آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 53
ماهية الدين
نویسنده:
لودویگ فويرباخ؛ مترجم: احمد عبدالحلیم عطیه
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
فلسفة فویرباخ
نویسنده:
فويرباخ؛ تالیف و ترجمه: أحمد عبد الحليم عطية
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: دار الثقافة العربية للطباعة والنشر,
ایدئولوژی آلمانی: شامل پایان نامه هایی درباره فویرباخ و مقدمه ای بر نقد اقتصاد سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karl Marx, Friedrich Engels, Tom Whyman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Repeater Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی : خلاصه ای جدید از حساب 1846 مارکس و انگلس با سنت فلسفی، ویرایش شده و با مقدمه ای توسط فیلسوف تام وایمن. این نسخه خلاصه شده جدید با ویرایش و با مقدمه ای توسط فیلسوف تام وایمن، ایدئولوژی آلمانی، نور جدیدی را بر یکی از دشوارترین متون مورد مناقشه در آثار مارکس می افکند. ایدئولوژی آلمانی که در سال 1846 نوشته شد و متعاقباً توسط مارکس و انگلس رها شد، تنها در دهه 1930 توسط محققان اتحاد جماهیر شوروی نجات یافت، ایدئولوژی آلمان نقطه اوج اندیشه فلسفی مارکس است: اثری درخشان و روشن‌فکر و هنوز به طرز هیجان‌انگیزی رادیکال فیلسوفان ماتریالیست. با این حال، هیچ نسخه مستقل کاملاً رضایت‌بخشی به زبان انگلیسی باقی نمانده است، تنها یک نسخه خلاصه شده در سال 1970 توسط سی.جی. آرتور ویرایش شده است، یا یک نسخه فکس برگرفته از جلد. 5 از مجموعه آثار مارکس-انگلس، که شامل یادداشت های علمی رضایت بخش نیست، در حال حاضر موجود است. در این نسخه جدید Repeater Classics، تام وایمن به دنبال رفع این مشکل است. این نسخه جدید ایدئولوژی آلمانی با گسترش خلاصه‌های عمومی در دسترس برای شامل بخش عمده‌ای از بخش ماکس استیرنر، و همچنین اصلاح ترجمه، افزودن یادداشت‌ها و ارائه مقدمه انتقادی جدید، به افراد غیرمتخصص اجازه می‌دهد تا با این موضوع درگیر شوند. کار انتقادی برای اولین بار در زمانی که علاقه به آثار مارکس در حال افزایش است، در حالی که مردم به دنبال جایگزینی برای سیستم سیاسی در حال حاضر شکست خورده ما هستند، این نسخه جدید ایدئولوژی آلمانی اساسی ترین دیدگاه مارکس را در مورد اینکه کمونیسم واقعاً چگونه می تواند باشد را برای مخاطبان کاملاً جدیدی ارائه می دهد. "یک نسخه محبوب بسیار مورد نیاز ایدئولوژی آلمانی. اگر می خواهید فلسفه انفجاری مارکس و انگلس را درک کنید، این را بخوانید." --این متن به نسخه شومیز اشاره دارد. تام وایمن نویسنده و فیلسوف اهل بریتانیا است. او در دانشگاه های اسکس، وارویک و هال تدریس کرده است. اولین کتاب او، بی نهایت پر از امید، توسط Repeater در سال 2021 منتشر شد.
جوهر المسيحية
نویسنده:
فيورباخ
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
الرافدين,
کلیدواژه‌های اصلی :
جوهر المسيحية
نویسنده:
لودفيغ فويرباخ؛ ترجمه: جورج برشین؛ تقدیم وتعلیق وتدقیق: نبیل فیاض
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار الرافدین,
چکیده :
جوهر مسیحیت: ماهیت مسیحیت (به آلمانی: Das Wesen des Christentums ... به انگلیسی: The Essence of Christianity) کتابی است به قلم لودویگ فویرباخ، فیلسوف آلمانی، که اولین بار در سال ۱۸۴۱ منتشر شد. این اثر موجب برانگیختن موجی از خشم نسبت به وی در جامعه دانشگاهی آلمان، و سلب کرسی استادی از وی شد؛ اندیشه‌های وی در این کتاب تاثیری بنیادین بر آرا و نظرات کارل مارکس و فردریش انگلس گذاشت و ماکس اشترنر نیز اثر اصلی خود، خود و آنچه از اوست را تحت تاثیر نظرات فویرباخ در این کتاب، نگاشت. این کتاب که اثر بنیادین و اصلی فویرباخ محسوب می‌شود، شرح دیدگاه وی نسبت به مسآله ماهیت و منشأ مذهب و پدیداری دین از ناخودآگاه انسانی، را دربر می‌گیرد. در نظر فویرباخ، ادیان خود انعکاسی هستند از آمال و باورهای درونی اشخاص. به همین نحو مذهب چه در جایگاه کمال، که برگرفته‌ای است از صفات نیک و عشق درونی انسان؛ و چه در پست‌ترین مرتبه یعنی دینی که با انعکاس خودخواهی و پلشتی ذات انسان از رسالت خود بدور مانده، در هر صورت در حقیقت ساخته و پرداخته و انعکاسی است از ذات خود انسان و توسط او. ماری‌آن ایوانز داستان نویس انگلیسی که با نام مستعار جورج الیوت شناخته می‌شود، مترجم این کتاب به زبان انگلیسی است. جوزف روی مترجم این کتاب به فرانسوی است. در ایران تیرداد نیکی این کتاب را به فارسی برگردانده است. تئوری از خود بیگانگی فویرباخ دراین کتاب مطرح شد و بعدها مورد استفادهٔ کارل مارکس قرار گرفت که تئوری از خود بیگانگی خود را ساخت. مارکس بخاطر این اثر، فویرباخ را "فاتح به حق فلسفهٔ قدیم" خواند؛ هرچند که بعدها یکی از آثار اصلی خود (تزهایی دربارهٔ فویرباخ) را در نقد و گذر از فلسفهٔ او نگاشت. ماکس اشتیرنر در کتاب «خود و آنچه از اوست» بحثش را با اشاره به این کتاب آغاز می‌کند.(ویکی پدیای فارسی)
جوهر مسیحیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Feuerbach , Ludwig Andreas
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
معرفی کتاب جوهر مسیحیت اثر لودویگ فوئرباخ «جوهر مسیحیت» شاهکار اندیشه لودویک فویرباخ، فیلسوف بزرگ آلمانی، اثری است در نوع خود کامل و همه جانبه که ما را با غنای اندیشه خود به شناخت ماهیت انسان هدایت می کند و خصایل درخشان و خود ویژه پدید می آورد. این اثر، نمایشی است از شیوه تفکر فلسفی فویرباخ در تحلیل ریشه های تاریخی مسیحیت از رصدخانه تاریخی- فلسفی (آمپیریک). فویرباخ، کریستف کلمبی در قلمرو فلسفه بود، آثار او از جمله اثر حاضر دنیایی است از اندیشه های بدیع فلسفی به صورت مینیاتور. تحلیل های هوشمندانه فویرباخ در این اثر از لحاظ غنای افکار و شناساندن «ماهیت مسیحیت» از اهمیتی قدر اول برخوردار است و سلاح پرقدرتی در دست علاقمندان به مطالعه اندیشه های فلسفی- جامعه شناختی به شمار می رود. تاثیر این کتاب» بر سیر تفکر فلسفی عصر خود به اندازه ای بود که انگلس در این مورد می نویسد: شور و شوق همگانی بود، ما همگی به یک باره فویرباخیست شدیم.» اما فویرباخ علیرغم اینکه جوابگوی بسیاری از مسائل فلسفی زمان خود بود، همانگونه که انگلس خاطر نشان می سازد، «نتوانست از آن عالم تجریدات که خود از آن نفرتی مرگبار داشت، به جهان زنده واقعی راه یابد. برای آنکه از انسان تجریدی فویرباخ به افراد زنده واقعی برسیم، ضروری بود که این افراد در اعمال تاریخی آنها بررسی شوند. این تکامل بعدی نظریه فویرباخ که از حدود فلسفه وی فراتر می رود، در سال ۱۸۴۵، به وسیله مارکس در کتاب «خانواده مقدس» آغاز گردید.»
جوهر الإيمان بحسب مارتن لوثر
نویسنده:
لودفيج فويرباخ؛ ترجمه: جورج برشین؛ تقدیم وتعلیق وتدقیق: نبیل فیاض
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار الرافدین,
أفكار حول الموت والأزلية
نویسنده:
لودفيغ فيورباخ؛ ترجمه وشرح و تقدیم: نبیل فیاض؛ مساعدة: جورج برشین
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار الرافدین,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «اندیشه هایی درباره مرگ و جاودانگی» که قبلاً هرگز ترجمه نشده بود، اولین اثر منتشر شده لودویگ فویرباخ (1804-1872) بود. رسوایی ایجاد شده توسط نشان دادن مسیحیت به عنوان یک دین خودخواهانه و غیرانسانی به قیمت کار و تا حدودی زندگی حرفه ای هگلی جوان تمام شد. این اثر با پیوستن برهان فلسفی به اپیگرام، غزل و طنز، سه بحث اصلی دارد: اول، انکار مستقیم اعتقاد مسیحی به جاودانگی شخصی. دوم، درخواستی برای به رسمیت شناختن کیفیت پایان ناپذیر تنها زندگی که داریم. و سوم، هجوم تمسخر آمیز به موضع گیری ها و ریاکاری های متکلمان حرفه ای آلمان در قرن نوزدهم.
انسان و حساسیت در لودویگ فویرباخ: نقد الهیات مسیحی و فلسفه نظری [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Regiany Gomes Melo
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تحلیل درونی‌ای که در مورد نقد فویرباخ معطوف به دین و الهیات مسیحی و فلسفه نظری مطرح می‌کنیم، نشان می‌دهد که هدف اصلی این نقد توسعه‌یافته با ادعای انسان‌شناسی فویرباخ و بنابراین درک انسان به‌عنوان عقلانی و عقلانی مرتبط است. حساس. فویرباخ نقد خود از دین و الهیات مسیحی را از فرآیند بیگانگی از جوهر عمومی انسان بیان می کند. فویرباخ در منابع اولیه مسیحیت کلاسیک و شارحان ماوراء طبیعی آن، همبستگی واقعی، مادی، ابهام زدایی از تصاویر مذهبی و جزم گرایی الهیاتی را جستجو می کند. از آن پس فوئرباخ نشان می دهد که دین مسیحی بیانگر احساسات انسانی، روابط انسانی، حساسیت و بنابراین انسان شناسی است. با این حال، احساسات ابراز شده توسط این دین توسط دکترین الهیات در روند توسعه و تأیید جزمی الهیات و عقلانیت، با ادعای آرمان مرد اخته، غیرجنسی، دناتوره مهار می شود. به همین ترتیب، فلسفه نظری مدرن، که حداکثر توان آن هگل است، به عنوان مبنای نظام منطقی، بر ادعای وجود مطلق از انتزاع انسان و حساسیت استوار است. از نظر فویرباخ، فلسفه مدرن خود را در بیان مفاهیمی می‌داند که عناصر آن‌ها به صورت ایده‌آلیستی مبتنی بر عقل است، به عبارت دیگر، مفاهیم از دنیای معقول پانورامای واقعیت استخراج می‌شوند. بنابراین، برای فویرباخ، فلسفه نظری مدرن به یک فلسفه دلبخواه تبدیل می شود. علاوه بر این، فلسفه فویرباخ با رادیکالیسم رو به رشدی مشخص می شود که در دفاع از فلسفه جدیدی که باید با غیرفلسفه آغاز شود، بیان می شود. با عقب‌گردی روش‌شناختی که «فلسفه مکتب» یعنی اشیاء معقول ایجاد کرده است. فلسفه جدید باید از اشیاء معقول شروع شود تا پس از آن به مبانی عینی و درونی در توسعه مفاهیم دست یابد و ماهیت مناسب را به عنوان چیزی که انسان منشأ و منابع مادی آن را مدیون وجود آن است اعتبار بخشد. فلسفه جدید یا فلسفه حس گرایانه به دنبال بازسازی معرفت کامل است: عقل و حساسیت متحد در مسئله سازی و درک انسان و جهان. هدف این مقاله، مشخص کردن محوریت مفهومی انسان و حساسیتی است که در چارچوب انتقادی فویرباخ وجود دارد و نشان می‌دهد
  • تعداد رکورد ها : 53