جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
روشهای تحلیل انتقادی گفتمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Wodak P.R. , Meyer M
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به عنوان مقدمه ای بر تحلیل گفتمان انتقادی (CDA) طراحی شده است و مروری بر نظریه ها و روش های مختلف مرتبط با این رویکرد اجتماعی-زبانی ارائه می دهد. همچنین خواننده را با چهره‌های پیشرو در CDA و روش‌هایی که بیشتر با آنها مرتبط هستند آشنا می‌کند. هدف این متن ارائه توصیفی جامع از روش‌های فردی، درک نظریه‌هایی است که روش‌ها به آن‌ها اشاره می‌کنند و درمان مقایسه‌ای با هر یک از این روش‌ها به طوری که دانش‌آموزان قادر به تعیین مناسب‌ترین روش‌ها برای انتخاب تحقیق خاص خود هستند. سوال با توجه به تعادل بین تئوری و کاربرد، به علاوه مخاطبان مورد نظر - هیچ دانش قبلی از CDA فرض نمی شود - روش های تحلیل گفتمان انتقادی باید برای دانشجویان و محققان در زمینه های زبان شناسی، جامعه شناسی، روانشناسی اجتماعی و علوم اجتماعی مفید باشد.عمومی.
بررسی تطبیقی رویکردهای انتقادی به تحلیل گفتمان
نویسنده:
علی ربانی خوراسگانی، مرتضی خوش آمدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
«رویکردهای انتقادی به تحلیل گفتمان» یکی از روش های کیفی در حوزه مباحث اجتماعی و فرهنگی است. بر مبنای این گرایش زبان انعکاس دهنده شفاف و آینه واری از واقعیت نیست، بلکه ابزاری است تنیده در روابط قدرت که موجب برساخت اجتماعی واقعیت می شود. خود این رویکرد از دو گرایش عمده تشکیل شده است که عبارتند از: الف) تحلیل گفتمان فوکویی؛ ب) تحلیل گفتمان انتقادی.برای شناخت بهتر این رویکرد، می بایست به تمایزات و تشابهات گرایش های مختلف آن اشراف داشت. سوال اصلی این است که تمایزات عمده میان این دو رویکرد چیست؟ برای پاسخ به این سوال و غور در مبانی نظری «رویکردهای انتقادی به تحلیل گفتمان» از روش توصیفی و تحلیلی بهره برده ایم و گردآوری اطلاعات از طریق روش اسنادی انجام شده است.عمده ترین وجه تمایز «تحلیل گفتمان فوکویی» از «تحلیل گفتمان انتقادی» این است که در رویکرد نخست معنای «عام» گفتمان مدنظر است و بر مبنای آن گفتمان موجودیتی مستقل و به طور نسبی خودگردان تلقی می شود.
صفحات :
از صفحه 117 تا 144
  • تعداد رکورد ها : 2