جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
درآمدی به اندیشه‌های مرلوپونتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eric Matthews
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موریس مرلوپونتی یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های سنت‌های وجودی و پدیدارشناسی در فلسفه قاره‌ای قرن بیستم بود. مرلوپونتی: راهنمای افراد سرگشته متن ایده آلی برای دانشجویانی است که برای اولین بار با فلسفه مرلوپونتی روبرو می شوند. این کتاب هیچ دانش قبلی از موضوع را فرض نمی‌کند، و خواننده را با موضوعات کلیدی در کار مرلوپونتی همراه می‌کند، و ایده‌های پیچیده را روشن می‌کند، از جمله - مهم‌تر - تفسیرهای او از "ادراک"، "تجسم" و "رفتار". مهمتر از همه، این راهنما برای افراد سرگشته، توضیح کامل و معتبری از شرح پدیدارشناختی مرلوپونتی از رفتار انسان ارائه می دهد.
فلسفه مرلوپونتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eric Matthews
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
McGill-Queen's University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: درآمدی بر زندگی و اندیشه یکی از مهم ترین متفکران فرانسوی قرن بیستم.
پدیدارشناسی یا ساختارشکنی؟: پرسش هستی شناسی در موریس مرلوپونتی، پل ریکور و ژان لوک نانسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Watkin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پدیدارشناسی یا ساختارشکنی؟ شامل خوانش های جدیدی از موریس مرلوپونتی، پل ریکور و ژان لوک نانسی است. درگیری ژاک دریدا با مضامین پدیدارشناختی، درک جدیدی از «هستی» و «حضور» ایجاد می‌کند که نقاط کور مهمی را در خوانش‌های سنتی هم از پدیدارشناسی و هم ساختارشکنی آشکار می‌کند. کریستوفر واتکین در بازتولید نه واکنش پدیدارشناختی انبار به واسازی و نه خوانش ساختارشکن معمولی از پدیدارشناسی، ارزیابی تازه ای از آینده پدیدارشناسی همراه با خوانشی جدید از میراث ساختارشکن ارائه می دهد. واتکین از طریق مطالعات دقیق فلسفه مرلوپونتی، ریکور و نانسی نشان می‌دهد که چگونه یک سنت پدیدارشناختی بسیار گسترده‌تر و غنی‌تر از هوسرل یا هایدگر، نقد دریدا از هستی‌شناسی را در عین پایبندی به امر هستی‌شناختی مورد توجه قرار می‌دهد. این خوانش جدید اساساً رابطه بین ساختارشکنی و پدیدارشناسی را بازسازی می‌کند و اولین بحث پایدار درباره احتمالات و مشکلات «پدیدارشناسی ساختارشکنی» آینده را نشان می‌دهد.
  • تعداد رکورد ها : 3