جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
اندیشه نوین اسلامی در عصری افراطی: مرجعیت دینی و نقد درونی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Muhammad Qasim Zaman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در میان علمای تحصیل‌کرده سنتی در جهان اسلام، اختلاف نظرهای زیادی در مورد بحران‌هایی که جوامع مدرن مسلمان را گرفتار می‌کنند و بهترین روش مقابله با آن‌ها وجود دارد، و بحث‌ها از 11 سپتامبر به بعد فوریت بیشتری پیدا کرده است. این کتاب با تحلیل آثار محمد رشید رضا و یوسف القرضاوی در خاورمیانه عربی و تعدادی از محققان وابسته به گرایش دیوبندی در جنوب آسیای مستعمراتی و معاصر، به بررسی برخی از مهم ترین مسائل پیش روی جهان اسلام می پردازد. از اواخر قرن نوزدهم. اینها شامل چالش‌های مربوط به ادعاهای الزام‌آور یک اجماع علمی قدیمی، مفاهیم در حال تکامل از خیر عمومی، و گفتمان‌هایی درباره آموزش دینی، حقوق قانونی زنان، عدالت اجتماعی و اقتصادی، و خشونت و تروریسم است. این بحث ها که با تعامل گسترده با متون بنیادی اسلام و سنت حقوقی مشخص شده است، بینش های حیاتی را در مورد رقابت های جاری در مورد مرجعیت دینی و مفاهیم در حال تحول از اسلام در حوزه عمومی مسلمانان ارائه می دهد. این مطالعه گسترده توسط محقق برجسته تاریخ روشنفکری اسلامی، عمق و چشم‌انداز مقایسه‌ای لازم برای درکی از جوشش‌های مشخص‌کننده اسلام معاصر را ارائه می‌دهد.
تأملاتی در مورد خدا و مرگ خدا: فلسفه، معنویت و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard White (ریچارد وایت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خدا چیست؟ ایمان به خدا یعنی چه؟ بعد از مرگ خدا چه اتفاقی برای خدا می افتد؟ این کتاب «مرگ خدا» را از منظر فلسفی بررسی می‌کند. این کتاب بر توحید، شرک و فطرت متمرکز است و اهمیت تازه‌ای از معنویت - و «معنوی، اما نه دینی» - در پاسخ به مرگ خدا را مورد بحث قرار می‌دهد. در سال‌های اخیر، باورهای دینی رو به افول بوده است، اما سکولاریسم نمی‌تواند نیازهای معنوی ما را برآورده کند. ما اکنون در عصری "پساسکولار" زندگی می کنیم که در آن رابطه بین فلسفه، معنویت و دین باید دوباره مورد بررسی قرار گیرد. این کتاب به عنوان یک مقاله اکتشافی، خواننده را در سطح عمیقی درگیر می کند و متفکران مدرن مختلفی از جمله نیچه، هگل، فروید، لویناس، آسمان و بوبر را در نظر می گیرد. این یک مراقبه پایدار در مورد منشاء خدا، مرگ خدا، و آینده "خدا" به عنوان یک ایده آل راهنما ارائه می دهد.
وعده الهیات انتقادی: مقالاتی به افتخار چارلز دیویس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marc P. Lalonde
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wilfrid Laurier University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالاتی در «وعده الهیات انتقادی» که در ادای احترام به یکی از برجسته‌ترین الهی‌دانان کاتولیک در جهان انگلیسی‌زبان نوشته شده است، به این سؤال می‌پردازد: آیا الهیات انتقادی می‌تواند عملکرد انتقادی خود را بدون تضعیف پایه‌های آن در سنت و تجربه دینی تضمین کند؟ آیا «الهیات انتقادی» وقتی از هر دو طرف معادله نگاه می‌شود، صرفاً یک امر بدبینانه است؟ از مقاله مقدماتی مارک لالوند که موضع بنیادی دیویس را مشخص می کند، که وظیفه اصلی الهیات انتقادی، نقد درستی دینی است، این مقالات تمایز دیویس بین ایمان و اعتقاد را بررسی می کنند و بر قول الهیات انتقادی که به طور جدایی ناپذیر به وعده وابسته است، می پردازند. از ایمان می پرسند: وعده آن چیست؟ چه ایده‌ها، مضامین و داستان‌های مذهبی خاصی برای بیان عینی آن مناسب است؟ جامعه ایمانی چگونه می تواند پیام تحول آفرین خود را دریافت کند؟ سهم سایر سنت ها و فلسفه های دینی چه می تواند باشد؟ مقالات پل لیکلند، دنیس مک کان، کنت ملچین، مایکل اوپنهایم و مارشا هویت به این پرسش‌ها و سایر پرسش‌ها پاسخ می‌دهند و به طور انتقادی کار دیویس را با تحولات جاری در الهیات مدرن، نظریه انتقادی، فلسفه و علوم اجتماعی مرتبط می‌کنند. تنوع آنها گویای دامنه جامع اندیشه دیویس است و ویژگی مترقی گفتمان دینی معاصر را نشان می دهد. آنها دیویس را گرامی می دارند و وعده تفکر انتقادی دینی را در خود روشن می کنند.
  • تعداد رکورد ها : 3