جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
بررسی تاثیر متغیرهای منتخب توسعه پایدار بر تخصیص منابع: مورد کاوی صندوق توسعه ملی
نویسنده:
سادات رسول سیدمهدی, غلامیان محمدرضا, شهانقی کامران
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی منتشر شده است، لطفا برای مشاهده مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده مقاله های این شماره اینجا را کلیک کنید.
صفحات :
از صفحه 453 تا 477
طراحی مدل ریاضی جهت تشخیص بودجه به اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه (مورد مطالعه دانشگاه شاهد)
نویسنده:
صفری سعید, سرداری احمد, سبزیان حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
موسسات آموزش عالی اعم از خصوصی و دولتی از مهمترین موسسات آموزشی یک کشور محسوب می شوند. عوامل اقتصادی متعددی باعث گردیده تا موسسات آموزش عالی نسبت به بهبود مقرون به صرفه بودن فعالیت های خویش اقدام کنند در این رابطه کیفیت محصولات (خروجی های دانشگاه) بسیار مورد توجه است، توجه دانشگاه ها به چنین مقوله هایی باعث گردیده است تا عملیات آنها همانند صنایع تولیدی، تجاری محور و سودمحور گردد. این رویکرد بر این عقیده استوار است که صنایع تولیدی که تحت نظام های کارآیی مدیریت، فعالیت می کنند، محصولات بمراتب با کیفت تری تولید خواهند نمود. بهرحال، چنین مدلی برای پیاده سازی در محیط دانشگاهی وجود ندارد. بنابراین، مقاله حاضر در صدد ارائه مدلی برای تحقق هدف مذکور است. ضرایب فنی و مقادیر ثابت مورد استفاده در این مدل همگی بر حسب اطلاعات بدست آمده از تجزیه و تحلیل ریاضی دانشگاه تنظیم شده اند. مدل پیشنهادی از نوع برنامه ریزی آرمانی لکسیکوگرافیک عدد صحیح است و شامل 36 متغیر تصمیم است که به دو مقوله متغیرهای منابع دانشگاه (15 عدد) و متغیرهای فرآورده های دانشگاه (21 عدد) تقسیم شده اند. در این مدل تعداد آرمان ها 49، محدودیت های سخت 7 و متغیرهای عدد صحیح 20 عدد می باشد. مقایسه بین جواب های مدل و فعالیت های فعلی در انتهای تحقیق نشان دهنده آن است که کمیت بسیاری از منابع و فرآورده های موجود در دانشگاه پایین تر از حد بهینه بوده، بجز تعداد کارکنان آموزشی و پژوهشی (S9)، تعداد دانشجویان شبانه کارشناسی (P7) و دکترای تخصصی (P9) که در سطح بهینه می باشد. گستردگی و جامعیت این مدل به مدیران امکان برنامه ریزی برای کلیه فعالیت های علمی و پژوهشی را می دهد و جواب های آن می تواند به صورت رهنمودهایی کارآمدی برای مدیران دانشگاه به کار گرفته شود.
صفحات :
از صفحه 89 تا 113
درآمدى بر بخش عمومى در اقتصاد اسلامى
نویسنده:
حسن نظری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
انجام وظايف و اختيارات اهداف دولت همچنان‌كه نيازمند منابع مالی و قدرت اقتصادی است به اختيارات حقوقی و قانونی آن نيز وابسته است. حركت در مسير اهداف موردنظر و تلاش در راه عملی ساختن آن‌ها در جامعه به همان ميزان كه ابزار مالی می طلبد، به اختيار و توان حقوقی نيز نيازمند است. از اين‌رو بايد اختيارات و مسؤوليت‌های قانونی دولت اسلامی تبيين شود تا زمينه مناسب برای بحث از اهداف و وظايف و منابع مالی آن فراهم شود. به عبارت ديگر، ابتدا بايد ثابت شود كه دولت اسلامی از جهت حقوقی اختياراتی دارد تا اين‌كه بر اساس اين اختيارات بتوان برای آن اهدافی در نظر گرفت و به تبع آن منابعی را در حوزه تملك و تصرف او پذيرفت. اين اختيارات عبارتند از: مسؤوليت قانون‌گذاری در قلمرو آزاد، تشخيص اولويت‌ها و نيازها و عناوين ثانويه و ولايت بر تطبيق اقتصاد اسلامی؛ که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرند.
تاثیر جنسیت و درونداد توزیع کنندگان منابع و هنجارهای عدالت اجتماعی بر میزان مقبولیت آنها
نویسنده:
مراثی محمود, عریضی سامانی سیدحمیدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
روش تخصیص منابع با ارزش در میان اعضای گروه یکی از تعیین کننده های مهم روحیه سازمانی است. محققین نشان داده اند که تخصیص برابر (توزیع برابر) پاداشها نسبت به تخصیص منصفانه آنها هنگامی که هدف از تخصیص منابع برقراری سازگاری درون گروهی و پرهیز از تعارض باشد ارجح است. هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر شیوه تخصیص منابع (شیوه توزیع برابر در مقابل شیوه توزیع مبتنی بر انصاف) بر محبوبیت تخصیص دهنده منابع توسط افراد آماج این شیوه هاست. هدف دیگر مقایسه زنان و مردان درترجیح شیوه های توزیع دروندادهاست. سه گروه از افراد، بیشتر از تخصیص برابراستفاده کردند: 1 زنان، 2 تخصیص دهندگان با درونداد بالا، 3 تخصیص دهندگانی که فراگرفته بودند چگونه سازگاری درونی را حفظ کنند. شرکت کنندگان در این پژوهش 304 دانشجوی لیسانس دانشگاه اصفهان بودند که به صورت تصادفی از چهار دانشکده دانشگاه اصفهان انتخاب گردیده بودند. ابزار پژوهش شامل توصیف یک موقعیت فرضی بود که متغیرهای پژوهش شامل ملاکهای جنسیت و دروندادها به صورت نظامدار در موقعیتهای فرضی تغییرمی کرد. مقیاس دیگر پژوهش میزان جذابیت ادراک شده (لام کان و نلسون، (1977 بود که متغیر وابسته میزان مقبولیت را می سنجید. بنابراین یک موقعیت فرضی در مورد تخصیص دهندگان با ملاک برابری و انصاف که در آن جنسیت و دروندادها دستکاری می شد بررسی شده است. یافته ها نشان می دهد که یک تعامل هنجاری در توزیع وجود دارد که هر دو جنس (مذکر و مونث)، فرد توزیع کننده با درونداد بالا را هنگامی بیشتر دوست دارند که بر مبنای ملاک برابری و با درونداد پایین بر مبنای ملاک انصاف عمل کند و زنان این واکنش را بیش از مردان دارند (p<0.05).
صفحات :
از صفحه 207 تا 228
  • تعداد رکورد ها : 4