باردم اتفاق افتاد و غیره موجود است. از لابلای کتاب جایگاه قاضی نعمان در دولت فاطمیان مصر و مسئولیت‌های مختلف دینی مذهبی و سیاسی دیوانی وی آشکار می‌شود. در قسمت عقاید مباحثی چون امامت، نسب فاطمیان، آنچه غالیان به ائمه نسبت می‌دهند و مسائلی درباره ظاهر و باطن مطرح شده است. در این کتاب به برخی مشکلاتی که فاطمیان در راه بسط نفوذ مذهبی خود در جامعه نسبی آفریقا با آن مواجه بودند، آگاه می‌شویم. کتاب نشانگر آنست که قاضی نعمان نسبت به علوم اولین و آخرین آگاهی داشته و در هر دانش و فنی متبحر بوده و نسبت به علوم و دانشهای ظاهر و باطن و احکام دین و اصول و فروع آن و نیز علوم ریاضی و پزشکی و هندسه و نجوم و فلسفه آگاهی کامل داشته است. وی در مباحث لغوی نیز ید طولائی دارد.
  • تعداد رکورد ها : 199