جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35760
حاشیة محیی الدین شیخ زاده علی تفسیر القاضی البیضاوی
نویسنده:
محیی الدین شیخ زاده؛ تحقیق: محمد عبدالقادر شاهین
نوع منبع :
کتاب , حاشیه،پاورقی وتعلیق , آثار مرجع , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار الکتب العلمیة,
چکیده :
حاشية محيي‌الدين شيخ‌زاده علی تفسير القاضي البيضاوي یا «حاشیه علی انوار التنزیل»، حاشیه عالم حنفی اهل ترکیه، محیی‌الدین محمد بن مصطفی قوجوی معروف به شیخ‌زاده (متوفی 951ق) بر تفسیر قاضی عبدالله بن عمر بیضاوی شافعی (متوفی 695ق) است. تصحیح کتاب به قلم محمد عبدالقادر شاهین در هشت جلد منتشر شده است. از مشهورترین و کامل‌ترین کتب تفسیری که به‌صورت خلاصه و روان و روشن به رشته تحریر درآمده، تفسیر قاضی بیضاوی با نام «انوار التنزیل و اسرار التأویل» است‏. این کتاب از سوی جمهور علمای اهل سنت مورد توجه قرار گرفته و برخی بر تمام کتاب و گروهی بر بعضی مباحث حاشیه زده‌اند. حاجی خلیفه حاشیه محیی‌الدین را از بهترین و معتبرترین حواشی بر تفسیر بیضاوی دانسته است. محشی به شیوه رایج، با لفظ «قوله» بخشی از عبارت بیضاوی را ذکر کرده و سپس به شرح و توضیح آن پرداخته است. روش شیخ‌زاده چنین است که ابتدا، کلام بیضاوی را می‌آورد، سپس کلام وی را از جهت ادبی، قرائت و وجوه تفسیری توضیح می‌دهد. در این میان، کلام مفسرین را نقل می‌کند و به مقایسه می‌گذارد، بدون آنکه خود، نظری را برگزیند. در زمینه نقل روایات، از منابع دیگر، در جهت اتقان و یا تضعیف روایات سود می‌جوید؛ به‌ویژه در آنجا که مربوط به نقل اسرائیلیات و اخبار ضعاف باشد. روش مفسر، عمدتاً در جهت توضیح و تشریح سخنان بیضاوی و افزودن نکاتی است که در کلام بیضاوی مبهم مانده است و جای شرح و بیان دارد‏.
عدالت، جامعه و طبیعت: کاوشی در بوم‌شناسی سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brendan Gleeson (برندان گلیسون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
جنسیت و عدالت اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Martha C. Nussbaum (مارتا سی. نوسبام)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: منظور از احترام به کرامت انسان چیست؟ ظرفیت‌های انسانی چه نوع حمایتی از جهان می‌طلبد، و وقتی با تفاوت‌های جنسیتی یا جنسی مواجه می‌شویم، چگونه باید به این حمایت فکر کنیم؟ چگونه باید درمورد یکدیگر بیندیشیم که میراثی از بی عدالتی ایجاد کرده است؟ در کتاب جنسیت و عدالت اجتماعی، مارتا نوسبام به این پرسش‌ها می‌پردازد و با مفهومی متمایز از فمینیسم ظاهر می‌شود که تحقیقات فمینیستی را از نزدیک با پیشرفت مهمی که در چند دهه گذشته در بیان نظریه‌های عدالت ملی و جهانی حاصل شده است، پیوند می‌دهد. از سال‌ها کار نوسبام با یک آژانس بین‌المللی توسعه مرتبط با سازمان ملل، این مجموعه فمینیسمی را ترسیم می‌کند که عمیقاً نگران نیازهای فوری زنانی است که در گرسنگی و بی‌سوادی یا تحت سیستم‌های حقوقی نابرابر زندگی می‌کنند. بسیاری از مقالات با ارائه یک بین المللی گرایی مبتنی بر اقتصاد توسعه و جزئیات تجربی، از تجربیات زنان در کشورهای در حال توسعه شروع می شوند. Nussbaum استدلال جهانی از ظرفیت و نیاز انسان، در حالی که بر نقش اساسی دانش از شرایط محلی تاکید می کند. فصول بعدی به دنبال عدالت اجتماعی در حوزه جنسی است، موضوع حقوق برابر برای همجنس‌بازان و مردان همجنس‌گرا را بررسی می‌کند. استدلال‌های نوسبام با کار او درباره ارسطو و رواقیون و متفکران لیبرال مدرن کانت و میل شکل گرفته است. او معتقد است که سنت لیبرال اندیشه سیاسی منابع غنی برای رسیدگی به نقض حیثیت انسانی بر اساس جنسیت یا تمایلات جنسی دارد، مشروط بر اینکه سنت خود را با پاسخگویی به استدلال‌های مربوط به شکل‌دهی اجتماعی ترجیحات و تمایلات تغییر دهد. او لیبرالیسم را به چالش می کشد تا سنت خود را در مورد توجه یکسان به زنان گسترش دهد و همیشه عاملیت و انتخاب را به عنوان اهداف حفظ کند. او با درک عالی، نقد فمینیستی رادیکال خود از روابط جنسی را با علاقه به احتمالات اعتماد، همدردی و درک ترکیب می کند. جنسیت و عدالت اجتماعی به دلیل اهمیت عمومی موضوعاتی که نوسبام به آن می پردازد و بینش سخاوتمندانه، خوانندگان گسترده ای را به خود جلب می کند. او در برخورد با این مسائل نشان می دهد. این مقالات که برای این مجموعه به‌موقع گردآوری شده‌اند، به‌طور گسترده در جایی که قبلاً منتشر شده بودند، بازبینی شده‌اند، بازتاب‌های سیاسی دقیقی توسط یکی از مهم‌ترین فیلسوفان زنده ما ارائه می‌دهند.
تنگناها: نظریه جدید فرصت برابر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Fishkin (جوزف فیشکین)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرصت‌های برابر ایده‌ای قدرتمند و با جذابیت بسیار گسترده در سیاست، نظریه سیاسی و حقوق معاصر است. ولی خب معنیش چی میشه؟ با بررسی دقیق، جذاب ترین مفاهیم موجود از فرصت برابر در عمل یا حتی در تئوری غیرممکن است. تا زمانی که خانواده ها آزادند فرزندان خود را متفاوت تربیت کنند، فرصت های هیچ دو نفر برابر نخواهد بود. همچنین نمی‌توان توانایی‌ها یا استعدادهای کسی را از مزایا و معایب پیشینه‌اش جدا کرد. علاوه بر این، با توجه به توانایی‌ها و ناتوانی‌های مختلف، افراد مختلف به فرصت‌های متفاوتی نیاز دارند، که اغلب راه‌های تصور آنچه را که «برابر» به حساب می‌آید، مخدوش می‌کند. این کتاب روشی کاملاً جدید برای تفکر در مورد پروژه فرصت‌های برابر را پیشنهاد می‌کند. به جای تمرکز بر واهی برابری تحت اللفظی، ما باید برای گسترش دامنه فرصت های باز برای مردم در هر مرحله از زندگی تلاش کنیم. ما می‌توانیم تا حدی با از بین بردن تنگناهایی که دسترسی به فرصت‌ها را محدود می‌کنند، به این هدف برسیم - مکان‌های باریکی که مردم باید از آن‌ها عبور کنند تا مسیرهای زندگی بسیاری را دنبال کنند که از طرف دیگر باز می‌شوند. یک گلوگاه ممکن است آزمونی مانند SAT، یک مدرک معتبر مانند مدرک دانشگاهی، یا مهارتی مانند صحبت کردن به زبان انگلیسی باشد. ممکن است عضویت در یک کاست یا گروه نژادی مورد علاقه باشد. تنگناها بخشی از ساختار فرصت هر جامعه است. اما شدت آنها متفاوت است. با شل کردن آنها، می‌توانیم ساختار فرصت‌های بازتر و کثرت‌گرایانه‌تری بسازیم که در آن افراد در طول زندگی‌شان شانس بیشتری برای دنبال کردن مسیرهایی که برای خود انتخاب می‌کنند، دارند، نه مسیرهایی که فرصت‌های محدود دیکته می‌شوند. این کتاب این ایده و سایر عناصر کثرت گرایی فرصت را توسعه می‌دهد، سپس این رویکرد را برای چندین مشکل سیاست برابری‌خواهانه معاصر به کار می‌گیرد: طبقه و دسترسی به آموزش، انعطاف‌پذیری محل کار و تعارض کار/خانواده، و قانون ضد تبعیض.
کلید بهشت؛ منسوب به قاضی سعید قمی (یا) مولی رجبعلی تبریزی (یا) ملا محمدصادق اردستانی [نسخه خطی]
نویسنده:
قاضی سعید قمی (یا) مولی رجبعلی تبریزی (یا) ملا محمدصادق اردستانی
نوع منبع :
کتاب , آثار منسوب
منابع دیجیتالی :
عدالت، فرصت برابر و خانواده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James S. Fishkin (جیمز اس فیشکین)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سه فرض رایج در نظریه لیبرال و بحث سیاسی، استقلال خانواده، اصل شایستگی و برابری شانس های زندگی است. فیشکین استدلال می کند که حتی تحت بهترین شرایط، تعهد به هر دو از این اصول مانع از اصل سوم می شود.
شبهات حول الشیعه
نویسنده:
ابوطالب تجلیل تبریزی
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
قم: مدرسه حضرت آیه الله العظمی گلپایگانی، دار القرآن الکریم,
چکیده :
کتاب شبهات حول الشیعه در ارتباط با موضوعاتی از قبیل: رویت خدا، جبر و اختیار، زیارت قبور انبیاء، اولیاء و ائمه، شفاعت ایشان، توسل به ائمه و اولیاء، افتراء به شیعه، احادیث منتسب به علی ع و جانشینانش، صلح امام حسن با معاویه و دیگر موضوعات پرداخته است.
مستقبل المرأة
نویسنده:
روجیه غارودی، محمود هاشم الودرنی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
فلسطين أرض الرسالات السماوية
نویسنده:
روجیه غارودی، قصي أتاسي، میشیل واکیم
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
المقاصد الكبرى للقرآن الكريم
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 35760