جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
محدودیت نمایش : اکوئیرینگ الهیات سیاه: پروژه بلوز جیمز بالدوین و نثر انجیلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
EL Kornegay
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با استفاده از رمان‌ها و مقالات منتخب جیمز بالدوین در پیوند با نظریه و روش کوئیرینگ، الهیات سیاه رهایی را می‌سازد که این پرسش بسیار مهم را در هزاره جدید درگیر می‌کند: چگونه می‌توان جنسیت‌ها را با ایمان آشتی داد؟ EL Kornegay، جونیور به دنبال پاسخ به این سوال با قرار دادن رابطه جنسی در مکانی است که خشم باعث ایجاد خشونت الهیاتی می شود که به عنوان جنسیت گرایی و همجنس گرا هراسی شناخته می شود و نحوه صحبت ما در مورد جنسیت در رابطه با نژاد، خدا، انجیل و رهایی را نشان می دهد. بنابراین، کوئیرینگ الهیات سیاه: جیمز بالدوین، پروژه بلوز و نثر انجیل نسل سومی از پروژه الهیات سیاهپوست است که تکامل منطقی بعدی فراتر از الهیات سیاه آزادی و الهیات زنان سیاهپوست است.
استدلال هایی به سود و زیان بازنمودگرایی
نویسنده:
یاسر پوراسماعیل
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
استدلال از طریق به نظر رسیدن و استدلال از طریق خصوصیات بازنمودی ای که در ویژگی های پدیداری وجود دارند (مانند شرایط صدق و دقت تجربه و بافت مفهومی آن)، از جمله استدلال هایی هستند که به نفع بازنمودگرایی مطرح شده اند. بازنمودگرایی درباره خصیصه پدیداری تجربه آگاهانه از دو مدعا تشکیل شده است؛ یکی این که هیچ تغییر پدیداری ای بدون تغییر در محتوای بازنمودی ممکن نیست و دوم این که هیچ تغییری در محتوای بازنمودی بدون تغییر پدیداری امکان ندارد. مثال های نقضی برای هر یک از این دو مدعای بازنمودگرایی مطرح شده اند؛ برخی از آنها به مواردی اشاره می کنند که در آنها تغییر پدیداری رخ می دهد، هرچند تغییری در محتوای بازنمودی وجود ندارد و دسته دوم به مواردی اشاره می کنند که در آنها محتوای بازنمودی تغییر می کند، بی آن که ویژگی های پدیداری تغییر کنند. در این مقاله، استدلال های فوق و مثال های نقض آن بررسی خواهند شد.
  • تعداد رکورد ها : 2