جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
جریان افراط گرای شیعه: مختصات فکری و رفتاری
نویسنده:
مهدی مسائلی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
وضعیت نشر :
آرما,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
معرفی کتاب امروز جریان هایی به صورت مدیریت شده و هدفمند ، از احساسات مذهبی شیعیان سوء استفاده می کنند و با ترویج افراط گرایی مذهبی، آن ها را به تقابل با تفکر تشییع انقلابی بر می انگیزند. دشمنان نیز با حمایت از این جریان، اهداف زیر را دنبال می‌کنند: 1. جاذبه‌های تشیع به دافعه تبدیل شود و با ارائه چهره‌ای متفاوت و زشت از تشیع در منظر جهانیان، مانعی در مقابل نفوذ تفکر انقلاب اسلامی ایران به وجود آید؛ 2. از درون تشیع، افرادی به مقابله با آرمان‌های انقلابی و استکبارستیزانه آن بپردازند و با این تقابل درون مذهبی، شیعیان از آرمان‌ها و شعارهای اصیل اسلامی فاصله بگیرند. در سال‌های اخیر تعبیر تشیع انگلیسی، مباحثه‌های فراوانی را در گفتمان انقلاب اسلامی ایران به دنبال داشته است. با این حال، بیشتر بحث‌ها به معرفی رهبران فکری این جریان اختصاص یافته و کمتر درباره خصوصیات فکری و رفتاری آن بحث شده است. این درحالی است که شناخت مختصات فکری و رفتاری این جریان‌ها ضرورتی بیش از شناخت فکری آن دارد.
قرآن شناخت اخباريان
نویسنده:
محمد شريفى، قاسم فائز
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
«اخباريان» نحله اى از محدثان شيعى در دوران متأخرند كه اخبار اهل بيت عليهم السلام را مهم ترين مأخذ در عقايد، اخلاقيات و احكام شرعى مى دانند و به ساير مدارك، فقط در صورتى كه با احاديث ائمه اطهار عليهم السلام تأييد شده باشد، استناد مى كنند و به روش هاى اجتهادى و رجالى متأخران، به ويژه آنچه مبنايى جز عقل نداشته باشد، به ديده انتقاد مى نگرند. با بررسى ديدگاه اخباريان در تأليفاتشان، مى توان گفت: گرچه اخباريان همانند ديگر عالمان اسلامى، قرآن كريم را يك كتاب آسمانى و معجزه جاودان پيامبر اسلام مى دانند، ولى طيف افراطى آنها معتقدند: آيات قرآن، تنها براى مخاطبانش، يعنى معصومان عليهم السلام، قابل فهم و تفسير است. ازاين رو، مى گويند: علم قرآن منحصر در آنان است و عقل انسان هاى غيرمعصوم راهى به درك و فهم معارف قرآن ندارد و تنها راه فهم قرآن را توسط غيرمعصوم، مراجعه به روايات اهل بيت عليهم السلام مى دانند و جامعيت قرآن را به معناى وجود همه علوم، اعم از مادى و معنوى در قرآن مى دانند. اين مقاله با رويكرد توصيفى و تحليلى به شناخت قرآن از منظر اخباريان مى پردازد.
صفحات :
از صفحه 85 تا 98
  • تعداد رکورد ها : 2