جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
رابطه ابعاد برونگردی، روان آزرده گرایی و روان گسسته گرایی با سیستم های مغزی/ رفتاری
نویسنده:
آتش کار رقیه, فتحی آشتیانی علی, آزادفلاح پرویز
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ابعاد برونگری،روال آذرده گرایی و روال گسسته گرایی با سیستم های مغزی / رفتاری به مرحله اجرا در آمد. روش: در نمونه گیری 128نفر از دانشجویان دختر یکی از دانشگاه های تهران با میانگین سنی 26.02 سال و انحراف معیار 3.5، با تکمیل پرسشنامه شخصیتی گری - ویلسون GWPQ و فرم تجدیدنظر شده پرسشنامه شخصیتی آیزنک EPQ-R  مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج: تحلیل آماری با استفاده از روش همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون نشان داد که برون گردی با سیستم فعال ساز رفتاری رابطه ای معنادار ندارد، روان آزرده گرایی با مؤلفه های سیستم بازداری رفتاری و سیستم جنگ / گریز همبستگی دارد. عامل روان گسسته گرایی نیز با دامنه متنوعی از مولفه های نظام گری ارتباط دارد. بحث: این یافته ها با برخی از مطالعات قبلی همسو می باشد. نتایج اثرات ترکیبی این مولفه ها را نشان می دهد؛ برای مثال سیستم فعال ساز رفتاری، همانند تفسیر گری از این سیستم، کاملا منطبق بر برونگردی نیست بلکه ترکیبی از درونگردی پایین و اضطراب پایین است. سیستم بازداری رفتاری همسو با نتایج تحقیقات پیشین، ترکیبی از روان آزرده گرایی بالا و برونگردی پایین است و دامنه متفاوت از وجود شاخص ها در روان گسسته گرایی به عنوان یک ملاک عمومی، باور اینکه تبیین کننده خوبی برای بعد جنگ / گریز باشد، را با مشکل مواجه کرده است.
صفحات :
از صفحه 103 تا 111
مقایسه فعالیت سیستم های مغزی/رفتاری و ابعاد کمال گرایی در بیماران کرونری قلب و افراد سالم
نویسنده:
موذن سمیه, آزادفلاح پرویز, صافی مرتضی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: پژوهش حاضر با هدف مقایسه میزان فعالیت سیستم های مغزی/رفتاری و ابعاد کمال گرایی در مردان مبتلا به بیماری کرونری قلب و افراد سالم، برای توصیف دقیق تر نیمرخ روانی بیماران کرونری قلب به اجرا درآمد.روش: 50 مرد متاهل با میانگین سنی 53 سال دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر از آن و مبتلا به بیماری کرونری قلب که برای اولین بار در بخش قلب یکی از بیمارستان های تهران بستری شده بودند؛ و 50 مرد مراجعه کننده به یک کلینیک دندانپزشکی که از نظر متغیرهای گروه سنی، تاهل و سطح تحصیلات با گروه بیماران یکسان شده بودند، پرسش نـامه های بازداری/ روی آوری کارور و وایت و کمال گرایی چندگانه هویت و فلت را تکمیل کردند.یافته ها: مردان مبتلا به بیماری کرونری قلب در مقایسه با افراد سالم، سیستم فعال ساز رفتاری غالب و فعال تری داشتند. همچنین مردان مبتلا به بیماری کرونری قلب در دو بعد کمال گرایی خویشتن مدار و کمال گرایی دیگرمدار به طور معنی دار بیش از افراد سالم واجد ویژگی های کمال گرایی بودند. در گروه مردان مبتلا به بیمـاری کرونری قلب، همبسـتگی میـان خرده مقیاس های سیستم فعال ساز رفتاری و ابعاد سه گانه کمال گرایی بیشتر از افراد گروه سالم بود.نتیجه گیری: اجزای خاصی از ساختار الگوی رفتاری ریخت A با اختلالات کرونری قلب به صورت اختصاصی رابطه دارند. بنابراین فعـالیت سیستم فعـال ساز رفتاری و ابعاد کمـال گرایی می توانند مولفه های مناسبی در تحلیل های روان شناختی بروز بیماری کرونری قلب باشند.
صفحات :
از صفحه 113 تا 119
مقایسه فعالیت سیستم های مغزی / رفتاری در بیماران مبتلا به برگشت محتویات معده به مری و افراد سالم
نویسنده:
شهیدی شادکام منظرسادات, آزادفلاح پرویز, خدمت حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: با توجه به اهمیت بررسی زیرساخت های روانی در بیماری برگشت محتویات معده به مری(GERD) ، این مطالعه با هدف بررسی و مقایسه میزان فعالیت سیستم های مغزی / رفتاری افراد مبتلا به GERD و افراد سالم، انجام پذیرفت.روش: 60 بیمار (30 زن و 30 مرد) مبتلا بهGERD ، از بین بیماران مراجعه کننده به یک کلینیک تخصصی گوارش در شهر تهران، با تشخیص پزشک فوق تخصص گوارش و 60 فرد سالم (30 زن و 30 مرد) که از نظر میانگین سنی و ملاک های ورود به گروه بیمار نزدیک بودند، به عنوان گروه مقایسه انتخاب شدند. هر دو گروه، پرسش نامه شخصیتی، گری ویلسون را تکمیل کردند. میانگین های دو گروه در متغیرهای موردنظر، با استفاده از آزمون T برای مقایسه دو گروه مستقل، مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: میزان فعالیت سیستم بازداری رفتاری در افراد مبتلا بهGERD ، بیشتر از افراد سالم بود. در حالی که، میزان فعالیت سیستم فعال ساز رفتاری در افراد سالم، بیشتر از گروه بیمار بود. در فعالیت سیستم جنگ / گریز دو گروه، تفاوتی دیده نشد.نتیجه گیری: بررسی بنیادی متغیرهای عصبی / رفتاری در قلمرو اختلالات گوارشی ضروری است.
صفحات :
از صفحه 83 تا 89
خصوصیات روانسنجی پرسشنامه پنج عاملی جکسون: مقیاس های نظریه تجدید نظر شده حساسیت به تقویت
نویسنده:
حسنی جعفر, صالحی سامرند, رسولی آزاد مراد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 60 تا 73
  • تعداد رکورد ها : 4