جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اثربخشی آموزش جرات ورزی و ایمن سازی در مقابل تنیدگی ‏بر احساس غربت دانشجویان‏
نویسنده:
تابع بردبار فریبا, رسول زاده طباطبایی سیدکاظم, سامانی سیامک
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: پژوهـش حاضر به بررسی اثربخـشی روش آمـوزش جرات ورزی و ایمن سازی در مقابل تنیدگی بر احساس غربت دانشجویان دختر، با توجه به ویژگی شخصیت و سبک دلبستگی آنان پرداخته است.روش: 249 دانشجوی دختر سال اول مراکز تربیت معلم، با محدوده سنی 17 تا 35 سال، از طریق پرسش نامه های احساس غربت، سبک دلبستگی و ویژگی های شخصیت مورد ارزیابی قرار گرفتند. 90 دانشجو بر اساس اکتساب نمره بالاتر از میانگین (1 واحد انحراف معیار بالاتر) و 30 نفر بر اساس اکتساب نمره پایین تر از میانگین (1 واحد انحراف معیار پایین تر) در پرسش نامه «احساس غربت» انتخاب شدند. سپس گروه نمونه (کسانی که نمره احساس غربت آنان 1 واحد انحراف معیار بالاتر از میانگین بود)، به طور تصادفی به 3 گروه دسته بندی شده و در دو گروه آزمایش به مدت 12 جلسه تحت شیوه های آموزشی قرار گرفتند. پس از آموزش، احساس غربت 3 گروه مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج آزمون t نشان داد که شیوه های آموزشی به کار رفته در تغییر احساس غربت دانشجویان موثر بوده است. احساس غربت با ویژگی های نوروزگرایی بالا و برون گرایی پایین تعیین گردید. میان سبک دلبستگی و احساس غربت تفاوت معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: برنامه های آموزش جرات ورزی و ایمن سازی در کاهش احساس غربت و استرس ناشی از حادثه انتقال موثر است.
صفحات :
از صفحه 291 تا 296
رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEO-PI-R با آزمون SCL-90-R: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی
نویسنده:
چلبیانلو غلامرضا, گروسی فرشی میرتقی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: پژوهش حاضر به منظور ارزیابی ارتباط آزمون شخصیتی NEO-PI-R با پرسشنامه SCL-90-R  ارزیابی کارآمدی این آزمون در بررسی شاخص های مربوط به بهداشت روانی که به عنوان علایم اولیه اختلالات شایع روان پزشکی قلمداد می شوند، انجام شد.روش: 500 دانشجوی دختر و پسر دانشگاه های تبریز و شیراز در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶ به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. آزمون های NEO-PI-R و SCL-90-R بر روی نمونه ها به اجرا درآمد. از روش تحلیل رگرسیون، ضریب همبستگی پیرسون و آزمون T مستقل برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.یافته ها: عامل روان نژندی (N) با بالاترین توان، تمامی شاخص های مربوط به SCL-90-R را پیش بینی نمود. در مجموع، عوامل اصلی شخصیت بهترین و بالاترین پیش بینی ها را به ترتیب در مورد شاخص های جسمانی کردن، وسواس جبری و هراس داشتند.نتیجه گیری: می توان از مقیاس ها و عوامل اصلی پرسش نامه نئو به عنوان شاخصی در ارزیابی بهداشت روانی و حتی بررسی علایم بارز مربوط به اختلالات محور I روان پزشکی استفاده کرد.
صفحات :
از صفحه 51 تا 58
  • تعداد رکورد ها : 2