جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 743
عیسی و مریم و کتاب به روایت ابن عربی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Denis Gril
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
روح و پسر روح - قرائتی از عیسی به روایت ابن عربی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Souad Hakim
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وقتی خدا عصبانی می شود: به سوی الهیات خشم الهی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Lukas Daeubler
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها در مورد شخصیت و محبت خداوند، خشم خداوند است، به‌ویژه در عهد عتیق. برای بسیاری، غیرممکن است که به خدایی که مجازات می کند و می کشد، به جای خدایی که نسبت به همه مردم دلسوزی و محبت نشان می دهد، باور داشته باشند. آنها بخش‌های خشونت‌آمیز کتاب مقدس را نادیده می‌گیرند، زیرا به نظر می‌رسد با تصویر خدای مهربانی که در اناجیل به نمایش گذاشته شده است، تناقض دارند. این البته به طور مستقیم تمامیت خدا و کلام او را زیر سوال می برد. در پاسخ، برخی از الهی‌دانان مقالاتی در این زمینه منتشر کرده‌اند، اما بسیاری از مسیحیان و فرقه‌ها سعی می‌کنند تا حد امکان این موضوع را نادیده بگیرند و در عوض بیشتر بر عشق او تمرکز کنند. هدف هدف این مقاله پرداختن به ماهیت خشم خداوند است. من سعی خواهم کرد با نشان دادن اینکه چرا خدا خشمگین می شود، دلایل خشم او چیست، خشم خدا در واقع با عشق او ارتباط دارد و چرا برای هر مؤمنی یک ویژگی حیاتی است، نشان دهم که ترس از خدای خشمگین غیرضروری است. امروز. منابع همانطور که قبلا ذکر شد، خشم خداوند در طول تاریخ به طور گسترده نادیده گرفته شده است. بنابراین، منابع مربوط به این موضوع محدود به چند مقاله یا یک فصل از یک کتاب در مورد عشق، قضاوت، یا متون سخت درک، عمدتاً در عهد عتیق است. بسیاری اوقات، آنها همچنین بر بخش های بسیار خاصی از خشم خدا تمرکز می کنند. با این حال، این مطالعه یک مقاله جامع و کتاب مقدس خواهد بود که عمدتاً بر درک کلی از خشم به طور کلی و خشم خدا به طور خاص تمرکز دارد. نتیجه گیری این مطالعه نشان می‌دهد که خشم خدا واکنشی است از قدوسیت او در مواجهه با گناه. در هر برهه ای از زمان، خداوند بر احساسات خود مسلط است و حتی در بسیاری از مواقع فرصت هایی را برای گناهکار ایجاد می کند تا خشم خود را دفع کند. خشم او در نهایت با مرگ عیسی برای گناهان جهان بر روی صلیب در گلگوتا دفع می شود. علاوه بر این، این به خدا قدرت می‌دهد تا فعالانه به نفع قومش مداخله کند، رنج و هرج و مرج ناشی از شر را محدود کند، و در نهایت به او اجازه می‌دهد تا پس از اینکه گناه را یک‌بار برای همیشه از بین برد، زمینی جدید و اورشلیم جدیدی ایجاد کند.
درک صحیح از آزادی در مسیح: ابزار دفاعیاتی در دنیای مدرن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cindy Casalis
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : معذرت خواهان مسیحی مدرن از ابزارهای مختلفی استفاده می کنند که برای کمک به جوامع در درک خدا و نجات از طریق کفاره مسیح طراحی شده اند. یکی از راه هایی که مدافعان ایمان به حوزه خود می افزایند، در درجه اول درک اهمیت واقعی گنجینه های یافت شده در مسیح است. آزادی ای که فداکاری او به ما داده است یکی از آن ثروت های بزرگ است. با قدردانی مناسب از این آزادی، معذرت خواهی به خوبی مجهز است تا بسیاری از تصورات غلط پیرامون مسیحیت را روشن کند. این کار با تشریح معنای واقعی آزادی در مسیح از دیدگاه یهودی-مسیحی آغاز می شود. این پایان نامه با تکیه بر این مبنا، پدیده پست مدرنیسم را در بسیاری از جنبه های مثبت و منفی آن ارزیابی می کند. هدف، یافتن مسیرهایی است که از طریق آنها عذرخواهی می‌تواند به پست‌مدرن‌هایی که به مسیح اشاره می‌کنند پاسخ دهد. در نهایت، کار با بحث به پایان می رسد که چگونه درک جدید آزادی در مسیح می تواند به سه شاخه اصلی عذرخواهی بیافزاید. کلاسیک، اصلاح شده و پیش فرض گرایی.
بررسی و تحلیل نمادگرایی در نزول حضرت عیسی
نویسنده:
محمود امیریان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نزول حضرت عیسی7 از جمله مباحثی است که هنگام ظهور حضرت مهدی4 تحقق خواهد یافت. این باور که یکی از مباحث مهم در بحث مهدویت است، مستندات زیادی اعم از قرآنی، روایی و اتفاق مسلمانان و مسیحیان بر آن اقامه شده است. نگاه نمادین به نزول حضرت عیسی7 دیدگاه نوپدیدی است که از سوی برخی اندیشمندان مطرح شده و نزول حضرت را نه به معنای حقیقی و واقعیتی که تحقق خواهد یافت؛ بلکه نماد و رمزی بر پیروزی حق بر باطل و پیاده‌سازی منهج و شاخصه‌های عیسوی می‌دانند که در جامعه ساری و جاری می‌شود. از آن‌جا که بحث نزول حضرت عیسی7 از مباحث مهم مهدوی و باور خیل عظیمی از مسلمانان و مسیحیان است و نیز در این زمینه تاکنون پژوهشی سامان نیافته و خلأ معرفتی در این زمینه مشهود است؛ لذا تحقیق در این مسئله ضرورت دارد. پژوهش پیش‌رو به صورت توصیفی _ تحلیلی و به روش کتابخانه‌ای به تبیین نمادگرایی در نزول حضرت عیسی7 پرداخته است. ادله مختلف قرآنی، روایی و اجماع مسلمانان و مسیحیان با توجه به اصل اولیه در هر کلامی که حقیقت است، دیدگاه نمادگرایی را مردود می‌داند.
صفحات :
از صفحه 53 تا 80
بسط تاریخی فرجام شناختی ادونتیست روز هفتم 1884-1895 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Roy Israel McGarrell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جنبش میلریت پس از تحقق نیافتن انتظارات خود در مورد ظهور دوم مسیح در سال 1844 تأسیس شد. از میان گروه هایی که از این جنبش نشأت گرفتند، کلیسای ادونتیست روز هفتم در 145 سال در سطح جهانی رشد کرد و به بزرگترین و تأثیرگذارترین کلیسای تبدیل شد. در حالی که ادونتیست ها عناصر کلیدی آخرت شناسی پیشهزاره گرا را حفظ کردند، برخی ویژگی های منحصر به فرد را اضافه کردند. به عنوان مثال، آنها اضافه کردند: یک الهیات مقدس در مورد خدمت واسطه مسیح و کار او در یک داوری آسمانی قبل از ظهور، "پیام فرشته سوم" (اعلام شده در مکاشفه 14:12)، و آموزه های دیگر از جمله "باران آخر"، "فریاد بلند"، اصلاحات بهداشتی، سبت روز هفتم و ارتباط ویژه آن در پایان زمان و مفهوم مرتبط با علامت و تصویر جانور که از طریق آن آنها بحث یکشنبه-قانون در دهه های 1880 و 1890 را تفسیر کردند. هدف از این مطالعه ردیابی توسعه آخرت شناسی ادونتیست از سال 1884 تا 1895 است. برای تحقق این هدف، سه عامل زمینه ای بررسی شده است: (1) تلاش های ملی برای دستیابی به قانون یکشنبه، (2) دکترین عدالت با ایمان که در سال 1888 تاکید جدیدی دریافت کرد و (3) کار سازماندهی شد. روش. این پژوهش از روش تاریخی/ اسنادی تحقیق با استفاده از منابع اولیه منتشر شده استفاده کرده است. منابع ثانویه فقط برای مقاصد پس زمینه مورد استفاده قرار گرفتند. نتیجه گیری یافته‌ها نشان می‌دهند که دو عامل - عدالت از راه ایمان و کار سازمان‌یافته - ابعاد جدیدی به آخرت‌شناسی ادونتیست روز هفتم اضافه کردند. قبل از دوره مورد بررسی (1884-1895)، اطاعت از احکام در تعلیم ادونتیست ها در آماده سازی برای ظهور دوم مسیح نقش اساسی داشت. با این حال، در این دوره، تأکید جدیدی بر ایمان صورت گرفت. ادونتیست ها اکنون درک کاملی از "پیام فرشته سوم" در مورد کسانی داشتند که "احکام خدا و ایمان عیسی را نگاه می دارند" (مکاشفه 14:12). با توجه به کار سازمان‌یافته، ادونتیست‌های اواخر قرن نوزدهم تضاد بین سرمایه و کار را بحرانی می‌دانستند که ظهور دوم را پیش‌بینی می‌کرد. در مورد قانون یکشنبه، حتی اگر عناصر جدیدی به آخرت شناسی ادونتیست اضافه نکرد، تمرکز باورهای معاد شناختی را که قبلاً توسط فرقه وجود داشت، تیز کرد.
قضاوت دین؟ : قانون، سیاست و آزادی در مواجهه با کفر در دموکراسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Anastasia Colosimo
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
ترجمه ماشینی : توهین به مقدسات از ابتدای تاریخ ثبت شده آن نه تنها یک مفهوم مذهبی بلکه یک مفهوم سیاسی است. اورشلیم، آتن، روم، مرگ بنیانگذار سقراط و عیسی مسیح، هر دو محکوم به اعدام، اولی به دلیل بی تقوایی، دومی به دلیل کفر، اما همچنین تورات، انجیل و قرآن نشان می دهد که ممنوعیت کفر بیش از هر چیز یک کارکرد سیاسی، یعنی از بین بردن هر کسی که به جامعه آسیب می زند. با مدرنیته، اختراع مدارا و اعلام آزادی بیان به عنوان یک حق اساسی، کفر باید از بین می رفت. در عوض، مسخ شد. از سلمان رشدی تا شارلی ابدو، این موضوع به یک موضوع جهانی تبدیل شد. در جهان اسلام، ممنوعیت آن به ابزاری وحشتناک برای سرکوب اقلیت های مذهبی در سطح ملی و تسریع برخورد تمدن ها در سطح بین المللی تبدیل شده است. برای رویارویی با این چالش، اروپا وانمود می‌کند که با آزادی بیان پاسخ می‌دهد، اما اکثریت کشورهای اروپایی هنوز توهین به مقدسات را ممنوع می‌دانند و این توهین به خدا نیست، بلکه توهین به مؤمنان است که نشانه سکولاریزاسیون سرکش است. این امر به ویژه در فرانسه صادق است، جایی که گسترش قوانین محدود کننده آزادی بیان به معرفی مجدد ممنوعیت توهین به مقدسات و به طور کلی تر از جنایات عقیده ختم شد.
بررسی مشکل یک شیطان شخصی و رابطه آن با اعتقادات قدیس آخرالزمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
LaMar E. Garrard
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشکل وجود شیطان مهم است، زیرا به باورهای دیگری مربوط می شود که شخص یا دین او ممکن است از آنها حمایت کند. مفاهیم مسیحی ارتدکس در مورد الوهیت مسیح، سقوط انسان، کفاره و الهام از کتاب مقدس زمانی که اعتقاد به شیطان کنار گذاشته می شود، تغییر می یابد. انبیای کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان (مورمون) در مورد وجود شیطان موضع بسیار قطعی دارند. آنها اعلام می کنند که شیطان و فرشتگان او وجود دارند و آنها را وسوسه می کنند و سعی می کنند مردم را فریب دهند. L.D.S. متون مقدس، که از طریق مکاشفه مدرن ارائه شده است، نه تنها نشان می دهد که شیطان وجود دارد و انسان ها را وسوسه می کند، بلکه صحت عهد عتیق و جدید را نیز تأیید می کند. با این حال، این کتاب مقدس نشان می دهد که بسیاری از آیات مربوط به شیطان از عهد عتیق مفقود شده است. بنابراین، بر اساس شهادت کتاب مقدس مدرن، قدیسان آخرالزمان معتقدند که مفهوم شیطان به شیوه‌های طبیعی به تفکر و ادبیات یهودی تبدیل نشده است. بلکه انبیای خدا از روزگار آدم تاکنون اعلام کرده اند که شیطان وجود دارد و برخی از این پیامبران با او روبرو شده اند. قدیسان آخرالزمان از طریق کتاب مقدس مدرن و پیامبران آخرالزمان معتقدند که شیطان و فرشتگانش ارواح هستند، به شکل انسان‌هایی که علیه خدا شورش کردند و به زمین انداخته شدند و از زمانی که انسان‌ها روی زمین بودند در اینجا بودند. . این ارواح شیطانی از امتیاز به دست آوردن اجساد فانی محروم شده اند. بنابراین، آنها گاهی به دنبال تصاحب اجساد افرادی هستند که روی زمین زندگی می کنند. با این حال، آنها اغلب توسط بزرگانی که دارای کشیشی هستند شناسایی می شوند و بیرون رانده می شوند. آنها در مواقعی به انسان های فانی حمله کرده اند و به هر طریقی سعی در نابودی پادشاهی خدا بر روی زمین داشته اند. مسئله وجود شیطان با بسیاری از L.D.S مرتبط است. دکترین ها اگر شیطان به عنوان یک شخص واقعی انکار شود، مفاهیم مورمون در مورد مخالفت، سقوط، کفاره، الوهیت عیسی مسیح، و الهام از کتاب مورمون و دیگر متون مقدس مدرن، ضرورتاً تغییر خواهند کرد. قدیسان آخرالزمان بیان می‌کنند که از طریق اعتقادشان به مکاشفه مدرن - کتاب مقدس، انبیا، و مکاشفه شخصی از طریق قدرت روح‌القدس - است که می‌دانند شیطان وجود دارد، و چیزهای زیادی در مورد منشأ و شغل او می‌دانند، و که در بسیاری از موارد قادر به افشای فریبکاری های او هستند.
زمان به عنوان انگیزه: نظریه های منتخب در مقایسه با وحی مدرن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jill Judkins
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه پیشنهاد می‌کند که انسان‌ها به‌واسطه زندگی در هر لحظه حال جدید انگیزه دارند تا استراتژی‌هایی را برای تضمین بهترین نتیجه ممکن در تجربه زیسته خود ایجاد کنند. گزارش شخصی از تجربه پدیدارشناختی زمان ارائه شده و تاریخچه مختصری ارائه شده است. پیامدهای مرتبط با پرتاب شدن به لحظه حال، ضعف فرضیات فعلی را آشکار می کند که برش های لحظه حال تداومی از گذشته و آینده را تشکیل می دهند و ترکیبی منسجم از زندگی را ایجاد می کنند. این فرض که انسان‌ها هدفمند، هدفمند و مستعد جستجوی معنا در زندگی خود هستند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. ماهیت غایی انسان و اینکه چه مسئولیتی در این زندگی دارد مورد بررسی مجدد قرار می گیرد. یک تجربه شخصی که درک نویسنده از آزمایشی بودن لحظه حال را افزایش داده است مورد بررسی قرار می گیرد. علاوه بر این، پنج نظریه‌پرداز انتخاب می‌شوند که کارشان به سازه‌های زمانی، اگزیستانسیالیسم و قصد و نیت هر انسان می‌پردازد. نتیجه‌گیری می‌شود که یک نظریه زمان خطی نمی‌تواند پدیده زمانی ایجاد شده توسط انسان‌ها را که به لحظه حال پرتاب می‌کنند، توضیح دهد. تداوم زمان حال با گذشته و آینده برای تشکیل یک زندگی کامل تنها فرض شده است، اما توسط نظریه های فعلی توضیح داده نمی شود. پنج نظریه پرداز نمی توانند غرض ورزی بشریت و جستجوی معنا را توضیح دهند. مفاهیم تجربه زمانی شخصی توضیح داده شده است. آموزه‌های مذهبی موجود در کلیسای عیسی مسیح قدیسین روز آخر بررسی می‌شوند تا نشان دهند که چگونه شکاف‌های نظریه‌های زمان را می‌توان با این باورها برطرف کرد. این آموزه ها عبارتند از: اعتقاد به وجود قبلی و زندگی ابدی، حقیقت خدا و شیطان و قدرت ایمان و توبه. به طور خلاصه، این پایان‌نامه از این نتیجه دفاع می‌کند که نظریه‌پردازان و نوع بشر همگی درجاتی از ایمان به خدا دارند و نظریه‌پردازان به دلیل درک نادرست و ناقص شخصیت و ماهیت خداوند، در ارائه نظریه‌های دقیق درباره انسان محدود هستند. خداوند به عنوان آفریدگار، کل فرایند را درک می کند و تنها از طریق فرآیند وحیانی او است که می توانیم نوع بشر را درک کنیم. خدا فرزندان خود را دوست دارد و راهی را از طریق کفاره عیسی مسیح آماده کرده است تا همه به سوی او بازگردند.
جایگاه آدم در کتاب مقدس و الهیات آخرالزمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Rodney Turner
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این مطالعه، تعیین نظرات رهبران مختلف قدیسان آخرالزمان نسبت به آدم، تا آنجا که ممکن است، است. و به ویژه، دکترین رسمی کلیسا در مورد جایگاه او در الهیات آن. مشکل تا حدی بر اساس ادعاهای متفاوت و اغلب تلخ و متقابل اعضا، اعضای سابق و غیرعضو کلیسای عیسی مسیح قدیسین آخرالزمان در مورد آموزه‌های «مورمون» است. آدام در پرتو سخنرانی مشخصی که توسط رئیس جمهور بریگام یانگ در سال 1852 ارائه شد. در واقع، این خطاب و مردی که آن را بیان کرد، تا به امروز کانون بحث های بسیاری باقی مانده است. گاه به گاه، مقالاتی که از نظر روحی و هدفی ضد مورمون هستند، با حمله به مقدسین آخرالزمان و استناد به آدرس فوق به عنوان شواهد انکارناپذیر «باورهای کفرآمیز» مورمونیسم به طور کلی، و مفهوم آن از رابطه خدا و انسان با او به ویژه امید است که این مطالعه ارزشی در ایجاد آموزه های واقعی کلیسا داشته باشد و بدین ترتیب حقیقت - هر چه که باشد - آشکار شود. با این روحیه است که این پایان نامه نوشته شده است. نویسنده اعتماد دارد که به صورت مشابه دریافت خواهد شد.
  • تعداد رکورد ها : 743