جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
به سوی عدالت اطلاعاتی: فناوری، سیاست و خط مشی برای داده ها در مدیریت آموزش عالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey Alan Johnson (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تئوری عدالت اطلاعاتی را ارائه می‌کند که موضوع کنترل را در بر می‌گیرد و آن را به موضوعات دیگری که بر نتایج اجتماعی تأثیر می‌گذارند مرتبط می‌سازد. داده ها به طور طبیعی وجود ندارند. جوامع بوروکراتیک باید ورودی های استاندارد شده ای را برای الگوریتم های حاکم ارائه کنند، مشکلی که می تواند به عنوان یکی از خوانا بودن درک شود. با این حال، این مستلزم تبدیل آنچه در مورد اشیاء و کنش‌های اجتماعی می‌دانیم به داده، محدود کردن بسیاری از نمایش‌های ممکن از اشیاء به یک نمونه قطعی با استفاده از یک سری ترجمه است. بنابراین اطلاعات در مجموعه ای از مشکلات، داده ها، مدل ها و اقداماتی وجود دارد که کنشگران اجتماعی که داده ها را می سازند به آن می پردازند. این اطلاعات را از دیدگاه‌های اجتماعی و اخلاقی به روی تجزیه و تحلیل باز می‌کند، در حالی که دیدگاه علمی ما را نسبت به دستاوردهای چنین تحلیلی کور می‌کند - به‌ویژه در مورد روش‌هایی که ارزش‌ها و مفروضات نهفته در ترویج بی‌عدالتی هستند. به سوی عدالت اطلاعاتی به یک سوال کلیدی برای قرن بیست و یکم پاسخ می دهد: جامعه اطلاعات محور چگونه می تواند عادل باشد؟ بسیاری از کسانی که به اخلاقیات داده‌ها توجه دارند، بر کنترل داده‌ها تمرکز می‌کنند و استدلال می‌کنند که اگر داده‌ها فقط توسط افراد مناسب کنترل شوند، نتایج فقط ظاهر می‌شوند. با این حال، مشکلات جدی در مورد این فراپارادایم کنترل وجود دارد، به ویژه به ایجاد اولیه داده ها و پیش نیازهای استفاده از آن مربوط می شود. این متن برای دانشگاهیان در زمینه‌های اخلاق اطلاعات، نظریه سیاسی، فلسفه فناوری و مطالعات علم و فناوری، و همچنین متخصصان سیاست‌گذاری که برای رسیدن به نتایج مشکل‌ساز در مورد دوره‌های عمل به داده‌ها تکیه می‌کنند، مناسب است.
بررسی اثرهای عدالت در ایجاد و ارتقای خودباوری در نهادهای آموزشی
نویسنده:
آرین قلی پور، علی پیران نژاد
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه شهید بهشتی,
چکیده :
خودباوری ملی، امروزه یکی از عوامل متمایز کننده ملت های پیشرفته و عقب مانده است. مطالعات نشان داده است که نیروی انسانی کشورهای پیشرفته از خودباوری بالایی برخوردار است و از این رو تلاش برای افزایش این ویژگی یکی از برنامه های بلندمدت کشورها در سراسر جهان شده است. در این تحقیق تاثیر مدل چهار بعدی (الماس) عدالت در ایجاد و ارتقای خودباوری مورد بررسی قرار گرفته است. یافته های تحقیق حاکی از وجود رابطه معنی داری بین این دو سازه است؛ یعنی هر قدر عدالت توزیعی، مراوده ای، رویه ای و اطلاعاتی در نهادهای آموزشی بیشتر باشد، خودباوری بالاتر است. لذا برای ایجاد و ارتقای خودباوری ملی ضروری است که نهادهای آموزشی بر استقرار عدالت در این نهاده اهتمام ورزند تا زمینه برای رشد این ویژگی در کل جامعه فراهم گردد. جامعه آماری شامل دانشگاه ها و مدارس است که 2000 نفر برای نمونه انتخاب شدند و در نهایت 897 نفر به پرسشنامه ها پاسخ داده اند. طبق یافته های تحقیق، همبستگی بین ابعاد چهارگانه عدالت و خودباوری مثبت و معنی دار است.
صفحات :
از صفحه 357 تا 374
نقش عدالت در نگرش نسبت به سازمان و رضایت از رسیدگی به شکایات
نویسنده:
گل پرور محسن, رفیع زاده پروین دخت
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
زمینه: عدالت به عنوان یکی از بارزترین نمودهای ارزشهای اخلاقی، بر نگرشها و ادراکات افراد در حوزه های مختلف تاثیری انکارناپذیر به جای می گذارد. بر همین اساس طی این پژوهش، نقش عدالت بر نگرشهای معلمان نسبت به سازمان و رضایت از رسیدگی به شکایات، مورد بررسی قرار گرفت.روش کار: روش پژوهش، الگوسازی معادله ساختاری بود و جامعه آماری پژوهش را معلمان زن و مرد شاغل به کار در دبیرستانهای شهر اصفهان تشکیل دادند. از جامعه آماری مذکور، 246 معلم به شیوه نمونه گیری سهل الوصول از بین مدارس نواحی مختلف برای پاسخگویی به پرسشنامه های پژوهش انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه عدالت بین فردی با 4 سوال، عدالت اطلاعاتی با 5 سوال، عدالت رویه ای با 7 سوال، عدالت توزیعی با 4 سوال، رضایت از رسیدگی به شکایات با 3 سوال و نگرش نسبت به سازمان با 10 سوال بودند. داده های حاصل از پرسشنامه های پژوهش با استفاده از الگوسازی معادله ساختاری و رگرسیون میانجی تحلیل گردید.یافته ها: نتایج تحلیل رگرسیون میانجی حاکی از آن بود که رضایت از رسیدگی به شکایات و عدالت رویه ای، نقش متغیر میانجی گشت پذیر را برای یکدیگر در رابطه با نگرش به سازمان ایفا می کنند. الگوسازی معادله ساختاری نیز نشان داد که عدالت بین فردی و عدالت اطلاعاتی با هیچیک از دو متغیر رضایت از رسیدگی به شکایات و نگرش نسبت به سازمان، رابطه مستقیم ندارند. اما عدالت رویه ای تاثیر خود را بر نگرش به سازمان از طریق رضایت از رسیدگی به شکایات اعمال می کند و عدالت توزیعی بر نگرش نسبت به سازمان، تاثیر مستقیم دارد.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این پژوهش، الگوی ویژه ای را در باب نقش ابعاد عدالت بر رضایت از رسیدگی به شکایات و نگرش نسبت به سازمان به دست داد. بدین شکل که عدالت توزیعی، نقش مستقیمی در نگرش به سازمان دارد ولی عدالت رویه ای نقش خود را بر نگرش نسبت به سازمان از طریق رضایت از رسیدگی به شکایات اعمال می نماید.
صفحات :
از صفحه 54 تا 65
  • تعداد رکورد ها : 3