جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 50
تحلیل گفتمان انتقادی: نظریه و میان‌رشته‌گی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(روث ووداک)Gilbert Weiss, Ruth Wodak(گیلبرت وایس)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
UK: Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا تکنیک های تحلیل گفتمان می توانند به اندازه کافی با پدیده های پیچیده اجتماعی مقابله کنند؟ «میان رشته‌ای بودن» برای نظریه‌سازی و انجام تحقیقات تجربی به چه معناست؟ این جلد اصلی، نظریه انتقادی و تحلیل گفتمان را مورد بحث قرار می‌دهد و بر میزانی تمرکز دارد که CDA می‌تواند از طیف وسیعی از رشته‌ها در علوم اجتماعی استفاده کند.
تحلیل گفتمان به عنوان نظریه و روش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marianne W Jorgensen, Dr Louise J Phillips
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Sage Publications Ltd,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه ای سیستماتیک بر تحلیل گفتمان به عنوان مجموعه ای از نظریه ها و روش های تحقیق اجتماعی. سه رویکرد را معرفی می کند و مقدمات متمایز فلسفی و دیدگاه های نظری هر رویکرد را توضیح می دهد.
درآمدی بر تحلیل گفتمان - نظریه و روش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Paul Gee (جیمز پل جی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه ای بر یک شکل از تحلیل گفتمان مفید برای درک مشکلات ارتباطی در جامعه و در نهادهایی مانند مدارس. این ویرایش جدید یک بازبینی کامل از متن اصلی است که حاوی مطالب جدید قابل توجهی است.
روشهای تحلیل انتقادی گفتمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Wodak P.R. , Meyer M
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به عنوان مقدمه ای بر تحلیل گفتمان انتقادی (CDA) طراحی شده است و مروری بر نظریه ها و روش های مختلف مرتبط با این رویکرد اجتماعی-زبانی ارائه می دهد. همچنین خواننده را با چهره‌های پیشرو در CDA و روش‌هایی که بیشتر با آنها مرتبط هستند آشنا می‌کند. هدف این متن ارائه توصیفی جامع از روش‌های فردی، درک نظریه‌هایی است که روش‌ها به آن‌ها اشاره می‌کنند و درمان مقایسه‌ای با هر یک از این روش‌ها به طوری که دانش‌آموزان قادر به تعیین مناسب‌ترین روش‌ها برای انتخاب تحقیق خاص خود هستند. سوال با توجه به تعادل بین تئوری و کاربرد، به علاوه مخاطبان مورد نظر - هیچ دانش قبلی از CDA فرض نمی شود - روش های تحلیل گفتمان انتقادی باید برای دانشجویان و محققان در زمینه های زبان شناسی، جامعه شناسی، روانشناسی اجتماعی و علوم اجتماعی مفید باشد.عمومی.
تحلیل گفتمان انتقادی فمینیستی: جنسیت، قدرت و ایدئولوژی در گفتمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michelle M. Lazar (eds.)(میشل ام. لازار)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین مجموعه ای که پژوهشگران مشهوری را که از دیدگاه های فمینیستی می نویسند در تحلیل گفتمان انتقادی گرد هم می آورد. ساختار نظری CDA با تحقیقات تجربی از طیف وسیعی از مکان‌ها (از اروپا تا آسیا، ایالات متحده آمریکا تا استرالیا) و حوزه‌ها (از پارلمان تا کلاس درس، رسانه‌ها تا محل کار) نشان داده شده است.
جنون و تمدن: تاریخچه جنون در عصر عقل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michel Foucault (میشل فوکو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این روایت کلاسیک از جنون، میشل فوکو یک بار برای همیشه نشان می دهد که چرا او یکی از برجسته ترین فیلسوفان اروپایی از پایان جنگ جهانی دوم است. دیوانگی و تمدن، اولین کتاب فوکو و بهترین دستاورد او، طرز تفکر شما را در مورد جامعه تغییر خواهد داد. با برانگیختن شوک، ترحم و شیفتگی، ممکن است طرز فکری که در مورد خود دارید نیز در شما ایجاد کند.
کتاب راهنمای بلومزبری برای تحلیل گفتمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ken Hyland (Editor), Brian Paltridge (Editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که در ابتدا با عنوان The Continuum Companion to Discourse Analysis منتشر شد، به گونه ای طراحی شده است که منبع تک جلدی ضروری برای دانشجویان و دانشگاهیان پیشرفته باشد. این همراه یک منبع مرجع جامع و در دسترس برای تحقیق در مطالعات گفتمان معاصر ارائه می دهد. این جلد در 21 فصل نوشته شده توسط چهره های برجسته در این زمینه، مروری معتبر از اصطلاحات کلیدی، روش ها و موضوعات و مسیرهای تحقیق فعلی را در اختیار خوانندگان قرار می دهد. هم بررسی تحقیقات جاری را ارائه می دهد و هم راهنمایی های عملی بیشتری برای مطالعه پیشرفته در این منطقه ارائه می دهد. این جلد تمام مهم‌ترین موضوعات، مفاهیم، ​​جنبش‌ها و رویکردهای این حوزه را پوشش می‌دهد و واژه‌نامه‌ای از اصطلاحات کلیدی در حوزه تحلیل گفتمان را در بر می‌گیرد. این منبع کامل برای دانشجویان کارشناسی ارشد و محققانی است که در زمینه مطالعات گفتمانی، زبان شناسی کاربردی، Tesol و علوم اجتماعی کار می کنند.
التحلیل الخطابی لخطبة حَجَّة الوداع للرسول محمد صلى الله علیه [وآله] وسلم
نویسنده:
أَفراح عبد القادر جاسم, إِسراء نذیر الشمری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
درسگفتار تحلیل گفتمان
مدرس:
آرش حیدری
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تحلیل گفتمان در معنای رایج به نوعی تکنیک فروکاسته شده است. فروکاست تحلیل گفتمان به تکنیک و تهی کردن آن از تاریخ‌مندی موجب شده است که این نظریه و چشم‌انداز انتقادی از خصلت‌های خودش تهی شود و همچون تکنیکی پوزیتیویستی در خدمت سری دوزی بسیاری از متون در بیاید. درس‌گفتارهای پیش رو تلاش دارد قرائتی تاریخ‌مند از تحلیل گفتمان ارائه کنند و علیه این ایده است که تحلیل گفتمان را به تکنیک فرو بکاهد.
میشل فوکو و انقلاب اسلامی رهیافتی پسامدرنیستی از منظر تحلیل گفتمان
نویسنده:
خوشروزاده جعفر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
روش یا متد تحلیل گفتمان امروزه جایگاه خاصی در نظام معرفت شناسی علوم اجتماعی و انسانی به خود اختصاص داده و بسیاری از پدیده های اجتماعی از منظر تحلیل گفتمان مورد بررسی و تبیین قرار می گیرد. در این مقاله سعی خواهد شد تا با بررسی مفهوم گفتمان و تحلیل گفتمان در نظام اندیشه نحله پسامدرنیسم و بخصوص میشل فوکو، انقلاب اسلامی بر اساس این روش مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. فرض اولیه این گفتار این است که جنبش انقلابی مردم ایران به عنوان یک «متن» حاصل حضور و مشارکت یک «گفتمان» خاص نیست بلکه در فرآیند این جنبش شاهد نقش آفرینی گفتمانهای متعدد و متکثری هستیم. به لحاظ همین کثرت گفتمانی، انقلاب اسلامی را می توان دارای شباهتهای زیادی به یک جنبش پسامدرن دانست. برای اثبات این فرض ضمن ارایه مقدماتی درباره تعریف، پیشینه و جایگاه مقوله گفتمان و متد تحلیل گفتمان در مبانی اندیشه پسامدنیسم از منظر تعامل گفتمانها خواهیم پرداخت. برای انجام این کار دو محور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت: یکی مبحث پیدایش گفتمان و پاد گفتمان و نظام غیریت سازی در فرآیند جنبش انقلابی مردم ایران و دیگری تحلیل و بررسی گفتمانهای موجود در عرصه متن این جنبش انقلابی.
صفحات :
از صفحه 59 تا 86
  • تعداد رکورد ها : 50